Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Neo Ducati 848

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ καλή μηχανή αλλά...η έλλειψη stabilizter είναι καθαρά λόγω κόστους.Όλα τα σύγχρονα 600αρια έχουν από την αρχή stabilizater.Το αν το χρειάζεται η 848 πιστεύω είναι αυτονόητο πως φυσικά και θα χρειαστεί stabilizater για να πιέσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
    Μήπως έχετε κάποιο γιαπωνέζικο και ζηλεύετε κατα κάποιον τρόπο που η Ducati εβγαλε τέτοιο όμορφο εργαλείο?

Τα δικά σας είχανε οταν τα αγοράσατε? Μήπως τα συνήθη 600 αρια έχουνε?

Τελικά όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια .

Αιώνιοι έλληναρες οχι έλληνες αλλά ελληνάρες είστε που όταν κάτι δεν μπορείτε να το αποκτήσετε το διαβάλλατε.

Είστε μάλιστα ικανοί να πείτε( εάν ήτανε full εξοπλισμένο) οτι δεν έχει τασάκι για το τσιγάρο.

Μην ξεχνάτε οτι είναι V2 DUCATI με τη ροπή στις 8000 και οχι στις 90000000 στροφές όπως τα Japan.

αρε ατιμη κοινωνια πως δε πηραμε ντουκατι να εχουμε ροπη τα δικα μας στις 324234234 στροφες βγαζουν δυναμη

Οτι και να λες φιλαράκο V2 δεν είναι το μοτέρ σου
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Οτι και να λες φιλαράκο V2 δεν είναι το μοτέρ σου

και τι να το κανω το v2 ? αφου το ι4 μου παει 1000 φορες καλυτερα +καυλα ηχο

Στην ευθεία και το ποδήλατο μου πάει καλά,τώρα δε σε παίρνει και το γύρισες στο προσωπικό.
    Τέλος πάντων , όταν η Ηonda βγάλει το V4 που ετοιμάζει τότε μπορείς να μιλήσεις
    Και απο Κ μεχρι Κ5
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Στην ευθεία και το ποδήλατο μου πάει καλά,τώρα δε σε παίρνει και το γύρισες στο προσωπικό.
    Τέλος πάντων , όταν η Ηonda βγάλει το V4 που ετοιμάζει τότε μπορείς να μιλήσεις
    Και απο Κ μεχρι Κ5

οκ οτι πεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    καλα αυτη η χοντα ποσο καιρο το ετοιμαζει αυτο το ν5..

γιατι ν5 υποσχεθηκανε.. ν4 εγινε τωρα?

προς το παρων αυτη που το ετοιμαζει στ αληθεια ειναι η απριλια..:rotflmao:

Banned
    Τώρα συγνώμη και με το μπαρδό κιόλα...

Αλλά ως βλάξ , κάτω του μέσου Έλλην και άσχετος από αυτά... Πείτε μου ένα παλικάρι που θα σκάσει 15000? για μοτό και θα σταματήσει στα 500? του σταμπιλιζατέρ...

Δηλαδή βρήκατε να κάνετε θέμα...

Έλεος ρε παίδες και ζήτω τα Γιασπάν που το έχουνε στάνταρ...

Όσο για το V2-Ι4.... Είμαστε ότι έχουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
    και τι να το κανω το v2 ? αφου το ι4 μου παει 1000 φορες καλυτερα +καυλα ηχο
    + και τα κοριτσακια στην κοφετερια γουσταρουν και τα ξανθα ΜΕΣ μαλλια μου
    ασε που το ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερ ειναι και επαναφορτιζομενο και μπορω να στο δανεισω να το βαλεις στην ντουντουκα σου
    αφου εισαι τετοια οδηγαρα και εχεις εξαντλησει τα ορια του κ7 παληκαρακι μου και πλεον χρειαζεσε μηχανη μονο με σταμπιλιζατεur υποκλεινομαι

V POWER

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Αλλά ως βλάξ , κάτω του μέσου Έλλην και άσχετος από αυτά... Πείτε μου ένα παλικάρι που θα σκάσει 15000? για μοτό και θα σταματήσει στα 500? του σταμπιλιζατέρ...

Σωστός ο παίχτης είναι σαν να λέμε εδώ φάγαμε το γάιδαρο στη ουρά θα κωλώσουμε
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    + και τα κοριτσακια στην κοφετερια γουσταρουν και τα ξανθα ΜΕΣ μαλλια μου
    ασε που το ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερ ειναι και επαναφορτιζομενο και μπορω να στο δανεισω να το βαλεις στην ντουντουκα σου
    αφου εισαι τετοια οδηγαρα και εχεις εξαντλησει τα ορια του κ7 παληκαρακι μου και πλεον χρειαζεσε μηχανη μονο με σταμπιλιζατεur υποκλεινομαι

δλδ πρωτα πρεπει να φαει καποιος τα μουτρα του και μετα να βαλει σταμπιλιζατερ?

και 500 πολλα ειπες με 250-300 ευρω

αλλα κ παλι τι να το κανεις το σταμπιλιζατερ αφου δε τρεχει με πολλα χλμ οποτε καλα το σκεφτηκε η ντουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750

Κοίτα φίλε δεν πήγα να το δω το 848 για να το κάνω χάζι.Πήγα να το δω και να ρωτήσω γιατί σκέφτομαι να δώσω το gixxer για να αγοράσω καποιο ευρωπαϊκό V2 ss (όχι απαραίτητα DUCATI).
    Το να λες ότι κάποιος που θα σκάσει 15.000 δεν θα έχει 500 για σταμπιλιζατερ είναι σωστό μόνο αν έχεις το μαλλί μετρητό.Γιατί αν δεν το έχεις και το πάρεις με δόσεις έλα να μου πεις πως μαζεύονται τα 500? αν έχεις να τρέχουν και οι δόσεις....
    Αυτό που μου την δίνει στη φάση είναι ότι το 848 έχει έτοιμη την βάση για σταμπιλιζατερ και αν δεν το έχουν βάλει είναι για λόγος κόστους όσο και διαφοροποιησης από το 1098.
    Το σταμπιλιζατερ που φορά το 1098 το απλό (οχι το s) δεν είναι OHLINS και στο εμπόριο μπορεί να μην κοστίζει ούτε 250?.Φαντάσου ποσό μπορεί να κοστίζει στο εργοστάσιο...Γι΄αυτό έκανα λόγο για γυφτιά.Πιστεύω ότι έπρεπε να έχει...αλλά αυτή είναι μονό η γνώμη μου
    Τεσ πα εγώ την έχω πάρει την απόφαση μου και φυσικά δεν επηρεάζεται από το αν η επομένη μοτο μου έχει ή όχι σταμπιλιζατερ...

Φιλικά

Υ.Γ. Για JAPAN vs EUROPE υπάρχει αλλου threadακι....

...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Σαφως και επρεπε να εχει,αν σκεφτουμε οτι η 748 το ειχε στανταρ απο το 1996...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Σαφως και επρεπε να εχει,αν σκεφτουμε οτι η 748 το ειχε στανταρ απο το 1996...
    Σαφώς , πατριώτη , και δεν θα έπρεπε να το είχε γιατί θεωρούμαστε από τους Ιταλούς τριτοκοσμικοί και σαφώς ο Εισαγωγέας το αφαίρεσε και σαφώς 10 έτη πριν αγοράζαμε λιγότερα Κινέζικα και σαφώς ΖΗΤΩ τα gsxr, γιατί είναι ντουμπανα...

Και σαφώς, είμαστε ελάχιστοι, άσε που σαφώς δεν καταλαβαινόμαστε...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ducati 848 1
    από tony otis στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 12:27
  2. DUCATI 848 και service
    από tony otis στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 11:27
  3. Ducati 848-επισημη παρουσιαση
    από nakedorange στο forum Νέα