Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Ένα παραπονάκι...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos

Re: Re: Ένα παραπονάκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Καθότι λοιπόν ΚΑΙ ΕΓΩ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουμε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ (και όχι σκουτερίδια) αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥ με πιθανότατα πολύ περισσότερα αλόγατα από το δικό σου (240 είναι καλά;;;, θα σου πω το εξής:
    1. Οι δρόμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑΤΑ γι' αυτό χαλάρωσε πριν "φας" κανένα ή πριν τις φας από κανένα !!!!!!!!!!
    2. Αν δεν σ' αρέσει να είσαι 2ος στο φανάρι πήγαινε και εσύ με το σκουτερίδιο σου.
    όμως εκεί δεν έχει αρκουδίσιον, έτσι ;;;;;;; Τρως όλο το καυσαέριο στη μάπα και φυσικά τον ήλιο κατακούτελα !!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΗΓΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ (πάντα με βάση αυτά που γράφεις) !!!!!!!!
    3. ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ το ίδιο δεν κάνεις και εσύ με το ανθυποσκουτερίδιο ΟΤΑΝ το καβαλάς ;;;;;;;;;;;;
    Μην πεις πως δεν το κάνεις γιατί απλά λες ψέματάκια .............. άλλωστε το μόνο πλεονέκτημα του δίτροχου είναι το να βρίσκεται ΜΠΡΟΣΤΑ στο φανάρι και να γλιτώνει τα μποτιλιαρίσματα !!!!!!!!!
    Ή μήπως θέλεις κάθένας που οδηγεί μηχανή ή μηχανάκι να κοιτά ΤΙ ΜΑΡΚΑ και ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑΤΑ έχει το κάθε αυτοκίνητο και να μπαίνει μπροστά μόνο από Φιατάκια αλλά και να αποφεύγει Ιμπρέζα και άλλα γρήγορα ;;;;;;;;
    Ασε μας ρε φίλε ...............
    Φίλε μου...ερμήνευσες το post μου με τρόπο πανομοιότυπο με αυτόν που οδηγείς (μάλλον)...Ποιος είπε για κόντρες και όλα αυτά τα επικίνδυνα αθλήματα?? Δεν μπορείς να λες όλα αυτά που αναφέρεις για το άτομό μου χωρίς να με γνωρίζεις...Ούτε ο sherlock holmes δεν θα ήταν σε θέση να καταλάβει όλα αυτά που συμπέρανες εσύ από ένα ποστ....Τέσπα...Αναφέρθηκα απλά σε κάποιους μοτοσυκλετιστές που αδιαφορούν για τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο και συγκεκριμένα στα φανάρια...that's all mate...Τέλος να πω ότι με το σκατό μου προσπαθώ να μην γίνομαι εμπόδιο ούτε σε αυτοκίνητα, ούτε σε μηχανές που αντιλαμβάνομαι ότι εκνευρίζονται από τον newbie που έχουν μπροστά τους....

Πάντα φιλικά..

Ν.
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    για μισο το προβλημα του φιλου μας ειναι οτι μπαινουν μηχανες μπροστα του στα φαναρια ????

δηλ. τον καθυστερουν!!!

τον καθυστερουν να φτασει πιο γρηγορα στο επομενο φαναρι και να περιμένει παλι 3456στος...?

τον καθυστερουν να αναπτυξει την ιλλγιωδη βραδυτητα των 50-60 χαω μεχρι το επομενο φαναρι...?

δεν τον αφηνουν δηλ. να χαρει τους 3675443 ιππους που βγαζει το υπεραυτοκινητο του οταν ειναι μποτιλιαρισμένο στους δρομους της πολης...?

τον ενοχλει προφανως που στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που βρεθει πρωτος σε καποιο φαναρι θα ερθει ο ''καγκουρας'' ''αλητης'' ή ''ασχετος'' μηχανακιας και αραξει μπροστα...!

τον ενοχλη επισης που ενα παπακι των 500€ ειναι εντος πολης πιο γληγορο μεταφορικο μεσο απο οτι το πολυτελεστατο αυτοκινητο του, το οποιο θα χρωσταει μεχρι δευτερας αναληψεως....!

θα μπουρουσαμε να εξηγησουμε στο φιλο μας οτι θα περιμενε ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ πιο πισω αν τα μηχανακια αρχιζαν να περιμένουν το ενα πισω απο το αλλο στην σειρα οπως τα τουτου .....
    ισως τοτε θα εβλεπε τα πλεονεκτηματα που απορρεουν σε χωρο/χρονο και χρημα (για τους αυτοκινητηστες κυριως) απο την διηθηση των μοτοσυκλετων.....
    Το ποστ σου καθώς και τα συμπεράσματά σου είναι ήδη λάθος από την πρώτη σου κιόλας πρόταση...

Ν.
    Δείξτε μου τις λύσεις

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ένα παραπονάκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Ώρες-ώρες δεν τραβάει καλά

Αυτό το παρατήρησα, μία φορά.
    Την μέρα που πήγα να πάρω να πάρω τον kalesin από τ'αεροδρόμιο και μου έφερε το εν λόγω μπλουζάκι!

Επηρεάζονται τ'αυτοκίνητα από τέτοιες παραμέτρους?
    Το slk το παθαίνει ποτέ αυτό?
    X-rider???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    min poume tora pos me to na mpaineis sto allo revma gia na ftaseis mprosta, kai me to na arazoume pano stin diavasi pezon kanoume kalo stin kikloforia tis polis..
    eleos..

file nefos exeis dikio kai as parageis kai esi poli nefos..
    Δείξτε μου τις λύσεις

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Το ποστ σου καθώς και τα συμπεράσματά σου είναι ήδη λάθος από την πρώτη σου κιόλας πρόταση...
    Ν.
    δεν νομίζω εκτώς και αν ερμήνευσα λαθος την παρακάτω ΔΙΚΗ σου πρόταση...

....Το παραπονάκι απευθύνεται στους κατόχους δικύκλων, που έρχονται στο φανάρι (ενώ είμαι μπροστά μπροστά με το τουτού) και στήνονται μπροστά μου....
    ή αυτήν

...Τυχαίνει να έχω και εγώ κουτάκι καθώς και ένα scooteridion για τις δουλειές της πόλης. Έλα όμως που το κουτάκι έχει κάποια αλογάκια....
    ή αυτήν

...Αναγκάζομαι κάθε φορά να μαρσάρω και να κάνω τέτοιες καγκουριές για να ξυπνήσουν...
    οπότε δεν βλέπω που κάνω λάθος στα συμπεράσματα μου, αφου σαφέστατα αφήνεις να εννοηθεί οτι σε ενοχλεί που στηνονται μπροστα σου στα φαναρια μηχανακια μικρου κυβισμου, τα οποια δεν σε αφηνουν να εκμεταλευτείς την δύναμη του αυτοκινήτου σου....

σε παρακαλω να μου εξηγήσεις αν και πού κανω λάθος (με βάσει αυτα που έγραψες...τα οποια μπορει τελικα μαλλον να ειναι διαδορετικα απο αυτα που ήθελες να πείς ή απο αυτά που είχες στο μυαλο σου να πεις)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

φιλε nefos απο που εισαι;

ειδαι "11αρι.." κ αναρωτιεμαι

Τέλος να πω ότι με το σκατό μου προσπαθώ να μην γίνομαι εμπόδιο ούτε σε αυτοκίνητα, ούτε σε μηχανές που αντιλαμβάνομαι ότι εκνευρίζονται από τον newbie που έχουν μπροστά τους....
    Αυτό είναι το ρεζουμέ κι εκεί καταλήγει μια τέτοια κουβέντα πάντα, δεν εντοπίζεται στο όχημα το πρόβλημα αλλά στον οδηγό !

Κι εγώ προσέχω και στο φανάρι όταν είμαι πρώτος αλλά και όταν θα βγω απ'το στοπ να μην εμποδίσω τον άλλο που έρχεται κάθετα, προσπαθώ μάλιστα να μην χρειαστεί καν να πατήσει το φρένο του !

Αλλά κυκλοφορούν κάαατι γίδια εκεί έξωωω... πέρα βρέεεεχει...

Μού'χουνε βγει αμάξια πάμπολες φορές από στοπ κι όχι μόνο θα μ'αναγκάσουν να φρενάρω αλλά θα με φέρουν και στο σημείο ν'αρχίσω τα κάλαντα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Μού'χουνε βγει αμάξια πάμπολες φορές από στοπ κι όχι μόνο θα μ'αναγκάσουν να φρενάρω αλλά θα με φέρουν και στο σημείο ν'αρχίσω τα κάλαντα..

τουλαχιστον σου δινουν τιποτα, η τσαμπα τραγουδας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    τουλαχιστον σου δινουν τιποτα, η τσαμπα τραγουδας;
    Ε ρίχνουνε στα πεταχτά ένα μελομακάρονο, δεν έχω παράπονο :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Χρήστο είμαι επιθετικός γιατί κατ' αρχήν απαντάω σε φράσεις όπως:

"Επειδή βλέπω να τη λέτε γενικώς στους κουτάκηδες, θέλω να πω το εξής:"
    Απαντώ: ΔΕΝ την λέμε στους κουτάκηδες παρά μόνο σ' αυτούς που τους αξίζει !!!!!!!!
    Οι πιο πολλοί εδώ μέσα έχουμε ΚΑΙ αυτοκίνητα και αγαπάμε και αυτά εξ' ίσου με τις μηχανές μας.

"Τυχαίνει να έχω και εγώ κουτάκι καθώς και ένα scooteridion για τις δουλειές της πόλης."
    Απαντώ: ΔΗΛΑΔΗ για διευκόλυνση άρα .................. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ !!!!!!!

" Έλα όμως που το κουτάκι έχει κάποια αλογάκια..."
    Απαντώ: Ε ΚΑΙ;;;;;;;; Αν δεν μπορει να τα τιθασεύσει, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ !!!!!!! Ή αλλιώς στα ΜΕΓΑΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!
    "
    ΤΕΛΟΣ να πω ότι ΕΧΩ βαρεθεί να μετράω θανάτους νέων ανθρώπων στην άσφαλτο, με αυτοκίνητα ή με μηχανές, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, επειδή κάποιοι έχουν την νοοτροπία του "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" !!!!!!!!!!!!!!!! Με το γαμάω όχημα με τα πολλά άλογα !!!!!!!

Εύχομαι απλά ο nefos να ΜΗΝ είναι από αυτούς αλλά από τα γραφόμενά του άλλο δείχνει και ίσως πρέπει να αναθεωρήσει ...................
    Επειδή δεν μου αρέσει να απολογούμαι σου λέω απλά ότι μιλάω πάντα για οδήγηση πόλης με τους ρυθμούς που αυτή επιβάλλει...όσο για τον άρχοντα της πόλης, απλά θα σου πω ότι έχω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια, ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος...οπότε γιατί να τα σπάμε τα ρημάδια τα μοτέρ??

Απλά αυτά...

Ν.
    Δείξτε μου τις λύσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Είναι ένα είδος οδηγού (ανθρώπου??) που απλά ...συχαίνομαι...Από αυτούς που έχουν πάρει ένα σκουτεράκι που όταν αργούν να ξυπνήσουν το πρώι (καλοκαίρι πάντα) λένε: -Nα πάρω το σκούτερ μη πήξω στη κίνηση - και κατά τη διάρκεια της διαδρομής κάνει τα ίδια που αναφέρει ως "παράπονα" χωρίς να το έχει κατάλαβει γιατί οι από πίσω του τα έχουν παίξει μες το πήξιμο αλλά φοβούνται να αγοράσουν μηχανάκι ....Είναι αυτός-αυτοί που οδηγάνε ΠΑΝΤΑ στην αριστερη λωρίδα γιατί θεώρουν οτι τα 120 χλμ. είναι μεγάλη ταχύτητα θαρρώντας πως πάνε πολύ γρήγορα και στο κάτω-κάτω γιατί να κάνω δεξια στα π@π@ρι@ μου! Είναι αυτός - αυτοί που με το που ανάψει το πράσινο και είναι δεύτερος στο φανάρι κορνάρει σπαστικά στον πρώτο λες και είναι ο Σουμαχερ...και πάντα όταν οδηγούν το σκουτεράκι ξεκράνωτοι , παντόφλα και νύχι άκοπο στο δάχτυλο
    Παίδες έγω δεν έχω - είχα αυτοκίνητο ποτέ , οδηγάω βέβαια μόνο στη δουλειά και όταν το κάνω πρώτο μου μέλημα είναι να προσέχω τις μηχανές όποιος-όποιες τα οδηγούν αυτά(παρολαταύτα) και οτι κυβισμού είναι αυτές γιατί βλέποντας τες είναι σαν να βλέπω τον εαύτο μου αυτό και τίποτα αλλό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

οπότε δεν βλέπω που κάνω λάθος στα συμπεράσματα μου, αφου σαφέστατα αφήνεις να εννοηθεί οτι σε ενοχλεί που στηνονται μπροστα σου στα φαναρια μηχανακια μικρου κυβισμου, τα οποια δεν σε αφηνουν να εκμεταλευτείς την δύναμη του αυτοκινήτου σου....

σε παρακαλω να μου εξηγήσεις αν και πού κανω λάθος (με βάσει αυτα που έγραψες...τα οποια μπορει τελικα μαλλον να ειναι διαδορετικα απο αυτα που ήθελες να πείς ή απο αυτά που είχες στο μυαλο σου να πεις)

Μα είναι τόσο απλό...μιλάω για "αφηρημένους" οδηγούς που σκίζονται να φτάσουν μπροστά και όταν γίνει αυτό εμποδίζουν όλους τους υπόλοιπους, άσχετα με το αν αυτοί οι υπόλοιποι έχουν υπεραυτοκίνητα ή όχι..Προσπαθώ τόση ώρα να σας μεταφέρω το feeling κάποιου που ξαφνικά πάει να ξεκινήσει και πέφτει στα φρένα ... Δεν σου έχει τύχει ποτέ??...το θέμα το έχω συζητήσει και με φιλαράκια με θηρία δίτροχα και αυτοί και αν εκνευρίζονται με τους εν λόγω οδηγούς...Θα ρίσκαρες εσύ να πας να κάτσεις με ποδήλατο μπροστά από νταλίκα??

Ν.
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αθήνα...Καταγωγή από πρέβεζα...

Ν.
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Ψιτ....

Κατάλαβα τι ψάχνεις!

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Είναι ένα είδος οδηγού (ανθρώπου??) που απλά ...συχαίνομαι...Από αυτούς που έχουν πάρει ένα σκουτεράκι που όταν αργούν να ξυπνήσουν το πρώι (καλοκαίρι πάντα) λένε: -Nα πάρω το σκούτερ μη πήξω στη κίνηση - και κατά τη διάρκεια της διαδρομής κάνει τα ίδια που αναφέρει ως "παράπονα" χωρίς να το έχει κατάλαβει γιατί οι από πίσω του τα έχουν παίξει μες το πήξιμο αλλά φοβούνται να αγοράσουν μηχανάκι ....Είναι αυτός-αυτοί που οδηγάνε ΠΑΝΤΑ στην αριστερη λωρίδα γιατί θεώρουν οτι τα 120 χλμ. είναι μεγάλη ταχύτητα θαρρώντας πως πάνε πολύ γρήγορα και στο κάτω-κάτω γιατί να κάνω δεξια στα π@π@ρι@ μου! Είναι αυτός - αυτοί που με το που ανάψει το πράσινο και είναι δεύτερος στο φανάρι κορνάρει σπαστικά στον πρώτο λες και είναι ο Σουμαχερ...και πάντα όταν οδηγούν το σκουτεράκι ξεκράνωτοι , παντόφλα και νύχι άκοπο στο δάχτυλο
    Παίδες έγω δεν έχω - είχα αυτοκίνητο ποτέ , οδηγάω βέβαια μόνο στη δουλειά και όταν το κάνω πρώτο μου μέλημα είναι να προσέχω τις μηχανές όποιος-όποιες τα οδηγούν αυτά(παρολαταύτα) και οτι κυβισμού είναι αυτές γιατί βλέποντας τες είναι σαν να βλέπω τον εαύτο μου αυτό και τίποτα αλλό.
    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι από αυτούς...Λατρεύω τις μηχανές καθώς και τον εξοπλισμό της.Τολμώ και αναφέρω όλα αυτά που έγραψα διότι μπορώ και μιλάω και σαν οδηγός αυτοκινήτου με πείρα 20 ετών, αλλά και σαν νέος οδηγός μηχανής. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και εγώ να κάνω κάτι από αυτά που λες...αλλά είναι λόγω φοβίας και έλλειψης εμπειρίας στην οδηγική συμπεριφορά ενός δικύκλου.

Ν.
    Δείξτε μου τις λύσεις

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5