Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 111

Θέμα: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
    eisai kai 38 eton....malaka!

pou anti na bazeis ta gialia stous perissoterous edo mesa kathese kai krineis me tropo pou mas deixneis ti eisai!

bravo sou!

afta einai....

metaksi mas tora
    i alitheia einai pos kalitera na masas para na milas kiriakost

perastika sto paidi..ipomoni 4 mines sto krevati, kouragio
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Πω πω.... , μαζεύτηκαν όλα τα μεγάλα φέρινγκ , και μας βρίζουν ....

Να πω την αλήθεια , το επιδίωξα να προκαλέσω .... έτσι για να σας φρικάρω ακόμα περισσότερο , στην περίπτωση που η φωτογραφία ... σας φρικάρισε ελαφρώς !!

Εκτος απο μοτοσικλετιστής , σκέφτομαι , και ως απλος οδηγος , που βγαζω βολτα την μελλοντικη μου οικογένεια, με το κουτάκι .

Αλλα , και ως μελλοντικός πατέρας !!

Ούτε τον άγγελο κάνω , ούτε τον Διάολο .... παν μέτρο άριστον έλεγαν οι αρχαίοι .
    Ούτε μαθήματα , ασφαλής οδήγησης θα παραδώσω .
    Ούτε το δικαστή θα κάνω .
    Ούτε την κουτσομπόλα της γειτονιάς .

Τελος , δώστε πιο πολύ προσοχή στο αρχικό θέμα μπας και βάλετε στο κεφάλι σας τα αποτελέσματα μια δυσάρεστης εμπειρίας αλλουνού , η οποία θα λειτουργήσει στο μέλλον αποτρεπτικά !!

Και κάτι τελευταίο , όχι απαραίτητα σημαντικό , η όποια υπεραξία , που έχω , είναι ατομική ,
    και την έχω μόνιμα ... η μηχανή μου είναι ασήμαντη , μπροστά στην δική μου , προσωπική δυναμική .

Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν ..για τα λογάκια ... πάμε για άλλα

.

ρε φιλε γιατι δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο να επεσε το αμαξι επανω στην μηχανη και ας κινιοταν με 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερεις ποσους οικογενειαρχες με τα αγγελουδια τους εχω δει να πηγαινουν σαν μαλακες στην εθνικη?????????

και παρτο και αλλιως γιατι δεν ξερεις τι συνεβη.............
    αν στο αντιθετο ησουνα εσυ με 80 χιλιομετρα και ερχοταν απο απεναντι ενα αυτοκινητο με 140
    και επεφτε επανω σου θα παθαινες λιγοτερα θα ησουνα μαλακας και καραγκιοζης???????????

ασ το διαλο συγχηστηκα!!!!!!

ευχομαι ποτε τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ!!!!!!!!!!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    ρε φιλε γιατι δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο να επεσε το αμαξι επανω στην μηχανη και ας κινιοταν με 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερεις ποσους οικογενειαρχες με τα αγγελουδια τους εχω δει να πηγαινουν σαν μαλακες στην εθνικη?????????

και παρτο και αλλιως γιατι δεν ξερεις τι συνεβη.............
    αν στο αντιθετο ησουνα εσυ με 80 χιλιομετρα και ερχοταν απο απεναντι ενα αυτοκινητο με 140
    και επεφτε επανω σου θα παθαινες λιγοτερα θα ησουνα μαλακας και καραγκιοζης???????????

ασ το διαλο συγχηστηκα!!!!!!

ευχομαι ποτε τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ!!!!!!!!!!
    ETSI.....
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    metopiki me 200 klm.
    αν ηταν με 200 δε θα υπηρχ τιποτα να δεις.... παρα μονο βιδες και πλαστικα διασπαρτα... μη λεμε οτι θελουμε...

κριμα...

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αν ηταν με 200 δε θα υπηρχ τιποτα να δεις.... παρα μονο βιδες και πλαστικα διασπαρτα... μη λεμε οτι θελουμε...

κριμα...
    signomi.....180 itane...

plaka mou kaneis?
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Το θέμα είναι ότι από μια φωτογραφία, ένα ατύχημα και έναν τραυματία, μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για πολλά πράγματα

(ποιος είναι μ@λ@κ@ς εδώ μέσα και ποιός όχι!!!!)

Περαστικά στο παλικάρι και προσοχή όλοι μας!!!!

Κυκλοφορούν πολλοί εκεί έξω που νομίζουν ότι είναι πάντα σωστοί και έχουν δικαίωμα να κρίνουν να κατακρίνουν και να εκτελούν!!!!!

Γιατί είμαι σίγουρη πως ένας άνθρωπος μου τις απόψεις του Κυριάκου, θα έκανε μεγάλο κακό σε κάποιον που θα πήγεναι αντίθετα με τα πιστεύω του και τις αρχές του!!!!!

Δεν σε κάνει καλό άνθρωπο το να πηγαίνεις αργά! Καλό άνθρωπο σε κάνει το να νοι΄ζαεσαι για τον συνάνθρωπό σου όποιος κι αν είναι αυτός!!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ......

Αλλα , και ως μελλοντικός πατέρας !!

....

Βρήκες τον τρόπο να συλλαμβάνουν οι γυναίκες όταν τον παίζεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε μη λες τέτοια και του έρθει καμιά ιδέα και αρχίσει τα παρακάλια στους άνωθεν!!!!!

Θα γεμίσει ο τόπος μετά με τόσο παίξιμο!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    signomi.....180 itane...

plaka mou kaneis?
    καθολου πλακα δε σου κανω

κοψε καμια 100ρια χλμ να εισαι μεσα....

ειπα να μη λεμε αρλουμπες

με 200 χλμ/ω μετωπικη δε θα υπηρχε αυτοκινητο και μοτοσυκλετα.+_ θα ειχαν γινει ολα κοματια

αυτα για οσους εχουν ασχοληθει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βρήκες τον τρόπο να συλλαμβάνουν οι γυναίκες όταν τον παίζεις;

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Εχετε βγει όλοι εκτός ορίων .... νόμιζα ότι θα πει ο κάθε βαρεμένος την παπαριά του ...και θα τελείωνε εκεί το θέμα .

Για τις προσωπικές μου απόψεις δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου .
    Και τελος .. αμα σας καλέσω στο σπίτι μου , να μην έρθετε ... Τα βρισίδια όμως σας τα επιστρέφω !!

Εβαλε ένας μια σκέτη φωτογραφια χωρίς λόγια , και έκανα ενα σενάριο και εκει τελείωσε το θέμα .

Χέστηκα για την γνώμη του κάθε βλήματος , που νομίζει οτι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του αλλουνού .

Και τέλος , όποιος γκαζοπρεζάκιας θέλει να τρέχει με 200 , έχει την ευχή μου ,
    αλλά όχι το δάκρυ μου .
    Και αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις , δεν μιλάω για την φάση αυτήν εδώ .. που ΔΕΝ γνωρίζω καλά καλά τι έγινε

Το καταλάβατε ? ... ή να κάνω και κακά ...

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εχετε βγει όλοι εκτός ορίων .... νόμιζα ότι θα πει ο κάθε βαρεμένος την παπαριά του ...και θα τελείωνε εκεί το θέμα .

Για τις προσωπικές μου απόψεις δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου .
    Και τελος .. αμα σας καλέσω στο σπίτι μου , να μην έρθετε ... Τα βρισίδια όμως σας τα επιστρέφω !!

Εβαλε ένας μια σκέτη φωτογραφια χωρίς λόγια , και έκανα ενα σενάριο και εκει τελείωσε το θέμα .

Χέστηκα για την γνώμη του κάθε βλήματος , που νομίζει οτι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του αλλουνού .

Και τέλος , όποιος γκαζοπρεζάκιας θέλει να τρέχει με 200 , έχει την ευχή μου ,
    αλλά όχι το δάκρυ μου .
    Και αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις , δεν μιλάω για την φάση αυτήν εδώ .. που ΔΕΝ γνωρίζω καλά καλά τι έγινε

Το καταλάβατε ? ... ή να κάνω και κακά ...

Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!

:a31: :a31: :a31: :a31:

Επισης, στ@@δια μας αν σηκώνεις μυγα στο σπαθί σου ή οχι, ΓΕΛΟΙΕ!

Ωραιο τρόπο βρήκες να περνάς την ώρα σου .... με της σαπουνάδες που πετάς , να προσέξεις να μην κάψεις την αντίσταση , από το πλυντήριο σου , που μόνο στα μέρη σου ονομάζετε ΚΕΦΑΛΙ :a31:

καλησπερες και απο εμενα! ετυχε και ημουν στην γυρω περιοχη, εκεινες τις ημερες και εμαθα για το ατυχημα απο τους ντοπιους...οντως το παληκαρι δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, επιφυλασσομαι ομως για το αν το διαστημα αναρρωσης θα ειναι 4 μηνες μονο!

η ταχυτητες πανω κατω ηταν αυτες που ειπανε τα παιδια πιο πανω, οσο και να φιανεται απιστευτο!

Υ.Γ. εσυ ρε tassosrr, δεν κατεβηκες καθολου απο μεγα αμμο φετος?
    ...και ελεγα φετος οτι θα σας γνωριζα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF