Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: Χατζηπατερας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    Όλα καλα αυτα που λετε και μπραβο πραγματικα και στον Χατζηπατερα για την ενεργεια του και για την πρωτοτυπια του να τα μοιρασει μονος του, αλλα....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ Π@ΥΤ@ΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Κανείς δεν φοβάται, όλοι προσδοκούν κάτι όμως από τους προαναφερθέντες. Για αυτό και τα ποσοστά είναι τα ίδια.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    εξαρταται απο την οπτικη γωνια επομενως τοματο τομειτο που λενε και οι Αμερικανοι, εσυ το λες προσδοκια εγω το λεω φοβο μηπως και χασουν αυτα που τους υποσχεθηκαν σε "βαθος χρονου " μολις εκλεγουν.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Εμενα με πληγωσε το γεγονος,οτι αυτος ο ανθρωπος εχει περισευμα 20.000.000!!!!!!!!
    Εγω δε θα τα βγαλω ουτε σε 2 ζωες.........

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Δεν πιστεύω και δεν αποκλείω τίποτα . αν είναι θα φανεί . οοοοοοοχι τώρα σε κανα χρόνο . να δούμε την κυβέρνηση που τώρα έχει εκλογές να φοβηθεί , να δούμε το τηλεμαραθώνιο που θα καταλήξει ( οι τόκοι 11εκατ ενός μήνα με 2% περίπου 18000 )Και να δούμε και τον χ’’ μπατίρη , θα τα δώσει ?

ΥΓ.Όσες φόρες και να μου καίνε το δάσος της αισιοδοξίας και του ρομαντισμού, αυτό σε πείσμα τους θα αναγεννάτε
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Δεν πιστεύω και δεν αποκλείω τίποτα . αν είναι θα φανεί . οοοοοοοχι τώρα σε κανα χρόνο . να δούμε την κυβέρνηση που τώρα έχει εκλογές να φοβηθεί , να δούμε το τηλεμαραθώνιο που θα καταλήξει ( οι τόκοι 11εκατ ενός μήνα με 2% περίπου 18000 )Και να δούμε και τον χ’’ μπατίρη , θα τα δώσει ?

ΥΓ.Όσες φόρες και να μου καίνε το δάσος της αισιοδοξίας και του ρομαντισμού, αυτό σε πείσμα τους θα αναγεννάτε

Οι τοκοι που λες ειναι για ψιλοποσα.......οταν πας 11 σου δινουν πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλυτεροοοοοοοοοοοοοο τοκο,αφου σου κανουν και καμμια δεκαρια τσιμπουκια.....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οι τοκοι που λες ειναι για ψιλοποσα.......οταν πας 11 σου δινουν πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλυτεροοοοοοοοοοοοοο τοκο,αφου σου κανουν και καμμια δεκαρια τσιμπουκια.....

η βασικη λεξη στην εξισωση ειναι το ''δινουν''

αυτα που βγαζουν οι τραπεζες ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που δινουν, ειτε για μικροκαταθεσεις ειτε για μεγαλες ''καταθεσεις''

εκτος αν πιστευει κανεις οτι οι τραπεζες βγαζουν απο τα λεφτα του απλου κοσμακη κ δουλευουν με 1-2% πανω απο αυτα που δινουν εξω

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Εννοείτε , αλλού το πήγαινα , στη χρήση των χρημάτων απ την ίδια την τράπεζα , που είναι μεγαλύτερος απατεώνας και απ’ το κράτος.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αντί να δώσει στις τηλεοράσεις τα ευρά (πολλά όντως) ο παπαροπατέρας κομίζοντας έτσι δόξα αθάνατη και πολύ μαγκιά (επίσης φοροαπαλλαγή και δημόσιες σχέσεις-αποδοχή), αφού αμφισβήτησε και το στημένο σύστημα με το οποίο βοηθάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτεί πώς με τόσα λεφτά θα μπορέσει να φτιάξει καμμια υποδομή ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει στον τόπο του.

Δηλ. τι μας είπε? Είστε λαλάκες, εγώ θα μοιράσω τσεκ μόνος μου γιατί έχω πολλά και δεν σας εμπιστεύομαι. Θα κατεβει να μοιράζει τσεκ σαν Μαυρογιαλούρος?? Και μόλις τελείωσει το τσεκ του καθενός τι θα κάνει? Να πάει μούτσος στου παπαροπατέρα να του βγάλει άλλα τόσα...
    Ουστ λεω εγώ, κοράκια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan
    Αντί να δώσει στις τηλεοράσεις τα ευρά (πολλά όντως) ο παπαροπατέρας κομίζοντας έτσι δόξα αθάνατη και πολύ μαγκιά (επίσης φοροαπαλλαγή και δημόσιες σχέσεις-αποδοχή), αφού αμφισβήτησε και το στημένο σύστημα με το οποίο βοηθάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτεί πώς με τόσα λεφτά θα μπορέσει να φτιάξει καμμια υποδομή ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει στον τόπο του.

Δηλ. τι μας είπε? Είστε λαλάκες, εγώ θα μοιράσω τσεκ μόνος μου γιατί έχω πολλά και δεν σας εμπιστεύομαι. Θα κατεβει να μοιράζει τσεκ σαν Μαυρογιαλούρος?? Και μόλις τελείωσει το τσεκ του καθενός τι θα κάνει? Να πάει μούτσος στου παπαροπατέρα να του βγάλει άλλα τόσα...
    Ουστ λεω εγώ, κοράκια
    Σωστά......

Βρήκαμε 10 μύρια Ευρά πεταμένα στο δρόμο κι επειδή είναι του Χ"πατέρα τα κάψαμε.....

Αλλά αυτόν που βλέπει το σπιτι του καμμένο και τα παιδιά του σε 2-3 σπιτια φιλοξενούμενα δεν τον ρώτησε κανένας....

Πόση μ@λακία μας δέρνει...... Αντιστασιακοί του πληκτρολογίου και της καφετέριας.....

Φευ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σωστά......

Βρήκαμε 10 μύρια Ευρά πεταμένα στο δρόμο κι επειδή είναι του Χ"πατέρα τα κάψαμε.....

Αλλά αυτόν που βλέπει το σπιτι του καμμένο και τα παιδιά του σε 2-3 σπιτια φιλοξενούμενα δεν τον ρώτησε κανένας....

Πόση μ@λακία μας δέρνει...... Αντιστασιακοί του πληκτρολογίου και της καφετέριας.....

Φευ
    +1299

Σωστά......

Φευ
    Αφού εχει τον Χπατέρα ο καμμένος τώρα δεν φοβαται τίποτα φίλε μου...

Τι σε δέρνει και τι δέρνεις το ξέρεις εσύ καλύτερα...

Re: Re: Χατζηπατερας

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πωπω μια πισταρα που θα εφτιαχναν με τοσα φραγκα!!!
    :hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao:
    συνελθε μεγαλε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    [B]Οι παπαδες και οι δεσποταδες και οι απο πανω τους(στην κυριολεξια), ειναι που με εχουν κανει και εχω απομακρυνθει απο την εκκλησια
    Ακομα και το στρατοπεδο που υπηρετησα, ηταν πανω σε οικοπεδο που ανηκει στην εκκλησια
    Εχουν αμυθητες περιουσιες σε ακινητα, και φυσικα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να μας βαρανε σφαλιαρακια στο κουτελο με βασιλικο

Οπως ειπε και ο Βαγγελης, τι ψυχη θα παραδωσετε ρε?[/SIZE]

Μηπως εχουν παρει πρεφα οτι δε 8α παραδωσουν πουθενα την ψυχη τους,και δεν πολυσκανε κιολας?λεω εγω τωρα..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Χατζηπατερας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χιαστής
    συνελθε μεγαλε
    Εσύ σύνελθε....

Κάηκε η μισή Πελλοπόνησος αλλά θα ξαναβγούν τα δέντρα....

Κάηκαν 60+ άνθρωποι σε 4 μέρες αλλά σε 2 σ/κ παραπάνω νεκρούς έχουμε από τροχαία!

Οπότε το να φτιάξουμε 2-3 πιστες με 12 εκ. Ε θα ΣΩΣΟΥΝ πολλούς περισσότερους!

Άρα, παρά το αστείο του αρχικού ποστ, εν μέρει έχει δίκιο!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Re: Re: Χατζηπατερας

Σωστά......

Φευ

Εσύ σύνελθε....

Κάηκε η μισή Πελλοπόνησος αλλά θα ξαναβγούν τα δέντρα....

Κάηκαν 60+ άνθρωποι σε 4 μέρες αλλά σε 2 σ/κ παραπάνω νεκρούς έχουμε από τροχαία!

Οπότε το να φτιάξουμε 2-3 πιστες με 12 εκ. Ε θα ΣΩΣΟΥΝ πολλούς περισσότερους!

Άρα, παρά το αστείο του αρχικού ποστ, εν μέρει έχει δίκιο!

τελικά αρχηγέ τι να φτιάξουμε, τα σπίτια ή την πίστα??

μας έχεις τρελάνει :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ