Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 157

Θέμα: Είναι όντως για πέταμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Κι εδώ που τα λέμε.. έχουν καμμία δουλειά στην Ελλάδα τα R1 ; Τα Hayabusa ; Τα ΧΧ ;
    Σε βλέπω
    και θα σου στείλω τον Αλέκο να σου ζητάει πράματα για 1ΧΧ τουρμπισμένο

νομίζεις πως δεν ξέρω τι κάνετε τα απογεύματα?

You BETA believe...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ [/QUOTE

Ενσταση κύριος.....ξέχασες και τα R1

Πλακα-πλακα τα HARLEY αρεσουν δεν αρέσουν ειναι
    μοτορια με ιστορια....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ [/QUOTE

Ενσταση κύριος.....ξέχασες και τα R1

Πλακα-πλακα τα HARLEY αρεσουν δεν αρέσουν ειναι
    μοτορια με ιστορια....

Κοιτα δε λεω.. τα τσοπερ εχουνε γελιο αλλα οχι τωρα να δωσουμε 20.000+++ για ενα μηχανακι με στρογγυλο φαναρι... ελεος δλδ... εχω μια απορια παντως αν εμας με τα πιστασ μας γραφουν για εξατμισεις που κανουν θοριβο και ωραιο ηχο τουλαχιστον. Αυτους με τα χαρλευ πρεπει να τους κανουν? φυλακι

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Κοιτα δε λεω.. τα τσοπερ εχουνε γελιο αλλα οχι τωρα να δωσουμε 20.000+++ για ενα μηχανακι με στρογγυλο φαναρι... ελεος δλδ... εχω μια απορια παντως αν εμας με τα πιστασ μας γραφουν για εξατμισεις που κανουν θοριβο και ωραιο ηχο τουλαχιστον. Αυτους με τα χαρλευ πρεπει να τους κανουν? φυλακι
    Μάλιστα...

Ωραία η προσωπική σου άποψη...

Υπέροχη....

Διαφωνώ!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Μάλιστα...

Ωραία η προσωπική σου άποψη...

Υπέροχη....

Διαφωνώ!

Ακους Rock μουσικη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    νομίζεις πως δεν ξέρω τι κάνετε τα απογεύματα?
    τίποτα δεν μένει κρυφό στον μάταιο τούτο κόσμο ;

Αν κι εγώ γενικά είμαι εκτός, έχω και ένα στόμα να θρέψω..

...το δικό μου

Ακους Rock μουσικη?
    Που το πας, γκαρντάση?

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Που το πας, γκαρντάση?

Τπτ φιλε απλα εχω περιεργεια... οσους βλεπω με τσοπερ 99% ειναι ολοι rockades για αυτο σε ρωτησα...

Τπτ φιλε απλα εχω περιεργεια... οσους βλεπω με τσοπερ 99% ειναι ολοι rockades για αυτο σε ρωτησα...
    Ναι ακούω αλλά και άλλα είδη γύρω από αυτο.
    Αλλά το ξαναείπα , ότι είχα και τελείως διαφορετικά μηχανάκια, παράλληλα με το custom.
    Απλά σου βγάζει τελείως διαφορετική αίσθηση όταν οδηγάς.
    Κι ας έχει τις χειρότερες επιδόσεις, φρένα, κτλ, από άλλα μηχανάκια ιδίων κυβικών.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Και εκεί απαρχειομένοι είναι έχουν κολήσει στην δεκαετία του 70
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ναι ακούω αλλά και άλλα είδη γύρω από αυτο.
    Αλλά το ξαναείπα , ότι είχα και τελείως διαφορετικά μηχανάκια, παράλληλα με το custom.
    Απλά σου βγάζει τελείως διαφορετική αίσθηση όταν οδηγάς.
    Κι ας έχει τις χειρότερες επιδόσεις, φρένα, κτλ, από άλλα μηχανάκια ιδίων κυβικών.

Ξερω φιλε εχω οδηγησει custom πιο καλα και απο καναπε ειναι απλα δε θα αγοραζα ποτε γιατι μου αρεσει ι ανδρελανινη εμενα

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Λοιπόν...
    Είναι μηχανές που θα ζήσουνε για πάντα.

Έχω δει τρελαμένο παππούλι Έλληνα να κάνει το γύρω της Ευρώπης με μηχανή του 1973 και μην σας πω πιο παλιά ακόμη...
    Λάδια...δεν παίζει να έχει αλλάξει παρά μόνο ελάχιστες φορές...κουβαλάει ένα πανάκι ανάμεσα στον V2 και η ανησυχεία του είναι αν θα καεί το πανάκι...
    Η μηχανή φοράει τρελά χιλιόμετρα.

Οι κινητήρες δεν λειτουργούν στο όριο και βγάζουνε πολύ δύναμη. Οι καινούριοι με ψεκασμό 13κιλά ροπής στις 3000 οι παλιοί 1340 καρμπυρατεράτοι 14 κιλά στις 2750.
    Για το σασί...δεν χρειάζεται να το συζητήσω καν. Πολλά κιλά ατσάλι.
    Έχουμε έναν λόγο λοιπόν

----- Μακροζωία.---------

Απο εκεί και έπειτα, η μακροζωία φέρνει την σταθερότητα. Είναι για ανθρώπους που δεν θέλουνε να αλλάξουνε μηχανή. Δεν την παίρνουνε για να την πουλήσουνε αλλά για να την έχουνε μέχρι τα δισσέγγονα τους και να λένε ορίστε η μηχανή του παππού...την έχει απο το 2007.
    Για πολλούς Harleάδες το να οδηγάνε άλλη μηχανή είναι σαν να κερατώνουνε την γυναίκα τους.
    Και εγώ δύσκολα θα έκανα κάποιο μεγάλο ταξίδι με άλλη μηχανή παρά το ότι μου πρότεινε ο πατέρας μου να πάρω την δικιά του που καράφορτώνεται.
    Έχετε δει κάτι γραφικούς τύπους που οδηγάνε το Citroen 2CV? Τον βάτραχο?
    Έτσι και εγώ σκοπεύω να είμαι στα 85 μου χρόνια. Και φυσίκά μία Harley δεν αποκλείει το να έχεις και άλλες μηχανές...για τον σκοπό που προορίζονται. Enduro για τα χιόνια, Motard για πίστα Kart, supersport για πίστα.

--------Σταθερότητα---------------------

Η σταθερότητα τι θα φέρει? Την διαφορετικότητα. Πίρούνια, ψαλίδια, αλυσίδες/Ιμάντες/Γρανάζια,τιμόνια, ζάντες, λάστιχα, φρένα και γυάλινες καμπάνες, hyperchargers που προεξέχουνε ακόμα stands και σέλες...όλα γράφουνε το όνομα σου επάνω.
    Βρίστε με, πείτε με ποζέρι, πείτε με ότι θέλετε...εμένα μου αρέσει η μηχανή μου να έχει χαρακτήρα και να τον έχω διαμορφώσει εγώ.
    Το customising...όλοι το γουστάρουνε. Όλοι γουστάρουνε να αλλάζουνε πράγματα στην μηχανή τους και πηγάζει απο την αγάπη καποιανού για την μηχανή του.
    Με την διαφορά ότι άμα κάποια στιγμή σκοπεύεις να ξεφορτωθείς την μηχανή σου...ουσιαστικά πετάς τα χρήματα σου. Τι να κάθεσαι να σπρώχνεις χρήματα για μία μηχανή που θα πουλήσεις σε 4 χρόνια?
    Δεν ξέρω, ίσως κάνω και λάθος εδώ, δεν λέω δικαίωμα σου άμα τα έχεις...αλλά βγάζει πιο πολύ νόημα το να σπρώχνεις χρήμα σε μία μηχανή που θα ζήσει 100 χρόνια.

---------Ταυτότητα-------------------------

Φλόγες, κεφαλές, αστραπές, βαφές, ντεπόζιτα ίδια σε design με αυτά που είχανε οι μηχανές του δευτέρου παγκοσμίου, rallies με συναυλίες-μαγαζιά-διαγωνισμούς-show-dragster αγώνες- διαγωνισμούς ομορφιάς...που κρατάνε μία εβδομάδα, ο καυλωτικοτερότατέστερότατος ήχος σε μηχανή ever, σίδερο πολύ, ιστορία, μουσάτοι που έχουνε χτίσει μηχανές απο το μηδέν, μπαντάνες και hard rock.
    Ποιός δεν θεώρησε σε κάποια φάση της ζωής του τις νεκροκεφαλές cool?
    Μερικοί αποφασήσαμε να μην "ωριμάσουμε" και να μην λήξουμε την πόρωση μας για νεκροκεφαλές επειδή πρέπει να μεγαλώσουμε.
    Δεν κρύψαμε την ασημένια νεκροκεφαλή που φορούσαμε στον λαιμό μας...να ανοίξουμε χώρο για την hippy φάση μας...να ανοίξουμε χώρο για την κυριλέ φάση μας... να φορέσουμε κοχύλια και πολλοί άνθρωποι στον χώρο...ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΈΣΟΥΝΕ ΓΡΑΒΆΤΕΣ.
    Είναι ο δρόμος που επιλέξαμε, το στυλ που μας εκφράζει, η μόδα που δεν πέρασε.
    Άνθρωποι απο παντού έρχονται μαζί να μοιραστούνε το κοινό τους πάθος. Την αγάπη για την άσφαλτο. Σκουπιδιάρηδες, γιατροί, νταβατζήδες και καθηγητές πανεπιστημίου, φλωρόπαιδα και μουσάτοι μαλλιάδες.
    Και όταν κυκλοφορεί convoy...η καλύτερη φάση. Να ταξιδεύεις στις autostradες της Ευρώπης καθοδόν προς το rally με 45 μηχανές...όταν ξαφνικά κολλάει στο convoy σου μία ομάδα απο την Σουηδία...ακολουθεί για λίγες ώρες και μετά αποκολλάται να πάει προς διαφορετική έξοδο, χαιρετίζωντας με μία κόρνα ή ένα μαρσάρισμα.
    Να βλέπεις ορεινούς δρόμους μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι να απλώνονεται το convoy.
    Έχουμε το πιο οργανωμένο group και μας δίνονται φοβερές ευκαιρίες κάθε χρονιά να ταξιδέψουμε όμορφα σε πολλές μεριές του πλανήτη. Γίνονται 3 rallies τον χρόνο στην Ευρώπη. Του χρόνου ένα στην Δανία. Του παραχρόνου Φινλανδία. Σε ποιόν άλλον δίνεται η Ευκαιρία να ταξιδέψει προς αυτά τα μέρη? Δεν μιλάμε για Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και τα γνωστά..

----------Φιλοσοφία-----------------

Αφήνωντας την V Rod απέξω...
    Θα μιλήσουμε για τις λοιπές Harley.
    Για καβαλίστε την sporster 883 και παρατηρήστε κάτι.
    Πόσο δυνατά ανεβάζει ταχύτητα χωρίς να τρελαίνεσαι στις αλλαγές. Είναι μία μηχανή που μπορείς να την πας γρήγορα χωρίς να της πιείς το αίμα.
    Για την ακρίβεια νιώθεις πως οδηγάς ένα καθαρόαιμο χωρίς αλλαγές πολλές. Με την διαφορά ότι...ζυγίζει κάτι τόνους.
    Όποιος νομίζει ότι είναι ψόφια μηχανή ας αναλογιστεί πως η μηχανή αγγίζει τα 180 με τους κόφτες στις 5.400.
    Η μηχανή δίνει τα άλογα της χωρίς να ζουλήξεις τον κινητήρα της και χωρίς να χρειαστεί να τον ζουλήξεις. Και φυσικά...έχει και αυτή η μηχανή τους ρυθμούς της.
    Mία μεγαλύτερου κυβισμού Harley διαθέτει το ίδιο στήσιμο κινητήρα.
    Τον κινητήρα που σου επιτρέπει να πας όμορφα και γρήγορα με ένα cruising speed των 140 χαλαρά οδηγώντας...και όποτε θελήσεις να δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι για μία πολύ άνετη προσπέραση.
    Ο κινητήρας δεν ζορίζεται εκείνη την στιγμή, δεν λειτουργεί στο όριο και δεν πίνει όσο ένα μικρότερου κυβισμού. Γιατί πολλά κυβικά σημαίνει οικονομία καυσίμου αντιθέτως με τα αυτοκίνητα. Ποιό θα κάνει καλύτερο και πιο οικονομικό ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη?
    gsxr600 ή Haybusha? Το Hayabusha θα λειτουργεί πιο χαμηλά, πιο ήρεμα και θα πηγαίνει πιο γρήγορα.
    Οι Έλληνες πάνω από όλα, έχουνε συνηθήσει να συνδιάζουνε την δύναμη με τις επιδόσεις για αυτό και αγνούν έναν καλοστημένο κινητήρα. Αφού μία μηχανή καταφέρνει περισσότερα με λιγότερα τι να την κάνεις? Αναρωτιέται εύκολα κανείς.
    Ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται να τριακοσαρίσει, ή ένας άνθρωπος που δεν νιώθει και ούτε και βλέπει διαφορά σε μία μηχανή που 0-εκατοσταρίζει σε 3.6sec απο μία μηχανή που 0-100 σε 3.4 θα δει ότι σε αυτή την περίπτωση ότι μία μηχανή με το στήσιμο του V2 προσφέρει περισσότερα με λιγότερα. Το τράβηγμα είναι εκεί όποτε το χρειαστείς για μία προσπέραση.
    Έχει και αυτή της επιδόσεις της και ο κινητήρας του το στυλ του.

----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------

Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
    -----------Ταυτότητα-------------------------------
    -----------Φιλοσοφία---------------------------------
    -----------Σταθερότητα-----------------------------
    ---------- Μακροζωία.----------------------------------
    -----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------
    -----------Ευκαιρίες Προορισμών-----------------------------

Και στον δρόμο είδαμε ότι έχει και τις επιδόσεις της, και την άνεση της, και την οικονομία καυσίμου και παρέχονται ευκαιρίες να πας σε μέρη που δεν θα πήγαινες ποτέ.

Παρακαλώ όποιος είναι να κράξει ας κάνει τον κόπο τουλάχιστον να διαβάσει όλο το post πρώτα...βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια.
    Θα ακολουθήσει spam version σύντομα, ακονήστε τα μαχαίρια σας.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    [B]Λοιπόν...
    Είναι μηχανές που θα ζήσουνε για πάντα.

Ωραια τα λες

+ 883

Υ.Γ Μήπως εισαι αντιπροσωπος της HARLEY
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
    -----------Ταυτότητα--------Οδηγάμε Harley είμαστε μαγκες
    -----------Φιλοσοφία---------Οδηγάμε Harley είμαστε άγριοι
    -----------Σταθερότητα------Οδηγάμε Harley του παππού μας
    ---------- Μακροζωία.--------Οδηγάμε Harley για να ζήσουμε περισσότερο
    -----------Στήσιμο κινητήρα-----Οδηγάμε Harley για να μας ακούνε
    -----------Ευκαιρίες Προορισμών----Οδηγάμε Harley για να βρούμε γκόμενα
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP

Υ.Γ Μήπως εισαι αντιπροσωπος της HARLEY
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε σύ πώς δε το σκέφτηκα και εγώ αυτό...

Μόνο έτσι εξηγείται...

Και δε πρέπει να είναι μόνο αντιπρόσωπος... διευθυντικό μέλος της Χαρλει πρέπει να είναι... Τόσο πείσμα ρε παιδάκι μου... πρέπει να πέρνει ποσοστά απο τη πίτα δεν εξηγείται αλλοιώς!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01