Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: νεκρος νιγηριανος πωλητης cd

τον νηγιαριανό τον ρίξανε, η πειρατία είναι ευλογία για την μουσική, τα αμάξια στην θεσαλονίκη κάίγονται μόνα τους.

πες μας κιάλλα....

μας πείθεις.

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ο ελληνας δεν ηταν και δεν ειναι ρατσιστης.σεβεται οποιους τον σεβονται

XAxaxaxaxaxa το ανέκδοτο της χρονιάς.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    XAxaxaxaxaxa το ανέκδοτο της χρονιάς.

το αστειο που ειναι? εκτός αν εισαι εσυ ρατσιστής και γελας με την παρτη μας .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε ξεκολλάτε λέμε σήμερα! Συνεχίζετε την κουβέντα άλλη φορά.
    Καίγεται ο τόπος τα υπόλοιπα είνα ιάλλης στιγμής!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    λοιπόν το sonic εύχος 14(φεβρουαριος06) ε΄χει άνα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τη μπούρδα "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική"

όσο για το νιγηριανό έπεσε μόνος του. όπως ο άλλος χτύπησε στη ζαρτινιέρα (επίσημη ανακοίνωση της αστ. δ/σης θεσσαλ μην ξεχνάμε), πριν χρόνια ο 18ος σλάβος μαθητής έπεσε πάνω στη σφαίρα του μπάτσου ατματζιδη, κλπκλπ
    α ο πρόεδρος των σαλονικιών μπάτσων ήταν από τα στελέχη του χουντογλεντιού πριν κάτι χρόνια για όσους θυμούνται.
    κατα τα άλλα μιλάτε για "αναρχικούς" λες και πρόκειται για συγκροτημένη κομματική ομάδα-πρόβατα που ακολουθούν τον πρόεδρο. αλλά εάν η ενημέρωση είναι από τον πρετεντέρη και το λάλα με τον χατζηνικολάου.......
    είμαι πλέον σίγουρος ότι οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζετε τι σημαίνει "αναρχισμός", "σοσιαλισμός", "κομμουνισμός", "μονεταρισμός" ακόμα και "καπιταλισμός" επί της ουσίας όχι γενικότητες...(γιακουμάτος: "είμαι δεξιός μαρξιστής"!!! κανέλλη: κομμουνίστρια και ταυτόχρονα θρήσκα και εθνικίστρια!!!!)

και σίγουρα δεν έχετε πάει ποτέ ούτε στην π.ράλλη, ουτε στο λαύριο ούτε στο κέντρο κράτησης της χίου κλπκλπκλπ

όσο για τις φωτιές και την γενικευμένη "οργή", θέλω να δω οι "έλληνες ήρωες και μεγάλα μυαλά" πόσο % θα δώσουν πάλι στα κόμματα-νταβάδες και στους φασίστες-μπουχέσες άνευ προτασεων και πολιτικής.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    μέχρι να γράψω την απάντηση οι νεκροί από τις πυρκαγιές από 19 πήγανε 27....

To ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και αυτό ισχύει και για τα cd και γαι τις πυρκαγιές.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    καποιος ειπε ποσα πολλα φραγκα βγαζουν οι μαυροι που πουλανε σιντι...!

τα σιντι οι μαυροι ξερετε απο τα περνουν?

λετε να πανε σπτι τους κ να καθονται να γραφουν σιντια?

ο χτονδρπορας(μαλλον λευκος κ ελληνας ) τους μαζευει κ τους τα μοιραζει, αρα τα καλα φραγκα τα αυτος τα πιανει κ οχι ο νιγηριανός που καβει πανω-κατω ταριφες ολη μερα!

{τι λε ρε μαγκα ... γιατι οι μαυροι δε ξερουν να καινε CD???? .. μαλακες ειναι???? ρατσιστής εισαι????? idi}

παντως δε φανταζομαι που να υπαρχει ανθρωπας που να θελει να πηδηξει απο τον πρωτο κ να σκαει με το κεφαλι!!!!!!

ΟΕΟ!

...... αρχισανε παλι τα "πλυντηρια"....

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

σεβαστείτε καμια φορα αυτους που διαβαζουν ρε μαγκες.... γεμισαμε με μαλακιες το φορουμ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ...... αρχισανε παλι τα "πλυντηρια"....

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

σεβαστείτε καμια φορα αυτους που διαβαζουν ρε μαγκες.... γεμισαμε με μαλακιες το φορουμ!!!!
    Πολύ σοβαρή τοποθέτηση και με περιεχόμενο και νόημα....:a31:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Πολύ σοβαρή τοποθέτηση και με περιεχόμενο και νόημα....:a31:
    και τι σε βαλανε εσενα? διαιτητή πως να εκφραζομαστε?αντε κανε πλακιτσα σε κανα θανατο ανθρωπου και ασε αυτα μας το παιζεις και ηθικολογος

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    και τι σε βαλανε εσενα? διαιτητή πως να εκφραζομαστε?αντε κανε πλακιτσα σε κανα θανατο ανθρωπου και ασε αυτα μας το παιζεις και ηθικολογος

Πολύ σοβαρή τοποθέτηση και με περιεχόμενο και νόημα.... χωρίς εικονίτσα λόγω φύλλου...

Πολύ σοβαρή τοποθέτηση και με περιεχόμενο και νόημα.... χωρίς εικονίτσα λόγω φύλλου...

τσ τσ τσ ειπαμε ''ΕΔΩ ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ'' τι δουλεια εχεις και κανεις πλακα ?
    η μονο να κρινεις αλλους αντεχεις και εσυ εισαι ανωτερος???????? πες την αποψη σου και μην γινεσε ιδιος με αυτο που κρινεις

και απαντησεις με εικονιτσες ειναι το ιδιο ανουσιες
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

τσ τσ τσ ειπαμε ''ΕΔΩ ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ'' τι δουλεια εχεις και κανεις πλακα ?
    η μονο να κρινεις αλλους αντεχεις και εσυ εισαι ανωτερος???????? πες την αποψη σου και μην γινεσε ιδιος με αυτο που κρινεις

και απαντησεις με εικονιτσες ειναι το ιδιο ανουσιες

Από ότι κατάλαβα είσαι ειδική στα περί θανάτων... πάσο

Την αποψη μου την έχω πει παραπάνω. εσεις δεν λέτε άποψη αλλά μόνο χαρακτηρισμούς. Γιαυτό και έλαβα τον κόπο να απαντήσω. Πετάχτηκες όμως σαν αυθεντικός μαϊντανος. Μην γίνουμε και το ιδιο...

Επίσης πρέπει καποιος να σου μιλήσει για την αξία της πλάκας.

Από ότι κατάλαβα είσαι ειδική στα περί θανάτων... πάσο

Την αποψη μου την έχω πει παραπάνω. εσεις δεν λέτε άποψη αλλά μόνο χαρακτηρισμούς. Γιαυτό και έλαβα τον κόπο να απαντήσω. Πετάχτηκες όμως σαν αυθεντικός μαϊντανος. Μην γίνουμε και το ιδιο...

Επίσης πρέπει καποιος να σου μιλήσει για την αξία της πλάκας.

εχω μονο σεβασμο τιποτα αλλο

εγω δε χαρακτηρισα κανεναν εσυ το εκανες και σου απαντησα

μαιντανος??? :rotflmao: σορρυ κιολας που μιλαμε θα σου αφησουμε εσενα την δοξα μονο

πλακα πανω σε πτωματα δε τη θεωρω πλακα δεν εχω χιουμορ τι να κανουμε???

απαντησε μου τωρα εσυ που δεν εισαι μαιντανος και κρινε με κριτη των παντων

εχω μονο σεβασμο τιποτα αλλο

εγω δε χαρακτηρισα κανεναν εσυ το εκανες και σου απαντησα

μαιντανος??? :rotflmao: σορρυ κιολας που μιλαμε θα σου αφησουμε εσενα την δοξα μονο

πλακα πανω σε πτωματα δε τη θεωρω πλακα δεν εχω χιουμορ τι να κανουμε???

απαντησε μου τωρα εσυ που δεν εισαι μαιντανος και κρινε με κριτη των παντων
    έχεις 4386 (7.71 posts per day), δεν σε φτάνω όσο και να το θέλω.
    εχω και τα διπλά σου χρόνια από ότι είδα.

ασε μας κοπέλα μου που θα ανοιξουμε και κουβέντα.

έχεις 4386 (7.71 posts per day), δεν σε φτάνω όσο και να το θέλω.
    εχω και τα διπλά σου χρόνια από ότι είδα.

ασε μας κοπέλα μου που θα ανοιξουμε και κουβέντα.
    ωραια ειμαι και πανω απο εναμιση χρονο εδω μεσα απο σενα (για τα ποστ λεω )

και κουβεντες ανοιγεις ΕΣΥ οχι εγω εκτος και αν λογκαρω και σαν εσενα και μου απαντω

ασε μας ρε φιλε ζωη δεν εχεις? 3948503485 ποστ με θανατους να γελασεις τι ασχολησε με μενα και τον καθενα ? ελα δειξε μας την πραγματικοτιτα

αν εχεις τα 2πλασια χρονια απο μενα λυπαμε αφανταστα για σενα. θα επρεπε να ξερεις περισοτερα αλλα μερικοι δε μαθαινουν ποτε να σεβοντε η να ακουν αλλες αποψεις .

50 χρονων?????// και γελας με θανατους? και κρινεις ΠΑΝΤΑ τους αλλους?

κλασσικο ελληναρα που νομιζει τα ξερει ολα

αντε γεια

ξανα απαντησε μου τωρα.

ωραια ειμαι και πανω απο εναμιση χρονο εδω μεσα απο σενα (για τα ποστ λεω )

και κουβεντες ανοιγεις ΕΣΥ οχι εγω εκτος και αν λογκαρω και σαν εσενα και μου απαντω

ασε μας ρε φιλε ζωη δεν εχεις? 3948503485 ποστ με θανατους να γελασεις τι ασχολησε με μενα και τον καθενα ? ελα δειξε μας την πραγματικοτιτα

αν εχεις τα 2πλασια χρονια απο μενα λυπαμε αφανταστα για σενα. θα επρεπε να ξερεις περισοτερα αλλα μερικοι δε μαθαινουν ποτε να σεβοντε η να ακουν αλλες αποψεις .

50 χρονων?????// και γελας με θανατους? και κρινεις ΠΑΝΤΑ τους αλλους?

κλασσικο ελληναρα που νομιζει τα ξερει ολα

αντε γεια

ξανα απαντησε μου τωρα.

Δεν σου είπα για τον συνολικό αριθμό πόστς σου, αλλά για τα πόστς ανα ημέρα, αυτά σε χαρακτηρίζουν μαϊντανό.

Είμαι μόλις 42 και δεν φταίω που ξέρω περισσότερα από σένα.

Μην λυπάσαι για την ηλικία μου, σε λίγο καιρό θα μεγαλώσεις και εσύ. Φτάνει να τρώς το αυγό σου...

Δεν σου είπα για τον συνολικό αριθμό πόστς σου, αλλά για τα πόστς ανα ημέρα, αυτά σε χαρακτηρίζουν μαϊντανό.

Είμαι μόλις 42 και δεν φταίω που ξέρω περισσότερα από σένα.

Μην λυπάσαι για την ηλικία μου, σε λίγο καιρό θα μεγαλώσεις και εσύ. Φτάνει να τρώς το αυγό σου...

σε βαρεθηκα

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF