Καλό κουράγιο...Πρέπει να είσαι τέρας υπομονής για να είσαι τόσο καιρό χωρίς μηχανή...εγώδεν θα άντεχα.![]()
Καλό κουράγιο...Πρέπει να είσαι τέρας υπομονής για να είσαι τόσο καιρό χωρίς μηχανή...εγώδεν θα άντεχα.![]()
Βασικα δεν την παλευω καστανο αλλα τεσπα...
Λαβαμε και τις τελευταιες πληροφοριες σχετικα με την μοντιφα απο τον αρχιερεα των superbikes ονοματι twf, η αλλιως Zoran η stingray,η mackeystingray (αναλογως σε ποιο φορουμ γραφει) .![]()
Τρομπα βενζινης χωρις παρατραγουδα, καθως και το θεμα με το pair λυνεται πανευκολα.
Με εξατμιση ενδεχεται να εχουμε θεμα μονο σε αφτερμαρκετ καταστασεις οπου θα χρειαστουν και λαιμοι.
Και τελος βρεθηκαν και οι συμπληρωματικες πληροφοριες σχετικα με το cam swaping (θελει προσοχη πως το προφερετε)![]()
![]()
Βουρ στο ψητο γαμω την τρελλα μου και οι καδενες στα καγκελα....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βασικα δεν την παλευω καστανο αλλα τεσπα...
Λαβαμε και τις τελευταιες πληροφοριες σχετικα με την μοντιφα απο τον αρχιερεα των superbikes ονοματι twf, η αλλιως Zoran η stingray,η mackeystingray (αναλογως σε ποιο φορουμ γραφει) .![]()
Τρομπα βενζινης χωρις παρατραγουδα, καθως και το θεμα με το pair λυνεται πανευκολα.
Με εξατμιση ενδεχεται να εχουμε θεμα μονο σε αφτερμαρκετ καταστασεις οπου θα χρειαστουν και λαιμοι.
Και τελος βρεθηκαν και οι συμπληρωματικες πληροφοριες σχετικα με το cam swaping (θελει προσοχη πως το προφερετε)![]()
![]()
Βουρ στο ψητο γαμω την τρελλα μου και οι καδενες στα καγκελα....![]()
![]()
![]()
![]()
αύριο θα ξέρουμε.....![]()
Σου στελνω ενα π.μ σχετικα με το θεμα του στροφαλου που λεγαμε, να μεινεις μαλακας με το που θα το διαβασεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
αύριο θα ξέρουμε.....![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σου στελνω ενα π.μ σχετικα με το θεμα του στροφαλου που λεγαμε, να μεινεις μαλακας με το που θα το διαβασεις.....![]()
![]()
![]()
Σου'ρχεται και σενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
???![]()
-..Not Yet!
???![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τωρα μαλλον δουλευει το λινκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
???![]()
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/CRANK-SHAFT-SU...QQcmdZViewItem
Μας φαγαν λαχανο τα Μασωνικα μεγαθηρια....![]()
-..Not Yet!
Υποτιθεται οτι ολα εχουν δρομολογηθει και απο αυριο ξεκιναει το λυσιμο-δεσιμο-τραμπα και ο θεος βοηθος.
Αγοραστηκε μοτερ απο V-strom Κ6 με 6000 χλμ (Θεε μου σωσε μας) το οποιο θα μπει απο τις κεφαλες και κατω ομως ειναι, με μοναδικες αλλαγες το βαλον και το πηνιο απο το δικο μου.
Ο ψεκασμος θα παρει το μπουλο και θα μπει το συστημα τροφοδοσιας του δικου μου παλι.
Τα καπακια θα ειναι τα δικα μου με τους δικους μου εκκεντροφορους μιας και δεν βλεπω πολυ ρεαλιστικο το project "cam swap" σε αυτη την φαση.
Τα παρακατω λινκς εχουν να κανουν με την αλλαγη των εκκεντροφορων στα SV πρωτης γενιας στα οποια τοποθετειται στην εισαγωγη ο αντιστοιχος εισαγωγης του ψεκαστου, και στην εξαγωγη ο εισαγωγης που βγαλαμε απο το καρμπυρατερατο.
Στοιχεια για τον χρονισμο υπαρχουν, αλλα δεν γνωριζουμε κατι για τα καπελωτα καθως και δεν ειmαστε ακομα σιγουροι αν οι ΕΚΚ των Βεστρομ ειναι ιδιοι με αυτους των SV.
http://www.bayarearidersforum.com/f...threadid=154847
http://www.bayarearidersforum.com/f...threadid=136075 (εδω καπως πιο γενικολογα)
http://forums.sv650.org/showthread....t=camshaft+swap (τεχνικα χαρακτηριστικα εκκ βυθισμα κτλ)
Παραθετω και ενα chart με χαρακτηριστικα ΕΚΚ Σουζουκι Γιοσιμουρα και JHSRACING για τα SV, που εξηγει το οφελος της συγκεκριμενης μετατροπης η οποια ειναι δοκιμασμενη btw.
Here's the lifts and timings of the available camshafts for the SV:
99-02...........In = 8.1/107.........Ex = 6.1/99.5
2003............In = 8.7...............Ex = 7.3
Yosh............In = 8.8/105.........Ex = 7.2/100
JHS..............In = 8.1...............Ex = 8.1
Stage II.......In = 8.7..............Ex = 8.1
Stage III......In = 9.4...............Ex = 8.7 **
MegaCycle....In = 8.2/103.........Ex = 7.6/107.5
Stage II.......In = 8.9/101.5......Ex = 8.6/103.5 **
Stage III......In = 9.4/100.........Ex = 8.9/104 **
** Needs racing springs
Καλα μΕ τα ελεγε καποιος οτι @@ μηχανακι θα φτιαξω.![]()
![]()
Προστυχες φωτο με σφαγμενα μοτερια απο αυριο λογικα.
-..Not Yet!
Οπότε μπορούμε να μετακομίσουμε στα γνωστα Μοντέλα ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προστυχες φωτο με σφαγμενα μοτερια απο αυριο λογικα.![]()
(χάρηκα που τα είπαμε τζουτζουμπρουτσουπορδουλίνι μου ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πικρο φιλι με εδωκαν χθες![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Κανόνισε τώρα να ανοίξεις κανένα thread στα Τεχνικά τύπου "Weared Crankshaft Blues" σε 18/8 και blue πεντατονική ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πικρο φιλι με εδωκαν χθες![]()
Υ.Γ.
Mod δεν υπάρχει εδώ μέσα ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κατσε βρε παιδακι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειχαμε πει να ΜΗΝ καρφωνομαστε νομιζω...![]()
![]()
Μονο εσυ με φιλησες χθες;:rotflmao:
-..Not Yet!
![]()
![]()
ευτυχως τα έχω κόψει αυτά τα gay μαγαζιά![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais