Περαστικα και στους 2 σας
CATMASTER:a19:
![]()
![]()
Ζαλίστηκα από τις πολλές μπύρες και τις χαιρετούρες ρε μάγκες...
ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ;;
τώρα θα τα ακούσετε μια γύρα ... (με την καλή έννοια)..
καταρχήν βοήθησα τα παιδιά κάνοντας κάτι που ο καθένας μας θα έκανε -αυτονόητο είναι- τέλος λοιπόν τα respect και τα τούμπανα - ευχαριστώ τα μάλα -
Άλλο είναι το ζήτημα ...
Τα λέω αυτά όχι γιατί είμαι καλός οδηγός , προσεκτικός οδηγός , η κουλάντζα - σε τελική φάτε τις πατάτες και διαλέξτε ότι θέλετε... τα λέω γιατί απλά κατάφερα να καβατζάρω τα 35 με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ έχοντας φάει πολλές χύμες και τούμπες και γυρνώντας πίσω λέω ότι τώρα καταλαβαίνω πως είχα φύλακα άγγελο και δεν σκοτώθηκα με τις μαλακίες που έκανα πιτσιρικάς..
- δεν λέω ότι είμαι γρήγορος η μάγκας οδηγός , λέω ότι ήμουν προκλητικά τυχερός σε κάποιες περιπτώσεις - και κατάλαβα ότι ο γρήγορος θα φανεί στην πίστα και ο καλός (και τυχερός καμιά φορά) οδηγός θα καταφέρει να πάει από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να πάθει τίποτα.
και ο Γιώργος (ο αρραβωνιαστικός της) και η Νάντια είναι νέα παιδιά που θέλουν να ζήσουν την ζωή , να γλεντήσουν και να ευχαριστηθούν..
-* Ο Γιώργος αγόρασε ένα Busa μεταχειρισμένο πριν από έξι περίπου μήνες δίνοντας ένα σκασμό λεφτά και το μόνο που είχαν για προστασία ήταν τα κράνη τους (της πλάκας και αυτά) .Η εμπειρία του σε μηχανές μεγάλου κυβισμού είναι σχεδόν μηδενική και η κακή εκτίμηση των συνθηκών ήταν ο πρώτος λόγος της πολύ άσχημης πτώσης . Εμένα ξαφνικά με προσπέρασε το Busa σαν σταματημένο στις τρεις τη νύχτα σε αφώτιστο και επικίνδυνο σημείο ... δυστυχώς στην στροφή το μηχανάκι έκανε τα δικά του και κατέληξαν μέσα στις καλαμιές ... για να καταλάβετε τι εννοώ , όταν κανόνισα να έρθει ένας φίλος με φορτηγάκι από την Κερατέα να πάει το μηχανάκι για φύλαξη ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ!!
-* Φοράμε πάντα ότι καλύτερο έχουμε σε εξοπλισμό .. σε τελική δεν είναι γυφτιά να καβαλάμε μοτόρια που κάνουν εκατομμύρια και δεν αγοράζουμε ένα κρανάκι , μπότες, γάντια , μπουφάν της προκοπής ;; Πάρτε το σαν dress code ρε παιδάκι μου αν δεν το καταλαβαίνετε αλλιώς...
Αν φορούσαν κάτι αυτά τα παιδάκια δεν θα μέναν κόκκαλο μες στο χαντάκι και εγώ δεν θα τα αντίκριζα τσίτσιδα και γδαρμένα και δεν θα αποκτούσα και άλλες άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου...
-* ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!
όταν έφτασα η Νάντια το είχε ήδη πετάξει από το κεφάλι της και ήταν έτοιμη να βγάλει και του Γιώργου... πάνω στην αγωνία της να δει αν είναι καλά παραλίγο να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά ...
Τέλος πάντων , τα παιδιά είναι οκ με δύο χέρια , δύο πόδια και ένα κεφάλι έκαστος ... πιστεύω ότι τώρα (δυστυχώς με τον άσχημο τρόπο) θα μπει και λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι...
![]()
![]()
@Νάντια .... το μπλουζάκι μπορείς να το κρατήσεις μικρούλα... το πορτοκαλί χρώμα δεν με κολακεύει και πολύ μΕ είπανε ...(τάδε έφη Κα Catmaster)
και γρήγορα περαστικά!
![]()
+1000 σε όσα είπε ο Catmaster. Εξοπλισμός πάντα και παντού. Να είστε καλά Νάντια και ο αραβωνιαστικός σου και να προσέχετε στον δρόμο. Η "στραβή" μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μάθετε να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό και πληροφορηθείτε για τα βασικά που πρέπει να γίνουν (ή να μην γίνουν - αφαίρεση κράνους- ) σε περίπτωση ατυχήματος. Οι λεπτομέρειες σώζουν ζωές.
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
Περαστικα παιδια και παντα προσοχη απο εδω και μπρος.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Περαστικα παιδια και παντα προσοχη απο εδω και μπρος.......
Ακη (και πιστευω οτι μιλαω εκ μερος πολλων) οσοι σε ξερουμε προσωπικα,δεν χρειαζοταν αυτη η αφηγηση να καταλαβουμε τι ανθρωπος εισαι......ο σκοπος ειναι ομως οτι οσοι δεν σε ξερουν να καταλαβουν καποια πραγματα για το τι εστι μοτοσυκλετιστης.......και για οσους κραζουν.......το να λεμε δεν λυπαμαι η λυπαμαι για ενα γεγονος, δεν σημαινει οτι μπροστα σε ενα τετοια συμβαν καποιος δεν θα σταματαγε να βοηθησει (δηλαδη ετσι ελπιζω).....δεν θα ηταν ανθρωπος......αφηστε τις προσωπικες μαλακισμενες κοντρες μεταξυ σας και σκεφτητε λιγο......
Ναντια καλα εκανες και εγραψες.........
Ακη.......![]()
![]()
![]()
Να είστε καλά και οι δυο σας πάντα.
Ποτέ ξανά.![]()
Α ρε Άκη... είσαι ΨΥΧΑΡΑ!!!!!!!!
Και δεν έχει σχέση με συγχαρητήρια μπράβο και τέτοιες παπαριές. Η αλήθεια έιναι και το ξέρω κι εγώ.![]()
Περαστικά και αγύριστα να ναι Νάντια και Γιώργο!!![]()
![]()
catmaster και στην πράξη και στα λόγια είσαι πάρα πολύ σωστός!!![]()
![]()
![]()
Νιώθω περήφανος που είμαι μοτοσικλετιστής γιατί σε αυτήν την ομάδα των ανθρώπων άνθρωποι σαν τον catmaster είναι σχετικά συχνό φαινόμενο!!!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
+636.....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ζαλίστηκα από τις πολλές μπύρες και τις χαιρετούρες ρε μάγκες...
ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ;;
τώρα θα τα ακούσετε μια γύρα ... (με την καλή έννοια)..
καταρχήν βοήθησα τα παιδιά κάνοντας κάτι που ο καθένας μας θα έκανε -αυτονόητο είναι- τέλος λοιπόν τα respect και τα τούμπανα - ευχαριστώ τα μάλα -
Άλλο είναι το ζήτημα ...
Τα λέω αυτά όχι γιατί είμαι καλός οδηγός , προσεκτικός οδηγός , η κουλάντζα - σε τελική φάτε τις πατάτες και διαλέξτε ότι θέλετε... τα λέω γιατί απλά κατάφερα να καβατζάρω τα 35 με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ έχοντας φάει πολλές χύμες και τούμπες και γυρνώντας πίσω λέω ότι τώρα καταλαβαίνω πως είχα φύλακα άγγελο και δεν σκοτώθηκα με τις μαλακίες που έκανα πιτσιρικάς..
- δεν λέω ότι είμαι γρήγορος η μάγκας οδηγός , λέω ότι ήμουν προκλητικά τυχερός σε κάποιες περιπτώσεις - και κατάλαβα ότι ο γρήγορος θα φανεί στην πίστα και ο καλός (και τυχερός καμιά φορά) οδηγός θα καταφέρει να πάει από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να πάθει τίποτα.
και ο Γιώργος (ο αρραβωνιαστικός της) και η Νάντια είναι νέα παιδιά που θέλουν να ζήσουν την ζωή , να γλεντήσουν και να ευχαριστηθούν..
-* Ο Γιώργος αγόρασε ένα Busa μεταχειρισμένο πριν από έξι περίπου μήνες δίνοντας ένα σκασμό λεφτά και το μόνο που είχαν για προστασία ήταν τα κράνη τους (της πλάκας και αυτά) .Η εμπειρία του σε μηχανές μεγάλου κυβισμού είναι σχεδόν μηδενική και η κακή εκτίμηση των συνθηκών ήταν ο πρώτος λόγος της πολύ άσχημης πτώσης . Εμένα ξαφνικά με προσπέρασε το Busa σαν σταματημένο στις τρεις τη νύχτα σε αφώτιστο και επικίνδυνο σημείο ... δυστυχώς στην στροφή το μηχανάκι έκανε τα δικά του και κατέληξαν μέσα στις καλαμιές ... για να καταλάβετε τι εννοώ , όταν κανόνισα να έρθει ένας φίλος με φορτηγάκι από την Κερατέα να πάει το μηχανάκι για φύλαξη ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ!!
-* Φοράμε πάντα ότι καλύτερο έχουμε σε εξοπλισμό .. σε τελική δεν είναι γυφτιά να καβαλάμε μοτόρια που κάνουν εκατομμύρια και δεν αγοράζουμε ένα κρανάκι , μπότες, γάντια , μπουφάν της προκοπής ;; Πάρτε το σαν dress code ρε παιδάκι μου αν δεν το καταλαβαίνετε αλλιώς...
Αν φορούσαν κάτι αυτά τα παιδάκια δεν θα μέναν κόκκαλο μες στο χαντάκι και εγώ δεν θα τα αντίκριζα τσίτσιδα και γδαρμένα και δεν θα αποκτούσα και άλλες άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου...
-* ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!
όταν έφτασα η Νάντια το είχε ήδη πετάξει από το κεφάλι της και ήταν έτοιμη να βγάλει και του Γιώργου... πάνω στην αγωνία της να δει αν είναι καλά παραλίγο να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά ...
Τέλος πάντων , τα παιδιά είναι οκ με δύο χέρια , δύο πόδια και ένα κεφάλι έκαστος ... πιστεύω ότι τώρα (δυστυχώς με τον άσχημο τρόπο) θα μπει και λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι...
![]()
![]()
@Νάντια .... το μπλουζάκι μπορείς να το κρατήσεις μικρούλα... το πορτοκαλί χρώμα δεν με κολακεύει και πολύ μΕ είπανε ...(τάδε έφη Κα Catmaster)
περαστικα στα παιδια .....![]()
και οσο για εσενα catmaster....εισαι ανθρωπος με ψυχη...και με ολη τη σημασια των λεξεων....![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Catmaster μην το μαλώνεις το κορίτσι ρε συ
Καλά έκανε και έγραψε. Έτσι θεώρησε σωστό ότι έπρεπε να γίνει και έτσι έπρεπε να γίνει.
Γιατί με αφορμή αυτό το περιστατικό έμαθα ότι εδώ μέσα συχνάζουν Άνθρωποι και ανθρωπάκια
Δυστυχώς μαθεύτηκε ωρε Ακη ότι είσαι Άνθρωπος κάνοντας το αυτονόητο.
Να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο
Έχεις κερδίσει το σεβασμό μου
Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι
Και αν μπορείς την Κυριακή κανόνισε με τον bobos900 να έρθεις κι εσύ Μέγαρα για να βρεθούμε.
Για τρίτη φορά περαστικά στο Γιώργο και τη Νάντια
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Νάντια και Γιώργο να γίνεται γρήγορα καλά και να μη ξεχάσετε ποτέ τα λόγια του Catmaster. Η ζωή είναι πολύ γλυκιά για να τη γεμίζουμε πίκρες...
Catmaster έχεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου.
Περαστικά κι από μένα στα δυο παιδιά.Για τον Άκη,τι να πω.....αφού είναι μουσικός.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
πανω απο ολα περαστικα και αγυριστα...και ασ γινουν τα παθηματα (δυστηχως) μαθηματα...μπραβο στον Ακη και σε καθε Ακη και πιστευω οτι ολοι εδω μεσα οταν θα δουμε συνανθρωπο μας σε αναγκη θα πραξουμε αναλογα γιατι πως να το κανουμε οι μοτοσυκλετιστες ειμαστε ευαισθητα παιδακια
και θα σας πω κατι που μου ειπε καποτε ενα φιλαρακι ..."καθε φορα που βαζω το κλειδι στη μηχανη ειμαι σε απευθειας συνομιλια με τον αγ Πετρο..."μη το ξεχναμε και να σεβομαστε και τους υπολοιπους γιατι αν καταλαβα καλα υπηρχε ενας τονος πικριας στα γραφομενα του Ακη περι υπερβολης- μη γνωσης του οχηματος....
προσοχη ρε σε ολους δε συγχωραει ρε....
και ελπιζω και μελλοντικα "προσεχε για να εχεις και εσυ και οι αλλοι" υποθετω
Το καλο ειναι οτι εισαστε και οι 2 καλα Ναντια!![]()
Ποτε ξανα, και να ειστε παντα ορθιοι και καλα!![]()
Τωρα για σενα Ακη, αν και ειπες δε θες :a19: το αξιζεις!
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..