Να σου πω και γω αυτό φαντάστηκα, αλλά το όχι που έγραψε, με μπέρδεψε λιγουλάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατι αλλο, μηπως το μπροστινο σου ειναι πολυ μαλακο και βουταει πολυ αποτομα στα φρενα;![]()
Να σου πω και γω αυτό φαντάστηκα, αλλά το όχι που έγραψε, με μπέρδεψε λιγουλάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατι αλλο, μηπως το μπροστινο σου ειναι πολυ μαλακο και βουταει πολυ αποτομα στα φρενα;![]()
Τελικα δεν αναλυσαμε ποσα κλικ αποσβεσης επαναφορας χρειαζεται ενα κολλημενο SV στο γκαραζ,για να περιμενει το ρεκτιφιε καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Να σου πω και γω αυτό φαντάστηκα, αλλά το όχι που έγραψε, με μπέρδεψε λιγουλάκι![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Eπειδη το εχω δει στην πραξη.Οταν προσπαθει να κανει εντο η μηχανη μια καλη λυση ειναι η αυξηση της αποσβεσης επαναφορας πισω.
Read carefully ...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ποιό είναι το πρακτικά μηδενικό sag που προτείνουν οι αλλοδαποαναρτησάδες? Το 25-30?
Για το στατικό γράφω (για το οποίο προτείνουν 0-5mm)![]()
You BETA believe...
Οκ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Read carefully ...
Για το στατικό γράφω (για το οποίο προτείνουν 0-5mm)![]()
Δεν ξέρω αν έχουν άδικο, ιδίως αν μιλάμε για SS μηχανές.
Ο συντάκτης του παρόν άρθρου μάλιστα (όχι εγώ) αναφέρει ότι τιμές ανω των 5 mm δηλώνουν πρόβλημα στους συνδέσμους. Στο δικό μου πάντως με πρακτικά μηδενικό sag (0,4 mm) δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που αναφέρεις.
![]()
Το "πρόβλημά" σου είναι η μεγάλη διαδρομή του μπροστινού !!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
για να μην παραπλανω δεν μιλαω για street αλλα για motard
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εσύ πρέπει να είσαι Ορθοπαιδικός ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Eπειδη το εχω δει στην πραξη.Οταν προσπαθει να κανει εντο η μηχανη μια καλη λυση ειναι η αυξηση της αποσβεσης επαναφορας πισω.
(μόνο αυτοί συνιστούν να σκάζεις στην λακούβα με τερματισμένη ανάρτηση...)![]()
Πως διορθωνεται??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το "πρόβλημά" σου είναι η μεγάλη διαδρομή του μπροστινού !!
Με σκληρότερα ελατήρια, παχύτερο και περισσότερο λάδι και αυξημένη απόσβεση συμπίεσης !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Πως διορθωνεται??
(αλλά μετά περνάμε στην κατηγορία "κούτσουρο" !!!)![]()
Υ.Γ.
Μην κάνεις καμιά μ@λ@κία και τα αλλάξεις όλα αυτά μαζί, γιατί εκτός από πρησμένα χέρια θα έχεις και διωξίματα του μπροστινού χωρίς να πάρεις πρέφα τίποτε !!!![]()
Σολομοστρόγκος ...!!!
Σ'αυτό :
" Όταν αυξάνουμε την ποσότητα λαδιού, το μπροστινό σκληραίνει και το αντίθετο καθώς ο αέρας αυξάνεται ή μειώνεται." (Στάθμη λαδιού στο μπροστινό σύστημα)
νομίζω ότι το "μειώνεται" περιττεύει ...![]()
Οποτε αυξημένη απόσβεση για αρχη καλα ειναι??Οποτε αυξημένη απόσβεση για αρχη καλα ειναι??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Με σκληρότερα ελατήρια, παχύτερο και περισσότερο λάδι και αυξημένη απόσβεση συμπίεσης !!!
(αλλά μετά περνάμε στην κατηγορία "κούτσουρο" !!!)![]()
Υ.Γ.
Μην κάνεις καμιά μ@λ@κία και τα αλλάξεις όλα αυτά μαζί, γιατί εκτός από πρησμένα χέρια θα έχεις και διωξίματα του μπροστινού χωρίς να πάρεις πρέφα τίποτε !!!![]()
Καλά είναι, αλλά δεν θα δεις τρομακτική βελτίωση!Καλά είναι, αλλά δεν θα δεις τρομακτική βελτίωση!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Οποτε αυξημένη απόσβεση για αρχη καλα ειναι??Οποτε αυξημένη απόσβεση για αρχη καλα ειναι??
Να καμω αλλη μια μιας και ξεκινησαμε??οταν το μπροστινο παλι σε τραβαει μεσα στη στροφη τι φταιει??και τι πρεπει(αν πρεπει να διορθωσω ) εκει??
ἕτοιμαζομουν και να κοροιδεψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά είναι, αλλά δεν θα δεις τρομακτική βελτίωση!Καλά είναι, αλλά δεν θα δεις τρομακτική βελτίωση!!