Καιρος ηταν....αντε μπραβο!
Να καταφερουμε να παιξουμε την αμυνα που ξερουμε με την επιθεση που παιξαμε σημερα και κανενας δεν μας πιανει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καιρος ηταν....αντε μπραβο!
Να καταφερουμε να παιξουμε την αμυνα που ξερουμε με την επιθεση που παιξαμε σημερα και κανενας δεν μας πιανει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
MΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΣΚΟΡ............
Κερδίσαμε.........περάσαμε στήν όκτάδα........
Κι αύτοί κώλοι ήτανε ,στά 13 δεύτερα σέ ένα δευτερόλεπτο χτύπησαν
μέ τρίποντο........
Μέχρι τώρα τό ρεκόρ τό είχε ό Τζόρνταν όταν σέ ένα παιχνίδι μέ τό Σικάγο
στά 2 δεύτερα καί μέ πλάτη στό καλάθι πήρε τή μπάλλα άπό τό άουτ
καί γυρνώντας έκτέλεσε.....!!!!!!!!
![]()
Δεν θελω να φανω κακος αλλα.......σημερα ηταν καλυτερα,λογω της ιδιετεροτητας του παιχνιδιου.....δηλαδη.....παιξαμε την γνωστη αμυνα,αλλα δεν κανανε το ιδιο και οι Κροατες.....φανηκε οτι θα ηταν ενα παιχνιδι ''μπιστολι''.....πιο πολυ σημασια στην επιθεση απο την αμυνα....οποιος βαλει τα περισσοτερα θα κερδισει.....η αμυνα ζωνη που επελεξε η Κροατια βοηθησε την Ελλαδα στο να σκοραρει.....στο επομενο παιχνιδι με ασφυχτικη αμυνα απο τους αντιπαλους θα ειναι παλι δυσκολα.....τα γνωστα μπλακ αουτ που ειδαμε στα προηγουμενα παιχνιδια......ελπιζω να βγω λαθος....λειπει τελικα πολυ ο Φωτσης......αιντε να δουμε......
τουλαχιστον εφτιαξε η ψυχολογια της ομαδας!
τα ποσοστα στα σουτ να φτιαξουν μονο, και θα ειμαστε στα 2 φαβορι!
οι περισσοτεροι περιφεριεακοι ειναι μαγκες στην ασιστ αλλα γενικα δισταζουν να σουταρουν μεχρι που τελειωνει ο χρονος και το σουτ ειναι χωρις προυποθεσεις.
με την κροατια στο δευτερο ημιχρονο σαν να βγαλαμε τη ρετσινια απο πανω μας.............
γαλλοι, γερμανοι που βασιζονται στον 1 παικτη τους κλειδωνουμε.
λιθουανοι φετος δεν φαινονται για φοβητρο.
τους ρωσσους τους κλειδωνουμε στην αμυνα οταν παιζουμε με κοντη πενταδα.
απο σλοβενους κυνδυνευουμε μονο αμα ξεκωλιαστουν στα 3ποντα οπως το 2005.
προσωπικα μονο την ισπανια φοβαμαι που μπορει και αναχαιτιζει το στυλ μας......ολους τους αλλους σε μια καλη βραδυα τους εχουμε!
αντε να δουμε και τη συνεχεια!
Ελπίζω ο οίστρος του Παπαδόπουλου να είναι γενικότερος και να μην οφειλόταν στο ότι ο Κροάτης που τον μάρκαρε ήταν μέτριος.
Άντε να δούμε.
+1 σωστος σε ολα!Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
τουλαχιστον εφτιαξε η ψυχολογια της ομαδας!
τα ποσοστα στα σουτ να φτιαξουν μονο, και θα ειμαστε στα 2 φαβορι!
οι περισσοτεροι περιφεριεακοι ειναι μαγκες στην ασιστ αλλα γενικα δισταζουν να σουταρουν μεχρι που τελειωνει ο χρονος και το σουτ ειναι χωρις προυποθεσεις.
με την κροατια στο δευτερο ημιχρονο σαν να βγαλαμε τη ρετσινια απο πανω μας.............
γαλλοι, γερμανοι που βασιζονται στον 1 παικτη τους κλειδωνουμε.
λιθουανοι φετος δεν φαινονται για φοβητρο.
τους ρωσσους τους κλειδωνουμε στην αμυνα οταν παιζουμε με κοντη πενταδα.
απο σλοβενους κυνδυνευουμε μονο αμα ξεκωλιαστουν στα 3ποντα οπως το 2005.
προσωπικα μονο την ισπανια φοβαμαι που μπορει και αναχαιτιζει το στυλ μας......ολους τους αλλους σε μια καλη βραδυα τους εχουμε!
αντε να δουμε και τη συνεχεια!
Οσο για καποια απο τα προηγουμενα ποστ...χωρις να θελω να φανω κακος...μαγκες, μετα χριστον προφητες καποιοι...και καποιοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ και απο τον Γιαννακη...ελεος ρε παιδια...
Πραγματικα ειναι τοσο απλο:τα σουτ ειναι σωστα (ειναι ελευθερα, σε σωστο χρονο και απο τους σωστους παικτες) εαν μπουνε κερδιζουμε καθε ομαδα, εαν δεν μπουνε εχουμε προβλημα...
Καλη συνεχεια!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
εγώ πάλι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να είμαι ειλικρινής.
Είδα την εθνική να παραπατάει και μόνο λόγω ατομικών εξάρσεων να μπορεί να επανέρχεται εκτός ίσως απο εκείνη την φοβερή άμυνα του 4λεπτου στην 3η περίοδο.
Ο Παπαδόπουλος τράβηξε μόνο μια περίοδο και μετά ανέλαβε ο Διαμαντίδης. Απο εκεί και πέρα όλα έγιναν λόγω τύχης περισσότερο και ατομικής ικανότητας παρά βάσει ομαδικής προσπάθειας.
Ούτε screans, ούτε systems-overloads-pick n' roll. Μόνο σούτ "πιστολιές-3ποντα" που εχθές μπήκαν.
Απο την άλλη , συγνώμη αλλά αυτή η Κροατία δεν μπορούσε να κερδίσει την Ελλάδα εκτός και αν μόνοι μας αυτοκτονούσαμε όπως και κοντέψαμε να το κάνουμε προς το τέλος.
Η Πορτογαλία βέβαια δεν είναι φόβητρο και σίγουρα μπορούμε να τους κάνουμε καλά.
Στην 8αδα να ευχόμαστε να μας πέσει η Ιταλία και οχι η Γαλλία. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
+1 σωστος σε ολα!
Οσο για καποια απο τα προηγουμενα ποστ...χωρις να θελω να φανω κακος...μαγκες, μετα χριστον προφητες καποιοι...και καποιοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ και απο τον Γιαννακη...ελεος ρε παιδια...
Πραγματικα ειναι τοσο απλο:τα σουτ ειναι σωστα (ειναι ελευθερα, σε σωστο χρονο και απο τους σωστους παικτες) εαν μπουνε κερδιζουμε καθε ομαδα, εαν δεν μπουνε εχουμε προβλημα...
Καλη συνεχεια!
Eπειδη φαναταζομαι οτι αναφερεσαι (και) σε εμενα.....ουτε ξερολας το παιζω,και σιγουρα δεν ξερω περισσοτερο μπασκετ απο τον Π.Γ.........εγω απλα εκανα μια αναλυση του αγωνα οπως τον ειδα με τα δικα μου ματια....δεν ειπα που παμε,τι κανουμε,τι δεν κανουμε.....ουτε εκραξα.....ε και οσο αφορα τα σουτ....εχεις δικιο....αλλα για να γινουν με καλες προυποθεσεις πρεπει να υπαρχει και καθαρο μυαλο....και απο οτι φαινεται οταν παιζουν καλη αμυνα την Ελλαδα,αυτο δεν υπαρχοει.....αιντε να δουμε.....
Μαγε καλυτερα η Γαλλια που σε οτι κατασταση και να εισαι τους εχεις πελατες,παρα την Ιταλια που σου εχει κανει και απιστευτες κηδειες στο πουθενα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ πάλι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να είμαι ειλικρινής.
Είδα την εθνική να παραπατάει και μόνο λόγω ατομικών εξάρσεων να μπορεί να επανέρχεται εκτός ίσως απο εκείνη την φοβερή άμυνα του 4λεπτου στην 3η περίοδο.
Ο Παπαδόπουλος τράβηξε μόνο μια περίοδο και μετά ανέλαβε ο Διαμαντίδης. Απο εκεί και πέρα όλα έγιναν λόγω τύχης περισσότερο και ατομικής ικανότητας παρά βάσει ομαδικής προσπάθειας.
Ούτε screans, ούτε systems-overloads-pick n' roll. Μόνο σούτ "πιστολιές-3ποντα" που εχθές μπήκαν.
Απο την άλλη , συγνώμη αλλά αυτή η Κροατία δεν μπορούσε να κερδίσει την Ελλάδα εκτός και αν μόνοι μας αυτοκτονούσαμε όπως και κοντέψαμε να το κάνουμε προς το τέλος.
Η Πορτογαλία βέβαια δεν είναι φόβητρο και σίγουρα μπορούμε να τους κάνουμε καλά.
Στην 8αδα να ευχόμαστε να μας πέσει η Ιταλία και οχι η Γαλλία. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα.
Gandalf
Ρε συ μαγε, τι σκριν κλπ, οταν σε κοιταει ο αμυντικος και εχει τη νοοτροπια "για σουταρε να δουμε τι θα κανεις" βλ. ζωναρα του 1821, πρεπει να τον τιμωρησεις, δεν γινεται αλλιως...εαν δεν τα βαλεις εισαι αξιος της μοιρας σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.....
.......
Gandalf
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Busa...
Αυτή η Ιταλία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Ελλάδα. Ακόμα και χωρίς τον Φώτση , μεσα στην έδρα τους , έχασαν με 30 πόντους διαφορά!
Η Γαλλία απο την άλλη , μας την φυλάει και έχει τον Parker σε δαιμονιώδη φόρμα. Προτιμώ Ιταλία λοιπόν μιας και την αντιμετωπίσαμε και στο Ακρόπολις αλλά και στην Ιταλία.
Strada..
Ακόμα και έτσι να είναι (όπως τα λές) που ακριβώς ήταν οι ψηλοί μας σε κάθε περιφερειακό μας σούτ, είδες; Μήπως καθόντουσαν στο high post και δεν είχαν επαφή με το reebound; Μήπως είδες οτι ειδικά στην 3η περίοδο , είχαμε 3 στα 5 τρίποντα![]()
!!!!;;; Κάθε πότε είναι του Αϊ Γιαννιού;
Μακάρι ρε , να βγώ ψεύτης, αλλά όπως την είδα την Εθνική , μόνο αν πέσει με Ιταλία μπορεί να περάσει... αλλιώς.... σπίτι μας φέτος.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ναι αλλά δες και τις προϋποθέσεις που έγιναν τα σουτ. Σχεδόν ελεύθερα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλώς χθες είχαμε αξιοπρεπή ποσοστά (όπως νομίζω ότι επιβάλλεται σε αυτό το επίπεδο) και όχι 1 στα 20. Κι εγώ να πάω τόσα θα βάλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μήπως είδες οτι ειδικά στην 3η περίοδο , είχαμε 3 στα 5 τρίποντα![]()
!!!!;;; Κάθε πότε είναι του Αϊ Γιαννιού;
Gandalf
Εμένα με ενοχλεί που φαίνονται να μην έχουν σοβαρά συστήματα στην επίθεση και παίζουν μπάσκετ στυλ αλάνας. Γύρω γύρω, σκριν, άντε και καμία βασική κίνηση, ατομικές προσπάθειες στηριγμένες στο ταλέντο και τη φόρμα του καθενός και βεβιασμένες ενέργειες στο τέλος του χρόνου...
Αν και δεν τους φαινόταν, Σχορτσιανίτης και Φώτσης λείπουν πολύ... Είδατε τί κάνει η βρώμικη δουλειά;
Θέλω να πιστεύω ότι τετράδα θα τα καταφέρουμε κουτσά στραβά. Από κει και πάνω θα είναι έκπληξη.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Το στυλ αλάνας είνα επιλογή του προπονητή. Από εκεί και μετά, αν αυτό δουλεύει δεν το αλλάζεις. Αν τους βγαίνει το ατομικό παιχνίδι ας το κάνουν.
Σου φαίνεται να δουλεύει; Με την ψυχή στο στόμα παίρνουμε τα ματς... Άντε να δούμε αν θα έχουμε τα ίδια και με τους Πορτογάλους (ποιός να το 'λεγε ότι θα το συζητούσαμε καν)!Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Το στυλ αλάνας είνα επιλογή του προπονητή. Από εκεί και μετά, αν αυτό δουλεύει δεν το αλλάζεις. Αν τους βγαίνει το ατομικό παιχνίδι ας το κάνουν.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ναι αλλά δες και τις προϋποθέσεις που έγιναν τα σουτ. Σχεδόν ελεύθερα, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλώς χθες είχαμε αξιοπρεπή ποσοστά (όπως νομίζω ότι επιβάλλεται σε αυτό το επίπεδο) και όχι 1 στα 20. Κι εγώ να πάω τόσα θα βάλω.
Δεν ειναι ετσι! Οσο υψηλοτερο το επιπεδο των παικτων, τοσο λιγοτερα συστηματα χρειαζονται!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
[B
Εμένα με ενοχλεί που φαίνονται να μην έχουν σοβαρά συστήματα στην επίθεση και παίζουν μπάσκετ στυλ αλάνας. Γύρω γύρω, σκριν, άντε και καμία βασική κίνηση, ατομικές προσπάθειες στηριγμένες στο ταλέντο και τη φόρμα του καθενός και βεβιασμένες ενέργειες στο τέλος του χρόνου...
.... [/B]
Δες τον ΠΑΟ, ποσα συστηματα εχει;
Και η εθνικη και ο ΠΑΟ δεν εχουν συστηματα με την εννοια που υπηρχε παλια, εχουν plays δηλ καποιες απλες, βασικες κινησεις οπου εχουν σαν στοχο να απομονωσουν παικτες ωστε να εκμεταλλευτουν καποια πλεονεκτηματα τους, γι’αυτο βλεπεις τον Παπ να προσπαθει να παιξει πλατη 1-1 ή τον Σπανουλη με την μπαλα στην κορυφη να πηγαινει και αυτος στο 1-1.
Σιγουρα παντως, τις περισσοτερες περιπτωσεις, δεν ειναι μπασκετ αλανας!
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"