Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: Θορυβος αλλα δε ξερω απο τι ειναι...

Σημερα φευγοντας απο τη δουλεια εκανα αλλο ενα τεστ....

Εβαλα μπροστα το μηχανακι και το αφησα να ζεσταθει οντας ακινητο. Μετα απο 15-20 λεπτα που ζεσταθηκε στο ρελαντι και χωρις να εχει κανει ουτε 10 μετρα, ξεκινησα να φυγω.... εκανε και παλι αυτον τον θορυβο.....

κατι στον κινητηρα μυριζει, τουλαχιστον εχω ενα τσεκ να κανω πριν παρω το μηχανακι απο το συνεργειο οταν με το καλο το παω....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Εβαλα μπροστα το μηχανακι και το αφησα να ζεσταθει οντας ακινητο. Μετα απο 15-20 λεπτα που ζεσταθηκε στο ρελαντι και χωρις να εχει κανει ουτε 10 μετρα, ξεκινησα να φυγω...
    :a53: Γιατί το καταστρέφεις έτσι; Τρέξε την αντιπροσωπεία για τον θόρυβο, ή συνήθισε τον.

Τελικα φαινεται το προβλημα να διορθωθηκε.

Ηταν το πιο απλο απο ολα... Μια απλη βιδα. Η επιμαχη βιδα φαινεται στην επισυναπτομενη φωτογραφια. Αυτη η βιδα συγκρατει το μοχλικο συστημα (ετσι μου ειπαν, ετσι λεω) και ειναι πολυ σπανιο να ειναι λασκα. Ο πρωτομαστορας ειπε οτι του εχει τυχει 3-4 φορες (δε θυμαμαι αν ειναι θεμα μονοτελου Κ7 η γενικοτερα). Την εσφιξε και τελειωσε...

Τωρα γιατι εκανε αυτην την περιεργη συμπεριφορα δεν ξερω... Ας ελπισουμε οτι δε θα εχουμε αλλα τετοια "μεταφυσικα" "προβληματα".

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την συμπαρασταση....

P.S. επι τη ευκαιρια πηρα και το βιβλιο της εγγυησης και απ' οτι μου ειπαν δε θα το επαιρνα ποτε γιατι δεν ειχαν καταχωρησει την μηχανη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	screw.jpg 
Προβολές:	230 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	106412

niau Το avatar του/της Space
    ωραιος
    τωρα που τελειωσε το προβλημα σου ξεκινα τα ταξιδακια

Oxygene....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    καμια ποιο καθαρη φωτο γιατι δεν καταλαβα που ειναι?

Παλαιό μέλος

ουγκ ?

με ασφαλιστικη βιδα βιδας στηριξης μοτερ μου μοιαζει ?!?!?!

Καλα χλμ πλεον Αν ηταν οντως αυτο τοτε εισαι ο πρωτος που ακουω να λεει 'ακουω θορυβους απο το μηχανακι μου' και οντως να εχει δικιο .. Παιρνω καθε κουβεντα μου πισω και καλες βολτες
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

σωστός ο μάστορας!!!

Re: ουγκ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
    με ασφαλιστικη βιδα βιδας στηριξης μοτερ μου μοιαζει ?!?!?!

Καλα χλμ πλεον Αν ηταν οντως αυτο τοτε εισαι ο πρωτος που ακουω να λεει 'ακουω θορυβους απο το μηχανακι μου' και οντως να εχει δικιο .. Παιρνω καθε κουβεντα μου πισω και καλες βολτες
    Απιθανο το σχολιο

Η φωτο αυτη ειναι απο το service manual που κυκλοφορει...γενικως. Συμφωνω πως δεν ειναι καλη και απολογουμαι γιαυτο αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο... εκτος απο το να περιγραψω που ειναι:
    Κοιταζουμε τη μηχανη με το κεφαλι μας λιγο μετα το πισω γραναζι. Η βιδα αυτη φαινεται αριστερα απο το πισω αμορτισερ. Δεν φαινεται πολυ ευκολα ομολογουμενως... και ειναι μια βιδα αλεν. Αν βρω την ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη πουθενα να βγαλω μια πιο καθαρη.

Γυρνωντας παντως απο τη δουλεια ηταν χαρτι... οντως δεν ακουσα κανενα θορυβο παρολα που προσπαθησα αρκετα για να τον προκαλεσω...

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    μηπως λες αυτο στο κοκκινο κυκλο;

α... το ξερω οτι θελει πλυσιμο που θα παει δε θα ερθει το σαββατο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00004.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	58,1 KB 
ID:	106468

Παλαιό μέλος

Question βιδες βιδες βιδωμα..

Τι απιθανο ειχε ?

Δεν μπορω να καταλαβω καλα ποια βιδα ειναι ουτε απο την φωτογραφια του φιλου (μαλλον εγω πρεπει να απολογηθω για την στραβομαρα μου ), παντως μου μοιαζει για την βιδα που ειπα πριν.... (αν ειναι αυτη προσεχε τις αυτες τις βιδες, πρεπει παντα να ειναι σωστα σφιγμενες (πλαισιου και ασφαλειες)). Τωρα αν ειναι αυτη και ακουγοταν θορυβος δεν θελω να μαντεψω τι κουνιοταν για να τον προκαλει... :hypnotize

Ολο και καποιος με μηχανακι σαν το δικο σου θα βρεθει να μας πει τι κανει αυτη η βιδα....

Το σουζουκι γενικα με εχει προβληματισει και εμενα με τα ξεβιδωματα του, καθε 2ο σ/κ περιπου παιρνω το ροποκλειδο και αρχιζω... Καθε φορα βρισκω και απο μια που θελει λιγο σφιξιμο (με εξαιρεση αυτες που εχουν ηδη φυγει στο δρομο )

καλες βολτες
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    μηπως λες αυτο στο κοκκινο κυκλο;

α... το ξερω οτι θελει πλυσιμο που θα παει δε θα ερθει το σαββατο
    Αυτη ακριβως ειναι...

Τωρα τι κουνιοταν δεν ξερω και μαλλον δε θελω να ξερω, θελω να τα ξεχασω αυτα και να βλεπω μονο τη γρατζουνια του ξεπαρθενιασματος που εχω στο ντεποζιτο απο τη ζωνη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
    Αυτη ακριβως ειναι...

Τωρα τι κουνιοταν δεν ξερω και μαλλον δε θελω να ξερω, θελω να τα ξεχασω αυτα και να βλεπω μονο τη γρατζουνια του ξεπαρθενιασματος που εχω στο ντεποζιτο απο τη ζωνη μου...

bagsteraki φιλε μου και εισαι ησυχος!!

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    τελικα αυτη η βιδα σφυγγει τη πισω βαση του μοτερ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    με την δευτερη φωτο καταλαβα οκ

Αγνοούσα και την ύπαρξη της μέχρι που διάβασα αυτά εδώ.

Τη κοίταγα σήμερα. Μια χαρά μου φάνηκε!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2011, 10:52
  2. Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2009, 14:46
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2008, 22:45
  4. Απαντήσεις: 9