Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Απο τις βλακείες που γράφεις , φαίνεται πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Thanks man![]()
Η αποχή δεν είναι απαραίτητα αδιαφορία. Εγω ελπίζω οτι είναι ώριμη πολιτική σκέψη.
Εγω την εκλαμβάνω σαν διαμαρτυρία.
Τα νέα παιδιά δεν θέλουν να διαλέξουν από αυτούς που αποτελούν αυτόν τον θίασο και απέχουν.
ίσως αυτό να μας έδειχνε ολοφάνερα τι σοι καθίκια ειναι αυτοί που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας.
ρε μήπως ειναι καλή σαν ιδέα???
ΣΩΩΩΩΩΠΑ![]()
τα κομματα ( τα μεγαλα) δεν το βλεπουν ετσι γιατι δεν τους νιαζει
αντιθετα τους βοηθαει στο αποτελεσμα τους
βλεπε Αμερικα μερια με τοσο μεγαλη αποχη και ......
το μονο που θα τους τσουξει ειναι πως επεσαν και οι δυο και τα ποσοστα τους τα πειραν οι "μικροι"
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
δεν μιλάω για μόνιμη κατάσταση αλλά για το τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
το μονο που θα τους τσουξει ειναι πως επεσαν και οι δυο και τα ποσοστα τους τα πειραν οι "μικροι"
Και βεβαίως αν το κάνανε συνέχεια, θα είχαμε μια απολιτικού τύπου νεολαία και μια αμερικάνικου τυπου εξουσία.
προσκυνώ την μεγαλειότητα της πολιτικής σκέψηςΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Η αποχή δεν είναι απαραίτητα αδιαφορία. Εγω ελπίζω οτι είναι ώριμη πολιτική σκέψη.
Εγω την εκλαμβάνω σαν διαμαρτυρία.
Τα νέα παιδιά δεν θέλουν να διαλέξουν από αυτούς που αποτελούν αυτόν τον θίασο και απέχουν.
ίσως αυτό να μας έδειχνε ολοφάνερα τι σοι καθίκια ειναι αυτοί που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας.
ρε μήπως ειναι καλή σαν ιδέα???
ΣΩΩΩΩΩΠΑ![]()
Αν είναι διαμαρτυρία έχει καλώς , αν είναι αδιαφορία , γαματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Προσωπικά πιστεύω το πρώτο, αλλά είπαμε είμαι και χαζός
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
δεν μιλάω για μόνιμη κατάσταση αλλά για το τώρα.
Και βεβαίως αν το κάνανε συνέχεια, θα είχαμε μια απολιτικού τύπου νεολαία και μια αμερικάνικου τυπου εξουσία.
μα και εγω για τωρα μιλω
λες ο Κωστακης να ασχοληθει με το 30%
αυτος μετραει που δεν θα του παρει τη θεση η Ντορουλα και θα εχουν μια 4ετια ακομα νανα
και να μας
![]()
Όπως πάντα , εύστοχος στης λεπτομέρειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
μα και εγω για τωρα μιλω
λες ο Κωστακης να ασχοληθει με το 30%
αυτος μετραει που δεν θα του παρει τη θεση η Ντορουλα και θα εχουν μια 4ετια ακομα νανα
και να μας
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Όπως πάντα , εύστοχος στης λεπτομέρειες![]()
τωρα δεν μπορω να σου πω
βγαινει ο προθυπουργος
θα ειμαι νοητα στο Ζαπειο, θα τα πουμε εκει:rotflmao: :rotflmao:
Η αποχή αδιαφορία? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ελληνικότατο "που να τρέχουμε τώρα" είναι.
Οσο για τον καρατζαφέρη (και τη σκυλού) στη βουλή ΕΙΝΑΙ πολυφωνία. Οση είναι και το ΚΚΕ. Το τραγικό είναι οι στατιστικές για το ποιοί ψήφισαν τον ορθόδοξο.
Το επίσης τραγικό είναι ο Παγκαλός να λέει ότι δεν έχουν εκεί στο "δημοκρατικό" κόμμα επαφή με την κοινωνία, για να καταλάβουν τι φταίει.
Το τραγικότερο όλων είναι ο στρατηγός άνεμος που ξαναψηφίστηκε εκπρόσωπος του έθνους.
Το μόνο θετικό είναι ότι ο φαιδρός κακός κοντός δεν ψηφίστηκε ούτε στην πατρίδα του.
Και τεσπά ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ο μόνος κερδισμένος , από αυτές τις εκλογές , και κατά συνέπεια, και η βουλή γίνετε ποιο πολυφωνική .
Και αυτό είναι εις όφελος της δημοκρατίας !!
α μαλιστα...
Καλά που μου το είπες , θα έχανα τις δηλώσεις και δεν θα ήξερα τι με περιμένει αύριο()
ΥΓ. πουλαει κανείς ενυδρείο? Ενδιαφέρομαι.
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
![]()
O μεγαλος κερδισμενος απο αυτη την εκλογικη αναμετρηση ειναι το κομμα ''Περφερειακη αστικη αναπτυξη'' σε συνολο 65,35% της επικρατειας εχει λαβει ψηφους.....
....3!
:rotflmao: καλα, ουτε οι ιδιοι δεν το ψηφισαν;;;
![]()
Εδω ρε δεν πήρε ούτε μια ψήφο ο Δημοσθένης-Ρομπέν.............![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Εδω ρε δεν πήρε ούτε μια ψήφο ο Δημοσθένης-Ρομπέν.............![]()
![]()
![]()
O Ρομπεν εχει παρει μεχρι στιγμης 900+ ψηφους![]()
α' Αθηνων και α' Πειραια πειστηκαν οτι το κολαν του παει πολυ...![]()