Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Yamaha crypton x ή YBR?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    κατα την αποψη μου το ybr δεν θα παυει να ειναι παλι ενα παπι με συμπλεκτη και 6 ή 5 ταχυτητες δε ξερω,
    από τη στιγμή μου στο ybr μπορείς να σφίξεις τα πόδια σου στο ντεπόζιτο δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις παπί.

τα υπερ του ybr για μενα ειναι η εξοικιωση με συμπλεκτη και η δυνατοτητα ταξιδιου,
    Για τον συμπλέκτη θα συμφωνήσω. Ταξίδι όμως με το 125;; 'Οχι απαραίτητα. Για τα νησάκια πάντως μια χαρά είναι.

το ybr ομως εχει ημερομηνια ληξης με την εννοια οτι καποτε θα το πουλησεις ,
    το παπι ομως θα σου χρειαστει μια για παντα!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    από τη στιγμή μου στο ybr μπορείς να σφίξεις τα πόδια σου στο ντεπόζιτο δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις παπί.
    Πες τα χρυσόστομε!

Έλα ντεεεε!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

Έλα ντεεεε!
    υποτιθεται πως μηχανη 125 την παιρνεις για προετοιμασια μεγαλυτερης,

οποτε μετα απο καποια χρονια θα την πουλησει για μεγαλυτερη μηχανη, αυτο εννοω
    ενα παπι ομως παντα χρειαζεται ή μαλλον ειναι υπερ-απαραιτητο μεσα στην πολη...

Moderator
    υποτιθεται πως μηχανη 125 την παιρνεις για προετοιμασια μεγαλυτερης,

οποτε μετα απο καποια χρονια θα την πουλησει για μεγαλυτερη μηχανη, αυτο εννοω
    ενα παπι ομως παντα χρειαζεται ή μαλλον ειναι υπερ-απαραιτητο μεσα στην πολη...

Και ακριβώς τον ίδιο ρόλο μπορεί να παίξει και μια μικρή μοτοσυκλέτα (σε μερικά σημεία μάλιστα λίγο καλύτερα). Να την κρατήσεις δηλ. σαν ένα εργαλείο υπερ-απαραίτητο μέσα στην πόλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Και ακριβώς τον ίδιο ρόλο μπορεί να παίξει και μια μικρή μοτοσυκλέτα (σε μερικά σημεία μάλιστα λίγο καλύτερα). Να την κρατήσεις δηλ. σαν ένα εργαλείο υπερ-απαραίτητο μέσα στην πόλη.

δεν ξερω κατα ποσο κυκλοφορεις στην πολη (στο κεντρο)
    ειναι και αναλογα με τον ανθρωπο αυτο βεβαια
    προσωπικα ομως με το παπι ειναι και λες και ειναι προεκταση του σωματος μου στη μετακινηση
    ουτε συμπλεκτη , με 2 ταχυτητες γυριζω ολες κι ολες, δεν καει παραπανω απο 5 ευρω την εβδομαδα, καβαλαω πεζοδρομια, πηγαινω οπως θελω, δεν με νοιαζει αν θα ειναι πλυμμενο-γυαλιζει γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι μηχανη αλλα ενα παπι που κατασκευαστηκε μονο και μονο για να με πηγαινει εκει που θελω, επισης δεν εχω αγχη τυπου κλοπης και λοιπων παρομοιων καταστασεων,

απλα το αφηνω στην κυριολεξια οπου να ναι, κανω τη δουλεια μου και φευγω,
    δεν νομιζω πως εχεις την ιδια ακριβως ανεση με ενα ybr και με ενα παπι...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    προσωπικα ομως με το παπι ειναι και λες και ειναι προεκταση του σωματος μου στη μετακινηση
    ουτε συμπλεκτη , με 2 ταχυτητες γυριζω ολες κι ολες, δεν καει παραπανω απο 5 ευρω την εβδομαδα, καβαλαω πεζοδρομια, πηγαινω οπως θελω, δεν με νοιαζει αν θα ειναι πλυμμενο-γυαλιζει γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι μηχανη αλλα ενα παπι που κατασκευαστηκε μονο και μονο για να με πηγαινει εκει που θελω, επισης δεν εχω αγχη τυπου κλοπης και λοιπων παρομοιων καταστασεων,

για το δικο σου παπι το ταουνι μιλας ομως

το δικο μου ειναι σαν προεκταση του σωματος χωραω παντου

παντα πρωτος στο φαναρι

αλλα το συγκεκριμενο με νοιαζει ρε σει αν θα λερωθει και δεν το αφινω οπου να ναι

τελος με ανυσηχει παααααααααρα πολυ το θεμα τις κλοπης σε σημειο που με ποιανει τρελο αχγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

αλλα το συγκεκριμενο με νοιαζει ρε σει αν θα λερωθει και δεν το αφινω οπου να ναι

τελος με ανυσηχει παααααααααρα πολυ το θεμα τις κλοπης σε σημειο που με ποιανει τρελο αχγος
    μπαντιτακο δεν ειναι τπτ ρε...

και ο daddy μου οταν αγορασε το ταουνι προ 15τιας το ιδιο αγχος τον επιανε,
    τωρα ομως δινει και αμοιβη να το κλεψουνε!!:rotflmao:

Moderator

Τον συμπλέκτη άμα τον συνηθίσεις, μάλλον σου λείπει μετά. Λίγο παραπάνω κατανάλωση μπορεί να έχεις... αν και με το YBR δεν το νομίζω. Για τα άλλα άγχη έχω την εντύπωση ότι ένα τέτοιο μηχανάκι πιο σπάνια κλέβεται από παπί. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι ένα παπί έχει μάλλον μικρότερο κόστος συντήρησης ακόμη και από μια μικρή μοτοσυκλέτα. Η διαφορά βέβαια δεν είναι μεγάλη.

Και τα δύο πιστεύω είναι εξίσου χρηστικά για μέσα στην πόλη.

... αλλα ενα παπι που κατασκευαστηκε μονο και μονο για να με πηγαινει εκει που θελω ...
    Όλες οι μοτοσυκλέτες κάποτε κατασκευάζονταν μόνο για να μας πηγαίνουν εκεί που θέλουμε. Αυτός ο μινιμαλισμός απετέλεσε την πρώτη βάση πάνω στην οποία σταδιακά επενδύθηκαν συναισθήματα, εικόνες, συμπεριφορές και μαζί με αυτά ένα κάρο μικροαστικά αρχέτυπα. Σήμερα τέτοιες μικρές, απλές, ανεπιτήδευτες και τόσο εκτός μόδας μοτοσυκλέτες μας θυμίζουν, σε κόντρα των καιρών---ακόμη και αν ποτέ δεν την γνωρίσαμε---μια εικόνα ενός αγνότερου και πιο αληθινού μοτοσυκλετιστικού παρελθόντος. Φτάνει, βέβαια, αυτή η εικόνα να μην γίνει με την σειρά της... μόδα.

Τι είπα πάλι ο πούστης! Εεε, τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια.

Νέο μέλος
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ, Η ΠΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! ΜΕ ΤΑ 4100 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΥΠΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ KW, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ XLV650 ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΤΟ Χ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΠΙ, ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΜΑΛΑΚΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ...ΔΡΟΜΟΥΣ) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΩΣ ΓΙΑ "ΠΑΠΙΑ" ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΜΠΟΣΕΙ, ΣΤΟ Χ Η ΣΤΟ YBR; ΛΑΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Το πήρα απόφαση!

Παιδια τελικά το αποφάσισα!!Θα παρω το Crypton X για αρχή, το οποίο θα κάνει πάταγο στις πωλήσεις και έτσι θα μπορέσω μετα να το δώσω σε καλή τιμή, σε αντιθεση με το YBR το οποίο δεν είναι εμπωρικό μοντέλο και θα χάσω 50% απο την τιμή του!Εξάλλου να κάνω ταξιδάκι που ήθελα με την YBR δεν μπορω(Σπάρτη-Μέγαρα)...Και αργότερα αν είναι πηγαίνω στα βαθιά!!Σας ευχαριστώ όλους για συμβουλές σας!Να είστε καλα!!

Re: Το πήρα απόφαση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    Παιδια τελικά το αποφάσισα!!Θα παρω το Crypton X για αρχή

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

εκτός όμως από τη ρόδα,
    μην ξεχνάς και τα λοιπά απαραίτητα "αξεσουάρ":

ΚΡΑΝΟΣ,

ΜΠΟΥΦΑΝ,

ΓΑΝΤΙΑ
    και ό,τι άλλο θες...

και εννοείται σοβαρή μάρκα

Το κράνος(Θα το φοράω πάντα!) δεν θυμάμαι μάρκα αλλα κάνει 145ευρώ και θα βάλω και συναγερμό OKAZAKI...Για τα άλλα διστυχώς το ταμείο ειναι μείον και τα βλέπω για αργότερα!Ρε παιδιά τι κλειδαρια να πάρω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από haraman199
    Ρε παιδιά τι κλειδαρια να πάρω?
    Ό,τι θες, αλλά να πάρεις οπωσδήποτε αυτό το κορδονάκι που είναι σαν ελατήριο, (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) και το βάζεις τη μία άκρη την κλειδαριά και την άλλη στο τιμόνι για να θυμάσαι ότι έχεις δεμένο το δισκόφρενο.
    Γιατί αν το ξεχάσεις μόλις θα ξεκινήσεις ... απλά θα πέσεις. Δεν λέει καθόλου....

να πω κατι πριν τρεξεις να το παρεις;; γιατι δεν περνεις ενα dynamik που ειναι χαλαρα πιο ομορφο παπι και καλυτερες επιδοσεις φθηνο σερβις βεβαια καιει πιο πολυ λογο διχρονου κινητηρα αλλα σηκωνει και πιο πολυ φτιαξιμο.... σκεψου το λιγο ειναι το καλυτερο παπι απο επιδοσεις που κυκλοφορει αυτη τι στιγμη...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Yamaha Crypton R '00+
    από Tropeas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2022, 14:23
  2. yamaha crypton x vs kawasaki zx130 vs yamaha ybr 125
    από mustaine1990 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2009, 12:43
  3. Yamaha Crypton
    από Jim4cyl στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ