Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Bmw 1200 Lt Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Προσπαθω πολυ σοβαρα να μην πηδηξω το τοπικ του Γιωργου, αλλα οταν ξαφνικα βλεπεις μεσα απο ενα τετοιο τοπικ να ξεπεταγονται ιδιοκτητες μηχανακιων με μοτερ "διαμαντια" , "σταθερες αξιες" και αλλα τετοια βαρυγδουπα, οι οποιοι διαρρηγνυουν
    χρονια τα ιματια τους οτι τα καμαρια τους ειναι πραγματικα αυθραυστα και απροσβλητα απο καθε κακατοπια να φτυνουν το ειναι τους με το καλημερα, ε μπορεις να πεις στον εαυτο σου οτι δεν εισαι τρελλος που τοσο χρονια δεν εφαγες την παραμυθα του μαλακα Ελληνα μοτοσυκλετιστη που αγοραζει με γνωμονα την αξιοπιστια μια εννοια που πολυ απλα δεν υφισταται πουθενα και ποτε.

Σιγα μην εβγαλε νοημα το ανωθεν...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ...Σιγα μην εβγαλε νοημα το ανωθεν...
    +1

αλλα κάτι πάει να γίνει
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ & ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    giorgo otan to paris tou mpourdelo afise to gia antalagi ke pare ena giaponeziko na isixasis

pare to to zouzoura pali i to gts min asxoli8is alo me tous ili8ious
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    ...μήπως με μαύρα ράσα, τσαντήλες στο κεφάλι και βλέμμα μοχθηρής νυφίτσας σαν θεούσες που πάνε να προσκυνήσουνε γονατιστές στην Παναγία της Τήνου?

Δεν το πιστεύω, άμα κρίνω από φίλο που πήγε 3 φορές για σοβαρές βλάβες...
    1) εγκέφαλο ....δεν πιάναν τα ΑBS
    2) κοντέρ ...του ζητούσαν 1000 ευρώ και με τσαμπουκά τα γλύτωσε!
    3) αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμα στου Τρικαλιώτη με σκουριασμένο και ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ άξονα και 25000 χλμ (GS1200 mod 2004). Μετά από επικοινωνίες με Γερμανίες και το σκουπιδαριό της νεοεποχίτικης γκλαμουροτεχνολογίας...
    ...καλείται να πληρώσει και 800 ευρώ για να την πάρει!!!

Δυστυχώς το νεοελληνικό τετρομαγμένο αγοραστικό κοινό των γκλάμορους μηχανών ..."περιπέτειας" αντί ν΄αρπάξει καμιά βρεγμένη σανίδα και να μπουκάρει στις αντιπροσωπείες ζητώντας εξηγήσεις και ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ όπως πολύ καλά το έθεσε η "γιαγιά αρκούδα"...
    ...βρίσκεται σε μοτοσυκλετιστική αφασία και θεληματική απο-ηλιθίωση...
    ...που την συντηρεί μια περίεργη κάστα ξενέρωτων καθωσπρεπειτζήδων που μέσα στο παραλήρημα του βαυαρικού μοτοσυκλετισμού, θυμίζει...

..."μιά βάρκα που βυθίζεται με απόλαυση"...όπως χαρακτηριστικά λέει ο Ελύτης...

Γιαγιά Αρκούδα, επειδή δεν έχεις καμία σχέση με τα αυτοφυή ψώφια αμνοερίφια του κυανού έλικος...
    ...δώσε ένα μάθημα στους χρυσοκάνθαρους αντιπροσώπους της βαρύγδουπης ασάφειας που αγλαίζουν στην ιδιογλωσία της λίγδας τους ...
    ..."the ultimate riding machine"!

Ρε φίλε λες και ακούω τον ζουράρη ...

I had a dream ...

σημερα με πηραν απο την BMW και μου ειπαν οτι δεν ειναι τα ρουλεμαν αυτη την φορα αλλα εχει ξεκολισει καποιο διαφραγμα απο την εξατμιση μεσα και αυτο κανει τον φοβερο θοριβο και τρεμει ολλη η μηχανη δηλαδη αγορασα ενα καινουριο χρεπι υπο διαλιση ? αυτο καταλαβενο εγω βαση αυτων που λενε.....
    και εδοσα και 25000 ευρω για αν παρω ενα ριμαδι?

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ :a31:

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ & ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    σημερα με πηραν απο την BMW και μου ειπαν οτι δεν ειναι τα ρουλεμαν αυτη την φορα αλλα εχει ξεκολισει καποιο διαφραγμα απο την εξατμιση μεσα και αυτο κανει τον φοβερο θοριβο και τρεμει ολλη η μηχανη δηλαδη αγορασα ενα καινουριο χρεπι υπο διαλιση ? αυτο καταλαβενο εγω βαση αυτων που λενε.....
    και εδοσα και 25000 ευρω για αν παρω ενα ριμαδι?

κυνηγησε το οσο μπορεις!!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ πανω απο ΟΛΑ η υγεια μας ...! ! ! !

Οσο για τα υπολοιπα καλη δυναμη και δειρε τους με το γαντι.....

Η ιστορία μου θυμίζει ένα γνωστό που είχε πάρει ένα πάνφτηνο κινέζικο και άν ήταν και κινέζικο μηχανάκι και μετά από μια εβδομάδα σε μια χαλαρή βόλτα στην παραλία εκέι που πήγαινε του ξέπλεκε η πίσω ζάντα και έφεβγαν ακτίνες αριστερά δεξιά. Μέχρι να σταματίσει στην άκρη του είχαν φύγει οι μισές.
    Εγώ πιστεύω οτι δεν πρέπει να το ξανακαβαλίσεις αυτό το μηχανάκι.
    Borned to Ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΓΙΑΓΙΑ...

ΑΡΧΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!
    ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΣΥ!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
    Γ@ΜΗΣΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!

Εχω να πω κατι σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ομως που εγραψαν παραπανω γιατι ειλικρινά με στεναχωρησαν και επιπλέον σε κάποιους, εστειλα ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ γι αυτους στο διαολο!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ BMWΔΑΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΕΑ!

ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ!

ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΕΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕ, ΚΑΙ ΟΥΧΙ-BMW ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Να σημειώσω ότι δεν αναφέρομαι στους παθόντες!
    Αυτοι δυστυχως σταθηκαν για τον Χ-Ψ λόγο άτυχοι οπως ο καθενας μπορει να σταθει!
    Αναφερομαι στους κολημενους, που τελικά ειναι πολλά περισσότερα εκτος από αυτο (κατ εμε)
    και ΔΕΝ χαλιέμαι για το οτι εχω ενα μπουρδελο που λεγεται BMW, αλλά γιατί ειμαι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ετσι πρέπει (θελω) να με αντιμετωπίζουν!

Τωρα μπορω να ξερασω με την υσηχια μου!

:a020: :a020: :a020:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Δημήτρη φίλε μου ενα είναι το σίγουρο: Οτι οσοι θέλουν να αγοράσουν BMW, θα αγοράσουν BMW δεν πα να διαβάσουν 10 θέματα σαν του Γιώργου.

Δες το κι' αλλιώς μετά απο αυτό που έπαθε ο Λάμπρος με το SV του αλλα και άλλοι με V-Strom (ίδιος κινητήρας) σταματήσαμε να λέμε τα καλορίζικα σε καινούργια εκάστοτε μηχανάκια; Όχι βέβαια!

Το ποιοί είναι BMWδάκηδες στη νοοτροπία φαίνεται οτι κι' αν καβαλάνε. Μη χαλιέσαι φίλε...κοίτα εμένα :smilea:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, κουράγιο φίλε μου! Τι να πει κανεις...τώρα τελευταία όλο
    και πιο συχνα διαβάζουμε για προβληματικά μηχανακια με το που βγαίνουν
    από το εργοστάσιο, για στραβά πλαίσια, κινητήρες που σπάνε στα 30Κ,
    και τώρα αυτό...

Ελπίζω σύντομα να έχει αίσιο τέλος η ιστορία σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΓΙΑΓΙΑ...

ΑΡΧΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!
    ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΣΥ!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
    Γ@ΜΗΣΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ!

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!

Εχω να πω κατι σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ομως που εγραψαν παραπανω γιατι ειλικρινά με στεναχωρησαν και επιπλέον σε κάποιους, εστειλα ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ γι αυτους στο διαολο!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ BMWΔΑΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΕΑ!

ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ!

ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΜΕΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕ, ΚΑΙ ΟΥΧΙ-BMW ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Αν και αυτα λεγονται απο κοντα, σε περιπτωση που λεμε τωρα αναφερεσαι σε μενα Δημητρη μαλλον δεν κατανοησες καλα το ποστ μου.
    Αναφερθηκα σε μια γενικη νοοτροπια της πλειοψηφιας των ανθρωπων να περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να γκρεμισουν τον γυαλινο κοσμο που εχουν χτισει σχετικα με την ποιοτητα των μοτοσυκλετων τους, διοτι ολο τον υπολοιπο καιρο κρυβονται σαν τα ποντικια στις φωλιες τους.
    Σαμπως και καταλαβα και εγω τι εγραφα;

Υ.Γ Οντως δεν μιλας για μενα, σιγουρα προκειται περι παρεξηγησης, γιατι μπυρα μαζι δεν εχουμε πιει.
    Εγω καφε παραγγελνω.:hypnotize

Υ.Γ 2 Γαμω τις δημοσιες υπηρεσιες part2 (το πρωινο αυτο θα ειναι ζορικο)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 21:33
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 08:35
  3. Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:12
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 19:49
  5. Το όνειρο
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2003, 20:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε