Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Επικινδυνοι πεζοι!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ειπε πουθενα το παλληκαρι οτι ετρεχε..?

και με 30 να πηγαινεις αν σου πεταχτει ο αλλος στη ροδα μπροστα δεν προλαβαινεις να σταματησεις....

τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε τι εγινε..?

εκτος αν εσεις οταν περνατε διπλα απο λεωφορειο κατεβαινετε απο την μηχανη και την τσουλατε....

θελει τεραστια προσοχη οταν περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα ...και ακομα περισσοτερο οταν περναμε διπλα απο μεγαλα οχηματα οπου δεν εχουμε ορατοτητα...αλλα οχι και να βγαλουμε λαδι τους ηλιθιους που περνανε λες και υπαρχουν μονο αυτοι...

και εγω εχω αποφυγει να πατησω τετοιους καραγκιοζηδες αλλα οχι και να το αφησω ετσι...

σαν να μην εγινε τπτ....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Απο εκεί και πέρα, σε μια χώρα που οι "διαβάσεις πεζών" είναι έννοια φανταστική.... αν νομίζετε ότι μόνο από εκεί πρέπει να περνούν οι πεζοί... ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΤΕΤΕ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Ήμαρτον αφτερ...

έχεις πολύ δίκιο όπως τα λες αλλά τι λες γι' αυτό:

Στο νοσοκομείο που πάω έρχεται μια κοπελιά με σπασμένο πόδι και αρκετές μώλωπες

την έχει χτυπήσει μηχανή όταν αυτή περνούσε το δρόμο ανάμεσα από σχεδόν σταματημένα

αυτοκίνητα και φυσικά δεν είδε τη μηχανή που ερχόταν.....

Θα μου πεις έπρεπε να προσέχει και ο οδηγός της μηχανής αλλά το να κοιτάς κάτω από ρόδες

και πάνω από καπό είναι θέμα εμπειρίας που την απόκτησε κάπως άσχημα

αλλά Κωστή μου ο ΚΟΚ προβλέπει διαβάσεις και φανάρια που κανένας πεζός δεν τηρεί

Και όπως είπα και πιο πάνω όλοι οι οδηγοί πρώτα από όλα είμαστε πεζοί
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μαθετε να διαβαζετε
    Του ειπα να του εριχνε σφαλιαρα, γιατι πηγε να βγει και απο πανω ως γνησιος νεοελληνας

Αν πιστευεις οτι ο πεζος εχει παντου προτεραιοτητα, τοτε βγες στον δρομο και περνα οπου να'ναι τις Κηφισιας,Αλεξανδρας κτλ

Δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβει καποιος οτι οι πεζοι εχουν παντα προτεραιοτητα, εφοσον ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ

Αν δεν εχει, τοτε τρωει και προστιμο
    Ημαρτον SF, διαβασε και κανα Κ.Ο.Κ., και μετα κανε μου τον εξυπνο

ΟΚ, εσύ που τον διάβασες τον ΚΟΚ και όλη τη νομοθεσία, πες μας ότι

- Τον τηρείς κατά γράμμα! (Οπότε θες να τον τηρούν και οι άλλοι)

- Σταματάς στη διάβαση πεζών που είναι στη μέση του πουθενά της Βουλιαγμένης εκεί που η κίνηση περνά τουλάχιστον με 80 χαω (κομμάτι χαρακτηρισμένο ως "ταχείας κυκλοφορίας" όπου σύμφωνα με τον ΚΟΚ και τη λογική σου, ο πεζός δεν έχει καμια απολύτως προτεραιότητα).
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    ειπε πουθενα το παλληκαρι οτι ετρεχε..?

και με 30 να πηγαινεις αν σου πεταχτει ο αλλος στη ροδα μπροστα δεν προλαβαινεις να σταματησεις....

τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε τι εγινε..?

εκτος αν εσεις οταν περνατε διπλα απο λεωφορειο κατεβαινετε απο την μηχανη και την τσουλατε....

θελει τεραστια προσοχη οταν περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα ...και ακομα περισσοτερο οταν περναμε διπλα απο μεγαλα οχηματα οπου δεν εχουμε ορατοτητα...αλλα οχι και να βγαλουμε λαδι τους ηλιθιους που περνανε λες και υπαρχουν μονο αυτοι...

και εγω εχω αποφυγει να πατησω τετοιους καραγκιοζηδες αλλα οχι και να το αφησω ετσι...

σαν να μην εγινε τπτ....

Και με λιγότερα να πηγαίνεις το κακό μπορεί να γίνει . λέω απλά ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1414 . όλοι έχουμε κινδυνέψει από εγκληματικά απρόσεκτους πεζούς και προσωπικά έχω ανάψει και κορώσει από τέτοια παραδείγματα .αν γίνει το κακό δεν θα αρέσει σε κανένα όσο δίκιο κιαν έχει
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    λέω απλά ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1414 .
    +636....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

+636....
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΟΚ, εσύ που τον διάβασες τον ΚΟΚ και όλη τη νομοθεσία, πες μας ότι

- Τον τηρείς κατά γράμμα! (Οπότε θες να τον τηρούν και οι άλλοι)

- Σταματάς στη διάβαση πεζών που είναι στη μέση του πουθενά της Βουλιαγμένης εκεί που η κίνηση περνά τουλάχιστον με 80 χαω (κομμάτι χαρακτηρισμένο ως "ταχείας κυκλοφορίας" όπου σύμφωνα με τον ΚΟΚ και τη λογική σου, ο πεζός δεν έχει καμια απολύτως προτεραιότητα).
    Αν θες με πιστευεις, μακαρι ολοι να προσεχαν τους γυρω τους, οτι και αν οδηγανε/περπατανε, οσο εγω
    Σταματαω παντα σε πεζο, και κανω και νοημα με το κεφαλι ''περνα'' ακομα και αν δεν εχει προτεραιοτητα
    Εφοσον βεβαια δεν ερχεται κανεις απο πισω πατημενος

Κοιταω παντα να μην σταματαω πανω στις διαβασεις στα φαναρια, και αν περιμενουν μηχανες απο πισω, τοτε κοιταω να σταθω σε μερος που δεν ενοχλω
    Τις περισσοτερες φορες αυτος που ενοχλει ειναι παρκαρισμενα αμαξια στις διασταυρωσεις, πανω στις διαβασεις
    Οταν περναω απο λεοφωρειο σε σταση, περναω με 2χλμ/ω και κοιταω παντα δεξια μην πεταχτει κανεις

Οταν ειμαι πεζος, εχω την απαιτηση να μου παραχωρησουν προτεραιοτητα εκει που την εχω, και εχω τσακωθει πολλες φορες, ειδικα με αυτους που πατανε διαβαση στα φαναρια
    Σε καμια περιπτωση ομως δεν πεταγομαι στα οχηματα, δεν περνω κοκκινους ''Σταματηδες'', δεν πεταγομαι μπροστα απο λεοφωρεια, ΚΑΙ κυριως ΔΕΝ ζηταω τα ρεστα μετα απο μ@λ@κι@ που, σαν ανθρωπος, ισως κανω/εκανα και εγω
    Τωρα καταλαβες γιατι ειπα για σφαλιαρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    . λέω απλά ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1414 .

+636....
    1414+636=2050

Πολλά μάτια ρε παιδάκι μου , να κάνουμε και καμία ομελέτα

:rotflmao:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Επικινδυνοι πεζοι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Δηλαδη αν τον σκοτωνα θα εφταιγα?Δεν θα πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να τιμωρειται ο πεζος?
    Φίλε άμα τον σκοτώσεις, άστα να πάνε. Ακόμα και 100% φταίξιμο να δώσουν στον πεζό, έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο! Αν είναι και παιδάκι ακόμη χειρότερα. Εγώ δεν ξέρω πώς θα ζούσα μετά από τέτοιο περιστατικό...μακριά από εμάς.
    Από αυτή την άποψη οδηγούμε πάντα με προσοχή στις πόλεις, ιδιαίτερα σε σημεία που πετάγονται πεζοί. Εγώ προσωπικά σε φάσεις με λεωφορεία περιμένω κυριολεκτικά κάποιο πεζό να πεταχτεί, δηλ. το θεωρώ πιο πιθανό να πεταχτεί πεζός από το να μην πεταχτεί, έτσι προσπαθώ να πηγαίνω σιγά.

Επισης μπορει το σκεπτικο και τα αντανακλαστικα του ελληνα να ειναι χιλιαδες χρονια πισω σε θεματα οπως ο πολιτισμος η προστασια του περιβαλλοντος και αλλα τετοια αλλα εχει ενα μοναδικο ταλεντο να παταει τη κορνα ταυτοχρονα με το φαναρι οταν αναβει πρασινο!!!Μα τετοια ανυπομονησια να κερδισει λιγα εκατοστα του δευτερολεπτου!!!Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!!!!
    Σ`αυτό φίλε μην δίνεις σημασία. Ανάβει πράσινο, ελέγχουμε τον δρόμο και μετά ξεκινάμε. αν έχει πρόβλημα ο πίσω ας κατέβει να πάρει τον λόγο...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αν θες με πιστευεις, μακαρι ολοι να προσεχαν τους γυρω τους, οτι και αν οδηγανε/περπατανε, οσο εγω
    Σταματαω παντα σε πεζο, και κανω και νοημα με το κεφαλι ''περνα'' ακομα και αν δεν εχει προτεραιοτητα
    Εφοσον βεβαια δεν ερχεται κανεις απο πισω πατημενος

Κοιταω παντα να μην σταματαω πανω στις διαβασεις στα φαναρια, και αν περιμενουν μηχανες απο πισω, τοτε κοιταω να σταθω σε μερος που δεν ενοχλω
    Τις περισσοτερες φορες αυτος που ενοχλει ειναι παρκαρισμενα αμαξια στις διασταυρωσεις, πανω στις διαβασεις
    Οταν περναω απο λεοφωρειο σε σταση, περναω με 2χλμ/ω και κοιταω παντα δεξια μην πεταχτει κανεις
    Ωραίος
    Και εγώ έτσι προσπαθώ να συμπεριφέρομαι!
    πεζός + διάβαση = προσπαθώ να σταματώ (εφόσον μπορώ να σταματήσω με ασφάλεια χωρίς να με πατήσουν οι πίσω) ακόμα και αν έχω πράσινο.
    Και μην ξεχνάτε ότι τις κοτσάνες που κάνουν οι πεζοί τις κάνουμε και εμείς κάποτε σαν πεζοί, η μήπως περνάτε ΠΑΝΤΑ από διαβάσεις πεζών και πάντα με γρηγόρη ...αρα τον νού σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Nα ''κανω'' λιγο τον δικηγορο του διαβολου????

Ποσοι απο μας(συμπεριλαμβανω και την αρχοντομουτσουνα μου) σταματαμε στις διαβασεις πεζων και τους παραχωρουμε την προτεραιοτητα που εχουν οταν περιμενουν σε αυτες για να διασχισουν τον δρομο απεναντι????

στην προσπαθεια μου να φερθω σωστα (γιατι ασχετα απο το τι οδηγουμε ΟΛΟΙ μας ειμαστε πεζοι), οσες φορες εχω σταματησει για να παραχωρησω προτεραιότητα σε πεζο πανω σε διαβαση σε κεντρικοτατα σημεια της πολης ολοι οι απο απο πισω εχουν πεσει να με φανε, κορνες, βρισιδι κλπ. Στην περιπτωση αυτή τι κανουμε? τσακωνόμαστε η δινουμε τοπο στην οργη και φεύγουμε?
    cbf600s

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φαυλος κυκλος....οι πεζοι δεν εχουνε φαναρια και διαβασεις.οι μηχανες κινουμαστε αναμεσα στα αυτοκινητα πολλες φορες με υπερβολικη ταχυτητα...δεν αργει να γινε η στραβη !!!παντως σε αυτο το χαλι που ζουμε και οδηγουμε, καλο θα ηταν να πηγαινουμε με ταχυτητα ασφαλειας αναμεσα απο τα αυτοκινητα η οποια ειναι +20 χλμ απο αυτη των αυτοκινιτων.(οποιος ειχε παρακολουθησει το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη θα θυμαται τον χουντρα να το λεει).απο κει και περα οταν περναμε οχηματα μεγαλα σε ογκο που μας κρυβουν την ορατοτητα παμε ακομα πιο αργα για τον φοβο των πεζων!!!και προσπαθουμε εφοσον μας εχει μεινει λιγο εστω φιλοτιμο και ανθρωπια να διευκολυνουμε την ομαδα των ατομων που ειναι πιο ευαλωτα και απο μας, χωρις να παταμε διαβασεις η παρκαροντας στα πεζοδρομια με τροπο που θα τους αναγκαζει να κατεβουν και να περπατησουν στο δρομο !!!

βαρεθηκα να σας ακουω να κλαιγεστε οτι δεν μας προσεχουν και να μη κανουμε τπτ για να κερδισουμε τον σεβασμο.ΤΕΛΟΣ !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    οπως ο ΚΟΚ ορίζει τα μηχανοκίνητα οχήματα έτσι υπάρχουν και όροι/νόμοι για την κυκλοφορία των πεζών.....αλλα ο ΚΟΚ εδω στην ελλαδα δεν υπάρχει για να παρέχει κανονισμούς κίνησης (έτσι οπως τον έχουμε απαξιώσει) αλλα παρέχει το νομικό πλαίσιο για να βρίσκουμε τον υπαιτιο του ατυχήματος και για να τιμωρηθεί.

επιδή ομως ως μοτοσυκλετηστές σε περίπτωση ατχήματος, ειτε φταίμε είτε οχι, ειμαστε ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ προσέχουμε και κάνουμε οτι μπορούμε για να αποφύγουμε/προλάβουμε ενα ατύχημα ακόμα και αν αυτό σημαινει να ''παραβιάσουμε τον ΚΟΚ!

την επόμενη φορά που θα προσπεράσεις ενα λεωφορειο ή φορτηγό ή αλλο μεγάλο οχημα που δεν σε αφήνει να έχεις ορατότητα, να κρατήσεις τουλχ. 1 μέτρο αποσταση και οταν φτάσεις στο μπροστινό μέρος να κόψεις ταχύτητα ωστε να ελεγξεις αν έρχεται πεζός.
    μπορείς επίσεις να κοιτάξεις στο κενο που αφήνει το αμαξωμα με το οδοστρωμα (μπροστά απο την μπροστινή ρόδα) αν δεις παπουτσια/ποδια σημανει οτι υπάρχει πεζός που θα σου πεταχτεί....

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    φαυλος κυκλος....οι πεζοι δεν εχουνε φαναρια και διαβασεις.οι μηχανες κινουμαστε αναμεσα στα αυτοκινητα πολλες φορες με υπερβολικη ταχυτητα...δεν αργει να γινε η στραβη !!!παντως σε αυτο το χαλι που ζουμε και οδηγουμε, καλο θα ηταν να πηγαινουμε με ταχυτητα ασφαλειας αναμεσα απο τα αυτοκινητα η οποια ειναι +20 χλμ απο αυτη των αυτοκινιτων.(οποιος ειχε παρακολουθησει το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη θα θυμαται τον χουντρα να το λεει).απο κει και περα οταν περναμε οχηματα μεγαλα σε ογκο που μας κρυβουν την ορατοτητα παμε ακομα πιο αργα για τον φοβο των πεζων!!!και προσπαθουμε εφοσον μας εχει μεινει λιγο εστω φιλοτιμο και ανθρωπια να διευκολυνουμε την ομαδα των ατομων που ειναι πιο ευαλωτα και απο μας, χωρις να παταμε διαβασεις η παρκαροντας στα πεζοδρομια με τροπο που θα τους αναγκαζει να κατεβουν και να περπατησουν στο δρομο !!!

βαρεθηκα να σας ακουω να κλαιγεστε οτι δεν μας προσεχουν και να μη κανουμε τπτ για να κερδισουμε τον σεβασμο.ΤΕΛΟΣ !!!!
    Ακομα και αν καταβαινουμε να τους κανουμε π!πες, παλι τιποτα δεν θα γινει Γιωργο
    Δεν ειμαστε παρα ενα απειροελαχιστο ποσοστο των δικυκλων στην χωρα, το οποιο το περισσοτερο οδηγαει οπως να'ναι χωρις να νοιαζεται απολυτως για τιποτα, παρα μονο την βολεψη του

Δεν υπαρχει σωτηρια για τον Ελληνα Γιωργο, παρα μονο αν περασουν μερικες γενιες
    Ο σημερινος Ελληνας, παραμενει καφρος, οπως και αυτος της προηγουμενης γενιας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ακομα και αν καταβαινουμε να τους κανουμε π!πες, παλι τιποτα δεν θα γινει Γιωργο
    Δεν ειμαστε παρα ενα απειροελαχιστο ποσοστο των δικυκλων στην χωρα, το οποιο το περισσοτερο οδηγαει οπως να'ναι χωρις να νοιαζεται απολυτως για τιποτα, παρα μονο την βολεψη του
    για αυτο τα εγραψα αυτα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 22:40
  2. Πεζοί
    από spyro στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 09:53
  3. Πεζοί θύτες ή θύματα???!
    από Tropeas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2008, 22:15