Μια μπουγάτσα με κιμά στο 3, παρακαλώ.![]()
Πάω που λες Iriniaa (θα σε λέω με το αγγλικό σου γιατί έκοψα ότι ενοχλείσαι με το ελληνικό) σε ένα σουβλατζίδικο (σουβλακερί, σουβλάστ-food δεν ξέρω πως το λένε στα γαλλικά εκεί κάτω) και παραγγέλνω ένα σουβλάκι και μια πορτοκαλάδα. Με κοιτάαααααζει περίεργα o σουβλερ-man (ή καλαμοσέφ;;..δεν ξέρω γαλλικά λέμε)!!!! "Ένα καλαμάκι και μια fanta", πετάγεται ο φίλος μου που μένει εκεί και τα μιλάει φαρσί. Μου τα δίνει και αναρωτιόμουν που κατάλαβε το τσακάλι πως ήθελα και σουβλάκι! Αλλά στην πορτοκαλάδα δεν έβαλε καλαμάκι, ενώ του το τόνισε (σε μας μόνο στη μπύρα δε σου δίνουν καλαμάκι!). Το λέω στο φίλο μου ο οποίος λέγοντας: "εεχμ.. συγγνώμη... ένα απου ρ'φάν, μπορούμε να έχουμε;;" καθάρισε ξανά!
Mη μας βάζεις φίλε όλους σε ένα τσουβάλι υπάρχουν και αθηναίοι που γνωρίζουν...κατάΛΑβες παΛΙκάρι μου ?Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΛΟΙΠΟΝ..................ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΘΩΑ ΜΟΥ.............ΑΘΗΝΑΙΟΠΟΥΛΑ........!!!!!!!
Γιά νά τελειώνουμε αύτή τήν ίστορία μέ τή μπουγάτσα...........
Είναι ένα προιόν πού πέρασε άπό τούς Έλληνες τής Μικράς Άσίας.........έδώ στή
Βόρεια Έλλάδα.................
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ..............ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ...............άνδρες Άθηναίοι...........καί ότι
τό συνοδεύει γιά γέμιση μπορείς νά τό ζητήσεις............
Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ............ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.............
Άν στήν Άθήνα έφτασε μόνο ή κρέμα ...........ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ........!!!!!!!
Γιά τούς άπιστους..............σάς παραπέμπω στό Μπαμπινιώτη.........γιά νά μαθαίνετε
πώς νά ζητάτε αύτό πού θέλετε όταν έρχεστε κατά πάνω.........!!!!!!!
Αύτά πού σάς δώσαμε...........δέ θά μάς τά άλλάξετε έπειδή.........δέν έχετε σπανάκι
στήν Άθήνα.........!!!!!!!!!
Όσο γιά τό σουβλάκι....................ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ....................
Ή Έλλάδα είναι γνωστή γιά τό συρτάκι,τό μουζάκα, ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ..............
Άν έσείς γουστάρετε νά λέτε .........ΚΑΛΑΜΑΚΙ..............:rotflmao:
Φαντάζεστε νά λεγαν οί τουρίστες.........GREEK KALAMAKI........??????
Kαί γιά αύτό σάς παραπέμπω στό Μπαμπινιώτη ..........νά δείτε τί σημαίνει καλαμάκι........!!!!!!
ΑΝΤΕ..................ΠΙΑΣΤΕ.................ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΤΑ.............ΤΩΡΑ
Γιατί έμείς έδώ πάνω πίνουμε λεμονάδα................άπό λεμόνι πού έλεγε καί ό ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Γκιωνάκης............κάποτε.......!!!!!!!
ΣΑΣ ...........ΕΦΑΓΕ..............Ο ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΣ.........
ΩΩΩΩΩΩΩΩ..........ΑΝΔΡΕΣ.............ΑΘΗΝΑΙΟΙ.........!!!!!!
ΥΓ. Μή πιάσουμε τώρα.........ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.......είναι ξένη λέξη καί όλοι ξέρουμε
τί σημαίνει.........
THIS........................IS........................SALONIKAAAAAAAAAAAAAA...........
![]()
![]()
http://www.esnips.com/doc/da7e9e92-0...er_hands_shake
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε το φιλλλλλλλαράκι
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Θα αρκεστω μονο στα
- φουϊτ = σκασιμο λαστιχου
- σαντουϊτς = οτιδηποτε ψωμενιο περικλειει φαγητο( κατα δηλωση Σαλλλλλονικιου στον στρατο)
- Σως = τζατζικι
- μου + σου = με + σε
- ΠΑΟΚ = ΜΠΑΟΓΚ
συνοψιζοντας λοιπον, αμα σε πιασει ''φουϊτ'' στον δρομο και αλλαξεις λαστιχο, μετα κατακοπος μπορεις να μπεις σε ενα σουβλατζιδικο και να παραγειλεις ενα σαντουϊτς με γυρο απ΄ολα και απο ''σως'' τζατζικι....
δε μΕ λετε; πλλλλλακα μΕ κανετε;
Έλεος! Ασχολείστε με ένα θέμα λες και είστε πρωτοετείς φοιτητές και λέτε τα κλασικά! Αμαν πια! Πολλές μ*******ες θέματα τελευταία στο moto.gr . Τι έγινε ρε παιδιά, δεν έχουμε πια άλλο πάθος και όρεξη για μηχανές (που δε το νομίζω). Δε χρειάζεται να γράφουμε οποιαδήποτε μαλακία, απλά για να γράφουμε.
Φιλικά προς όλους!
![]()
Εγω προσωπικα ελυωσα στο γελιο με το θρεντακι αυτο και πεινασα κιολας!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έλεος! Ασχολείστε με ένα θέμα λες και είστε πρωτοετείς φοιτητές και λέτε τα κλασικά! Αμαν πια! Πολλές μ*******ες θέματα τελευταία στο moto.gr . Τι έγινε ρε παιδιά, δεν έχουμε πια άλλο πάθος και όρεξη για μηχανές (που δε το νομίζω). Δε χρειάζεται να γράφουμε οποιαδήποτε μαλακία, απλά για να γράφουμε.
Φιλικά προς όλους!
![]()
![]()
Μπορει αυτο να ειναι ενα φορουμ για μηχανες αλλα δεν σημαινει οτι μονο αυτες υπαρχουν στην ζωη μας φιλε μου.Κοιτα να χαλαρωσεις λιγακι,εντελως φιλικα και γω.![]()
Keep spamming!!!:a13:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ γλυκιά!
Ειδικά μετά τις κρεπάλες... ότι πρέπει!
Και αν θέλετε να μάθετε... καταπληκτική μπουγάτσα στη Φιλαδέλφεια. Και το κυριότερο όλω. Ο τύπος έχει ΜΟΝΟ πίτες (μπουγάτσες σπανακόπιτες τυρόπιτες κλπ) και... ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ!!!
Ότι πρέπει για αλήτες μοτοσικλετιστές.![]()
μωρε καλες οι μποουγατσες αλλα εγω λαχταρισα ενα γαλακτομπουρεκο απ το ¨ΚΟΣΜΙΚΟΝ"..
![]()
![]()
PS.οτι να ναι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
μωρε καλες οι μποουγατσες αλλα εγω λαχταρισα ενα γαλακτομπουρεκο απ το ¨ΚΟΣΜΙΚΟΝ"..
![]()
![]()
PS.οτι να ναι![]()
![]()
![]()
Σλουρπ!!!! Πολύ ωραίο κι αυτό!
Αλλά πιο... κυριλέ φάση...
Παντως η καλυτερη μπουγατσα στο Ηρακλειο ειναι απο τις "Φυλλοσοφιες" στην πλατεια των λιονταριων.
"....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ "ΣΕ ΛΕΩ" ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑ...."
![]()
![]()
![]()
Με την καλή εννοία έτσι?![]()
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
Τρίγωνα πανοράματος "Ο Γιάννης" in athens!
και μπουγάτσα με απ όλα!
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
"....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ "ΣΕ ΛΕΩ" ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑ...."
![]()
![]()
![]()
Με την καλή εννοία έτσι?![]()
Εγώ αλλιώς το έχω ακούσει...
δεν ξέρετε να πίνετε χασίσι... δεν ξέρετε τζιβάνα τι θα πει...![]()