Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Aσυνηδητοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πριν καποια χρονια νταλικα με περασε στην ΕΟ πατρων-αθηνας με 150 χλμ , ημουν με το zephyr400 δικαβαλος, τον μπουστη με ειχε κανει και χεστηκα πανω μου.

Αφου του εκοβα τον ρυθμο καλα μου εκανε. Respect μηπως?
    Πριν μερικά χρόνια δούλευα ένα συρόμενο Scania 143Μ καραπειραγμένο και ένα βράδυ που ήταν φορτωμένο με 38 Τ το μετρήσαμε μετά το 30 προς Μέγαρα και έδειξε 155km/h..

Καλά και εσύ που πήγαινες ρε παιδάκι μου νυχτιάτικα; Σε γάμο; :rotflmao:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πριν μερικά χρόνια δούλευα ένα συρόμενο Scania 143Μ καραπειραγμένο και ένα βράδυ που ήταν φορτωμένο με 38 Τ το μετρήσαμε μετά το 30 προς Μέγαρα και έδειξε 155km/h..
    άδειο μπορεί να σήκωνε και σούζα δηλαδή??

φανταστείτε να πηγαίνεται με 100 κ να σας περάσει φορτηγό με σούζα.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι η ταχύτητα που θα σε τρομάξει, αλλά το λάθος που θα γίνει εάν δεν σε προσέξει ο άλλος. Από την στιγμή που όλοι πάμε κοιτώντας και παραδιπλά μας, δεν υπάρχει κίνδυνος. Καλοκαιρινή και μεσημεριάτικη Αγ. Ανδρέου (Πάτρα) ακολουθώ με το μηχανάκι από φανάρι σε φανάρι Vectra 1.6 με πιτσιρίκια να κάνουν ταρζανίες. Με την ίδια απορία τα κοίταγε και ο τράκτορας παραδίπλα. Αφού είχαν κάνει κάθε είδους εκκίνηση, τα βαρέθηκε ο τράκτορας και ξεκίνησε σπινάροντας στο πράσινο της Γουνάρη. Στο επόμενο είμασταν όλοι ήσυχοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δεν είναι η ταχύτητα που θα σε τρομάξει, αλλά το λάθος που θα γίνει εάν δεν σε προσέξει ο άλλος. Από την στιγμή που όλοι πάμε κοιτώντας και παραδιπλά μας, δεν υπάρχει κίνδυνος. Καλοκαιρινή και μεσημεριάτικη Αγ. Ανδρέου (Πάτρα) ακολουθώ με το μηχανάκι από φανάρι σε φανάρι Vectra 1.6 με πιτσιρίκια να κάνουν ταρζανίες. Με την ίδια απορία τα κοίταγε και ο τράκτορας παραδίπλα. Αφού είχαν κάνει κάθε είδους εκκίνηση, τα βαρέθηκε ο τράκτορας και ξεκίνησε σπινάροντας στο πράσινο της Γουνάρη. Στο επόμενο είμασταν όλοι ήσυχοι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Για μ@λ@κίες πρώτοι είστε! Άντε ρε μη πάρετε σβάρνα κάνα οικοδομικό τετράγωνο...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF