Σου εξήγησα τρελαμένε !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ???
ρε τι'ν'τούτος ;![]()
![]()
![]()
![]()
Σου εξήγησα τρελαμένε !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ???
ρε τι'ν'τούτος ;![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε τώρα που βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο γιατί αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα με τη σύνδεση στο σπίτιΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ειμαι περίεργος να δω τι στο καλό θα διαλέξεις τελικά ..![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά βολεύτηκα με μια μπανάνα της Colori αρκετά μεγάλου μεγέθους απ'αυτές τις εντουράδικες, δεν ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα (επειδή δεν ήθελα κάτι που να συγκρατείται πάνω μου) όμως κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου μια χαρά.
Κατά την αναζήτηση βρήκα ένα μικρό tankbag της Bagster με 76ευρώ, δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά το βγάζει η Bagster για trail bikes όπως αναφέρει στο προσπέκτους που είδα, φαινόταν αρκετά καλό αλλά ήταν λίγο μεγάλο για το παίρνω στην καφετέρια μαζί μου γι'αυτό και δεν το διάλεξα εν τέλει.
Κυριάκο αύριο πάω για σαμάρια όπως σου είχα πει![]()
Μάλλον στην Colori θα καταλήξω πάλι αφού τα έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν κι απ'την άλλη θα τα τοποθετώ 2-3 φορές το χρόνο όλες κι όλες πάνω στη μηχανή, μια χαρά θα την κάνουν τη δουλειά τους. Θα περάσω κι απ'το κατάστημα που φέρνει τα Cameron κι απ'το άλλο που φέρνει αυτά της Kappa βέβαια..
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, συγνώμη που δεν είχα την ευκαιρία ν'απαντήσω πιο νωρίς..
![]()
![]()
Αν ηδη εχετε bagster και θελετε ενα μικρο τσαντακι γι'αυτο,ψαξτε για ενα τετραγωνο κοκκινο ψυγειακι που δινει η KOKA KOLA και περιεχει 2 6αδεs κουτακια 330 ml.Αυτο εχει 2 φερμουαρ.Το κατω ειναι τσαντακι για παρα πολλα μικροπραγματα(φωτογραφικη μηχανη,πορτοφολι,κλειδεια,εργαλεια και αλλα που ανετα θα χωρεσουν εκει μεσα)και το πανω γινεται εναs σακοs για να βαλειs μεχρι και λιγα ρουχα αν χρειαστει.
Το καλυτερο ομωs ειναι οτι αυτο το κοκκινο τσαντακι εχει απο την μια πλευρα του ραμμενουs 2 υπεροχουs πλαστικουs κρικουs,οι οποιοι μπαινουν και ασφαλιζουν στο πανω μεροs του bagster.Δεν κουνιεται με τιποτα,το σηκωνειs( χωριs να το βγαλειs )για να φουλαρειs την μοτο σου και οποτε θελειs σε 2 δευτερα το πηρεs κι εφυγεs.
Για πρακτική λύση μια χαρά ακούγεται !Αρχικά δημιουργήθηκε από CBFMAN 600
Αν ηδη εχετε bagster και θελετε ενα μικρο τσαντακι γι'αυτο,ψαξτε για ενα τετραγωνο κοκκινο ψυγειακι που δινει η KOKA KOLA και περιεχει 2 6αδεs κουτακια 330 ml....
Αλλά δεν το παίρνεις και στην καφετέρια μαζί σου.. :hypnotize![]()
Να'σαι καλά για την ιδέα![]()
![]()
Μανωλη
το τσαντακι που σου ειπα ειναι για μικρεs βολτεs και εκδρομουλεs μονοημερεs.Αλλα 5 χρονια τωρα σε καμια καφετερια δεν παραπονεθηκε κανειs
καλο ακουγετε![]()
Δες και αυτό, σύντεκνε http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=120
Προσωπικά το έχω βολευτεί πολύ ............ τα αυτιά με τους μαγνήτες διπλώνουν μέσα και έχει μέγεθος όσο 2 μπανάνες +++
![]()