Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: ΕΛΕΟΣ πια, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

Παλαιό μέλος
    Εδώ στην Αλεξανδρούπολη, αυτό που λες Βαγγέλη (για το παρκάρισμα), έχει εφαρμοστεί! Επίσης έχουν αρχίσει να φαρδαίνουν τα πεζοδρόμια στις διαβάσεις ώστε να στενεύει ο δρόμος τόσο ώστε να χωράει ίσα-ίσα ένα αυτοκίνητο, ώστε να μην παρκάρουν εκεί και η απόσταση που διανύει ο πεζός επάνω στο δρόμο, να είναι η ελάχιστη. Θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις βάλω εδώ για να δείτε τι εννοώ. Επίσης εξασφαλίζει καλή ορατότητα στα οχήματα που διασχίζουν το δρόμο κάθετα! Αυτό το σύστημα, το είχαν αρχίσει από παλιά και όλοι το κατέκριναν (μεταξύ τους κι εγώ), αλλά αποδεικνύεται σωστό τελικά!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ρε.....Σε άλλο thread είναι αυτή λέμε! Βρε μανία..
    σε ποιο θρεντ ειναι ??????????????????

Παλαιό μέλος
    Εγώ διαφωνώ με μέτρα που ενθαρρύνουν την παρουσία και χρήση αυτοκινήτων σε αστικές περιοχές. Αντίθετα, πρέπει να μονοδρομηθούν και να πεζοδρομηθούν πολλοί κεντρικοί δρόμοι, τα βελτιωθούν τα ΜΜΜ, να δημιουργηθούν δρόμοι μόνο για ποδήλατα και μοτοσυκλέτες και το πάρκιν να γίνει (ακόμα πιο) πανάκριβο και δυσεύρετο! Μόνο έτσι η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις θα αποκτήσουν όμορφο και ανθρώπινο πρόσωπο (όπως άλλες ευρωπαϊκές πόλεις) αντί του... ευαγούς οίκου που είναι τώρα

Και για να μην πετάμε το μπαλάκι μόνο στην πολιτεία πρέπει και ο ελληνάρας να ξεκολλήσει από τη νοοτροπία "πήρα καινούριο αμάξι/SUV/βαρκαδέρο κ.α." και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να υποκλίνονται να περάσω και το κράτος να μου δίνει δρόμους να κινηθώ και πάρκιν"! Χου ρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό ξαναπές το.Σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα ότι εδώ και χρόνια όλοι οι συγκοινωνιολόγοι (ναι εδώ στην Ελλάδα)λένε πως αν,σε μονόδρομο τα αυτοκίνητα παρκάρουν υπό γωνία στη μια πλευρά τού δρόμου,τότε ΚΑΙ θα χωρέσουν πολύ περισσότερα,ΚΑΙ θα δημοιυργηθεί περισσότερος ελεύθερος χώρος και φυσικά το παρκάρισμα θα γίνει υπόθεση λίγων δευτερολέπτων,επομένως δεν θα σχηματίζεται η γνωστή ουρά τών ανυπόμονων πίσω απ' αυτόν που παρκάρει ή ξεπαρκάρει.
    Για να μην πούμε για τίς γρατζουνιές που προκαλούνται από τούς χωρίς πείρα οδηγούς.
    Για να δούμε,θα πάρουνε μπρος;

Σκεψου πως σε μονοδρομο, ουτως η αλλιως, ενα αμαξι χωραει να περασει, αφου και αριστερα και δεξια υπαρχουν παρκαρισμενα
    Οποτε γιατι να μην παρκαρουν διαγωνια?
    Παλι ενα θα περναει ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Νομιζω κιολας, οτι οχι μονο αυξανονται οι θεσεις παρκινγκ, αλλα τεινουν να διπλασιαστουν κιολας

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Στην Ιταλια, που εχουν μεγαλο προβλημα, εχουν σχεδον υιοθετησει το παραπανω συστημα, και σε μερικους δρομους θα πρεπε να γινει και εδω
    Aμ μπράβο γαμώ την πουτάνα μου!Είναι αρκετοί (μονο)δρόμοι εδώ στην Πάτρα (όπως κ σε όλες τις πόλεις) που είναι ΜΟΝΙΜΩΣ διπλοπαρκαρισμένα (κ καμιά 3πλο! αν χωράει)..

Ρε γαμημένε Δήμε ή σκίστους στο γράψιμο κ στείλτα στο διάολο ή/και θέσπισε το κάθετο παρκάρισμα ρε παπάρα..

Σε δήμους μεγέθους του δικού μου (που κι αυτοί έχουν γίνει πήχτρα) πιστεύω οτι δεν θέλουν ή δεν ασχολούνται σοβαρά να λύσουν το κυκλοφοριακό..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Νομιζω κιολας, οτι οχι μονο αυξανονται οι θεσεις παρκινγκ, αλλα τεινουν να διπλασιαστουν κιολας
    Ακριβώς!Τώρα γιατί στα υπουργεία ξύνονται....ο Θεός και η ψυχή μας.

Υπάρχει κανένας άλλος τρελλάκιας,σαν κι εμένα,που να πιστεύει ότι ΚΑΙ αυτό έχει σκοπιμότητα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Εγώ διαφωνώ με μέτρα που ενθαρρύνουν την παρουσία και χρήση αυτοκινήτων σε αστικές περιοχές. Αντίθετα, πρέπει να μονοδρομηθούν και να πεζοδρομηθούν πολλοί κεντρικοί δρόμοι, τα βελτιωθούν τα ΜΜΜ, να δημιουργηθούν δρόμοι μόνο για ποδήλατα και μοτοσυκλέτες και το πάρκιν να γίνει (ακόμα πιο) πανάκριβο και δυσεύρετο! Μόνο έτσι η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις θα αποκτήσουν όμορφο και ανθρώπινο πρόσωπο (όπως άλλες ευρωπαϊκές πόλεις) αντί του... ευαγούς οίκου που είναι τώρα

Και για να μην πετάμε το μπαλάκι μόνο στην πολιτεία πρέπει και ο ελληνάρας να ξεκολλήσει από τη νοοτροπία "πήρα καινούριο αμάξι/SUV/βαρκαδέρο κ.α." και είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να υποκλίνονται να περάσω και το κράτος να μου δίνει δρόμους να κινηθώ και πάρκιν"! Χου ρε!
    Έχεις δίκιο. Πολύ λογική η άποψή σου!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Kαι σήμερα της ιεροδούλου στη Μεσογείων...
    Μέχρι τον Χολαργό τρελό πήξιμο.Μετά ως δια μαγείας τα αυτοκίνητα εξαφανίζονται/εξαϋλόνονται/εξατμίζονται

Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι όλο και περισσότεροι χρησιμοποιόυν δίκυκλα ,χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα όμως.Πολλά μικρά μηχανάκια ,οι οδηγοί των οποίων είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.Για την γνωστή κατηγορία μοτοσυκλετών (βαρκα.... , ΒΜ...)δεν σχολιάζω γιατί θα με πούνε εμπαθή
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    παρασκευη ψιλοβροχο απογευμα στη θεσσαλονικη, διεσχισα ολο το κεντρο

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    .................

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ
    χαχα.. καιρό είχα να το ακούσω αυτό!

Πριν χρονια παραπονιωμουν σε ενα φιλο εγκατεστημενο στην Αγγλια για τα προβληματα της αθηνας.
    Μου απαντησε:"Η φυγε ή σταματα να παραπονιεσαι"

Δικιο ειχε ,κοπανιστε τη για επαρχια ή σκανδιναβια ή οπου αλλου ,αλλιως σταματηστε να παραπονιωσαστε και μαθετε να ζητε με αυτο,και χωρις νευρα κιολας γιατι κοντα στα νευρα και το αγχος βρισκετε το δυστηχημα.Καυγαδες νευρα και τετοια αυξανουν τη βια στο δρομο.

Αφου δε μπορουμε με ενα μαγικο ραβδι να αλλαξουμε αυτο που σημβαινει ,ας το αποδεχτουμε

Εγω μεγαλητερο προβλημα αντιμετωπιζω απο τα μηχανακια που πανε απελπιστικα αργα ,αλλα κι εκει τι μπορει κανεις να κανει αλλο απο το να προσαρμοσει τη δικη του συμπεριφορα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Πριν χρονια παραπονιωμουν σε ενα φιλο εγκατεστημενο στην Αγγλια για τα προβληματα της αθηνας.
    Μου απαντησε:"Η φυγε ή σταματα να παραπονιεσαι"

Δικιο ειχε ,κοπανιστε τη για επαρχια ή σκανδιναβια ή οπου αλλου ,αλλιως σταματηστε να παραπονιωσαστε και μαθετε να ζητε με αυτο,και χωρις νευρα κιολας γιατι κοντα στα νευρα και το αγχος βρισκετε το δυστηχημα.Καυγαδες νευρα και τετοια αυξανουν τη βια στο δρομο.

Αφου δε μπορουμε με ενα μαγικο ραβδι να αλλαξουμε αυτο που σημβαινει ,ας το αποδεχτουμε

Εγω μεγαλητερο προβλημα αντιμετωπιζω απο τα μηχανακια που πανε απελπιστικα αργα ,αλλα κι εκει τι μπορει κανεις να κανει αλλο απο το να προσαρμοσει τη δικη του συμπεριφορα

Ναι ρε παιδια.....καλη ιδεα.....να μαζευτουμε να φυγετε για να μπορεσουμε και εμεις να κινηθουμε λιγο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! Bmw!!!!!!!!!
    από castor στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2009, 13:13
  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    από fan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 20:51
  3. Τι Θα Γινει Πια Με Τοσα Αυτοκινητα?
    από TOYROY στο forum Στραβά κι ανάποδα