Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εεε συγγνωμη που παρεμβαινω στην επικοδομιτικη κουβεντα σας αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το λοντρυ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι τι σχεση εχουν οι ψυχες με τα πλυντηρια και τα ιπταμενα χρυσοψαρα εξω απο το μπαλκονι σου?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εεε συγγνωμη που παρεμβαινω στην επικοδομιτικη κουβεντα σας αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το λοντρυ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι τι σχεση εχουν οι ψυχες με τα πλυντηρια και τα ιπταμενα χρυσοψαρα εξω απο το μπαλκονι σου?
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Θα σου ακυρώσω και αυτό το γκολ ως off-side, καθώς κάνεις μεγάλο λάθος !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σου διαφευγει κατι....
οι σημερινες κοπελες θελουν να παρουν τον πουλο (κυριολεκτικα)απο εναν αντρα και οχι να του τον δωσουν![]()
1-2
![]()
Μπορεί οι σημερινές κοπέλες να είναι πολύ πιό ανοικτες στο θέμα σεξ από ότι παλαιότερα, ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν της ξεπέτας ..... (και όσες έγιναν ΕΜΕΙΣ τις κάναμε έτσι)
Αυτό είναι κάτι που οι άντρες θέλουμε να πιστεύουμε γιατί απλά μας βολεύει το να μην δημιουργούμε δεσμεύσεις καθώς και το ότι έτσι πιστεύουμε ότι ΔΕΝ χρειάζεται να επενδύσουμε συναισθηματικά σε μια σχέση !!!!!!
ΟΜΩΣ ακόμη και αυτό είναι ένας μύθος, όπως και αυτό περί γενετήσιων ορμών που είπες πριν, καθώς δεν νομίζω ότι ΤΕΛΙΚΑ υπάρχει κάποιος που ακόμη και σε μία σχέση, που κρατάει λίγο ή ακόμη και ελάχιστο, δεν αφήνει ΕΣΤΩ και ένα μικρό κομμάτι του εαυτού του .......
το σκορ παραμένει
2-0
![]()
![]()
![]()
Και η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ..........
![]()
![]()
Πάω όλο τρυφερότητα στη συμβία μου χτες βράδυ και της λέω ........
Στο έχω πει ότι σε αγαπώ ακόμα όπως όταν γνωριστήκαμε ;;;
Απάντηση.......
Ωχχχχχχχχχ !!!!!! Λέγε !!!!!!!! Τι παράγγειλες πάλι, κράνος ή μπουφάν ;;;;;;;;;;
![]()
![]()
Μεταξύ μας .........
Την προηγούμενη φορά της προέκυψε ..................... Hayabusa !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Μετά το παραπάνω ΑΥΤΟΓΚΟΛ το σκορ διαμορφώνεται σε .............
2-1
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα σου ακυρώσω και αυτό το γκολ ως off-side, καθώς κάνεις μεγάλο λάθος !!!!!!!
Μπορεί οι σημερινές κοπέλες να είναι πολύ πιό ανοικτες στο θέμα σεξ από ότι παλαιότερα, ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν της ξεπέτας ..... (και όσες έγιναν ΕΜΕΙΣ τις κάναμε έτσι)
Αυτό είναι κάτι που οι άντρες θέλουμε να πιστεύουμε γιατί απλά μας βολεύει το να μην δημιουργούμε δεσμεύσεις καθώς και το ότι έτσι πιστεύουμε ότι ΔΕΝ χρειάζεται να επενδύσουμε συναισθηματικά σε μια σχέση !!!!!!
ΟΜΩΣ ακόμη και αυτό είναι ένας μύθος, όπως και αυτό περί γενετήσιων ορμών που είπες πριν, καθώς δεν νομίζω ότι ΤΕΛΙΚΑ υπάρχει κάποιος που ακόμη και σε μία σχέση, που κρατάει λίγο ή ακόμη και ελάχιστο, δεν αφήνει ΕΣΤΩ και ένα μικρό κομμάτι του εαυτού του .......
το σκορ παραμένει
2-0
![]()
![]()
![]()
...οχι ρε γαμοτο τι δραμα ζουνε και αυτες![]()
εμεις φταιμε κυριοι!!! εμεις τα σωβινιστικα γουρουνια που ωθησαμε αθωες κορασιδες στον βουρκο της ακολασιας, μονο και μονο για να εκτωνοσουμε προσκαιρα τις κτηνωδεις ορμες μας!!
καταπτυστοι και γλοιωδεις ειμαστε!!!
ντροπη!
Σας καλω ολους να επιδειξετε (οχι να πηδηξετε ρε!!) πραγματικη μεταμελεια και να αντισταθειτε στις λαγνες σειρηνες των ορμων σας!!
Εγκρατεια - σεβασμος - αποχη
με τεσσερις :a31: την ημερα ειναι σιγουρο πως θα απεχουμε οποιασδηποτε κολασιμης σκεψεως (να τρωτε κανα συκωτι ομως γιατι παιζει αναιμια...)
αυτα ειχα να πω, arxaie σε ευχαριστω που μου εδειξες τον σωστο δρομο.
Λεοπολδος
(το αλλαξα γιατι το Κωστας δεν συναδει με την νεο τροπο ζωης μου)
χαλαρωστε υπαρχουν γκομενες ''χαλαρων ηθων'' και καλα κανουν και υπαρχουν για να διασκεδαζουν τους φιλους μου αλλα δεν ειναι ετσι ΟΛΕΣ υστερα σκεψου πως νιωθει μια ''καλη'' κοπελα οταν (ειδικα σε μικρη ηλικια) βλεπει τα αγορια να τους τρεχουν τα σαλια οταν βλεπουν την αλλη που ντυ(γδυ)νετε σαν την μαστροκοστα απο τα 17 της χρονια![]()
λαμβανουν το μήνυμα οτι αυτο το πουτανογατισιοανεμελοχαζοχαρουμενο στυλ αρεσει και οσες μπορουν το υιοθετούν (σωματικα οσες μπορουν) και οσες δεν εχω την σωματικη ομορφια τους βγαινει σε μια κακια και μια μιζερια ομως αυτες δεν ειναι ΟΛΕΣ οι περιπτωσεις ειναι ΜΕΡΙΚΕΣ και στο τελος τελος αν βρεις μια ''καλη'' κοπελα μην της μαμισεις την ψυχη γιατι εσυ εχεις ταβλες.παρατα την, καλυτερα να κλαψει καμμια βδομαδα και μετα να γνωρισει καποιον που της αξιζει παρα να της συμπεριφερεσε λες και ειναι η τελευταια ..............
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αγαπητό κουλάδι εύη.. εσύ καλά τα λες, το θέμα είναι ποιος σ' ακούει..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
χαλαρωστε υπαρχουν γκομενες ''χαλαρων ηθων'' και καλα κανουν και υπαρχουν για να διασκεδαζουν τους φιλους μου αλλα δεν ειναι ετσι ΟΛΕΣ υστερα σκεψου πως νιωθει μια ''καλη'' κοπελα οταν (ειδικα σε μικρη ηλικια) βλεπει τα αγορια να τους τρεχουν τα σαλια οταν βλεπουν την αλλη που ντυ(γδυ)νετε σαν την μαστροκοστα απο τα 17 της χρονια![]()
λαμβανουν το μήνυμα οτι αυτο το πουτανογατισιοανεμελοχαζοχαρουμενο στυλ αρεσει και οσες μπορουν το υιοθετούν (σωματικα οσες μπορουν) και οσες δεν εχω την σωματικη ομορφια τους βγαινει σε μια κακια και μια μιζερια ομως αυτες δεν ειναι ΟΛΕΣ οι περιπτωσεις ειναι ΜΕΡΙΚΕΣ και στο τελος τελος αν βρεις μια ''καλη'' κοπελα μην της μαμισεις την ψυχη γιατι εσυ εχεις ταβλες.παρατα την, καλυτερα να κλαψει καμμια βδομαδα και μετα να γνωρισει καποιον που της αξιζει παρα να της συμπεριφερεσε λες και ειναι η τελευταια ..............
![]()
![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Ωραία τα λέτε και μας διασκεδάζετε....
Αλλά γιατί πάντα το παίζουν "καλές" κοπέλες όσες δεν βλέπονται;
Λέω εγώ τώρα.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
υπάρχουν άντρες στην εποχή μας που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο??Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ δέχτηκα και ΔΕΝ καταδέχτηκα ΠΟΤΕ έναν τέτοιο προσδιορισμό για τις γυναίκες![]()
![]()
Δεν θα μπορούσα ποτέ να δεχτώ μια τέτοια προσφώνηση για την μητέρα, την αδελφή, την ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΨΥΧΗ και την κόρη μου !!!!!!!!!!
Είναι άδικο να ρίχνουμε ΤΟΣΟ χαμηλά την αξία της γυναίκας .............
Όποια και αν είναι, όπως και αν είναι, υπήρξαν για κάποιον από εμάς τους αρσενικούς κάτι από τα παραπάνω ........
Α και δεν ξέρω αν τις θυμάστε ........... κάποτε ερωμένες μας !!!!!!!!!
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:a07: :a07:
Ευχαριστούμε που μας αντέχετε και μας αγαπάτε ακόμα, έστω και αν πλέον δεν θυμίζουμε σε τίποτα εμφανισιακά τον νεαρό που γνωρίσατε .........![]()
![]()
![]()
ρε μπράβο!!!!![]()
![]()
έλα ρε πότε έγινε αυτό?? και αυτές που βλέπονται πάλι καλές το παιζουν για να σας ρίξουν.. μετά βγαίνει ο αληθινός τους εαυτός, σας κάνουν και ότι γουστάρουν χωρίς να το καταλαβαίνετε, στο τέλος τρώτε και το άπειρο κέρατο και λέτε και ευχαριστώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραία τα λέτε και μας διασκεδάζετε....
Αλλά γιατί πάντα το παίζουν "καλές" κοπέλες όσες δεν βλέπονται;
Λέω εγώ τώρα.....![]()
η εξωτερικη ομορφια δεν ειναι το παν !!!
not another
cosmopolitan
thread
please
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
υπάρχουν άντρες στην εποχή μας που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο??![]()
ρε μπράβο!!!!![]()
![]()
ναι, ναι υπαρχουν....μεχρι που να πεσει η μπεσαμελ στο παστιτσιο λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο μυαλο![]()
![]()
![]()
Το λέμε αλλά δεν το πράττουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
η εξωτερικη ομορφια δεν ειναι το παν !!!
στεκόμαστε στο περιτύλιγμα κι όσο πιο φανταχτερό
τόσο πιο ελκυστικό είναι ( άσχετο αν απο μέσα είναι οχετός )
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/