Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάλλον δεν κατάλαβες....

Όταν λέω παραπάνω εννοώ :

α. Αφενός έχουν καλυτερο κράτημα αφού δεν εχουν τις αυλακώσεις κι άρα η επιφάνεια τριβής είναι μεαλύτερη και
β. Κρατάνε παραπάνω διυνηθέντα χιλιόμετρα

Εχεις κρατήσει εσύ "γόμες" 5.000 χλμ; Eμένα τουλάχιστον τα Dragon (Diablo supercorsa sc2) μου κράτησαν περίπου 4.000χλμ (και απο αυτά, τα 120 χλμ μία μέρα Μέγαρα)
ολα καλα κ συμφονο με οτι μετεφερε ο συμφορουμιτις idi

στην πραξη ομος:
Eχω γραψι περιπου 30.000 με μιχανακι τα τελεφτεα 2 χρονια...τα 10.000 με 2 ζευγαργια ΒΤ15 κ τα υπολιπα με: 1 ζευγαρι diablo supercorsa (1,2),2 diablo superbike (1,2) k 1 metzeler Race tech (2,2)

μικρι εμπιρια βεβεα αλλα τα δουλεψα περισοτερο δρομο παρα πιστα ,να διεφκρινισο οτι τα ΒΤ15 ειτανε παντα κενουργια ενο η γομες ειτανε παντα μεταχιρο ta Superbke(dld ta slic) ston dromo ειτανε τα πιο γλιστερα ΟΜΟΣ με το που ζεστενοτανε λιγο σιμπεριφεροτανε καλητερα απο οτι διποτε αλλο ειχα μου φανικε πολυ παραξενο.... (αν φανταστις οτι στην ουσια ειτανε το ιδιο λαστιχο με το super corsa απλος χορις χαραξη)

αυτο που θελω να επικντροθο ειναι τα χιλιομετρα...ναι αληθια εχω ακουση για αποκολισι ελαστικου στα πολλα....ποτε δεν εχο δει ομος....κ εχω ακουσι του τιπου γνοστοσ γνοστου...οχι χιροπιαστα ...να υπενθιμισο χορις παρεξιγισι οτι η ελλαδα εχει μεγαλο ποσοστο κανγκουριασις κ παρα πολυ κικλοφορουνε με γομες στον δρομο...παραφτα δεν εχο δι ποτε να γιντε κατι....
ΝΑ ξεκαθαρισο ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟ ΧΡΙΣΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΟΜΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟ ΤΙΝ ΑΠΟΨΙΜΟΥ..

Να πω οτι το λαστιχο που κρατισα περισοτερο ειτανε ενα μεταχιρισμενο ζευγαρι Diablo super corsa (1,2) κ για την ακριβια περιπου 8.000 χιλιομετρα ειτανε το 2ο ελαστικο μου κ πραγμτικα οταν το αλαξα σικονε κ αλλα χιλιομετρα στον δρομο ...φισικα εγινε αλαγη μονο κ μονο γιατι μπικε το μιχανακι πιστα ,απο εκει κ περα αλαξα αρκετα γριγορα λαστιχα...

Οστο αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα παντα ειναι θεμα χιρισμου αν πιγενις ολο τον δρομο παντες λογικο να λιοσι κ να το παρις στα χεργια τα λαστιχα φισικα κ εχουνε ορια αλλα ι πραγματικι τους αντοχι ειναι πολυ πιο πανω απο οριο που θετι ο καθε κατασκεβαστις

Σε κλισιμο του ποστ μου ο καθενας ειναι καλητερα να δοκιμασι μονοστου κ να αποφασισι για την παρτη του δεν εινα ολα τα μηχανακια ιδια ουτε η οδηγη

Αυτα σεξ
κ σορρυ για τιν ανορθογραφια δυσλεκτικος στο γραψιμο οποτε σεξαρο τις λεξεις ;P