Γιωργάκη...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αντε να τα πουμε μια απο την αρχη........
λοιπον κατεβαινουμε την βουλιαγμενης, με πολυ ηρεμους ρυθμους......
λιγο μετα την Harley, καπου δεξια στο δρομο εχει εργα.....
μπροστα μας εχουμε δυο αυτοκινητα (ετσι νομιζαμε τουλαχιστο) που πηγαινουν λιγο πιο γρηγορα....
ξαφνικα, και χωρις κανενα προφανη λογο, τουλαχιστο για εμας πλακωνονται και οι δυο στα φρενα...
πλακωνομαι και γω, και αφου βλεπω οτι δε με παιρνει, κανω μια να φυγω απο αριστερα, ενω ηδη εχω χασει το πισω μερος απο φρενα....
την ιδια ωρα κανουν και αυτοκινητα; αριστερα, οποτε εγω ξανακανω δεξια, ( ή προσπαθω τουλαχιστο) και καπου αναμεσα σε ολα αυτα μου διπλωνει τελειως και το μπροστινο.......
τελικα καταφερα και περασα αναμεσα απο τα εργα, και απο το τριτο αυτοκινητο, που δεν ειχαμε δει μεχρι εκεινη τη στιγμη, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΩΤΑ!!!
καπου σε ολα αυτα τα φρενα, σχεδον ξεκαβαλησα απο τη μηχανη, (φανταστειτε οτι το γονατο μου βρηκε στο μανιταρι) εβαλα κατι ποδια κατω και γενικα εκανα διαφορα ακροβατικα![]()
'νταξ, δεν ητανε τιποτα το ιδιαιτερο, μπορω να το ξανακανω σαν αναπαρασταση για να το καταλαβετε ακριβως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: άμαν εχεις εμπειρια.....![]()
τελικα με τα πολλα, σταματησαμε για τσιγαρο, να χαλαρωσω λιγο (και ν' αλλαξω και παντελονι:wacko: ), ηρθε και ο τυπος με το αυτοκινητο χωρις φωτα γιατι δεν ειχε καταλαβει τον λογο που τον στολισα με διαφορα μπινελικια, ζητησε και συγνωμη, εγω δεν ειχα καν διαθεση να τσαμπουκαλευτω.....τελος καλο, ολα καλα!
δεν ξερω αν καταλαβατε, τιποτα οπως τα περιεγραψα, αλλα ουτε εμεις καταλαβαμε:rotflmao:
κι ολα αυτα, πηγαινοντας ν' ασημωσουμε τον Λεωνιδα! χαλαλι τουκαλοριζικος και απο εδω!
Χαίρομαι που είσαι καλά....
Για να μην έχεις και δικαιολογίες...