Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Νέο CBF-600 για το 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord
    Tώρα που είδα και τις φωτογραφίες καταλήγω στο ότι δεν μου αρέσει και τόσο πολύ...θα προτιμούσα το μοτέρ μαυρο.Ισως τα φρένα του να είναι λίιιιιιιιγο καλύτερα...τεσπά για να δούμε και την τιμή του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    Μακη που τις βρηκες τις φωτο; Οχι τιποτα αλλο, μα να δουμε αν θα βγει και κανενα νεο χρωμα για το 1000.
    Τις φωτό τις βρήκα σ'αυτό το site Nικόλα !

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα πάντως μόνο το βυσσινί είδα στα νέα χρώματα και του χιλιαριού αλλά δεν είδα το μπλέ που πιθανόν να το σταμάτησαν.

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios

Question

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ????ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ 600ΑΡΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1000???Ε/ ΜΠΟΡΩ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ????ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ 600ΑΡΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1000???Ε/ ΜΠΟΡΩ???
    Όσο κι αν έχω ψάξει στο νετ για αφτερμάρκετ εξατμίσεις του 600ριού δεν βρήκα πουθενά κάποιο με εξατμίσεις δεξιά κι αριστερά.. μόνο με πατέντα σε κάποιον εξατμισά φαντάζομαι κι αυτό θα θέλει έξοδα και αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά.. χώρια την αναζήτηση για τα κατάλληλα τελικά εξατμίσεων..

Πήγα στην αντιπροσωπεία και καβάλησα το χιλιάρι, οι διπλές εξατμίσεις είναι ένας σημαντικός λόγος για να προχωρήσω σε αντικατάσταση πάντως..

Και μου το παίρνει και σε καλή τιμή γαμώτο !

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όσο κι αν έχω ψάξει στο νετ για αφτερμάρκετ εξατμίσεις του 600ριού δεν βρήκα πουθενά κάποιο με εξατμίσεις δεξιά κι αριστερά.. μόνο με πατέντα σε κάποιον εξατμισά φαντάζομαι κι αυτό θα θέλει έξοδα και αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά.. χώρια την αναζήτηση για τα κατάλληλα τελικά εξατμίσεων..

Πήγα στην αντιπροσωπεία και καβάλησα το χιλιάρι, οι διπλές εξατμίσεις είναι ένας σημαντικός λόγος για να προχωρήσω σε αντικατάσταση πάντως..

Και μου το παίρνει και σε καλή τιμή γαμώτο !

:rotflmao:
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΚΑΝΕ ΤΟ!ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΙΜΗ ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΡΑΝΣ650 ΤΟΥ 01 ΠΟΥ ΕΧΩ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΟΦ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ CBF1000 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1000ΑΡΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
    Κι εγώ ένα Τρανσάλπ του '05 είχα πριν το CBF που με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απλά ήθελα κάτι περισσότερο σε σταθερότητα και γκάζι, χώμα δεν έμπαινα εξάλλου..

Και το CBFάκι απόλυτα με καλύβει αλλά το χιλιάρι έχει αυτό το παραπάνω που μπορεί να μη μου χρειαστεί και ποτέ στην Κρήτη που βρίσκομαι.. και τα 4 χιλιάρικα που θέλει παραπάνω για να το πάρω είναι 2 ωραία ταξιδάκια στην Ευρώπη γαμώτο !

Και το 600 τα κάνει άνετα.

Thumbs up

Κι εγώ ένα Τρανσάλπ του '05 είχα πριν το CBF που με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απλά ήθελα κάτι περισσότερο σε σταθερότητα και γκάζι, χώμα δεν έμπαινα εξάλλου..

Και το CBFάκι απόλυτα με καλύβει αλλά το χιλιάρι έχει αυτό το παραπάνω που μπορεί να μη μου χρειαστεί και ποτέ στην Κρήτη που βρίσκομαι.. και τα 4 χιλιάρικα που θέλει παραπάνω για να το πάρω είναι 2 ωραία ταξιδάκια στην Ευρώπη γαμώτο !

Και το 600 τα κάνει άνετα.
    EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΚΟΣΑΡΙ...ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΤΟ CBF ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ?Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ?ΤΟ 1000 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ...ΚΙΕ ΕΜΝΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΨΥΧΗ...ΑΒS ΕΧΕΙΣ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 600 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ 1000 ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ 1000 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΕΤΛΟ 07 ΕΧΕΙ 7500?

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Μακη θενξ για το λινκ!

Παρεπιπτωντος εβγαλαν την θερμοκρασια και απο το 600 και εβαλαν δεικτη βενζινης....

Μακη αν το λινκ που μου εδωσες ειναι ενημερωμενο παλι 77,5 αλογα στις 10.500σαλ το εχει δηλωσει η honda ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mcb6s20088hi_w800.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	98,1 KB 
ID:	106746
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΤΟ CBF ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ?Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ?
    Οπωσδήποτε είναι πιο σκληρό αλλά και πολύ πιο σταθερό στις ταχύτητες άνω των 150χλμ που το Τρανσάλπ έχει ήδη παραδώσει.

Καλύτερες επιδόσεις, καλύτερα φρένα, καλύτερο κράτημα, ίδιες δυνατότητες για φόρτωμα, ίδια προστασία απ'τον αέρα, μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν μπαίνει χώμα.

Συνεπιβάτης δεν κάθεται όσο κι αν εκλιπαρώ !!

ΑΒS ΕΧΕΙΣ?
    Το πήρα χωρίς αν και το χιλιάρι θα τό'παιρνα με !

Βλέποντας και κάνοντας, έχω ήδη βάλει πολλά στο μυαλό μου και το CBFάκι δεν το χάρηκα όσο του αξίζει ακόμα.. γιατί είναι πραγματικά άψογο μηχανάκι

Απλώς μου μπήκε το '1000' στο μυαλό !

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    Μακη αν το λινκ που μου εδωσες ειναι ενημερωμενο παλι 77,5 αλογα στις 10.500σαλ το εχει δηλωσει η honda ...
    Δεν ξέρω τι παίζεται με το site Νικόλα μου αλλά απ'τη Honda δεν περίμενα τίποτα περισσότερο να σου πω την αλήθεια, αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω, λογικά θα έχει καλύτερη ροπή το ψεκαστό.

Unhappy

Δεν ξέρω τι παίζεται με το site Νικόλα μου αλλά απ'τη Honda δεν περίμενα τίποτα περισσότερο να σου πω την αλήθεια, αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω, λογικά θα έχει καλύτερη ροπή το ψεκαστό.

ΟΝΤΩΣ Η ΧΟΝΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ....

2

Όνομα:	honda-cbf600-2008-1.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	92,8 KB 
ID:	107338
    Panagiotis

& naked

krima pou den alla3ane to fws (kati san tou Fazer...)

Όνομα:	honda-cbf600-2008.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	99,0 KB 
ID:	107336
    Panagiotis

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποδαρικό για το 2008 στα Cbf ;
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2008, 09:47
  2. Υπεγραψε ο Rossi στη Yamaha για το 2008!!!
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 20:06
  3. pwleitai cbf 600 αλλά το συζητάμε το θέμα
    από sunnymtx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 16:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ