Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Desmosedici RR

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Αλήθεια σέρβις ποιος θα της κάνει

Μήπως σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο Ducati

Μήπως κινητό συνεργείο της Ducati, εννοείτε μαζί με την γκόμενα της XEROX

Λέω εγώ τώρα

Πάντως αν είναι έτσι χτύπησα μία

Α!! και τελικά δεν θα διατεθούν 300, αλλά 298 είναι σαν τους 300 του Λεωνίδα
    Επιτέλους και μια σωστή κουβέντα !!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!
    Γιατί να πληρώσω τις κωλότριχές μου για να αγοράσω ένα ΘΑΥΜΑΣΙΟ, κατά τα άλλα, μηχανάκι όπως η 999, η 749, η 1098, η MV AGUSTA F4, n DESMOSEDICI κ.λ.π. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ (με εξαίρεση 1 ίσως) ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ;;;;;;;;;;;;
    Και νομίζω ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ αλλιώς παίρνεις το μοτέρ σε ΤΕΥΧΗ !!!!!!!
    Είχα κάποτε ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ !!!!!!

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    φίλε Ανδρέα , έτσι και με ξαναρπάξης από τα μούτρα , με αιτία ένα κολομηχανάκι ...
    θα πέσει ο ουρανός να σε πλακώσει .. εσένα, και όποια άλλη μαρμίτα .. το παίζει ειδήμων !!

Φιλικά Κυριάκος
    Φίλε Κυριάκο

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ήθελα να σε προσβάλω, άσε που νόμιζα οτι είμαστε στις Διαμάχες.

Συγνώμη
    ?

Πάντως Αν Θες Έλα Διαμάχες "Moto Forum > Συζητήσεις > Διαμάχες > Καλά τα Ducati αλλά... "
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Επιτέλους και μια σωστή κουβέντα !!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!
    Γιατί να πληρώσω τις κωλότριχές μου για να αγοράσω ένα ΘΑΥΜΑΣΙΟ, κατά τα άλλα, μηχανάκι όπως η 999, η 749, η 1098, η MV AGUSTA F4, n DESMOSEDICI κ.λ.π. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ (με εξαίρεση 1 ίσως) ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ;;;;;;;;;;;;
    Και νομίζω ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ αλλιώς παίρνεις το μοτέρ σε ΤΕΥΧΗ !!!!!!!
    Είχα κάποτε ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ !!!!!!

Πληροφορίες λένε οτι το RR θα πηγαίνει για σέρβις στο εργοστάσιο
    Φυσικά με έξοδα της Ducati
    Θα ξέρω σίγουρα την Τρίτη
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ που να μπορεί να κάνει σέρβις σε αγωνιστικό Ducati
    Πάντως για να το πάρεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και φυσικά θα προτιμηθούν αυτοί που έχουν την 999
    Οπότε εγώ είμαι σίγουρα απ' έξω

Γιατί.....................Den exw 999 kardia mou
    Ducatistiani ένας!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ που να μπορεί να κάνει σέρβις σε αγωνιστικό Ducati .........
    Να σε διορθώσω ΛΙΓΟ ................
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ DUCATI (αγωνιστικό και μη) !!!!!!!!!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    :a24:

μα τι λέτε ρε παιδια??????
    το που και ποιος θα της κανει σερβις ειναι ο παραγοντας που σας αποτρεπει απο την αγορα της????

παμε καλα?

και μην μου αρχίσεται τα διαφορα λογικα και ορθολογικά κρητίρα περι διατηρησης της αξιας της επενδυσης και αλλα ξενερωτα....

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
    ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΕΙΣ.

σταματηστε να την αντιμετωπιζετε σαν ''ενα απλο μηχανακι της σειρας''....
    και οχι δεν εχει σημασια αν υπαρχει ή δεν υπαρχει συνεργειο αξιο να της κανει σερβις!
    αν εχεις το μαρουλι να την αγορασεις, εχεις και τον τροπο σου να κανεις τα σερβις...

υγ: τα ιδια ισχυουν και αλλες μηχανες οπως NR,RC30,RC45,BRITTEN V1000 και ενα καρο ακομα...

Μη Φιλικά Δημητρης :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    :a24:

μα τι λέτε ρε παιδια??????
    το που και ποιος θα της κανει σερβις ειναι ο παραγοντας που σας αποτρεπει απο την αγορα της????

παμε καλα?

και μην μου αρχίσεται τα διαφορα λογικα και ορθολογικά κρητίρα περι διατηρησης της αξιας της επενδυσης και αλλα ξενερωτα....

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
    ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΕΙΣ.

σταματηστε να την αντιμετωπιζετε σαν ''ενα απλο μηχανακι της σειρας''....
    και οχι δεν εχει σημασια αν υπαρχει ή δεν υπαρχει συνεργειο αξιο να της κανει σερβις!
    αν εχεις το μαρουλι να την αγορασεις, εχεις και τον τροπο σου να κανεις τα σερβις...

υγ: τα ιδια ισχυουν και αλλες μηχανες οπως NR,RC30,RC45,BRITTEN V1000 και ενα καρο ακομα...

Μη Φιλικά Δημητρης :rotflmao:
    Κάτι δεν κατάλαβες μάλλον καλά ..........
    ΔΕΝ αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην DESMOSEDICI αλλά σε ΚΑΘΕ ευρωπαϊκό μηχανάκι που κυκλοφορεί στην χώρα μας και ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ !!!!!!!!!

Αλλά πέρα από αυτά τα χαριτωμένα που λες ............... αν η μηχανή ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ από κακή και ελλιπή συντήρηση, ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ !!!!!!!!!! Εγώ θέλω να την ΚΑΒΑΛΑΩ, όχι να την κοιτάζω !!!!! Για να τους κοιτάζεις είναι οι πίνακες, όχι οι μοτοσυκλέτες !!!!!
    Έχεις δίκιο ΙΣΩΣ, στο ότι αν έχεις τα ευρώ για να την αγοράσεις τότε την στέλνεις και μια βόλτα Ιταλία για σέρβις !!!!!!!!!!! Μιά 999 όμως ;;;;;;;;; Ή μια ακόμα φτηνότερη 749 ;;;;;;;;; Τι την κάνεις , την κοιτάς και αυτή ;;;;;;;;;;; Την 1098 ;;;;;;;;;;;;;
    Καλά λοιπόν τα ποιητικά που λες αλλά ΔΕΝ με κάλυψες !!!!!!!!!!!!!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Κάτι δεν κατάλαβες μάλλον καλά ..........
    ΔΕΝ αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην DESMOSEDICI αλλά σε ΚΑΘΕ ευρωπαϊκό μηχανάκι που κυκλοφορεί στην χώρα μας και ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ !!!!!!!!!

Αλλά πέρα από αυτά τα χαριτωμένα που λες ............... αν η μηχανή ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΙ από κακή και ελλιπή συντήρηση, ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ !!!!!!!!!! Εγώ θέλω να την ΚΑΒΑΛΑΩ, όχι να την κοιτάζω !!!!! Για να τους κοιτάζεις είναι οι πίνακες, όχι οι μοτοσυκλέτες !!!!!
    Έχεις δίκιο ΙΣΩΣ, στο ότι αν έχεις τα ευρώ για να την αγοράσεις τότε την στέλνεις και μια βόλτα Ιταλία για σέρβις !!!!!!!!!!! Μιά 999 όμως ;;;;;;;;; Ή μια ακόμα φτηνότερη 749 ;;;;;;;;; Τι την κάνεις , την κοιτάς και αυτή ;;;;;;;;;;; Την 1098 ;;;;;;;;;;;;;
    Καλά λοιπόν τα ποιητικά που λες αλλά ΔΕΝ με κάλυψες !!!!!!!!!!!!!!!
    δεν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ της desmosedici ( και αντίστοιχων) και των υπολοιπων ducati που αναφέρεις! το ιδιο ειναι η NR και το CBR1000?????

και μπορω να δεχθώ (μιας και ποτε δεν ειχα ιταλικο οποτε δεν εχω αποψη...) οτι δεν υπαρχεί συνεργειο αξιοπιστο στην ελλαδα.
    αυτό που λεω (και μην πιανεσαι απο τις λεξεις αλλα απο το νοημα τους) ειναι οτι σε μηχανες της ταξης desmocedici το θεμα σερβις δεν ειναι υψηλα στην λιστα με τους λογους αγοράς της.
    και εδω που τα λεμε σε σχεδον καμια μηχανη δεν σκεφτεσαι το που πως και ποτε θα κανεις σερβις ΠΡΙΝ την αγοράσεις.
    αλλοι ειναι οι λογοι που σε φερνουν στο ταμειο!!!! ποσο μαλλον σε τετοιες μηχανες.
    αυτο λεω!
    και τι εννοεις ποιητικα? δεν καθεσαι να χαζεψεις την μηχανη σου ποτε?
    απλα να την κοιτας βρε αδερφε, χαζεψεις τις γραμμες τις, την ομορφια της...απλα να την κοιτας τεσπα.
    οτι μηχανη εχεις / ειχες την αγορασες με καθαρα ορθολογικά κριτιρια?

δηλ. τι λες εσυ?
    χμμ εχω τα λεφτα για μια desmocedici, μου αρεσει κιολας βρε παιδι μου, καλη ειναι.
    αλλα να, που θα την παω για σερβις?
    ασε θα παρω varadero καλυτερα!

δεν νομιζω.

σαφως και το θεμα συντηρησης ειναι σημαντικο, δεν το μηδενίζω ( sv εχω εξαλλου..... ) αλλα συνήθως μας απασχολει αφου έχουμε αδειασει τις τσεπες μας....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κάμποσα τεχνικά στοιχεία για τη Desmosedici RR υπάρχουν στο παρακάτω λινκ..

http://www.robotpig.net/automotive/desmosedici.php
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Λοιπόν έμαθα για τα σέρβις

Σέρβις θα γίνεται στα κατα τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Πολύ πιθανόν οι τεχνικοί θα έχουν παρακολουθήσει ένα σεμινάριο

Και η τιμή της εδώ Ελλάδα είναι 59.900 Ευρώπουλα
    Ducatistiani ένας!!

Νέο μέλος
    επισης τα τρια πρωτα χρονια τα σερβις θα ειναι δωρεαν!!!
    φημες ακουγονται για 180 με 190 ροδα.....
    αλλα δινουν κιτ ολοσωμες+τσιπακι και τοτε οι ιταλοι λενε για 200+ ροδα

Λοιπόν έμαθα για τα σέρβις

Σέρβις θα γίνεται στα κατα τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Πολύ πιθανόν οι τεχνικοί θα έχουν παρακολουθήσει ένα σεμινάριο

Και η τιμή της εδώ Ελλάδα είναι 59.900 Ευρώπουλα
    Άλλη μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μηχανή που θα στραπατσαριστεί και δεν θα δουλέψει ΠΟΤΕ σωστά στην Ελλάδα !!!!!!!!!!!!
    Το πιό σύντομο ανέκδοτο ;;;;;;;;;;;;;;;;

εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ducati

Άλλη μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μηχανή που θα στραπατσαριστεί και δεν θα δουλέψει ΠΟΤΕ σωστά στην Ελλάδα !!!!!!!!!!!!

Και όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Απλά θέλει λίγο να ψάξεις για να τα βρεις
    Ducatistiani ένας!!

Και για κάποιους που λένε πως το μηχανάκι είναι για την πίστα μόνο θα διαφωνήσω.Γιατί ναι μπορεί να είναι ρέπλικα αλλά δεν ξέρω κανέναν (εμού συμπεριλαμβανομένου) που να πάρει τέτοιο κόσμημα και να τρέχει στις Σέρρες και στα Μέγαρα να κυνηγάει τα GSXR και τα R1.Σκεφτείτε μόνο (την ψυχολογική περισσότερο) φθορά που θα υποστεί αν τύχει και φάει καμμία χαζοσαβούρδα.Αυτό το μηχανάκι για μένα είναι να έχω μονοκατοικία με μεγάλο υπνοδωμάτιο και να μπορώ να την έχω μέσα να την χαζεύω πριν κοιμηθώ και μερικά Απριλιάτικα πρωινά Κυριακής να φοράω την ολόσωμη Kushitani μου και να πηγαίνω βόλτες σε καλό επαρχιακό δίκτυο με φιδίσιες διαδρομές μέσα σε αψίδες από καταπράσινα δέντρα.Ξέρω,αυτή η εικόνα έχει πάψει προ πολλού να θυμίζει Ελλάδα αλλά σας λέω πως το φαντασιώνομαι,ούτως ή άλλως τέτοια μηχανάκια για τους περισσότερους από μας θα παραμείνουν μία φαντασίωση
    Fortis Fortuna Adiuvat

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και για κάποιους που λένε πως το μηχανάκι είναι για την πίστα μόνο θα διαφωνήσω.Γιατί ναι μπορεί να είναι ρέπλικα αλλά δεν ξέρω κανέναν (εμού συμπεριλαμβανομένου) που να πάρει τέτοιο κόσμημα και να τρέχει στις Σέρρες και στα Μέγαρα να κυνηγάει τα GSXR και τα R1.Σκεφτείτε μόνο (την ψυχολογική περισσότερο) φθορά που θα υποστεί αν τύχει και φάει καμμία χαζοσαβούρδα.Αυτό το μηχανάκι για μένα είναι να έχω μονοκατοικία με μεγάλο υπνοδωμάτιο και να μπορώ να την έχω μέσα να την χαζεύω πριν κοιμηθώ και μερικά Απριλιάτικα πρωινά Κυριακής να φοράω την ολόσωμη Kushitani μου και να πηγαίνω βόλτες σε καλό επαρχιακό δίκτυο με φιδίσιες διαδρομές μέσα σε αψίδες από καταπράσινα δέντρα.Ξέρω,αυτή η εικόνα έχει πάψει προ πολλού να θυμίζει Ελλάδα αλλά σας λέω πως το φαντασιώνομαι,ούτως ή άλλως τέτοια μηχανάκια για τους περισσότερους από μας θα παραμείνουν μία φαντασίωση

και 6ακοσια...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Είναι αμαρτία να μιλάτε για την Desmosedici σαν να είναι κανένα 600άρι 5ετίας.
    Ότι πιο γαμιστερό έχει πατήσει τις (2) ρόδες του στον πλανήτη και μπορεί να αγοραστεί από ιδιώτες είναι αυτό το αριστούργημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Desmosedici RR εν Ελλαδι
    από Ταξιδευτής στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 192
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 01:50
  2. Desmosedici RR
    από nickmonstro στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2007, 15:32
  3. Ducati Desmosedici RR
    από Eminem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2007, 03:57
  4. Ducati Desmosedici RR
    από 675 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 10:44
  5. Ducati Desmosedici Rr
    από Julius στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 18:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα