Δε ντρεπεσαι ρε κοτζαμ μαντραχαλος να παιζεις κρυφτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κρυφτηκα
:rotflmao: :rotflmao:
Δε ντρεπεσαι ρε κοτζαμ μαντραχαλος να παιζεις κρυφτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κρυφτηκα
:rotflmao: :rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Βρε αγάπη μου και εσύ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Το "κρύβονται" πήγαινε στους άψογους! (που δεν νομίζω ότι τους πλησιάζω!).
Δεν στεναχωριέμαι! Απλά κρύβομαι! Από το βλέμμα που ψάχνει την αφορμή, από την ερώτηση που γυρεύει την απάντηση. Από κάθε τι που φέρνει σκέψεις! Η μηχανή δεν φέρνει! Απλά τις παίρνει μακριά, σε παίνρει μακριά από όλα αυτά που προσπαθούν να σε αγγίξουν, να σε μολύνουν, να σε ταράξουν. Ένα μονοκύλινδρο τώρα, ένα δικύλινδρο αργότερα, δεν έχει σημασία...
Μόνο άσφαλτος, σκιές, λευκές γραμμές που διαλέγεις να ισορροπείς σε αυτές για να μη σταματήσεις, να μην σε φτάσουν οι σκέψεις που με τόση προσπάθεια άφησες πίσω! Και δεν σε αναγνωρίζει κανείς. Δεν μπορούν να δουν το πρόσωπό σου, δεν μπορούν να ξέρουν αν σε γνώρισαν ποτέ!
Δεν βλέπουν! Έτσι κι αλλιώς δε βλέπουν! Δε σε είδαν ποτέ! Γιατί πάντα πήγαινες πιο γρήγορα απ' αυτούς, πάντα διάλεγες τις άσπρες λευκές γραμμές της ασφάλτου, αψιφόντας το αύριο!!! Μα τώρα κρύβομαι πίσω από ένα κράνος, πίσω από ένα ζευγάρι γιαλιά! Άφησα πολύ τον εαυτό μου ακάληπτο! Ώρα να καβαλήσω τη μηχανή όπως δεν την καβάλησα ποτέ και να χαθώ στις κρυψώνες της ασφάλτου....
![]()
τι έπαθες ? τι έγινε ?![]()
εύχομαι όλα να είναι καλά και να πάνε καλύτερα!![]()