Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
rock/metal kyriws
εμεις παιζαμε παλια μεταλ, αλλα θα τα βρουμε μωρε!!![]()
ισως ειναι καιρος για φρεσκαρισμα στο master of puppets![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
rock/metal kyriws
TELIKA...
opoios psinete excalibur kata tis 12.30 apopse..... !!!
RaNd, Meyaleleth, McGyver, McTalas pros to paron...
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
elate kamia volta re excalibur :P
Kαι μετα Rebound (ειναι αυτο το δενθυμαμαιΠωςλεγετε):rotflmao:
Και μετα Mo-Better 6αρχεια μεχρι πρωιας !!!
Mηπως να ερθω με ταξι ?:wacko:
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
Eχω να παω 3-4 χρoνια, ακομα εχει αυτη την αθλιαΜοκεταΠουΔενΕχουνΑλλαξειΠοτεΚαιΕιναιΓεματηΚατ σαριδες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ "REBOUND"![]()
![]()
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ GOTH.....
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
κι εγω γυρω στα 3 χρονια εχω να πατησω το ποδι μου απο τοτε που σταματισα να δουλευω εκει μεσα ακομα αυτη την αθλια μοκετα θα την εχουν σιγουρα φιλε μου αχαχχαχα τραβατε καλυτερα για dark sun η για wizard απο οτι μου εχουν πει λεει σαν μαγαζακι και σαν ατομα εκει μεσα Α ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Μ@ΜΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ HEADBANGING ΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΑΑΑΧΧΧΧ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
κι εγω γυρω στα 3 χρονια εχω να πατησω το ποδι μου απο τοτε που σταματισα να δουλευω εκει μεσα ακομα αυτη την αθλια μοκετα θα την εχουν σιγουρα φιλε μου αχαχχαχα τραβατε καλυτερα για dark sun η για wizard απο οτι μου εχουν πει λεει σαν μαγαζακι και σαν ατομα εκει μεσα Α ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Μ@ΜΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ HEADBANGING ΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΑΑΑΧΧΧΧ![]()
Αυτες οι εποχες πανε περασαν,τωρα ειναι για Βερτη,Θέλξη και στροφη στην ποιοτητα![]()
![]()
βερτη και τα υπολοιπα συνναφη ακουτε τα εσεις που κανετε κεφι εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι στο metal φιλαρακι μεχρι να πεθανω θα συνεχιζω να ακουω αυτη την μουσικη που μαζι της μεγαλωσα και περασα τα πιο ωραια χρονια της ζωης μου!!!εγω και τοσοι αλλοι....λιγοι αλλα καλοι και σταθεροι!!!![]()
βερτη και τα υπολοιπα συνναφη ακουτε τα εσεις που κανετε κεφι εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι στο metal φιλαρακι μεχρι να πεθανω θα συνεχιζω να ακουω αυτη την μουσικη που μαζι της μεγαλωσα και περασα τα πιο ωραια χρονια της ζωης μου!!!εγω και τοσοι αλλοι....λιγοι αλλα καλοι και σταθεροι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα διαβαζα οτι κατι εχουν αλλαξει εκει σε ενα αλλο forum . . .
Mε την πρωτη ευκαιρια (αν οχι σημερα) θα το τσεκαρω να δω τι ζειπαι . . .
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
Aπο τα 14 μεχρι τωρα (27) ακουω την ιδια μουσικη . . . Ολοι λεγανε οταν θα "μεγαλωσω" και θα
αλλαξω . . .
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:a29: :a29: :a39: :a39: :a57: :a57:
Ουφ τα ειπα και ξεθυμανα![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
Α ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Μ@ΜΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ HEADBANGING ΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΑΑΑΧΧΧΧ![]()
![]()
ETSIII!! \m/Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
egw apo ta 13 mou file ews kai twra pou eimai 33 kai sunexizw akathekti.NA M@MHTHEI TO SYMPAN KAI OLO TO FLWRE KINHMA SAS.EMEIS SYNEXIZOYME GIA THN PARTH MAS KAI GIA THN K@YLA MAS!!!!!![]()
perimenw pws kai pws na erthoun wasp kai samael kai dark tranquility kai na paw na m@mhthw sto headbanging les kai perimenw na kerdisw to joker. ante min vgalw to bassaki twra kai anoiksw ton enisiti sto terma kai ginei tis karap............s edw mesa lemeeeeeeee ante stin ugeia mas loipon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()