Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
το μόνο που είπε ............
ΛΥΠΆΜΑΙ (όπως ΌΦΕΙΛΕ)
ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
![]()
Αυτό ακριβώς!!!!!!!!!!!![]()
το μόνο που είπε ............
ΛΥΠΆΜΑΙ (όπως ΌΦΕΙΛΕ)
ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
![]()
Αυτό ακριβώς!!!!!!!!!!!![]()
ΑΦΟΥ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΝΩ QUOTE ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ....ΤΙ ΡΩΤΆΣ?:a31: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ποιος είναι τώρα ο καμένος; Εγώ ή ο Νίκος; Και τι εννοούσες αυτά από κάτω; Μίλα ρε!!!(Για να ηρεμήσουμε λίγο από την μαυρίλα).
ΑΦΟΥ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΝΩ QUOTE ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ....ΤΙ ΡΩΤΆΣ?:a31: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για... ν απαντάς ρε...![]()
Εγώ πραγματικά περιμένω να μου πείτε που ήταν η γελοιότητα σε αυτά που γράφτηκαν. Προσωπικά, προσβλήθηκα. Θα μου πείτε τώρα στα @@.. Κρίμα.
Ας βαλουμε τα πραγματα στν ταξη!!
Δεν με λενε Νικ0....Αλλα ΠΑνουργια
Οταν καιγετε ολη η Ελλαδα δεν θα μπορουσε να ειναι παντου ολα τελεια συντονισμενα και εξοπλισμενα
Το διαγγελμα του πρωθυπουργου ηταν για αλλους ειλικρινες και για αλλους οχι, μην μπουμε σε αυτο το τριπακι...
Το "ΘΑ" ειναι αλλου αρχηγου και οχι του πρωθυπουργου συνθημα..(πιθανολογω οτι το εχει και τατουαζ)
Σε ολη την ιστορια μου δινει ελπιδες η αποφαση να χαρακτηριστουν ολα αναδασοτεα!
Μπραβο σε ολα τα νεα παιδια που παλευουν με τις φλογες...Μου δινει κουραγιο να βλεπω να νοιαζοντε και να μην αδιαφορουν!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν με λενε Νικ0....Αλλα ΠΑνουργια
Οταν καιγετε ολη η Ελλαδα δεν θα μπορουσε να ειναι παντου ολα τελεια συντονισμενα και εξοπλισμενα
Το διαγγελμα του πρωθυπουργου ηταν για αλλους ειλικρινες και για αλλους οχι, μην μπουμε σε αυτο το τριπακι...
Το "ΘΑ" ειναι αλλου αρχηγου και οχι του πρωθυπουργου συνθημα..(πιθανολογω οτι το εχει και τατουαζ)
Σε ολη την ιστορια μου δινει ελπιδες η αποφαση να χαρακτηριστουν ολα αναδασοτεα!
Μπραβο σε ολα τα νεα παιδια που παλευουν με τις φλογες...Μου δινει κουραγιο να βλεπω να νοιαζοντε και να μην αδιαφορουν!
ΔΕΝ είπα ότι δεν ήταν ειλικρινές το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Είπα ότι ήταν ανθρώπινο συγκινητικό λέω πως σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι στην καλύτερη θέση και ότι έδειξε με το διάγγελμά του ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο ΑΛΛΑ ήταν γενικολογία!
Αυτό είπα και αυτό κριτικάρισα.
Όσο για τα περί αναδασωτέων... το αφήνω εντελώς στην άκρη. Τι αναδασωτέα ρε; Ξέρεις πόσες φορές στην Ελλάδα έχουν γίνει αναδασώσεις και πόσα εδάφη έχουν κυρηχθεί αναδασωτέα; Και λοιπόν; Τι να λέει;
Τέλος... πολύ λυπάμαι ειλικρινά όταν νέοι άνθρωποι όπως εσύ και με επίπεδο και ΔΕΝ το λέω για να σε καλοπιάσω κουβαλάνε πάνω τους την... πολιτική παράδοση χρόνων και χρόνων.![]()
"Το ΘΑ είναι άλλου αρχηγού"...
τι να σου πω τώρα! Φαντάσου που δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα και οπαδός του.
Αυτό που είπες είναι ακριβώς ότι σου είπα Πανουργιά. Πολιτική παράδοση αιώνων...![]()
Στελιο καθε αλλο, απο κοντα με μια κουβεντα μου θα καταλαβαινες ποσο λαθος εισαι...Καθε αλλο παρα κολλημενος εκει ειμαι αλλα δεν ειιναι κουβεντα για το μοτο αυτη...Στο εχω ξανα πει δεν διαφερουν οι αποψεις μας οσο νομιζεις, απλα ισως ειμαι λιγο πιο ρεαλιστης στο τι γινετε και στο τι οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΔΕΝ είπα ότι δεν ήταν ειλικρινές το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Είπα ότι ήταν ανθρώπινο συγκινητικό λέω πως σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι στην καλύτερη θέση και ότι έδειξε με το διάγγελμά του ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο ΑΛΛΑ ήταν γενικολογία!
Αυτό είπα και αυτό κριτικάρισα.
Όσο για τα περί αναδασωτέων... το αφήνω εντελώς στην άκρη. Τι αναδασωτέα ρε; Ξέρεις πόσες φορές στην Ελλάδα έχουν γίνει αναδασώσεις και πόσα εδάφη έχουν κυρηχθεί αναδασωτέα; Και λοιπόν; Τι να λέει;
Τέλος... πολύ λυπάμαι ειλικρινά όταν νέοι άνθρωποι όπως εσύ και με επίπεδο και ΔΕΝ το λέω για να σε καλοπιάσω κουβαλάνε πάνω τους την... πολιτική παράδοση χρόνων και χρόνων.![]()
"Το ΘΑ είναι άλλου αρχηγού"...
τι να σου πω τώρα! Φαντάσου που δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα και οπαδός του.
Αυτό που είπες είναι ακριβώς ότι σου είπα Πανουργιά. Πολιτική παράδοση αιώνων...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Στελιο καθε αλλο, απο κοντα με μια κουβεντα μου θα καταλαβαινες ποσο λαθος εισαι...Καθε αλλο παρα κολλημενος εκει ειμαι αλλα δεν ειιναι κουβεντα για το μοτο αυτη...Στο εχω ξανα πει δεν διαφερουν οι αποψεις μας οσο νομιζεις, απλα ισως ειμαι λιγο πιο ρεαλιστης στο τι γινετε και στο τι οχι...
Ίσως να είμαι λάθος και να κατάλαβα λάθος. Οκ.![]()
Δεν με λενε Νικ0....Αλλα ΠΑνουργια εντάξει ρε ΝΙΚΟστην βιασύνη μου σε μπέρδεψα με τον άλλο καμένο το μοντέλο
Οταν καιγετε ολη η Ελλαδα δεν θα μπορουσε να ειναι παντου ολα τελεια συντονισμενα και εξοπλισμενα ναι μεν αλλα! το να μην ψάχνουμε και να μην αναζητούμε ευθύνες για το κακό, ειναι βλακώδες. Θα πρεπε να είναι τα πράγματα σωστά με τόσα που πληρώνουμε για να είναι
1ον το αν ειναι ειλικρινές με το αν περιλαμβάνει συγκεκριμένες λύσεις ειναι άλλο πράγμα.
2ον το αν ο άλλος έχει τατού δεν έχει και το κοπιράιτ
τα ΘΑ απ'οπου και αν προέρχονται, όποιος και αν έχει την πρωτιά ΘΑ είναι
Μπραβο σε ολα τα νεα παιδια που παλευουν με τις φλογες... Μου δινει κουραγιο να βλεπω να νοιαζοντε και να μην αδιαφορουν!+10000
Εγώ μάλλον ΘΑΑΑΑ περιμένω μια απάντηση.Το ζήτημα είναι ότι δε χαρακτήρισα κανένα γελοίο, δε προσέβαλα κανένα & πραγματικά δε πιστεύω ότι λέω μπούρδες. Άλλοι είναι μάλλον αυτοί που κάνουν μικροπολιτική αυτή τη στιγμή.
Ποιό "ανθρώπινο" ρε Στέλιο και τρίχες κατσαρές!Ο τύπος είναι επαγγελματίας.Και το διάγγελμα που άκουσες(εγώ όχι)κάποιος τού το έγραψε,το έμαθε,το προβάρισε και το ξεφούρνισε.
Η δουλειά του αυτή είναι.Να καταδικάζει τα άσχημα![]()
και να μιλάει ασταμάτητα χωρίς ούτε ένα "εεε" "ααα" .Και τώρα πρέπει να πάρει τίς εκλογές.
Γι' αυτό και τίς όρισε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Τον ανησυχούν οι δημοσκοπήσεις.Ποιές πυρκαγιές τώρα.....![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αυτο που ξερω να πως μαγκες ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ !!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!
NA ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , Η ΒΟΥΛΗ , Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ , Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ : Ε.... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ - ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ -
ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΡΕΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ' ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΛΕΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ & ΜΑΝΕΣ
Ε......ΟΧΙ !!!!!!
& ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
www.youtube.com/watch?v=w21NrRuzNjY
Δεν ηθελα να σε προσβαλω, αλλωστε δεν ηταν προσωπικο το μηνυμα! Το ειπα απο την αρχη οτι θεωρω γελειο το να κανουμε μικροκομματικες κουβεντες οταν η χωρα θρηνει....Συγνωμη αν παρεξηγηθηκα, ειμαι τσιτωμενος απο αυτα που εζησα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ μάλλον ΘΑΑΑΑ περιμένω μια απάντηση.Το ζήτημα είναι ότι δε χαρακτήρισα κανένα γελοίο, δε προσέβαλα κανένα & πραγματικά δε πιστεύω ότι λέω μπούρδες. Άλλοι είναι μάλλον αυτοί που κάνουν μικροπολιτική αυτή τη στιγμή.
![]()
Αυτό το τραγούδι τα λέει όλα!!
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
1) ΔΕΝ είπα ότι δεν ήταν ειλικρινές το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Είπα ότι ήταν ανθρώπινο συγκινητικό λέω πως σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι στην καλύτερη θέση και ότι έδειξε με το διάγγελμά του ένα πολύ ανθρώπινο πρόσωπο
2) ΑΛΛΑ ήταν γενικολογία!
![]()
1) ti ilikrines more ? kai antropino kai euaisthito?
den einai paidi, prothipourgos einai, an stenoxoriotane tha eixe frontisei na min ginoun afta
2) afto akrivos einai, mia genikologia xoris ousia..
kai tora to mono pou tha kanoun einai na to paiksoun kaloi, na moirasoun kouvertes, ipnosakous, skines kai sokolates..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy