Tώρα που είδα και τις φωτογραφίες καταλήγω στο ότι δεν μου αρέσει και τόσο πολύ...θα προτιμούσα το μοτέρ μαυρο.Ισως τα φρένα του να είναι λίιιιιιιιγο καλύτερα...τεσπά για να δούμε και την τιμή του.
Tώρα που είδα και τις φωτογραφίες καταλήγω στο ότι δεν μου αρέσει και τόσο πολύ...θα προτιμούσα το μοτέρ μαυρο.Ισως τα φρένα του να είναι λίιιιιιιιγο καλύτερα...τεσπά για να δούμε και την τιμή του.
Τις φωτό τις βρήκα σ'αυτό το site Nικόλα !Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Μακη που τις βρηκες τις φωτο; Οχι τιποτα αλλο, μα να δουμε αν θα βγει και κανενα νεο χρωμα για το 1000.![]()
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα πάντως μόνο το βυσσινί είδα στα νέα χρώματα και του χιλιαριού αλλά δεν είδα το μπλέ που πιθανόν να το σταμάτησαν.![]()
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ????ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ 600ΑΡΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1000???Ε/ ΜΠΟΡΩ???![]()
![]()
![]()
Όσο κι αν έχω ψάξει στο νετ για αφτερμάρκετ εξατμίσεις του 600ριού δεν βρήκα πουθενά κάποιο με εξατμίσεις δεξιά κι αριστερά.. μόνο με πατέντα σε κάποιον εξατμισά φαντάζομαι κι αυτό θα θέλει έξοδα και αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά.. χώρια την αναζήτηση για τα κατάλληλα τελικά εξατμίσεων..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ????ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ 600ΑΡΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 1000???Ε/ ΜΠΟΡΩ???![]()
![]()
![]()
Πήγα στην αντιπροσωπεία και καβάλησα το χιλιάρι, οι διπλές εξατμίσεις είναι ένας σημαντικός λόγος για να προχωρήσω σε αντικατάσταση πάντως..![]()
![]()
Και μου το παίρνει και σε καλή τιμή γαμώτο !![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όσο κι αν έχω ψάξει στο νετ για αφτερμάρκετ εξατμίσεις του 600ριού δεν βρήκα πουθενά κάποιο με εξατμίσεις δεξιά κι αριστερά.. μόνο με πατέντα σε κάποιον εξατμισά φαντάζομαι κι αυτό θα θέλει έξοδα και αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά.. χώρια την αναζήτηση για τα κατάλληλα τελικά εξατμίσεων..
Πήγα στην αντιπροσωπεία και καβάλησα το χιλιάρι, οι διπλές εξατμίσεις είναι ένας σημαντικός λόγος για να προχωρήσω σε αντικατάσταση πάντως..![]()
![]()
Και μου το παίρνει και σε καλή τιμή γαμώτο !![]()
:rotflmao:ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΚΑΝΕ ΤΟ!ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΙΜΗ ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΡΑΝΣ650 ΤΟΥ 01 ΠΟΥ ΕΧΩ?
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΟΦ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ CBF1000
![]()
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1000ΑΡΙ
ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ ένα Τρανσάλπ του '05 είχα πριν το CBF που με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απλά ήθελα κάτι περισσότερο σε σταθερότητα και γκάζι, χώμα δεν έμπαινα εξάλλου..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ![]()
![]()
![]()
![]()
Και το CBFάκι απόλυτα με καλύβει αλλά το χιλιάρι έχει αυτό το παραπάνω που μπορεί να μη μου χρειαστεί και ποτέ στην Κρήτη που βρίσκομαι.. και τα 4 χιλιάρικα που θέλει παραπάνω για να το πάρω είναι 2 ωραία ταξιδάκια στην Ευρώπη γαμώτο !![]()
Και το 600 τα κάνει άνετα.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι εγώ ένα Τρανσάλπ του '05 είχα πριν το CBF που με είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απλά ήθελα κάτι περισσότερο σε σταθερότητα και γκάζι, χώμα δεν έμπαινα εξάλλου..![]()
Και το CBFάκι απόλυτα με καλύβει αλλά το χιλιάρι έχει αυτό το παραπάνω που μπορεί να μη μου χρειαστεί και ποτέ στην Κρήτη που βρίσκομαι.. και τα 4 χιλιάρικα που θέλει παραπάνω για να το πάρω είναι 2 ωραία ταξιδάκια στην Ευρώπη γαμώτο !![]()
Και το 600 τα κάνει άνετα.![]()
![]()
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΚΟΣΑΡΙ...ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ...
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΤΟ CBF ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ?Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ?ΤΟ 1000 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ...ΚΙΕ ΕΜΝΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗ ΨΥΧΗ...ΑΒS ΕΧΕΙΣ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 600 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ 1000 ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ 1000 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΕΤΛΟ 07 ΕΧΕΙ 7500?
![]()
![]()
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Οπωσδήποτε είναι πιο σκληρό αλλά και πολύ πιο σταθερό στις ταχύτητες άνω των 150χλμ που το Τρανσάλπ έχει ήδη παραδώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣ ΤΟ CBF ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ?Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ?![]()
Καλύτερες επιδόσεις, καλύτερα φρένα, καλύτερο κράτημα, ίδιες δυνατότητες για φόρτωμα, ίδια προστασία απ'τον αέρα, μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν μπαίνει χώμα.
Συνεπιβάτης δεν κάθεται όσο κι αν εκλιπαρώ !!
Το πήρα χωρίς αν και το χιλιάρι θα τό'παιρνα με !Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
ΑΒS ΕΧΕΙΣ?
Βλέποντας και κάνοντας, έχω ήδη βάλει πολλά στο μυαλό μου και το CBFάκι δεν το χάρηκα όσο του αξίζει ακόμα.. γιατί είναι πραγματικά άψογο μηχανάκι![]()
Απλώς μου μπήκε το '1000' στο μυαλό !![]()
Δεν ξέρω τι παίζεται με το site Νικόλα μου αλλά απ'τη Honda δεν περίμενα τίποτα περισσότερο να σου πω την αλήθεια, αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω, λογικά θα έχει καλύτερη ροπή το ψεκαστό.Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Μακη αν το λινκ που μου εδωσες ειναι ενημερωμενο παλι 77,5 αλογα στις 10.500σαλ το εχει δηλωσει η honda ...![]()
![]()
![]()
ΟΝΤΩΣ Η ΧΟΝΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν ξέρω τι παίζεται με το site Νικόλα μου αλλά απ'τη Honda δεν περίμενα τίποτα περισσότερο να σου πω την αλήθεια, αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται παραπάνω, λογικά θα έχει καλύτερη ροπή το ψεκαστό.
![]()
![]()
![]()
kialles foto apo
http://www.bikeintro.com/honda-cbf60...-launch-paris/
![]()
Panagiotis