Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

18 χρονών,διακοπές σε επαρχειακή πόλη με τον κολλητό μου. Είμαστε ξάπλα σε μια παραλία και απολαμβάνουμε τον ήλιο. Δίπλα μας κάθεται μια κοπέλα με την οποία πιάσαμε κουβέντα και μας είπε οτι είχε έρθει εκείνη την ημέρα για διακοπές και πως έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με μας. Μάλιστα είπε ότι μας είχε δει γιατί ξεσηκώσαμε όλη τη reception του ξενοδοχείου από τα γέλια μας την ώρα που φεύγαμε. Πεπησμένοι και οι δύο ότι η κοπέλα μας πάει με χίλια ήταν θέμα χρόνου να διαλέξουμε ποιός θα έκανε κάποια κίνηση. Αποφασίσαμε να την κεράσουμε μια μπύρα για να συνεχίσουμε τη συζήτηση, δέχτηκε, την ήπιαμε αλλά έπρεπε να φύγει γιατί την περίμεναν οι γονείς της στο ξενοδοχείο. Την καθυστερήσαμε κι αλλο με μια δεύτερη,τρίτη μπύρα και οι μπύρες γίνανε πολλές και κάποια στιγμή μας είπε πως είχε αργήσει πολύ και έπρεπε να φύγει. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα όμως γιατί διαθέταμε το υπερόχημα ΥΑΜΑΗΑ ΤΟWNMATE 80cc οπότε της προτείναμε να πάμε τρικάβαλο μιας και είχαμε τον ίδιο προορισμό. Η κοπέλα δέχτηκε μιας και είχε αργήσει λέγοντας μας ότι εκτιμούσε πολύ αυτό που κάναμε για αυτή. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ γιατί η επαρχειακή αυτή πόλη έχει ένα και μοναδικό φανάρι που την ώρα που φτάσαμε ήταν κόκκινο.Ο φίλος μου που οδηγούσε φρενάρισε και σταμάτησε όπως έπρεπε αλλά σε ένα δευτερόλεπτο όλοι ήμασταν κάτω και από πάνω το παπί!!!!
    Του λέω καλά ρε μ@λ@κ@ τι κάνεις;
    και μου απαντάει:
    Γιατί δεν έβαλες το πόδι σου κάτω;
    Του λέω:
    Εγώ; Εσύ οδηγείς!
    και μου απαντάει:
    Ε,και; 6 πόδια είναι στο παπί το δικό μου περιμένατε να κατέβει;;;;;
    Από τα γέλια που ακολούθησαν μας πηρε κάποια λεπτά για να σηκωθούμε και να γυρίσουμε οι δυο μας πλέον στο ξενοδοχείο μιας και η κοπέλα μας άφησε και έφυγε και περιτό να σας πω ότι δεν μας ξαναμίλησε!!!!
    Από τότε,καλές οι αλλά χωρίς μηχανή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    :rotflmao: :rotflmao: καλα ειστε απιστευτοι ολοι σας
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Η πιο αστεια εμπειρια μου μεχρι στιγμης πανω σε διτροχο δεν εχει να κανει με πτωση....
    Καπου το εχω ξαναποσταρει αλλα δεν θυμαμαι που..

Λεπον,τον χειμωνα που μας περασε,γυρνουσα αργα το βραδυ απο τον κολλητο μου που μενει στα Ιλισια...Καβαλα στο GSR,βγαινω στην Βουλιαγμενης..Στα πρωτα φαναρια που συναντησα σταματαει ενα κουτι διπλα μου με κατι κορασιδες,βλεπω οτι με κοιταζουν επιμονα.Τι διαολο σκεφτομαι...δεν εχουν δει ανθρωπο με δερματινο μεσα στο καταχειμωνο?Πρασινο και ξεκιναω χαλλαροτατα,δεν ειχα καμια ορεξη να κανω εντυπωση.Στο επομενο φαναρι παλι διπλα μου,πιανουμε την κουβεντα με την συνοδηγο.Και ποσα κυβικα ειναι η μηχανη σου,και ποσα πιανει και τι αυτονομια εχει και αλλα τετοια υπονοουμενα σεξουαλικου τυπου.Αναβει πρασινο για αλλη μια φορα και ο Γιωργακης ξεκιναει χαλαρος και ωραιος.Στη μεσαια εγω,στην αριστερη αυτες.Γκαζωνουν,με φτανουν και με κλεινουν!!!!!!!!!

Τα πηρα στο κρανιο και γω,παω διπλα στο τζαμι της οδηγου,κορναρω για να γυρισει να με κοιταξει,αυτη νομιζει οτι θελω να της πω κατι,κατεβαζει το τζαμι,της τραβαω ενα φασκελο και εξαφανιστηκα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με τέτοιες μ@λ@κίες που κάνεις τι περίμενες δηλαδή

Πού'σαι ρε Σταύρο !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι γινετε ρε Λιακο???
    ελα στα πατρια εδαφη και ασε τα π0υστ0κουμπαρα να λιωνουν στην ζεστη!!

χαιρετισματα στην Αννα!

Παλαιό μέλος
    H παρακάτω ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή

Είμαι στα 17 και ένα απογευματάκι γυρίζω από το Κερατσίνι με τον κολλητό μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα γαμπρίσματος. Ε βέβαια, που πάς ρε καραμήτρο με c50 βγάλεις γκόμενα?:wacko:

Τεσπα,κάπου στην λεωφόρο Δημοκρατίας εκεί που δίνω γκάζι το μηχανάκι ανέβαζε στροφές κανόνικά αλλά δεν κουνιότανε. Κοιτάζω και βλέπω τον πίσω άξονα λάσκα τελείως και τα σινεμπλόκ μασημένα

Εκεί που μας έχει κοπεί το γέλιο τελείως ακούμε μια φωνή από απέναντι να μας λέει: "Ελάτε να σας δώσω εργαλεία παιδιά να το φτιάξετε"

Κοιτάζουμε απέναντι στο μπαλκόνι και τι βλέπουμε?

Ενα τραβεστί με ρόμπα και παντόφλες :rotflmao: :rotflmao:

Μετά απο διαβουλεύσεις στέλνω τον κολλητό στο σπίτι, όπου και το συμπαθέστατο κατά τα άλλα τραβεστί του έδωσε ένα γαλλικό κλειδί, που από μόνο του βεβαίως δεν έφτανε για να κάνω δουλειά. Και εκεί που καταριόμασταν την τύχη μας μεσημεριάτικα σταματάει για βοήθεια το ιππικό. Ενας τσιγγάνος σε ένα τρίκυκλο φορτωμένο με παλιοσίδερα

Ο τσιγγάνος έπιασε άλλο ένα κλειδί. Το παλέψαμε λιγάκι και σε δέκα λεπτά το μηχανάκι ήταν σε θέση να μας πάει σπίτια μας. Ε, στο τέλος πάνω που είπαμε ένα ευχαριστώ στον τσιγγάνο για την ευγενική βοήθειά του. αυτός γυρνάει και μας λέει " Δεν θα μου δώσετε και ένα πεντακοσάρικο να πιώ μια μπυρίτσα ρε παιδιά?" :rotflmao:

Νέο μέλος Το avatar του/της xintas

ola itan thema profylakseis

egw paides exw ena africa douleua se dyo douleies gia na to ftiaxnw...afou to kana motart to simazepsa genikos eimai me mia kopelia spiti m k petagome gia profylaktika paw ston periptera(gnwstos)pernw dyo paketa k ksekinaw tapa gia to spiti....sta 5 metra apo to spiti m k enw pernousa stop me kamia 8oara+...eida ena car kai egine to mpam!!!!paei to africa....to gkomenaki vgike eksw na dei ti egine k me eide ksapla....xamos asthenofora...ktl...to kalo einai oti eixa parei ta profylaktika k enw den forousa kranos den epatha tpt...pali kala...to atyxes einai oti sto africa den emeine tpt....apo mprostina skeletous plastika ktl...afou to eftiaksa sas lew plewn ek peiras ayto pou oloi m legan...poli akrivi i honda oute na g@@@soume den mporoume lol...

Re: ola itan thema profylakseis

Αρχικά δημιουργήθηκε από xintas
    egw paides exw ena africa douleua se dyo douleies gia na to ftiaxnw...afou to kana motart to simazepsa genikos eimai me mia kopelia spiti m k petagome gia profylaktika paw ston periptera(gnwstos)pernw dyo paketa k ksekinaw tapa gia to spiti....sta 5 metra apo to spiti m k enw pernousa stop me kamia 8oara+...eida ena car kai egine to mpam!!!!paei to africa....to gkomenaki vgike eksw na dei ti egine k me eide ksapla....xamos asthenofora...ktl...to kalo einai oti eixa parei ta profylaktika k enw den forousa kranos den epatha tpt...pali kala...to atyxes einai oti sto africa den emeine tpt....apo mprostina skeletous plastika ktl...afou to eftiaksa sas lew plewn ek peiras ayto pou oloi m legan...poli akrivi i honda oute na g@@@soume den mporoume lol...
    Μπα. αν κρέμαγες μερικά στο τιμόνι, δεν θα πάθαινε τίποτα...

You BETA believe...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios

Re: ola itan thema profylakseis

Αρχικά δημιουργήθηκε από xintas

:rotflmao: :rotflmao: Μου θυμίζει αυτό που έχουν στο internet 1000+1 λόγοι που οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για θανάτους ανδρών.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Αρχαία φάση.

Κάτι δεκαετίες πριν ένας φίλος μου δάνεισε ένα leadάκι, και φυσικά εγώ επέμενα πρώτα να δοκιμάσω πόσα πιάνει το ρημάδι με το σπαστικό ήχο και μετά να ψάξω να βρώ τί φρένα είχε -και πού τα είχε κυρίως.
    Φυσικά έχει παραγραφεί το αδίκημα της λακούβας στο ΙΧ, γι' αυτό και το αναφέρω άλλωστε. Το leadακι επέζησε.

Έχω φάει καταπληκτικές τούμπες με άλλα οχήματα (και με τα πόδια).

Τη φάση με τις νυχτερίδες μάλλον την έχω ξαναπεί. Μερικά χρόνια πριν, έκανα το λάθος και άνοιξα τη ζελατίνα 10 μέτρα πριν σταματήσω, και μία σώνει και καλά ήθελε να τη δοκιμάσω (ούτε ο ozzy δε σε σώζει από τα δόντια του zireous)... Φέτος απόφυγα κι άλλες δύο, η μία με βρήκε στο χέρι αλλά δεν έκατσα να της εξηγήσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον batman.

Το update είναι ότι με ένα φίλο μέλος του φόρουμ που τα λέγαμε πρόσφατα, καθόμασταν και ξαφνικά εμφανίστηκαν 3 νυχτερίδες πάνω από μια πισίνα που ήταν δίπλα ενώ λέγαμε για νυχτερίδες -του έκανα πλάκα ότι με ακολούθησαν, αλλά είναι η εποχή τους, καμμία σχέση.

Φέτος, με 40 περίπου βαθμούς, και ενώ έκανα δοκιμές στο 750 (κάτι μαστόρευα), με παντόφλα, με κλειστό στάντ το έσωσα στο τσακ (δε μέτρησα μοίρες σόρι).

Θα θυμηθώ κι άλλα αργότερα.

16 χρονών καλοκαίρι στο χωριό.

Μετα την βραδινή μπαρότσαρκα ο κολλητός που μένει σε ένα δάσος κανα 2 χιλιόμετρα
    έξω απο το χωριό μου ζητάει να τον πάω σπίτι για να μήν περπατάει μεσα στην νύχτα.
    Καβαλάμε λοιπόν στο ηρωικό c50 του Θείου και κατευθυνόμαστε προς το σπίτι του κολλητού.
    200 μέτρα πρίν το σπίτι έχει μια τρελλή ανηφόρα(για το c50 δικάβαλο) όπου ανεβαίνουμε με πρώτη και ίσα που τσουλάμε.Ο Θόρυβος της ζορισμένης πρώτης στην ησυχία του δάσους ακούγεται εκοφαντικός με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή
    στο τελείωμα της ανηφόρας δεξιά στον δρόμο έχει ένα πεύκο με ένα κλαδί να προεξέχει πρός τον δρόμο και δύο μάτια να γιαλύζουν απο τα αχνά φώτα του παπιού.
    έχοντας εστιάσει την προσοχή μου να δώ τι είναι, αυτό κάνει την επιθεσή του
    και τότε καταλαβαίνω οτι ένας τεράστιος λευκός μπούφος εχεί ενοχληθεί απο εμάς.
    Σκυβώ αστραπιαία (μιλάμε το κεφάλι το έβαλα κάτω απο το τιμόνι) με αποτέλεσμα ο μπούφος να σκάσει πάνω στο στήθος του φίλου μου ο οποίος δεν είχε πάρει χαμπάρι.
    Για κανά 5αρι δευτερόλεπτα ένιωθα φτερά πάνω στην πλάτη μου και πούπουλα στον αέρα μέχρι που με κάποιο τρόπο έφυγε απο πάνω μας.
    Το παπί όσο είχα το κεφάλι κάτω απο το τιμόνι συνέχιζε την πορεία του(απο την τρομάρα μου δεν το έκλεισα το γκάζι)με αποτέλεσμα να πέσουμε στο παρακείμενο χωράφι.
    Ηταν φρικαλέα φάση αλλά μετα κλ@σαμε στο γέλιο.

Είχα ένα Diversion 400 που για να ξεκινήσει ήθελε κάποιο πατινάρισμα. Αν ήσουν και σε ανηφοριά έπρεπε να πατινάρεις 4-5.000 γιατί ειδάλλως δεν την ανέβαινε Είμαι σε φανάρι στο πολύγονο και περιμένω βασανιστικά να ανέβω άλλο ένα γολγοθά όταν δίπλα μου σταματά ένα CBR 1000. Αρχίζω λοιπόν τη διαδικασία εκκίνησης, ανόδου ανηφόρας, μαρσάρω λυσσαλέα όταν ο οδηγός του CBR γυρνάει και μου κάνει "ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!". "Όχι ρε φίλε" του κάνω, "έτσι ανεβαίνει μόνο το κακόμοιρο".

2002.Εντουράδα στο όρος Δίρφυ με κατεύθυνση στην Χιλιαδού.
    Τέσσερις «αρματωμένοι ιππότες» να διασχίζουν με περηφάνια τα μονοπάτια του βουνού με τα «ατσάλινα άλογα τους» .
    Ξαφνικά, μπροστά μας ένα κοπάδι συμπαθητικά πρόβατα.
    Κάνα – δυο ξερογκαζιες και τα πρόβατα άδειασαν το πέρασμα …
    Στο βάθος όμως ένα τεράστιο μαλλιαρό πράγμα δεν έλεγε να το κουνήσει από την μέση του μονοπατιού …

Όχι, δεν ήταν πρόβατο …Ήταν μια απόκοσμη διασταύρωση Αρκούδας με σκύλο …
    Οι τέσσερις ιππότες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν το τέρας ….
    Με μεγάλη ανδρεία ,δύναμη και αποφασιστικότητα ….κατέβηκαν από τις μηχανές ,έσβησαν τους κινητήρες και σαν …κότες που κουβαλάν αυγά τσούλησαν τα ατσάλινα άλογα τους μπροστά από τον μαλλιαρό εφιάλτη , παρακαλώντας τον Θεό ο μαλλιαρός εφιάλτης να είναι ήρεμος και χορτάτος…

Όλα πήγαν καλά…ειδικά για τον τσοπάνο που θα γέλασε με την ψυχή του…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    2002.Εντουράδα στο όρος Δίρφυ με κατεύθυνση στην Χιλιαδού.
    Τέσσερις «αρματωμένοι ιππότες» να διασχίζουν με περηφάνια τα μονοπάτια του βουνού με τα «ατσάλινα άλογα τους» .
    Ξαφνικά, μπροστά μας ένα κοπάδι συμπαθητικά πρόβατα.
    Κάνα – δυο ξερογκαζιες και τα πρόβατα άδειασαν το πέρασμα …
    Στο βάθος όμως ένα τεράστιο μαλλιαρό πράγμα δεν έλεγε να το κουνήσει από την μέση του μονοπατιού …

Όχι, δεν ήταν πρόβατο …Ήταν μια απόκοσμη διασταύρωση Αρκούδας με σκύλο …
    Οι τέσσερις ιππότες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν το τέρας ….
    Με μεγάλη ανδρεία ,δύναμη και αποφασιστικότητα ….κατέβηκαν από τις μηχανές ,έσβησαν τους κινητήρες και σαν …κότες που κουβαλάν αυγά τσούλησαν τα ατσάλινα άλογα τους μπροστά από τον μαλλιαρό εφιάλτη , παρακαλώντας τον Θεό ο μαλλιαρός εφιάλτης να είναι ήρεμος και χορτάτος…

Όλα πήγαν καλά…ειδικά για τον τσοπάνο που θα γέλασε με την ψυχή του…
    Και πολύ καλά κάνατε...γιατι απο την περιγραφή...μαλλον για Ελληνικό Ποιμενικο μου φαινετε πως ήταν ο σκυλος....
    Αυτος δεν μασάει ουτε απο αρκούδες ουτε απο λύκους....

είναι αρκετές οι γελοίες στιγμές που έρχονται από το παραλθόν (the duck years...)στο μυαλό μου, όμως θα γράψω μία με το fz6...

πέρσι τέλη ιουλίου (4 μήνες κάτοχος μεγάλης μοτό) γυρνάω στο χωριό από το ρίβερ πάρτυ στο νεστόριο (καστοριάς) με το έτερον ήμιση από πίσω...
    είπαμε να κάνουμε μια εναλλακτιική διαδρομή και να επιστρέψουμε καρδίτσα μέσω κόνιτσας-ιωαννίνων-μετσόβου...

μέσα στα έλατα κάπου πριν την κόνιτσα κάνουμε στάση για ξεμούδιασμα...στάση τέλος, ανεβαίνω στη μηχανή και περιμένω να κάνει το ίδιο και η κοπέλα μου...ξαφνικά ακούγεται ένας θόρυβος από κοπάνημα, η μηχανή τραντάζεται και η κοπέλα μου να φωνάζει από πόνο...
    ανεβαίνοντας (αλογίσια) είχε βρει το γόνατό της στη χειρολαβή του συνεπιβάτη...

οπότε γυρνάω πίσω τρελαμένος που είχε χτυπήσει το μηχάνημα (4 μήνες το είχα) με σκοπό να της φωνάξω, ωστόσο στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν κατάλαβα πως αν το έκανα θα ήμουν άδικος μαζί της μιας και δεν το ήθελε...οπότε γυρνάω και της λέω:
    ''είσαι καλά μπουμπούκι?''

όμως δεν την κοίταγα...είχα καρφώσει το βλέμα μου στη χειρολαβή και την χάιδευα (τη χειρολαβή)...
    μιλάμε η κοπέλα μου κατάλαβε τη φάση παίχτηκε, κοιταχτήκαμε για λίγο και μετά λιώσαμε στο γέλιο εκεί στη μέση του πουθενά...:rotflmao: :rotflmao:

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Jo.Da. απλά κορυφαίος!!!

:a19: :a19:
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο