Σαχλο αγορι....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οτι θελεις να σε προσθεσω, ή +1 στον zefkas![]()
![]()
![]()
Βαλε με και μενα...![]()
Σαχλο αγορι....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οτι θελεις να σε προσθεσω, ή +1 στον zefkas![]()
![]()
![]()
Βαλε με και μενα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
done motherfather, done!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σαχλο αγορι....
Βαλε με και μενα...![]()
![]()
αααααααααααα...............καταλαβα ποσο θα δουμε την ταινια.......bart,croock,tropeas......αντε να ερθει και ο adam να μας διωξουνε απο το σινεμα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως δεν κλεινουμε καρε! λειπει προς ιταλια μερια...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αααααααααααα...............καταλαβα ποσο θα δουμε την ταινια.......bart,croock,tropeas......αντε να ερθει και ο adam να μας διωξουνε απο το σινεμα.....
[FONT=times new roman] Misano [/FONT]![]()
Επειδη καποιος προσπαθει να σπιλωσει το ονομα του σινεφιλ, μεταξυ αλλων, τζικρουκ, θα ηθελα να σε παραπεμψω στους users "tai" ,"katanas" , και "adam tsouk" που ειχαν την τιμη και το προνομιο να δουνε κατόπιν δικης μου παρακλησης την ταινια μεγαλου μηκους "Το Κακο" .Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Κοσμιοτατοι ημασταν.
Κανενας δεν μας εδιωξε, (κρυφτηκαμε καλα) .![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:εμείς είμαστε καλά παιδιά...
![]()
:a5:
ναι ρε βλακουλη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εσυ τελικα εισαι μεσα ή ου?![]()
αφου το λεγαμε σπιτι μου.....:wacko:
θεε μου...τι παλιοπουστες.....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι ρε βλακουλη!!!
αφου το λεγαμε σπιτι μου.....:wacko:
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
θεε μου...τι παλιοπουστες.....:rotflmao: :rotflmao:
Κρουκη θα εισαι και εσυ στο σινεμα ε??![]()
![]()
![]()
θα τα πουμε καλα...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Κρουκη θα εισαι και εσυ στο σινεμα ε??![]()
![]()
![]()
θα τα πουμε καλα...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
ε, το ειχαμε βρωμισει το δικο μου και πηγαμε στο δικο του, να μου δειξει το SUPERβρακι του!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
θεε μου...τι παλιοπουστες.....:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Eπειδη την βλεπω ειπαμε την δουλεια,να παρουμε οσο πιο πολυ μπροστινες θεσεις,ωστε η αποσταση που θα διανυσουμε κατρακυλοντας μεχρι την οθονη να μην ειναι μεγαλη.....οταν αποφασησουν να μας πεταξουν εξω.....αν και αν σκασουμε ολοι μαζι ετσι,δεν βλεπω καν να μας κοβουν εισητηρια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Eπειδη την βλεπω ειπαμε την δουλεια,να παρουμε οσο πιο πολυ μπροστινες θεσεις,ωστε η αποσταση που θα διανυσουμε κατρακυλοντας μεχρι την οθονη να μην ειναι μεγαλη.....οταν αποφασησουν να μας πεταξουν εξω.....αν και αν σκασουμε ολοι μαζι ετσι,δεν βλεπω καν να μας κοβουν εισητηρια....
Ο παππους με το αλτζχαιμερ δεν θα ερθει,να σας πιασει και κανα κολαρακι παλιομπουστακια???
Βγαλε με γαμω το Βουδα μου...
Μολις θυμηθηκα οτι Τεταρτη και Πεμπτη κανω διπλοβαρδια για εναν κολλητο μου που εχει καποια υποχρεωση.....![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βγαλε με γαμω το Βουδα μου...
Μολις θυμηθηκα οτι Τεταρτη και Πεμπτη κανω διπλοβαρδια για εναν κολλητο μου που εχει καποια υποχρεωση.....![]()
οκ man...
![]()