τι λετε ρε παιδια το μηχανακι γαμαει απο ομορφια
Gixxer rulezzzzzzz![]()
![]()
Gixxer rulezzzzzzz![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Gixxer rulezzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Geia xara mages!Eimai 20 xronwn kai exw trela me ta streetakia!eixa ena nsr 250!!
(theos xoresto)eipa loipon mias kai exw kai kapoia xrimata na erthw ligo pio konta sto paron!Pragmatika loipon ola ta Streetakia 600 kibikwn me siglonizoun an ekseresoume ligaki tin kawasaki!TA xw dei ola kai apo konta kai apo fotos me diafores eksatmiseis ktl kai exw kataliksei stin suzuki,to problima mou twra einai poio k7 i k8??to k8 eina polu erwteusimo pragmatika an ekseresoume ligaki tin eksatmisi pou parola auta den tin exoume dei akoma apo konta gia na kseroume pws kathetai sto mixanaki,giati mi mou peite oti exei kaluteri to cbr 1000 fireblade tou 2008.Episeis apo to site tis Suzuki akousa gia ta modes pou exei to k7 1000!Ta opoia kiolas den kserw akribws ti rolo barane!En oligis sas parakalaw na mou peite ti gnwmi sas oso afora ta duo modela.To kalokairaki erxetai kai oloi theloume na pame stin paralia me ena omorfo mixanaki!
![]()
y.g. Prwti fora grafw sto site elpizw na min exw kanei kapoio lathos i kati pou na ennoxlei,an parola auta uparxei kati parakalw na me diorthosete
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsipourinos
Geia xara mages!Eimai 20 xronwn kai exw trela me ta streetakia!eixa ena nsr 250!!
(theos xoresto)eipa loipon mias kai exw kai kapoia xrimata na erthw ligo pio konta sto paron!Pragmatika loipon ola ta Streetakia 600 kibikwn me siglonizoun an ekseresoume ligaki tin kawasaki!TA xw dei ola kai apo konta kai apo fotos me diafores eksatmiseis ktl kai exw kataliksei stin suzuki,to problima mou twra einai poio k7 i k8??to k8 eina polu erwteusimo pragmatika an ekseresoume ligaki tin eksatmisi pou parola auta den tin exoume dei akoma apo konta gia na kseroume pws kathetai sto mixanaki,giati mi mou peite oti exei kaluteri to cbr 1000 fireblade tou 2008.Episeis apo to site tis Suzuki akousa gia ta modes pou exei to k7 1000!Ta opoia kiolas den kserw akribws ti rolo barane!En oligis sas parakalaw na mou peite ti gnwmi sas oso afora ta duo modela.To kalokairaki erxetai kai oloi theloume na pame stin paralia me ena omorfo mixanaki!
![]()
y.g. Prwti fora grafw sto site elpizw na min exw kanei kapoio lathos i kati pou na ennoxlei,an parola auta uparxei kati parakalw na me diorthosete
φιλε μου αξιζει να περιμενεις λιγο να δεις απο κοντα το κ8...
το κ7 ειναι φανταστικο μηχανακι αλλα το κ8 επειδη το ειδα απο κοντα αξιζει τον κοπο...
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Εγω που το δα τον νοεμβρη ηταν πολυ ωραιο .....
αφου εχεις κατσει στο GSVR...δε δικαιουσαι να ομιλεις πλεον:rotflmao: :rotflmao:
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
ego an eperna k8 tha tou alaza tin mousouda ....maresi o kiklopakos moukai an alaza motori tha alaza kai mousouda :P
episis gia na exete ypopsin Ebay paragkelnis mia mama exatmisi me 50-80 euro apo k6-k8 kai tin karfonis pano gia na min exeis provlima amesis alagis :P
episis to mousoudi apo to k6-k7 kouboni sto mousoudi tou k8 :P opote Ebay kai face lift apo k6-k7 :PP kai exeis ena omorfo k8 monadiko episis giati posi tha to kanoune afto? :P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Πολύ όμορφα τα νέα 600/750. Το μόνο που δε μ'αρέσει σε σχέση με το προηγούμενο είναι η νέα εξάτμιση... αλλά αυτό αλλάζει εύκολα.
![]()
![]()
SOS Sizitousa xthes m ena filaraki (trelos me ta gsxr) kai mou eipe oti to k8 exei erthei sti suzuki sti mixalakopoulou!!kapoios na to epibebaiwsei min pigainw tsampa??
καλησπερα φιλε μου , εχω το κ7 600 και περιμενω σαν τρελος να δω απο κοντα το κ8 , περασα απο suzuki Mιχαλακοπουλου και Συγγρου προχτες και δεν τα εχουν φερει ακομα . Μηπως ο φιλος σου εννουσε το κ8 το 1000αρι ? περασα και απο motojapan επειδη συνηθως τα παραεισαγωγς ερχονται πιο νωρις αλλα τιποτα . Επειδη η δουλεια μου ειναι εκει κοντα περναω καθε μερα σχεδον οποτε αν εχω κανενα νεοτερο θα σε ενημερωσω .
ok S euxaristw polu!!An kai pira kai egw kati tilefwna kai osous rwtisa mou legane gia Aprilio me maio oti tha erthei kai DEN MPORW NA PERIMENW!!!