είναι τελικά να μην σου βγει το όνομα,
τώρα όποιος την κοπαναει την μηχανη και σπαει το πλαίσιο θα βγαίνει και θα λέει έπεσα επειδή έσπασε το πλαίσιο. Δεν φταιω εγώ!! Αποζημιώστε με!
είναι τελικά να μην σου βγει το όνομα,
τώρα όποιος την κοπαναει την μηχανη και σπαει το πλαίσιο θα βγαίνει και θα λέει έπεσα επειδή έσπασε το πλαίσιο. Δεν φταιω εγώ!! Αποζημιώστε με!
Ρε παλικάρι ΕΛΕΟΣ.
Είπαμε αλλά όχι κι έτσι! Δηλαδή τί περίμενες; Το μηχανάκι να σκάσει στην μπαριέρα με 10μ σύρσιμο (δεν έχει ελατώσει σχεδόν καθόλου ταχύτητα) και να μην γίνει έτσι; Μην τρελαθούμε κιόλας!!! Άν κάποιος έχει να πεί κάτι για κομμένα πλαίσια ας το πεί αλλά όχι απο σύγκρουση και πτώση!
Κι εγω είμαι επιφυλακτικός με τα Κ, αλλά ας μην είμαστε και παράλογοι. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει μηχανή να επιβιώσει μετά απο τέτοιο χτύπημα...
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.
Καλά ας χαλαρώσουμε λίγο με τα κομμένα πλαίσια,Έχει φάει πολύ γερό χτύπημα η μηχανή.Αφού το παλικάρι είναι ΟΚ όλα τα άλλα τίποτα.
2 παρατηρήσεις.
1) στη φωτό φαίνεται ότι μάλλον έχει λυγίσει και το πηρούνι (διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις να είναι απλά καθρέπτισμα πάνω στο καλάμι αλλά είναι ανοιχτός χώρος - δύσκολο)
2) ο vic13, από προηγούμενα posts (εάν θυμάμαι καλά) είναι μάλλον έμπειρος. Για να του κάνει εντύπωση -εφόσον το είδε real time- , κάτι θα ξέρει.
3) στα motogp ,δεν έχω δει να κόβουν πλαίσια μετά από high siding![]()
4) επίσης έχω πολύ καιρό να δω ατσάλινα (εκτός της Ducati που χρησιμοποιεί υποτυπώδες trellis frame, με τον κινητήρα stressed member).
5)Kυριάκο, πρέπει και εδώ να συνεισφέρεις? Και αν ναι πως νομίζεις ότι το κάνεις?![]()
κοίτα να δεις που έγιναν 5....
You BETA believe...
Εχω τον τρόπο μου εγώ , εάν είναι δυσκολονόητος , είναι αλλού παπά ευαγγέλιο .Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
5)Kυριάκο
Κάτσε γιατί πάλι δεν σε κατάλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εχω τον τρόπο μου εγώ , εάν είναι δυσκολονόητος , είναι αλλού παπά ευαγγέλιο .
άλλου παπά (τι είχε ο προηγούμενος), αλλουνού (έτσι για αλλαγή), ή αλλού (όπως αλλού fun park)?![]()
![]()
You BETA believe...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτσε γιατί πάλι δεν σε κατάλαβα...
άλλου παπά (τι είχε ο προηγούμενος)
ποστ ? ποιο ποστ ? εγω ? καποιο λαθος κανετε κυριε....
:a13: :a13: :a13: :a13:
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά ας χαλαρώσουμε λίγο με τα κομμένα πλαίσια,Έχει φάει πολύ γερό χτύπημα η μηχανή.Αφού το παλικάρι είναι ΟΚ όλα τα άλλα τίποτα.
+10000
το πλαισιο για να πουμε οτι ειναι προβληματικο και οτι κοβεται για πλακα
θα επρεπε να ειχε προηγηθει καμια σουζα με ατσαλο κατεβασμα ή κανα εντο (επισης ατσαλο)
αν ΤΟΤΕ κοβοταν θα λεγαμε οτι ειναι Γ.Τ.Π.
αλλα τωρα...το μηχανακι εχει φυγει με πολλα![]()
Βρε παιδιά , είναι από κράμα αλουμινένιο .Κοντζαμ αεροπλάνο και δεν μπορούσαν να το φτιαξουν να μην κόβει πλαίσιο ?
Το αλουμίνιο είναι ελαφρύ , αλλά σπάει το ρημάδι .
Ενα άσχετο παράδειγμα ... οι γραμμές μεταφοράς υψηλής (ρεύματος) , αποτελούνται οι αγωγοί από πλέγμα αλουμινίου , για να μην έχουν βάρος στον αέρα ..... το κεντρικό καλώδιο του πλέγματος,
είναι συρματόσχοινο ΑΤΣΑΛΙ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αλλα τωρα...το μηχανακι εχει φυγει με πολλα![]()
Τζάμπα το ψάχνουμε , διοτι ακόμα και εάν δεν κόβονταν , θα στράβωνε , χωρίς να μπορεί να το επαναφέρει κανείς !!!
Πάμε για άλλα !! το θέμα για μένα εξαντλήθηκε .
Αν μπορει καποιος ασ σβησει το ποστ μου παραπανω, η τουλαχιστον ας μου πει πως το κανω.... Δεν θελω να θιξω το παλληκαρι που πανω στην ζοχαδα του επειδη του διαλυθηκε το μηχανακι εγραψε αυτα.... Απλα ηταν πως λεμε 'κυριακη πρωι ανοιγω την εφημεριδα μου να δω τι γινεται' ετσι και εγω με την τσιμπλα στο ματι ειδα αυτο και μου 'φυγε το ποστ..................................
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
Πάτα το κουμπί επεξεργασία , και σβήσε τα γράμματα .Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
Αν μπορει καποιος ασ ..................................
Εν βρασμό γράφουμε όλοι , απο πάθος και έπαρση δεν έχουμε έλλειμμα .
![]()
Ωραια, τότε δώσε το καλό παράδειγμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Πάτα το κουμπί επεξεργασία , και σβήσε τα γράμματα .
Εν βρασμό γράφουμε όλοι , απο πάθος και έπαρση δεν έχουμε έλλειμμα .
![]()
![]()
You BETA believe...
Καταρχην αν εχεις και καμια αλλη φωτο βαλτην γιατι αυτη δεν βοηθαει και πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Την Κυριακη που μας περασε αλλο ενα Κ5 φιλου απο την Θηβα εκοψε πλασιο.Το μηχανακι επεσε συρθηκε καποια μετρα και καρφωθηκε στις μπαριερες στην Επιδαυρο.Το φιλαρακι ευτυχως μονο μια εξαθρωση στον ωμο ειχε.Το μηχανακι ομως αχρηστο δειτε και την φωτο παρακατω,προσεξτε τον σκελετο που εχει κοπει λιγο πισω απο το σημειο που περνανε οι εισαγωγες του ram-air και εχει μεινει το κομματι του σκελετου μαζι με το μπροστινο.Πιστευω πως ειναι υπερβολικο να κοπει ο σκελετος απο μια πτωση που το μηχανακι συρθηκε και το φρεναρισε η μπαριερα.Εσεις τι λετε για αυτο?Νομιζω πως πρεπει να γινει κατι για αυτο το θεμα απο την SUZUKI δεν το θεωρω φυσιολογικο κατα την γνωμη μου.
Οταν λες το φρεναρισε η μπαριερα,τι εννοεις??
Συρθηκε και απλως ακουμπησε την μπαριερα?
ή
συρθηκε και ΓΚΑΑΑΑΠΠ!! καργωθηκε στην μπαριερα??
Αν ισχυει το πρωτο τοτε ναι εχουμε προβλημα στο συγκεκριμενο πλαισιο!
Αλλα απο οτι φαινεται στην φωτο μαλλον το δευτερο ισχυει!!
Πριν "φρεναριστει" το μηχανακι απο την κακια μπαριερα,ποσα Χλμ ειχε??Γιατι δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ποτε αλλα ολα τα crash test γινονται με 60 max 80 Km/h!!!
Εσυ δηλαδη τι περιμενες να στουκαρει(με συγχωρεις να ακουμπησει ηθελα να πω) την μπαριερα και να την γλιτωσει με μικρο-εκδορες?Απο ποτε θεωρουμε φυσιολογικη μια πτωση με 100 Km/h και εχουμε και την απαιτηση το μηχανακι να την γλυτωσει με σπασιματα???Εδω το μηχανακι εγινε κ*λ*ς δεν ειναι δυνατον αυτη η εικονα να ειναι απο ενα μηχανακι που απλα το φρεναρε η μπαριερα!!
και κατι ακομα,το πλαισιο εχει κοπει πανω ακριβως στην κολλιση?εχει κοπει ομοιομορφα σαν απο μαχαιρί?
Το θεμα ειναι πως το παλικαρι δεν χτυπισε πιο σοβαρα.απο εκει και περα ολα τα αλλα ειανι περιτα!!