Φίλε μου...ερμήνευσες το post μου με τρόπο πανομοιότυπο με αυτόν που οδηγείς (μάλλον)...Ποιος είπε για κόντρες και όλα αυτά τα επικίνδυνα αθλήματα?? Δεν μπορείς να λες όλα αυτά που αναφέρεις για το άτομό μου χωρίς να με γνωρίζεις...Ούτε ο sherlock holmes δεν θα ήταν σε θέση να καταλάβει όλα αυτά που συμπέρανες εσύ από ένα ποστ....Τέσπα...Αναφέρθηκα απλά σε κάποιους μοτοσυκλετιστές που αδιαφορούν για τα υπόλοιπα οχήματα στο δρόμο και συγκεκριμένα στα φανάρια...that's all mate...Τέλος να πω ότι με το σκατό μου προσπαθώ να μην γίνομαι εμπόδιο ούτε σε αυτοκίνητα, ούτε σε μηχανές που αντιλαμβάνομαι ότι εκνευρίζονται από τον newbie που έχουν μπροστά τους....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καθότι λοιπόν ΚΑΙ ΕΓΩ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουμε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ (και όχι σκουτερίδια) αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥ με πιθανότατα πολύ περισσότερα αλόγατα από το δικό σου (240 είναι καλά;;;, θα σου πω το εξής:
1. Οι δρόμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑΤΑ γι' αυτό χαλάρωσε πριν "φας" κανένα ή πριν τις φας από κανένα !!!!!!!!!!
2. Αν δεν σ' αρέσει να είσαι 2ος στο φανάρι πήγαινε και εσύ με το σκουτερίδιο σου.
όμως εκεί δεν έχει αρκουδίσιον, έτσι ;;;;;;; Τρως όλο το καυσαέριο στη μάπα και φυσικά τον ήλιο κατακούτελα !!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΗΓΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ (πάντα με βάση αυτά που γράφεις) !!!!!!!!
3. ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ το ίδιο δεν κάνεις και εσύ με το ανθυποσκουτερίδιο ΟΤΑΝ το καβαλάς ;;;;;;;;;;;;
Μην πεις πως δεν το κάνεις γιατί απλά λες ψέματάκια .............. άλλωστε το μόνο πλεονέκτημα του δίτροχου είναι το να βρίσκεται ΜΠΡΟΣΤΑ στο φανάρι και να γλιτώνει τα μποτιλιαρίσματα !!!!!!!!!
Ή μήπως θέλεις κάθένας που οδηγεί μηχανή ή μηχανάκι να κοιτά ΤΙ ΜΑΡΚΑ και ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑΤΑ έχει το κάθε αυτοκίνητο και να μπαίνει μπροστά μόνο από Φιατάκια αλλά και να αποφεύγει Ιμπρέζα και άλλα γρήγορα ;;;;;;;;
Ασε μας ρε φίλε ...............
![]()
![]()
![]()
Πάντα φιλικά..
Ν.