Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: ΛΟΙΠΟΝ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Μπαμπη αν κανονισεις να μπεις στο πρασινο (λογικα εκει πρεπει να σε βαλει) γκρουπ, θα ειμαστε παρεα, γιατι οπως ξερεις ακομα το στρωνω!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Οι θέσεις έχουν κλείσει.

Είμαι σε λίστα αναμονής....

Πάντως για τις 21/11 είμαι μέσα στάνταρ στο πράσινο γκρουπ!

Μην απελπιζεσαι, φροντισε να εισαι κατα τις 13.00 εκει και να τα πουμε απο κοντα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Γιαννη σε παρακαλω γραψε οταν μπορεσεις το μοντελο της φορμας σου. spidi jp3

Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ,ρωταω εδω.

ΓΕΓΟΝΟΣ

Θα παρω μποτες racing! ! ! μαλλον sidi... γνώμη μου, σε καθαρά racing, οι κορυφαίες μπότες είναι της alpine

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

racing μποτες Normal ή αδιαβροχες ??

Ρε παιδια εχει νοημα να παρω αδιαβροχες μποτες?δεν προκειται να παω για ψαρεμα και νομιζω πως σε μια βροχη οι απλες μποτες θα σε κρατησουν στεγνο μεχρι να πας σπιτι,ασε που εχω και γκετες καβατζα,δεν βρισκω τον λογο να δωσω 160€ παραπανω για μια ιδιοτητα που εχουν που δεν προκειται να την χρησημοποιησω σχεδον ποτε.Ουτε υπαρχει περιπτωση να μπω στην πιστα με βροχη.

ακουω προτασεις...

σημ. μολις τελειωσουμε με το θεμα μποτες θα πιασουμε το θεμα φορμα διατρυτη
    σαν πολλά δεν λες? 160?
    για ξαναδές τη διαφορα της vertigo με την vertigo tepor...

αν θες μποτα καθαρα racing, το αδιάβροχο μπορεί και να μη το χρειάζεσαι. Θέλω να πω, τι χρήση θα τους κάνεις... Αν θα τις φορας μονο σε πιστα και γρήγορες βόλτες, δεν χρειάζεσαι αδιαβροχοποιηση, οι γκετες θα σε καλύψουν (αν και θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπαίνουν απο πάνω).

σχετικα με το σχόλιο του zefkas, εχω τις vertebra tepor και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ αδιάβροχες, δοκιμασμένες σε κατακλισμο (χωρίς πλακα) και για πολύ ώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    σαν πολλά δεν λες? 160?
    για ξαναδές τη διαφορα της vertigo με την vertigo tepor...

αν θες μποτα καθαρα racing, το αδιάβροχο μπορεί και να μη το χρειάζεσαι. Θέλω να πω, τι χρήση θα τους κάνεις... Αν θα τις φορας μονο σε πιστα και γρήγορες βόλτες, δεν χρειάζεσαι αδιαβροχοποιηση, οι γκετες θα σε καλύψουν (αν και θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπαίνουν απο πάνω).

σχετικα με το σχόλιο του zefkas, εχω τις vertebra tepor και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ αδιάβροχες, δοκιμασμένες σε κατακλισμο (χωρίς πλακα) και για πολύ ώρα
    μεσω αγγελιων και ebay καπου εκει παιζει η διαφορα αλλα μην κολλαμε σε λεπτομεριες.
    να το θεσω αλλιως. ψηφιστε:
    1) vertigo corsa.

2)vertigo tepor

3)vertigo mega gore-tex

4)πρωτυνετε καποια αλλη...

η χρηση θα ειναι σε γληγορες βολτες ταξιδια και πιστα.αν δεν τιθεται σοβαρο θεμα αδιαβροχοποιησης ειμαι προς τις corsa γιατι απο οτι βλεπω αλλαζουν σχεδον ολλα τα πλαστικα εξαρτηματα (βεβαια με χαλαει λιγο το κοκκινο χρωμα στα κλιπς)
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    μεσω αγγελιων και ebay καπου εκει παιζει η διαφορα αλλα μην κολλαμε σε λεπτομεριες. ??? δες ξανά. Κοίτα στου τζωρτζοπουλου... Η vertigo εχει 230, η vertigo tepor (στην επομενη σελίδα) εχει 250...

να το θεσω αλλιως. ψηφιστε:
    1) vertigo corsa.

2)vertigo tepor

3)vertigo mega gore-tex

4)πρωτυνετε καποια αλλη... alpinestars supertech, μακράν η καλύτερη racing μπότα (300 ευρα στο motocard.com)

η χρηση θα ειναι σε γληγορες βολτες ταξιδια και πιστα.αν δεν τιθεται σοβαρο θεμα αδιαβροχοποιησης ειμαι προς τις corsa γιατι απο οτι βλεπω αλλαζουν σχεδον ολλα τα πλαστικα εξαρτηματα (βεβαια με χαλαει λιγο το κοκκινο χρωμα στα κλιπς)

Μην κολατε στην αδιαβροχη, ακομα και η πιο απλη μποτα γινεται αδιαβροχη με το κερι που την περναμε οταν την καθαριζουμε και μαλακωνουμε το δερμα της. Δεν νομιζω κανεις να κανει ταξιδι Θεσσαλονικη - Αθηνα με τρελλη καταιγιδα!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπόν μιας και είναι επίκαιρο
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 15:16
  2. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  3. Λοιπόν.....
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2004, 02:13
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. λοιπον μαγκες...
    από extreme13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 22:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας