18 χρονών,διακοπές σε επαρχειακή πόλη με τον κολλητό μου. Είμαστε ξάπλα σε μια παραλία και απολαμβάνουμε τον ήλιο. Δίπλα μας κάθεται μια κοπέλα με την οποία πιάσαμε κουβέντα και μας είπε οτι είχε έρθει εκείνη την ημέρα για διακοπές και πως έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με μας. Μάλιστα είπε ότι μας είχε δει γιατί ξεσηκώσαμε όλη τη reception του ξενοδοχείου από τα γέλια μας την ώρα που φεύγαμε. Πεπησμένοι και οι δύο ότι η κοπέλα μας πάει με χίλια ήταν θέμα χρόνου να διαλέξουμε ποιός θα έκανε κάποια κίνηση. Αποφασίσαμε να την κεράσουμε μια μπύρα για να συνεχίσουμε τη συζήτηση, δέχτηκε, την ήπιαμε αλλά έπρεπε να φύγει γιατί την περίμεναν οι γονείς της στο ξενοδοχείο. Την καθυστερήσαμε κι αλλο με μια δεύτερη,τρίτη μπύρα και οι μπύρες γίνανε πολλές και κάποια στιγμή μας είπε πως είχε αργήσει πολύ και έπρεπε να φύγει. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα όμως γιατί διαθέταμε το υπερόχημα ΥΑΜΑΗΑ ΤΟWNMATE 80cc οπότε της προτείναμε να πάμε τρικάβαλο μιας και είχαμε τον ίδιο προορισμό. Η κοπέλα δέχτηκε μιας και είχε αργήσει λέγοντας μας ότι εκτιμούσε πολύ αυτό που κάναμε για αυτή. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ γιατί η επαρχειακή αυτή πόλη έχει ένα και μοναδικό φανάρι που την ώρα που φτάσαμε ήταν κόκκινο.Ο φίλος μου που οδηγούσε φρενάρισε και σταμάτησε όπως έπρεπε αλλά σε ένα δευτερόλεπτο όλοι ήμασταν κάτω και από πάνω το παπί!!!!
Του λέω καλά ρε μ@λ@κ@ τι κάνεις;
και μου απαντάει:
Γιατί δεν έβαλες το πόδι σου κάτω;
Του λέω:
Εγώ; Εσύ οδηγείς!
και μου απαντάει:
Ε,και; 6 πόδια είναι στο παπί το δικό μου περιμένατε να κατέβει;;;;;![]()
Από τα γέλια που ακολούθησαν μας πηρε κάποια λεπτά για να σηκωθούμε και να γυρίσουμε οι δυο μας πλέον στο ξενοδοχείο μιας και η κοπέλα μας άφησε και έφυγε και περιτό να σας πω ότι δεν μας ξαναμίλησε!!!!
Από τότε,καλές οιαλλά χωρίς μηχανή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: