θα το παρει το ποταμι ή να συνεχισουμε τη δουλεια????
![]()
θα το παρει το ποταμι ή να συνεχισουμε τη δουλεια????
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μητσο εμπλεξες!!
ειναι πολυ καλο το εργαλειο, αλλα οι σειρες απο το 2005 και μετα εχουν πολυ ενοποιημενες λειτουργιες και μπερδευουν.
εγω εχω το V-25T (Την εκδοση με το συστημα reduction) και μου πηρε κανα μηνα να διαβαζω το manual μεχρι που να αρχισω να το λειτουργω...
λενε γενικα στην αγορα οτι ο βασικος πυρηνας του σχεδιασμου βασιστηκε στο W.Lamptzke το οποιο ηταν θεϊκο αλλα οι Γερμανοι ως συνηθως ισχυριζοντε το αντιθετο...
που εχεις προβλημα;
εγω εψαχνα για γραμμικη - παραβολικη δινη( απο τον ταλαντωτη) και μερικη αλληλεπιδραση αλλα μεχρι που να μπαλατζαρω το react μου εφυγε η πιστη!!!
επισης αν το χρησιμοποιεις γεφυρωμενο (δοκιμασα να το κανω με το P-26 αλλα δεν...) να προσεξεις τα τονικα groups των επι μερους στοιχειων και να τσεκαρεις παντα την παραβολικη διαγραμμιση στην οθονη...(πατας select--->menu--->data on screen)
τωρα τελευταια μου βγαζει μετα τα 150plk καποιες off board παρεμβολες αλλα απο οτι συζητησα με τον Μανο στο μαγαζι μου ειπε οτι ειναι ευαισθητο στις αλλαγες του καιρου και θελει σεταρισμα απο την αρχη στα presets....μαλλον πρεπει να παρω το τσιπακι αλλα 150€ ειναι πολλα.
Γενικα αν καταφερεις να εχεις ισοποση τροφοδοσια αερα (με 1 - 2bar) και ρευματος, ο εναλλακτης δουλευει καλα, αλλα πρεπει να εχεις την βοηθητικη μοναδα σε εξωτερικο χωρο και τις καλωδιωσεις να τις περασεις με μονωση απο τον τοιχο...στα ξενα forums λενε οτι δημιουργειτε στατικος ηλεκτρισμος και επαγωγικα μεταδιδεται στο main control...
καλη τυχη, οτι θες με ρωτας
![]()
υγ. Ξερεις αν θα φερουν τον μειωτηρα τον Οκτωβριο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
...............................................................;
Καλα τι ειπε τωρα ο ανθρωπας???????????????
πσσσσσσσσσσ!!!!!!!!
μα τοση πολυ γνωση σε ενα μονο κορμι???
Απιστευτο!!!!!
![]()
![]()
..........................
ρε συ αυτος καταλαβε ή μας δουλευει?????
![]()
![]()
ρε τον φουστη τον χυμαδιο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μεσα σε ολα ειναι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα εφαρμωσω όσα μου ειπες και τα λεμε παλι!
:hypnotize![]()
![]()
![]()
Και εγώ ξαναρωτάω..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μητσο εμπλεξες!!
ειναι πολυ καλο το εργαλειο, αλλα οι σειρες απο το 2005 και μετα εχουν πολυ ενοποιημενες λειτουργιες και μπερδευουν.
εγω εχω το V-25T (Την εκδοση με το συστημα reduction) και μου πηρε κανα μηνα να διαβαζω το manual μεχρι που να αρχισω να το λειτουργω...
λενε γενικα στην αγορα οτι ο βασικος πυρηνας του σχεδιασμου βασιστηκε στο W.Lamptzke το οποιο ηταν θεϊκο αλλα οι Γερμανοι ως συνηθως ισχυριζοντε το αντιθετο...
που εχεις προβλημα;
εγω εψαχνα για γραμμικη - παραβολικη δινη( απο τον ταλαντωτη) και μερικη αλληλεπιδραση αλλα μεχρι που να μπαλατζαρω το react μου εφυγε η πιστη!!!
επισης αν το χρησιμοποιεις γεφυρωμενο (δοκιμασα να το κανω με το P-26 αλλα δεν...) να προσεξεις τα τονικα groups των επι μερους στοιχειων και να τσεκαρεις παντα την παραβολικη διαγραμμιση στην οθονη...(πατας select--->menu--->data on screen)
τωρα τελευταια μου βγαζει μετα τα 150plk καποιες off board παρεμβολες αλλα απο οτι συζητησα με τον Μανο στο μαγαζι μου ειπε οτι ειναι ευαισθητο στις αλλαγες του καιρου και θελει σεταρισμα απο την αρχη στα presets....μαλλον πρεπει να παρω το τσιπακι αλλα 150€ ειναι πολλα.
Γενικα αν καταφερεις να εχεις ισοποση τροφοδοσια αερα (με 1 - 2bar) και ρευματος, ο εναλλακτης δουλευει καλα, αλλα πρεπει να εχεις την βοηθητικη μοναδα σε εξωτερικο χωρο και τις καλωδιωσεις να τις περασεις με μονωση απο τον τοιχο...στα ξενα forums λενε οτι δημιουργειτε στατικος ηλεκτρισμος και επαγωγικα μεταδιδεται στο main control...
καλη τυχη, οτι θες με ρωτας
![]()
υγ. Ξερεις αν θα φερουν τον μειωτηρα τον Οκτωβριο;
Μπορείς να μας δώσεις από αυτό που πίνεις το τελευταίο δίμηνο?
Το έχω ανάγκη λέμεεεεεεεε.....![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και εγώ ξαναρωτάω..
![]()
η συνταγη ειναι απλη
-ξυπνας πολυ πρωϊ
-παιρνεις το κλασσικο greek πρωϊνο (φραπεδια - πεντε τσιγαρα)
-πας για χεσιμο
-μετα πας δουλεια απο τον ιδιο #%^&&**^% δρομο οπου και βλεπεις τον Χριστο φανταρο, ναυτη και δοκιμο ΥΕΑ με τα ζωα που κυκλοφορουν στον δρομο
-δουλευεις σαν τον μ@λ@κ@ σκληρα και για πολλες ωρες
-γυρνας σπιτι αργα το απογευμα ρακος
-νεοι λογαριασμοι απο ολες τις ΔΕΚΟ και τις τραπεζες (60€ τηλεφωνα;;;!! )
-δεν εχει κατι για να φας και σε ταλανιζει το διλημμα του να παραγειλεις και να γεμισεις αλλη λιγο χοληστερινη στο αιμα σου η να αρκεστεις στο να μαγειρεψεις κατι που δεν ξερεις (αλλα υγιεινο παρ ολα αυτα)
-το σπιτι ειναι μπουρδελο και αναβαλλεις αλλη μια φορα να το συμαζεψεις γιατι βαριεσαι
-τ/φ στο( η απο το) ''αισθημα'' και πιθανος καυγας γιατι ξυπνησε στραβα(και εγω τι φταιω; )
-α) εξοδος/αραγμα με φιλους (καλο) η β) εξοδος/αραγμα με το ''αισθημα'' (καλο υπο προϋποθεσεις)
-επιστροφη σπιτι η αποχωρηση των φιλων/ ''αισθηματος''
-το σπιτι ειναι μπουρδελο και σκεφτεσαι οτι αυριο θα το καθαρισεις και θα αφησεις τις μαλακιες
-υπνος
-δεν σε πιανει υπνος ...σκεφτεσαι αν εχεις προνοησει να αγορασεις τροφιμα για να φας αυριο, οτι πρεπει να καθαρισεις το σπιτι, τις μαλακιες στην δουλεια, οτι πρεπει να κοψεις τα τηλεφωνα(60€ γαμω την πουτ@ν@ μου;;!!) κτλ-κτλ
-τελικα σε πιανει ο υπνος
-ονειρωξη με τρεις ζουμερες και εκφυλες ξανθιες που πασαλειβοντε με παστες τιραμισου, σε κοιτανε με λαγνο βλεμα και.....
-ξυπνητηρι (πηγαινε παλι στην αρχη)
με αυτο το προγραμμα γινεσαι αλλος ανθρωπος ρε παιδι μου!!!
![]()
![]()
υγ. στα @@ μου(σας) ολοι τα ιδια σκατα περναμε, καλα να ειμαστε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και εγώ ξαναρωτάω..
![]()
Εσυ εκει που βρισκεσαι τωρα, αντι να πας καμμια βολτα σε κανενα Cabarett, καθεσαι εδω με εμας?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η συνταγη ειναι απλη
-ξυπνας πολυ πρωϊ
-πας για χεσιμο
-μετα πας δουλεια απο τον ιδιο #%^&&**^% δρομο οπου και βλεπεις τον Χριστο φανταρο, ναυτη και δοκιμο ΥΕΑ με τα ζωα που κυκλοφορουν στον δρομο
-δεν εχει κατι για να φας και σε ταλανιζει το διλημμα του να παραγειλεις και να γεμισεις αλλη λιγο χοληστερινη στο αιμα σου η να αρκεστεις στο να μαγειρεψεις κατι που δεν ξερεις (αλλα υγιεινο παρ ολα αυτα)
-το σπιτι ειναι μπουρδελο και αναβαλλεις αλλη μια φορα να το συμαζεψεις γιατι βαριεσαι
-τ/φ στο( η απο το) ''αισθημα'' και πιθανος καυγας γιατι ξυπνησε στραβα(και εγω τι φταιω; )
-α) εξοδος/αραγμα με φιλους (καλο) η β) εξοδος/αραγμα με το ''αισθημα'' (καλο υπο προϋποθεσεις)
-το σπιτι ειναι μπουρδελο και σκεφτεσαι οτι αυριο θα το καθαρισεις και θα αφησεις τις μαλακιες
-υπνος
-δεν σε πιανει υπνος ...σκεφτεσαι αν εχεις προνοησει να αγορασεις τροφιμα για να φας αυριο, οτι πρεπει να καθαρισεις το σπιτι, τις μαλακιες στην δουλεια, οτι πρεπει να κοψεις τα τηλεφωνα(60€ γαμω την πουτ@ν@ μου;;!!) κτλ-κτλ
-ονειρωξη με τρεις ζουμερες και εκφυλες ξανθιες που πασαλειβοντε με παστες τιραμισου, σε κοιτανε με λαγνο βλεμα και.....
![]()
![]()
Αν και κανω σχεδον τα αντιθετα....και εδω που ειμαι....τα ίδια σχεδον ειναι!
:hypnotize
Καταλαβε κανεις???
![]()
![]()
![]()
![]()
.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
η συνταγη ειναι απλη
-ξυπνας πολυ πρωϊ
-πας για χεσιμο
-υπνος
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
δε με λες ρε μαγκα
εχεις βαλει καμερα σπιτι μου εσυ ???
![]()
![]()
![]()
θα μεινω μισος απο τα γελια....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μεινω μισος απο τα γελια....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
............
k ποτε σπαμμαρεις εσυ?
![]()
![]()
![]()
Σταμάτα να διαβάζεις τουριστικούς οδηγούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εσυ εκει που βρισκεσαι τωρα, αντι να πας καμμια βολτα σε κανενα Cabarett, καθεσαι εδω με εμας?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ μπορείς να φανταστείς τι μπούρδες γράφουν......![]()
You BETA believe...