Και στο δεξι μαγουλο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Απαξιώ.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao::rotflmao:
Και στο δεξι μαγουλο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Απαξιώ.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao::rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Βαλε καμια που να ειμαι πιο ορθιος λεω γω ρε Κωστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
respect
Η να πηγαινω με την οπισθεν.:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
respect![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε αδερφε Γιωργαρε!!! Αντε, φτιαξε ρε την κουκλα να σε ξανααπολαυσουμε....![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
Ηταν το πρώτο Track day του φθινοπώρου μετά την άψογη εμπειρία του 6ώρου.
Το πρώτο session μέτριο (λόγω υγρασίας στην 1)
Το δευτερο σαφώς καλύτερο.
Το τριτο το καλυτερο με διαφορά.
Αργά αλλά σταθερά πέφτουν οι χρόνοι.
Αντε να δούμε αυτό το 1.10 θα το καταφέρουμε?
Ξέρω για σας το 1.10 ακουγεται αστείο....
Εγώ όμως που πριν από ένα χρόνο γυρνούσα στο 1.18 και βάλε το θεωρώ πραγματικά άθλο!!Επιτέλους...... Ένας άνθρωπος με λογική και έλλειψη ματαιοδοξίας... Μπράβο!Αρχικά δημιουργήθηκε από san1000
Οι χρόνοι λέγονται τόσο εύκολα..... Ακούω διάφορα δεξιά κι αριστερά....
Μέσα στη πίστα ομως πέφτουν πάρα πολύ δύσκολα.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Την Τετάρτη είδα για πρώτη φορά το 1.11 στο lap-timer. Πριν το καλοκαιρι είχα κάνει το 1.12
Γνωρίζω τώρα ότι για να κατέβω πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθώ εκεί.
Δηλαδή πρέπει να γυρνάω απο 1.11 έως 1.13 με κάποια σχετική άνεση και μετά θα έρθει και το 1.10. Θέλει όμως δουλειά.
Δεν ειμαι ΤΟ ταλέντο, ουτε η super μαμά.
Ολοι οι στόχοι πετυχαίνονται μετά απο συστηματική δουλειά και με αρκετά χτυποκάρδια όσο κατεβαίνουν οι χρόνοι.
Καλώς ή κακώς (κακώς για την τσέπη μου βασικά) εδώ και 2 χρόνια περίπου πάω σε td στα Μέγαρα, έχω κάνει καμιά 10-12 μέχρι τώρα, ξεκίνησα κάμποσο ψηλά (1:25 και βάλε ίσως την πρώτη φορά) και με πάαααααααααρα πολύ κόπο, φόβο και ρίσκο (για μένα) έκανα ένα ψηλό 1:10 στο τελευταίο και έχω σταθεροποιηθεί στο 1:11-1:12. Τόοοοοοσο καιρό άκουγα δεξιά αριστερά για 1:10, ακόμα και 1:07 και έλεγα ρπμ, τόσο κουλός είμαι? Και βέβαια έμπαινα μέσα και έβλεπα αυτούς που τα λέγανε να πηγαίνουν κάμποσο πιο αργά από μένα. Ε έλεγα οκ, θα κάνουν ζέσταμα.
Τέσπα, παίζει πολύ ματαιοδοξία και μαγκιά στα "πιτς" (ο θεός να τα κάνει) στα Μέγαρα, και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί.
Λες και αυτός που πάει 1:06-1:08 δεν κάνει μπαμ στο μάτι και δεν θα καταλάβουμε ότι ο ψεύτης λέει πίπες....
Πολύ καλή αντιμετώπιση κοπελιά και μπράβο σου μια και είσαι και μαμά. Όχι ότι σημαίνει κάτι αυτός ο "τίτλος", απλά θέλει κότσια να γυρνάς έτσι όταν ξέρεις ότι σε περιμένουνε σπίτι (σύντομα θα συμβαίνει και για μένα αυτό). Μπράβο και μην μασάς από τους στα λόγια γΛήγορους...
![]()
![]()
![]()
Να κάνω τώρα εγώ μια ερώτηση;
Ωραία, όλοι πάμε στην πίστα και κατεβάζουμε χρόνους... και κατεβάζουμε.... και κατεβάζουμε..... και χαλάμε ένα τσουβάλι λεφτά για να το κάνουμε (με προσωπικό χρόνο και πιθανούς τραυματισμούς).
Υπάρχει κάποιος λόγος γι αυτό;
Τι θέλω να πω: Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πάμε πίστα για να μάθουμε, να βγάλουμε όλα τα απωθημένα μας και να περάσουμε καλά, το κυνήγι του χρόνου μου φαίνεται λίγο σαν να κυνηγάμε την σκιά μας.
Εκτός κι αν αποφασίσαμε ότι θα κατέβουμε στο Πανελλήνιο Ταχύτητας....
Η ερώτηση δεν εχει προσωπικό χαρακτήρα, απλά αναρωτήθηκα διαβάζοντας τα περί χρόνων....
Είπε οκαι γύρισε στην σπηλιά του.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μαλλον ετσι γινεται πιο μετρήσιμη η πρόοδος της οδηγικής ικανότητας!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.....
Να σου πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα να βρεθώ στο ανταγωνιστικό περιβάλλον ενός αγώνα. Αλλά για να γίνει αυτό δεν μπορείς να μπεις με 1:10 και να είσαι σημαδούρα. Είναι επικίνδυνο για όλους. Βλέπεις δεν υπάρχει διοργάνωση για μέτριους οδηγούς. Για να τρέξεις στους νέους ή έστω στο Βορείου Ελλάδος ή στον εξάωρο πρέπει να παίζεις πολύ κάτω σε χρόνους.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να κάνω τώρα εγώ μια ερώτηση;
Ωραία, όλοι πάμε στην πίστα και κατεβάζουμε χρόνους... και κατεβάζουμε.... και κατεβάζουμε..... και χαλάμε ένα τσουβάλι λεφτά για να το κάνουμε (με προσωπικό χρόνο και πιθανούς τραυματισμούς).
Τι θέλω να πω: Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πάμε πίστα για να μάθουμε, να βγάλουμε όλα τα απωθημένα μας και να περάσουμε καλά, το κυνήγι του χρόνου μου φαίνεται λίγο σαν να κυνηγάμε την σκιά μας.
Εκτός κι αν αποφασίσαμε ότι θα κατέβουμε στο Πανελλήνιο Ταχύτητας....
Η ερώτηση δεν εχει προσωπικό χαρακτήρα, απλά αναρωτήθηκα διαβάζοντας τα περί χρόνων....
Είπε οκαι γύρισε στην σπηλιά του.....
Ένα αυτό.
Το δεύτερο είναι ότι ο παράγοντας διασκέδαση ανεβαίνει όσο κατεβαίνουν οι χρόνοι. Οπότε προσωπικά μου αρέσει να κατεβάζω τον χρόνο μου και να τον μετράω για να ξέρω που είμαι.
Αυτά φυσικά αφορούν μόνο εμένα και είναι προσωπικές υποκειμενικές απόψεις.
Γιατί πάμε πίστα; Για μας ή για να μας δούν;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν πηγαίνουμε για τους εαυτούς μας, και προσπάθούμε να βελτιωθούμε (ως οδηγοί) η μέτρηση του χρόνου, είναι ο μοναδικός τρόπος ποσοτικής μέτρησης της βελτίωσης. (Μιλάω για σταθερά γυρολόγια).
Αν αναρωτιέσαι για το μάταιο του θέματος, τι να σε πω.....
Όπως την βρίσκει κανείς. Αλλος με backflip, άλλος με εnduro, άλλος με κρίκετ και άλλος με κυνήγι λευκού καρχαρία.
Υπάρχει κάποια απάντηση σ΄αυτά πέραν της προσωπικής ικανοποιησης;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
...Βλέπεις δεν υπάρχει διοργάνωση για μέτριους οδηγούς. ....
Τώρα μάλλον παραμιλλάς..... Άγώνας για μέτριους;![]()
![]()
Στους αγώνες κατεβαίνουν οι καλύτεροι....
Όσο για το επικίνδυνο και τις κορίνες..... υπάρχει κι εκείνο το 125%
Διαβάζω συνέχεια για χρόνους (κι εμένα ακόμα) από πολλούς που δεν θα κατέβουν ποτέ σε αγώνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
...
Υπάρχει κάποια απάντηση σ΄αυτά πέραν της προσωπικής ικανοποιησης;;
Απλά αναρωτήθηκα...
Γιατί συνδέεις τους χρόνους με τους αγώνες; Οι χρόνοι βοηθούν στον (αντ)αγωνισμό ακόμα και κόντρα στον εαυτό μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Διαβάζω συνέχεια για χρόνους (κι εμένα ακόμα) από πολλούς που δεν θα κατέβουν ποτέ σε αγώνα.
Απλά αναρωτήθηκα...
Stako στον 6ωρο τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά και στους νέους το 125% είναι αρκετό για να τρέξει κάποιος. Στις Σέρρες αν ο 1ος γυρίζει στο 1,25 πχ προκρίνεσαι ακόμα και με 1,45+
1. Τα γυρολόγια είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους αγώνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατί συνδέεις τους χρόνους με τους αγώνες; Οι χρόνοι βοηθούν στον (αντ)αγωνισμό ακόμα και κόντρα στον εαυτό μας.
..
2. Η κόντρα με τον εαυτό μας είναι δεκτή απάντηση. Η δημοσίευση αυτών όμως;
1. Διαφωνώ. Ένα μέτρο του που βρίσκόμαστε είναι. Το να κατέβεις 10¨ πχ, αποτελεί τεράστια πρόοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατεβαίνουμε και στο Πανελλήνιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Τα γυρολόγια είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους αγώνες
2. Η κόντρα με τον εαυτό μας είναι δεκτή απάντηση. Η δημοσίευση αυτών όμως;
2. Ματαιοδοξία ;![]()
![]()