ΑΝΤΕ ΤΟ 2016 ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΕ ΤΟ 2016 ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
ε οχι και δεν υπαρχουν ΑΕΚτζήδες στον πειραιά!
όταν ήμουν πιτσιρίκι στη νικαια είμαισταν 60γαυροι-40 αεκ . υπάρχει και η ΑΕΚ Π. κοκκινιάς ως γνωστόν. οι συνοικίες κατοικούνται ως επί το πλειστον από προσφυγες. τώρα βέβαια με τις μετακινήσεις στις συνοικίες του πειραιά αλλά και στον πειραιά υπάρχουν παο, παοκ κλπ
αλλά για την απέχθεια που σας έχουν οι υπόλοιποι δεν φταίει το πρωτάθλημα φταίει η νοοτροπία βλαχόμαγκα (τύπου τάσου μητρόπουλου )που έχετε.
απόδειξη : οι μεγαλύτεροι αντιολυμπιακοί (υγιείς γιλάθλους τους λέω εγώ ) είναι οι ΑΕΚτζήδες του πειραιά, οι Εθνικοί και οι παλιοί οπαδοί του Ατρόμητου καμινίων!
παρεπιμπόντως σας είχα παίξει Χ. εκτός της μπάγερν τις άλλες ομάδες της γερμανίας δεν τις πιστεύω
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Όπως έγραψα και σε άλλο ποστάκι...
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για εχτές!
Το άξιζε και πήρε πανάξια τη νίκη!
Ο πιο ΩΡΙΜΟΣ Ολυμπιακός που έχω δει ποτέ μου στην Ευρώπη και με διαφορετική νοοτροπία.
Μπράβο σας ολυμπιακοί. Επιτέλους έξυπνο και σωστό ποδόσφαιρο.
Τα ειλικρινή συγχαρητήρια από έναν αεκτζή εχθρό σας.![]()
Θα ήθελα να ήξερα ποσοι απο τους γαυρους που πανυγηριζουν σήμερα το πιστευαν οτι θα κερδισουν. Το πολυ για μια ισοπαλια ελπιζαν. Εγω μπορει βαζελος αλλά σας επαιξα στοιχημα οτι θα κερδισετε. Η μαλακια που δεν εβαλα πολλα λεφτα 8 σας εδιναν.
Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
Θα ήθελα να ήξερα ποσοι απο τους γαυρους που πανυγηριζουν σήμερα το πιστευαν οτι θα κερδισουν. Το πολυ για μια ισοπαλια ελπιζαν. Εγω μπορει βαζελος αλλά σας επαιξα στοιχημα οτι θα κερδισετε. Η μαλακια που δεν εβαλα πολλα λεφτα 8 σας εδιναν.
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΩ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!![]()
![]()
![]()
ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΕΥΤΑ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Ε, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!![]()