apapapapa!! mallon gia kamia xazoxaroumenh gkomena me perases!! den maresoun ka8olou ta scooter k ta papakia !!K yparxoun kai endiameses katastaseis apo autes pou periegrapses!!
ti? oloi s ena saki???:rotflmao:
apapapapa!! mallon gia kamia xazoxaroumenh gkomena me perases!! den maresoun ka8olou ta scooter k ta papakia !!K yparxoun kai endiameses katastaseis apo autes pou periegrapses!!
έλα μωρέ τα κοριτσάκια με τα σκουτεράκια είναι σκέτη γλύκα....Αρχικά δημιουργήθηκε από efh
αρκεί να μην είναι μπροστά μου και μου κόβουν τη φόρα!![]()
akrivws!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
έλα μωρέ τα κοριτσάκια με τα σκουτεράκια είναι σκέτη γλύκα....
αρκεί να μην είναι μπροστά μου και μου κόβουν τη φόρα!![]()
παρέμβαση από κάφρο:
αμα φοράει κανά στρίγκο φάτσα-φόρα όμως;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
παρέμβαση από κάφρο:
αμα φοράει κανά στρίγκο φάτσα-φόρα όμως;
Ε εκεί βλέπεις το τούμπανο να πηγαίνει με την σκουτεροταχύτητα και σταθερά...... από πίσω![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ZEFKA
εχεις προβλημα με τα ρομποιδη θυληκα με φουλ φεις κρανος και μποτες?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
EFI
θεωρεις χαζογκομενες οσες εχουν σκουτερ?![]()
:rotflmao:
(αα καλος ορισες)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε εκεί βλέπεις το τούμπανο να πηγαίνει με την σκουτεροταχύτητα και σταθερά...... από πίσω
ειχα την εντυπωση πως γινεται για να καλυψει τα νωτα της νεαράς!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ZEFKA
εχεις προβλημα με τα ρομποιδη θυληκα με φουλ φεις κρανος και μποτες?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
EFI
θεωρεις χαζογκομενες οσες εχουν σκουτερ?![]()
(αα καλος ορισες)
Ψήνεσαι για καυγά ?
Γ……ω τον ολ……….κο μου
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ψήνεσαι για καυγά ?
Γ……ω τον ολ……….κο μου
![]()
![]()
![]()
βαστατε τουρκοι τ'αλογα![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(δε ξερεις πες εκει κατι για τα καβασια πες το μαγικο γραμμα και μετα για ποτε σβηνετε-μεταφερετε-βριζει ο σναιπερ σε χρονο ντε τε λεμε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
(δε ξερεις πες εκει κατι για τα καβασια πες το μαγικο γραμμα και μετα για ποτε σβηνετε-μεταφερετε-βριζει ο σναιπερ σε χρονο ντε τε λεμε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Εν κατάλαβα ( μήπως να το κοιτάξω
)
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
![]()
)
κοιτα το κοιτα το![]()
![]()
Για να τα έχω καλά με όλους να πώ ότι προτιμάω κορίτσαρους με ss (να μη πηγαίνω σα κότα) να φοράνε μαύρο κολάν με ροζ διαφαινόμενο (sic) στριγκάκι το γαμάτο κράνακι Χρ-1οοο με τα κοριτσίστικα χρώματα και να αφήνει να φαίνονται μελαχροινές μπούκλες!
Ζητάω πολλά?
Άντε και ας οδηγάει και γιαπωνέζικο τούμπανο, χαλάλι της...
:a07: :a07: :a07:
Ελα βρε..ευκολακι ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
![]()
)
Ποιααααα.... ειειειειεεναι η υπογραφη του Ζορρο??? (και για να μη φανταστεις κανενα νικ ανυπαρκτου συμφορουμιτη σου λεω οτι αναφερομαι στον κλασσικο μασκοφορο ηρωα...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
σωστός αν και θα κάνω ζιγκ-ζαγκ για 2 λόγους!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε εκεί βλέπεις το τούμπανο να πηγαίνει με την σκουτεροταχύτητα και σταθερά...... από πίσω![]()
![]()
1.για να κρατήσω τα λάστιχα ζεστά και
2.για να μην αφήσω κανέναν άλλο να μοιραστεί αυτή τη θεσπέσια οπτική γωνία!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ελα βρε..ευκολακι ειναι...
Ποιααααα.... ειειειειεεναι η υπογραφη του Ζορρο??? (και για να μη φανταστεις κανενα νικ ανυπαρκτου συμφορουμιτη σου λεω οτι αναφερομαι στον κλασσικο μασκοφορο ηρωα...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον έκαψα ασφάλεια . πάνω που πήγα να καταλάβω με μπέρδεψες
Κι όπως λες και ‘συ: Να μην ξεχασω..:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FANTACID
Καβασια = ?:hypnotize
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!