Τρικυμία εν Κρανίω ΡΠΜ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω ..![]()
kyriakost αν απ΄όσα έγραψα (μαλ@κία μου), αυτό που κατάλαβες είναι ότι μ΄ενδιαφέρει η περίπτωση σου (από ψυχαναλυτικής και κλινικής άποψης) θα σ΄απογοητεύσω......![]()
Τα εσώψυχα σου μου είναι παντελώς αδιάφορα.
Στο θέμα αν σε κρίνω ή όχι.......
Όταν γράφουμε κάτι και ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με τεχνικά ή με οδήγηση που τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και απόλυτα, είμαστε έρμαια στην κριτική των άλλων. Ιδιαίτερα αν πετάμε τέτοιες μαλακίες που θα μας μούτζωναν και καλόγριες την Μεγάλη Παρασκευή.
Τα μοναδικά σχόλια που έχω κάνει σε ποστ σου αφορούν τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιες φορές προσπάθησα και να βοηθήσω (sag πχ), αλλά ......
(τι να πει κι ο oldman δηλαδή που έχει γράψει ένα εξαιρετικό κείμενο για το sag, και εσύ έψαχνες σε αμερικάνικα site να βρείς άλλο τρόπο. Και αφού βρήκες ρύθμισες το sag με το οδηγό το πλαίνό σταντ και αν πατάει κάτω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και για το θέμα ελαστικά , καλά θα κάνουν οι καινούργιοι , να πάνε στην Brigestone να μάθουν τι στο καλό είναι τα λάστιχα σειράς TW 39 - TW 40 .
Και έπειτα να ματαέρθουνγια να δώσουν εξετάσεις .
Βγάζουμε που βγάζουμε, τα μάτια μας , να μαθαίνουμε και τίποτις![]()
Έχουνε πεινάσει οι λαστιχάδες από τα ΑΧ-1 , μόνο αυτό έχω να πω .
:rotflmao: :rotflmao: Τα ΤW δεν είναι κάτι πατσαβούρια με τακουνάκι καιτσ ....?
Μην το ψάχνεις ρε φίλε. Αμα θές αντοχή στην αιωνιότητα ψάξε να βρείς Barum.!!! Τα είχα πριν 20 χρόνια σε ένα XR 350 και μετά από 5 ιδιοκτήτες και 6 μοτέρ αυτά είναι ακόμα κοτσονάτα !!!
Νο hard feelings m8.....![]()
@Maira -> just forget it my dear.