ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 80% ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 80% ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
στις προηγούμενες βουλευτικές με είχαν καλέσει για βοήθεια (το πρωί άλλοι που είχαν λάβει την ίδια κλήση πήγαν και κλάφτηκαν στον υπεύθυνο και τους άφησε, εγώ ντράπηκα και έκανα ό,τι μου ζήτησε για αρκετές ώρες)
κάποια στιγμή ήλθε ένας τυπάς καμια 45αριά χρονών, με ένα παιδί εμφανώς καθυστερημένο
τον έβαλε να ψηφίσει κι αυτόν
ο αντιπρόσωπος αντιστάθηκε, τελικά ενέδωσε
ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ιδιαίτερα εριστικός, δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να μη βάλει και το παιδί του με δείκτη νοημοσύνης 7 να ψηφίσει
και τα κατάφερε
μιας και ανέφερα το περιστατικό να πω δύο λόγια γενικώτερα
όταν ο εκλογικός νόμος που φυσικά ψηφίζεται απο τα κυρίαρχα κόμματα δίνει 55% των εδρών σε κόμμα που παίρνει 45% των ψήφων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΉ
αυτό το κάνουν γαργάρα ΟΛΟΙ, μαζί και τα ΜΜΕ
όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδευόμαστε πως δήθεν έχουμε δημοκρατία
έχουμε εκλογικονομοκρατία, τόσο απλά
καληνύχτα μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
στις προηγούμενες βουλευτικές με είχαν καλέσει για βοήθεια (το πρωί άλλοι που είχαν λάβει την ίδια κλήση πήγαν και κλάφτηκαν στον υπεύθυνο και τους άφησε, εγώ ντράπηκα και έκανα ό,τι μου ζήτησε για αρκετές ώρες)
κάποια στιγμή ήλθε ένας τυπάς καμια 45αριά χρονών, με ένα παιδί εμφανώς καθυστερημένο
τον έβαλε να ψηφίσει κι αυτόν
ο αντιπρόσωπος αντιστάθηκε, τελικά ενέδωσε
ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ιδιαίτερα εριστικός, δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να μη βάλει και το παιδί του με δείκτη νοημοσύνης 7 να ψηφίσει
και τα κατάφερε
Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΠΟΣΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΣΟ @@@@@@ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ολα τα παραπανω σωστα η λαθος εχουν καταντησει να ειναι κοινοτοπιες και ευκολιες στη συζητηση.γιατι να διαφερουν οι πολιτικοι απο μας?εχετε κοιταξει γυρω σας η ...στον καθρεφτη??!!!(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην παρεξηγηθω).την παρτη μας κοιταμε ...ειμαστε δημοκρατες ,δεξιοι αριστεροι,το ενα το αλλο οπου μας συμφερει.ποια ειναι η καθημερινη συμπεριφορα μας για να απαιτουμε κ απ τους αλλους??
πρωταθλητης Ευρωπης
άρχισαν τα όργανα...
μόλις εχτές μιλάγαμε για τις φωτιές και τη ζημιά και τζουπ να τα πρώτα για τις εκλογές. Να δείτε που σιγά-σιγά θα σκάσουν και πιο σοβαρές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και που όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα πέφτουν και οι μπηχτές για τα κόμματα...![]()
Μία ερώτηση ρε παιδιά!
Εφόσον όλοι εδωμέσα τους βρίζουμε και τους σαρκάζουμε. Και είμαστε αρκετοί εδώ έτσι; Πως μετά παίρνουν τα ποσοστά που πάιρνουν;
Μήπως λέω εγώ τώρα ο πονηρίδης γιατί λέμε λέμε και μετά πάμε και τους τη δίνουμε την ψήφο;
Τζάμπα φωνές τζάμπα μαγκιές δηλαδή...![]()
Δεν προσφέρει τίποτα , το να διυλίζουμε τον κώνωπα , στο θέμα συμπεριφορά του Έλληνα ψηφοφόρου.
Η όποια προσπάθεια για να επιτύχει , θέλει ατομική συμμετοχή , το ίντερνετ δεν προσφέρεται ως μέσω αγώνα στην Ελληνική κοινωνία τουλάχιστον .
Ας κρατήσουμε για τα μάτια τουλάχιστον, την συζήτηση σε μια ουδέτερη από θεματολόγιο βάση.
Εγω διάλεξα το νέο μου κόμμα , γράφτηκα σε αυτό , συμμετέχω όσο γίνεται , και μεταδίδω τα πιστεύω μου χωρίς φανατισμό, στον κοντινό μου κύκλο .
Εαν κάνουμε όλοι το ίδιο , τότε θα δημιουργήσουμε , μια νέα βάση , για να στηριχτεί ξανά η δημοκρατία .
Και οχι η πολιτική σκοπιμότητα ..
Ειναι γνωστό οτι στην Ελλάδα , κατά καιρούς , έχουν ψηφίσει και τα δέντρα !!
ο αντιπρόσωπος μου είπε πως τον λυπήθηκε για τα όσα έχει περάσει ανατρέφοντας και φροντίζοντας ένα καθυστερημένο παιδί
δεν είναι κακή δικαιολογία
απλά όπως λένε οι φίλοι του πακετάνιου, two wrongs don't make a right
ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΥΑΛΟ? ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΛΕΟΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ο αντιπρόσωπος μου είπε πως τον λυπήθηκε για τα όσα έχει περάσει ανατρέφοντας και φροντίζοντας ένα καθυστερημένο παιδί
δεν είναι κακή δικαιολογία
απλά όπως λένε οι φίλοι του πακετάνιου, two wrongs don't make a right
το παιδί δεν τραβούσε κανένα ζόρι
απλά ο πατέρας του βρήκε τρόπο να διπλασιάσει την ψήφο του, δίνοντας βέβαια έτοιμο το φακελάκι στο παιδί
ίσως έχει κάνα αυθαίρετο προς "τακτοποίηση", ποιός ξέρει
Ειναι ωραιος ο πολιτισμος του εκτακτου.
Εκλογες τωρα, ηρθε η ωρα να σωθουμε, να βολευτουμε, να γνωριστουμε, να μιλησουμε επαναστατικα ΤΩΡΑ!!!
Τωρα ή ποτε, σαν να στο ψιθηριζει 18αρα που την ξεμοναχιασες και σου τρεχουν τα σαλια.
Το εξυπνο ειναι να τη φτυσεις, ωστε να την εχεις πολλους μηνες, αντι για μια μερα ( εγραψα ε![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Βρε παιδιά μπορούμε να προκυρήξουμε εκλογές για ένα μήνα αργότερα; :wacko:
Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δεν αναφέρει κάτι για εμάς! Δεν ψηφίζουμε ταχυδρομικά;![]()
Δεν μου λέτε...?
Η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης , πότε είναι?
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Σε βρίσκω απόλυτα σωστό! Μέχρι να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε αυτή τη λόγική και φιλοσοφία, αυτό που λουζόμαστε, είναι αυτό που αγοράσαμε οι ίδιοι με αποκλειστική γνώση και ευθύνη.Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ολα τα παραπανω σωστα η λαθος εχουν καταντησει να ειναι κοινοτοπιες και ευκολιες στη συζητηση.γιατι να διαφερουν οι πολιτικοι απο μας?εχετε κοιταξει γυρω σας η ...στον καθρεφτη??!!!(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα για να μην παρεξηγηθω).την παρτη μας κοιταμε ...ειμαστε δημοκρατες ,δεξιοι αριστεροι,το ενα το αλλο οπου μας συμφερει.ποια ειναι η καθημερινη συμπεριφορα μας για να απαιτουμε κ απ τους αλλους??
ναί , αλλά
αυτό σημαίνει να το βουλώσω και να κοιτάω τη δουλειά μου
αυτό σημαίνει να αρχίσω να γίνομαι αξιοπρεπής
να πάψω να είμαι τζάμπα μάγκας.
Δεν το δέχομαι με τίποτα γιατί είναι δύσκολο (θέλω να πώ ακατόρθωτο).
Πως θα υπάρξω, που στην πραγματικότητα δεν με ακούει ούτε ο σκύλος μου;