Μη ξεχνάς το μοντάζζζζζζζζζζζΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Το 100 % των μεταναστών από αυτή τη χώρα (5 από τους 5 ) είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα.. σου κάνει εντύπωση ?
![]()
Ίσως αυτοί που το παρουσίαζαν έχουν λόγους να φανεί αυτό το πράγμα
![]()
Μη ξεχνάς το μοντάζζζζζζζζζζζΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Το 100 % των μεταναστών από αυτή τη χώρα (5 από τους 5 ) είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα.. σου κάνει εντύπωση ?
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Πάσο..Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μη ξεχνάς το μοντάζζζζζζζζζζζ
![]()
![]()
Τα ρέστα μου και τα βλέπω.Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Πάσο..
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
ποσα θελεις να ΜΗΝ σου δωσω λαδεμπορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:a57:
:a57: θα ερθει η μερα που θα πληρώσεις
![]()
εξωγήινε:rotflmao:
![]()
:a44: :a44: :a44:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
(ρε τι χάνω με την μετακόμιση ....!!!)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
σας εχει τελειωσει το "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥC"??? εχετε αλλαξει γραφεια? γιατι δεν σηκωνετε το τηλ που προσπαθω να παρω για να αγορασω κανα ποιοτικο βιβλιο για τις διακοπες μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που τον βρήκαμε αυτόν ρε σεις;
:rotflmao::rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgalis
......ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ .....ΗΥΦΥ
Δηλαδή, εάν έκαναν ένα φεστιβάλ να μας ευχαριστήσουν θα ήταν ΟΚ;
Περιμένω να με πει μαστουρωμένο, αξύριστο, βρώμικο αναρχοκουμμούνι να γελάω μέχρι βαθέως γήρατος.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
που τον βρήκαμε αυτόν ρε σεις;
Μη μου τον διώξετε κι αυτόν, όπως τον "paragogos" γιατί θα γίνουμε "καφέδες"...
Που να διαβάσει κανείς τέτοιες φωτοδότριες φράσεις, στον ματαιόσπουδο αυτό κόσμο!
![]()
![]()
![]()
Απο δω το πας, απο κει τo πας, παλι να με χουφτωσεις πασχιζεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
εάν έκαναν ένα "φεστιβάλ"να μας ευχαριστήσουν.....
![]()
αξύριστο,βρώμικο
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Περιμένω εναγωνίως το 8ο μήνυμα...Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΥΦΥ![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
..και τα προηγούμενα 6 μηνύματα του...αρχιΕλληνα είναι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Περιμένω εναγωνίως το 8ο μήνυμα...![]()
![]()
![]()
Και τι ζόρι τραβάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
..και τα προηγούμενα 6 μηνύματα του...αρχιΕλληνα είναι ...![]()
![]()
Μήπως είσαι αξύριστο, μαστουρωμένο, βρώμικο αναρχοκουμμούνι;
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.