Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Μία μούτζα κι ένα μπράβο...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
    yeap!
    stisboltes exw skeftei na kanonisoume kati wraio.bebaia eimai kainourios kai den kserw tissynhtheies sas allampeite kai amolyste kai eseis tipota mpas kai kanonisoume
    Ετσι μπραβο αγορι μου χαλαρωσε και απολαυσε την βολτα.

Τωρα η βολτα θα δουμε γιατι ορεξη και λαστιχα εχουμε, χρονο ομως.

Μελος προς επιτηρηση Το avatar του/της koyrsaross
    e to epomeno sk mporoume na ksekinhsoume sabbato apogeyma gia na mporoun oloi kai na gyrisoume kyriakh brady!eipa yparxei kai spiti an goustarete na araksoume

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    marouli...

έλα κούτσα-κούτσα
    και κλ@σε μου τη...:a13:

:rotflmao: :rotflmao:
    ……μπούκλα? ή μήπως την βούρτσα ? γιατί για τίποτα άλλο δεν σε έχω να έχεις .
    :a029:

exeis apolyto dikio egw den eipa pote oti eimai swstos kai oti kserw nha odhgw epidh trexw...ayto pou lew egw einai oti kapoioi krazoun tous allous eno kanoun kai aytoi akribws ta idia!
    Κοίτα να δεις που θα σου δώσω δίκιο , έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ όμως δεν πρέπει να βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι και αν κάποιοι κράζουν το κάνουν γιατί είτε είναι υποκριτές είτε σέβονται έναν χώρο που τον διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι και δεν πρέπει να προωθούμαι απόψεις που μπορεί να παρασύρουν ανθρώπους σε επικίνδυνη οδήγηση και συμπεριφορά.
    Ότι κάνουμε , το κάνουμε για τον εαυτό μας δεν χρειάζεται ούτε διαφήμιση ούτε επίδειξη. επίσης ότι κάνουμε δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τους γύρο μας .

μιας και δεν δέχεσαι συμβουλές θα το πω στον zefkas.
    zefkas δεν είναι απαραίτητο να είσαι τόσο εριστικός και αν εύκολα κρίνεις υποκριτή τον οποιοδήποτε στο φόρουμ χωρίς να τον ξέρεις τότε με την σειρά του μπορεί να σε κρίνει και αυτός που θα του έχεις δώσει το δικαίωμα.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

Κοίτα να δεις που θα σου δώσω δίκιο , έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ όμως δεν πρέπει να βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι και αν κάποιοι κράζουν το κάνουν γιατί είτε είναι υποκριτές είτε σέβονται έναν χώρο που τον διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι και δεν πρέπει να προωθούμαι απόψεις που μπορεί να παρασύρουν ανθρώπους σε επικίνδυνη οδήγηση και συμπεριφορά.
    Ότι κάνουμε , το κάνουμε για τον εαυτό μας δεν χρειάζεται ούτε διαφήμιση ούτε επίδειξη. επίσης ότι κάνουμε δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τους γύρο μας .

zefkas δεν είναι απαραίτητο να είσαι τόσο εριστικός και αν εύκολα κρίνεις υποκριτή τον οποιοδήποτε στο φόρουμ χωρίς να τον ξέρεις τότε με την σειρά του μπορεί να σε κρίνει και αυτός που θα του έχεις δώσει το δικαίωμα.

me hremo tropo dexomai symboules kai parathrhshs

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    me hremo tropo dexomai symboules kai parathrhshs
    Φίλε δεν γουστάρω να συμβουλεύω κανέναν (δεν μπορώ να συμβουλέψω τον εαυτό μου καλά καλά ) την ταπεινότατη άποψη μου ( όλοι έχουν μια , είναι σαν την κ@#%ιδα) λέω , και μιας και κερνάς της μπύρες το φαί δικό μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	36_1_72.gif 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	49,7 KB 
ID:	103380
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    συνέχισε έτσι και θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο!

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ "ΤΟΣΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ"! ΕΝΑ! ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΡΣΑΡΟ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? :a24:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    eei esy trikylindre ti exeis napeis gia ola ayta?
    δεν καταλαβαίνω γιατί απευθύνεσαι και ρωτάς προσωπικά εμένα ενώ ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδω μέσα συμμερίζονται την αποψή μου!

τεσπα θα σου απαντήσω με λιγα λογια γιατί γύρισα απ'την δουλειά πριν από λίγο και σε 3 ωρίτσες περίπου φεύγω με τη μηχανή για ταξίδι.

λοιπόν.

1.δεν είμαι κατά της ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο.τρέχω σε λεωφόρους και εθνικές οδούς όταν όμως δεν έχει κινηση.συνήθως πηγαίνω βόλτες 3-4 το πρωι ΜΟΝΟΣ μου για να μην εμπλακω σε παγίδες ανταγωνισμου με αλλους.βέβαια και κοντρίτσες θα υπάρχουν.

όπως είδες και στο αρχικό μου ποστ εκανα "κοντρίτσες" με μια πορσε τουρμπο.τι εννοω κοντρίτσες? απλά ανοιγματα του γκαζιού,ΠΟΤΕ στα κοκκινα,ΠΟΤΕ με απολυτες επιταχυνσεις.και σε μια Βουλιαγμένης σχεδόν έρημη...

2.Όποιος τρέχει τρελά αναμεσα σε αμάξια και κάνει παντιλίκια κτλ ειναι αξιος της μοιρας του.Εσύ αναφέρεις πως τα κανεις τα προαναφερθέντα και ευχαρίστως θα σου έριχνα ένα ιντερνετικό βρισίδι αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να εμπλακώ σε διαπληκτισμούς με κανένα ούτε να χαλάσω τη ζαχαρένια μου...

3.ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για την σωματική του ακεραιότητα αλλά δεν κανένας δεν είναι μόνος του.

Συμβουλές πιστεύω πως είμαι πολύ μικρός,ανάξιος και αρχάριος να δώσω.Βασικά ένα ακόμα μαλακισμένο είμαι που του αρέσει η ταχύτητα(όπως πάρα πολλοί εδώ μέσα) αλλά ρε γαμώτο δεν μου φταίνε οι άλλοι κάτι επειδή εγώ είμαι καυλόγκαζος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    δεν καταλαβαίνω γιατί απευθύνεσαι και ρωτάς προσωπικά εμένα ενώ ξέρεις ότι οι περισσότεροι εδω μέσα συμμερίζονται την αποψή μου!

τεσπα θα σου απαντήσω με λιγα λογια γιατί γύρισα απ'την δουλειά πριν από λίγο και σε 3 ωρίτσες περίπου φεύγω με τη μηχανή για ταξίδι.

λοιπόν.

1.δεν είμαι κατά της ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο.τρέχω σε λεωφόρους και εθνικές οδούς όταν όμως δεν έχει κινηση.συνήθως πηγαίνω βόλτες 3-4 το πρωι ΜΟΝΟΣ μου για να μην εμπλακω σε παγίδες ανταγωνισμου με αλλους.βέβαια και κοντρίτσες θα υπάρχουν.

όπως είδες και στο αρχικό μου ποστ εκανα "κοντρίτσες" με μια πορσε τουρμπο.τι εννοω κοντρίτσες? απλά ανοιγματα του γκαζιού,ΠΟΤΕ στα κοκκινα,ΠΟΤΕ με απολυτες επιταχυνσεις.και σε μια Βουλιαγμένης σχεδόν έρημη...

2.Όποιος τρέχει τρελά αναμεσα σε αμάξια και κάνει παντιλίκια κτλ ειναι αξιος της μοιρας του.Εσύ αναφέρεις πως τα κανεις τα προαναφερθέντα και ευχαρίστως θα σου έριχνα ένα ιντερνετικό βρισίδι αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να εμπλακώ σε διαπληκτισμούς με κανένα ούτε να χαλάσω τη ζαχαρένια μου...

3.ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για την σωματική του ακεραιότητα αλλά δεν κανένας δεν είναι μόνος του.

Συμβουλές πιστεύω πως είμαι πολύ μικρός,ανάξιος και αρχάριος να δώσω.Βασικά ένα ακόμα μαλακισμένο είμαι που του αρέσει η ταχύτητα(όπως πάρα πολλοί εδώ μέσα) αλλά ρε γαμώτο δεν μου φταίνε οι άλλοι κάτι επειδή εγώ είμαι καυλόγκαζος!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Το παλαιο ψυχικο σαν περιοχη το ξερεται???
    Εχεται παει ποτε εκει με τη μηχανη για ξεμουδιασμα του δεξιου καρπου???

zefkas to dihmero pou kanonizo isxuei kai gia sena

Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
    Το παλαιο ψυχικο σαν περιοχη το ξερεται???
    Εχεται παει ποτε εκει με τη μηχανη για ξεμουδιασμα του δεξιου καρπου???
    Που να το ξεμουδιασεις το δεξι χερι ολο Ασφαλίτες ειναι το Π.Ψυχικο και ολο κατηφορες με σαμαράκια...μακρια! μακρια!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	asf-alhtes_3.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	105526

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Που να το ξεμουδιασεις το δεξι χερι ολο Ασφαλίτες ειναι το Π.Ψυχικο και ολο κατηφορες με σαμαράκια...μακρια! μακρια!

Τι λες ρε καθε μερα εκει ειμαι και ''ξεμουδιαζω''...

Που ακριβως πας να ερθω και εγω; εκει κοντα μενω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Που ακριβως πας να ερθω και εγω; εκει κοντα μενω...

Σε ολη την περιοχη παλαιου ψυχικου και φιλοθεης.Η περιοχη εκει εχει πολυ απλα,μεγαλη ορατοτητα,ωραιο περιβαλλον,αυτοκινητα απλως δεν κυκλοφορουν και ειναι οτι πρεπει για να κανεις σουζιτσες,παντιλικακια με ασφαλεια λογω του οτι δεν υπαρχουν αυτοκινητα...

Τα σαμαρακια ρε 'συ δεν ειναι προβλημα γιατι εξαλλου δεν οδηγας με την ταυτοτητα στο στομα...

Σκεψου οτι με το 500 που εχει μεγαλες διαδρομες στα σαμαρακια αν σηκωθεις περνας ανετα με καμμια 60αρια...

Εγω οδηγαω εκει καθημερινα σε συνθηκες βολτας και δεν εχει τυχει να πετυχω τουλαχιστον τις ωρες που παω εκει ασφαλητες....
    Βγαινουν μονο το βραδυ,σα τα φαντασματα ενα πραγμα οι παλιοβλαμμενοι

Αν ειναι μπορουμε να κανονισουμε καμμια βολτουλα...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν τα ΔουΣού.
    από Ζεύκας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2013, 17:55
  2. Μια καλημέρα κι ένα λουλούδι στον φίλο μας Panvas (4/3)
    από vaska στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 220
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2012, 11:31
  3. Μια φορά κι ένα καιρό...
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας