Good night and good luck.....
Ειμαστε για τον......
Τελος
![]()
Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι,μήπως και γίνει το θαύμα και κάτι αλλάξει, ας κλείσουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.Τι λέτε,μπορούμε;
Με το να "ενημερωνόμαστε" για νεκρούς,τραυματίες και λοιπές τραγωδίες,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το παραμικρό.Και προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γίνει.
Είμαστε φύσει βίαιοι και το ξέρουν αυτό οι μάγκες.Γι' αυτό λοιπόν σε 2-3 μέρες οι φωτιές θα είναι σαν να μην άναψαν ποτέ,διότι οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει-με δημοκρατικές διαδικασίες-να διαλέξουμε αυτόν που θα μάς πηδάει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αλήθεια....αυτή στο Βέλγιο,έκανε τίς πίπες που υποσχέθηκε;
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι,μήπως και γίνει το θαύμα και κάτι αλλάξει, ας κλείσουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.Τι λέτε,μπορούμε;
Με το να "ενημερωνόμαστε" για νεκρούς,τραυματίες και λοιπές τραγωδίες,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει το παραμικρό.Και προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γίνει.
Είμαστε φύση βίαιοι και το ξέρουν αυτό οι μάγκες.Γι' αυτό λοιπόν σε 2-3 μέρες οι φωτιές θα είναι σαν να μην άναψαν ποτέ,διότι οι εκλογές πλησιάζουν και πρέπει-με δημοκρατικές διαδικασίες-να διαλέξουμε αυτόν που θα μάς πηδάει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αλήθεια....αυτή στο Βέλγιο,έκανε τίς πίπες που υποσχέθηκε;
![]()
![]()
θα ειναι οι καλυτεροτερες εκλογες που υπηρξαν ποτε(ς) Βανζελ...
θα αποδειξουμε περιτρανα πλεον ποσο ζωα και κρετινοι ειμαστε ....το πρωτο βημα ειναι να φανε ενα ακυρο η ενα λευκο ....
και μην αρχισετε τα περι πανε στο πρωτο κομμα κτλ-κτλ....αν βγει κανα 20% ποσοστο θα σου πω ποσο τους ποναει...
...θα μου πεις ε και; τα @ρχιδι@ θα τους κλασουμε...ε ας κανουμε τουλαχιστον αυτο για αρχη απο το να παμε να τους ψηφιζουμε σαν προβατα
Για να δούμε. Πάντως για μένα θα είναι μια απ' τα ίδια....έχω να ψΟφήσω από το '85.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θα ειναι οι καλυτεροτερες εκλογες που υπηρξαν ποτε![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Για να δούμε. Πάντως για μένα θα είναι μια απ' τα ίδια....έχω να ψΟφήσω από το '85.![]()
![]()
δαγκωτο ακυρο/λευκο....μην τους ''χαριζεσαι'' Βαγγελη...η καλυτερη τους ειναι η αποχη...
τι να πω ρε παιδια τωρα φωναζετε για το ποιος κανει τι και γιατι και τι δεν κανει ......
μονο οι φωτιες ειναι!!!!
παντα ετσι λεμε και στο τελος βγαινουν οι ιδιοι
αστο να παει στο διαολο
με τον κοσμο τι γινετε και πριν ενα μηνα στην αχαια και τωρα
γιατι τοσες ζωες ρε γμτ
τωρα εχει παει ο στρατος "λενε" τι να κανουν τα παιδια με μια πετσετα και ενα παγουρι νερο δεν ξερω!!!
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
δαγκωτο ακυρο/λευκο....μην τους ''χαριζεσαι'' Βαγγελη...η καλυτερη τους ειναι η αποχη...
και οπως λεει και ενας γνωστος μια φετα ζαμπον
το ριχνεις και οταν βγει το λιπος βγαζεις αλλα 50-100 ακυρα:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ λέω το εξής:Φαντάζεσαι να μην πάει να ψηφίσει καναααα 75-80% που λέει ο λόγος;Ε,κάποιοι κώλοι δεν θα σφιχτούνε;Λιγάκι;
Αλλά κάτι τέτοια imagine έλεγε και μια ψυχή και μάς άφησε χρόνους....και μόνους.......
moto perpetuo
hasta luego.
που να γινει αυτο ρε Βαγγελη
δεν εχεις ενα παιδι που εχει κανει αιτηση.....![]()
αυτο που θελει να μπει στο στρατο.......![]()
10 χρονια εχει το πτυχιο......:ZZZ:
και θα μας δωσουν αυξηση.......![]()
για πια αποχη λες τοτε![]()
οκ αλλα ερμηνευεται τελειως διαφορετικα τοΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ λέω το εξής:Φαντάζεσαι να μην πάει να ψηφίσει καναααα 75-80% που λέει ο λόγος;Ε,κάποιοι κώλοι δεν θα σφιχτούνε;Λιγάκι;
Αλλά κάτι τέτοια imagine έλεγε και μια ψυχή και μάς άφησε χρόνους....και μόνους.......
''αδιαφορω για την πολιτικη''
απο το
''ειστε ολοι ΓΤΠ και σας φτυνω''
Σωτήρη μου,ΕΧΩ ένα παιδί που έχει μπει στο πανεπιστήμιο και που έχασε μια χρονιά εξ' αιτίας τών απεργιών,τών καταλήψεων κλπ,έχω κι ένα άλλο που σε λίγα χρόνια θα πάει στο στρατό και σε διαβεβαιώ,όσο δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
που να γινει αυτο ρε Βαγγελη
δεν εχεις ενα παιδι που εχει κανει αιτηση.....![]()
αυτο που θελει να μπει στο στρατο.......![]()
10 χρονια εχει το πτυχιο......:ZZZ:
και θα μας δωσουν αυξηση.......![]()
για πια αποχη λες τοτε![]()
ότι δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω το παραμικρό για να τα βολέψω.
Αηδιάζω και μόνο στην ιδέα.
![]()
![]()
![]()
Και στα πιστεύω μου είμαι πιστός!!......................Εισέτι.![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Το αποτέλεσμα όμως μετράει.Και αν το αποτέλεσμα λέει.."Αποχή 70%" το βράδυ τών εκλογών,θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα-πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οκ αλλα ερμηνευεται τελειως διαφορετικα το
''αδιαφορω για την πολιτικη''
απο το
''ειστε ολοι ΓΤΠ και σας φτυνω''
λέμε τώρα.....
moto perpetuo
hasta luego.
.......ΕΧΩ ένα παιδί.........
Και στα πιστεύω μου είμαι πιστός!!......................Εισέτι.![]()
![]()
δεν διαφωνω αλλα εισαι στο 5% (ουτε το ειπα για σενα προσωπικα)
το αλλο 95% τι κανει....
ασε που και σωστος να μπεις στο δημοσιο θα βγεις σκαρτος (υπαρχουν και εξερεσεις) για να μην χαλας την πιατσα... που λενε
Δεν ξέρω αν είμαι στο 5 ή στο 95,αυτό που βλέπω όμως να διαφαίνεται είναι ότι,εκτός από "σώματι" είμαστε περαστικοί και σαν "πνεύματι".Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν διαφωνω αλλα εισαι στο 5% (ουτε το ειπα για σενα προσωπικα)
το αλλο 95% τι κανει....
ασε που και σωστος να μπεις στο δημοσιο θα βγεις σκαρτος (υπαρχουν και εξερεσεις) για να μην χαλας την πιατσα... που λενε
Και αυτό είναι που με σκίζει στα δυό.
Εσύ τώρα ας πούμε,βιώνεις αυτό που απευχόμαστε όλοι όσοι καβαλάμε δίτροχο.Και το βιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό,μεγαλύτερο απ' όσο το πέρασα εγώ και οι πιο πολλοί από δω μέσα.
Το φαντάζεσαι αυτό το πράγμα ρε Σωτήρη στο μυαλό;Και χωρίς ελπίδα επανόδου;
Τέλος πάντων...μ' έχει πιάσει το φιλότιμο απόψε!![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Δεν ξέρω αν είμαι στο 5 ή στο 95,αυτό που βλέπω όμως να διαφαίνεται είναι ότι,εκτός από "σώματι" είμαστε περαστικοί και σαν "πνεύματι".
Και αυτό είναι που με σκίζει στα δυό.
Εσύ τώρα ας πούμε,βιώνεις αυτό που απευχόμαστε όλοι όσοι καβαλάμε δίτροχο.Και το βιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό,μεγαλύτερο απ' όσο το πέρασα εγώ και οι πιο πολλοί από δω μέσα.
Το φαντάζεσαι αυτό το πράγμα ρε Σωτήρη στο μυαλό;Και χωρίς ελπίδα επανόδου;
Τέλος πάντων...μ' έχει πιάσει το φιλότιμο απόψε!![]()
και που να βαλω και κανενα ποτηρι κρασι......
ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν γινετε απο το πι-σι, θα μου πεις και απο κοντα να γινει θα αλλαξει τιποτα .... ΟΧΙ
και γιατι ; γιατι ολοι λεμε δεν βαριεσε εγω θα τα αλλαξω
και "αυτοι" ξερουν τι κανουν εχουν μαθει πια πως το ξυλο το αντεχουμε την πιστωτικη ομως και τα δανεια ΟΧΙ
και σου ταζουν αυτα που θες να ακουσεις και εσυ λες ΜΠΟΡΕΙ
και παμε απο την αρχη.... και παμε στο "καρφουρ" που εχει και δωροεπιταγες για ψωνια και οταν κλεισει ο "Βαγγελης" .................![]()
το πιγα λιγο πιο κατω αλλα .....