Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

Βαγγέλη στην τελική τους λες "κάποιοι άνθρωποι έρχονται από ενδιαφέρον για τα παιδιά σας
    και εσείς το αρνείστε; Μήπως αυτοί ενδιαφέρονται για αυτά τα παιδιά περισσότερο απο εσάς;"
    Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπάρξει άνθρωπος που δεν θα τον αγγίξει κάτι τέτοιο
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε παιδιά ναι νταξει....αλλά αν κάτσω και σάς πω για το πώς ξοδεύονταν χιλιάρικα ολόκληρα σε "εστιάσεις",θα φρίξετε.

Και τέλος πάντων,κάποιοι άνθρωποι θα πάρουν άδεια από τη δουλειά τους,θ' αφήσουν στη μέση πράγματα σημαντικά γιατί;

Γιατί αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα,γιατί ξέρουνε από πόνο και γιατί νοιάζονται γαμώ την τρέλλα μου!

Ε, ας το τιμήσουν αυτό που να πάρει!

Anyway,θα φορέσω το διπλωματικό μου αύριο και θα δούμε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    το θεμα ειναι πως και να γινει δεν θα αλλαξει τιποτα

αν αφυσουμε λιγο τους γονεις στην ακρη, τα παιδια δεν θα δωσουν σημασια

το μονο που θα χασουν μαθημα και θα "παιξουν" με τις μηχανες

(αυτη ειναι η πραγματικοτητα και το μονο σιγουρο, και το ξερω προσωπικα σε κατι αναλογο στην Πατρα με δημους κλπ μεσα...)

η ομιλια θα επρεπε να γινει στους γονεις, οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι....

αν εκπαιδευτουν σωστα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

(αυτη ειναι η πραγματικοτητα και το μονο σιγουρο, και το ξερω προσωπικα σε κατι αναλογο στην Πατρα με δημους κλπ μεσα...)

η ομιλια θα επρεπε να γινει στους γονεις, οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι....

αν εκπαιδευτουν σωστα
    Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω Σωτήρη.Τα παιδιά είναι ανοιχτά,εύπλαστα και έχουν τρομερή ικανότητα μάθησης,αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο.
    Από την αρχή τής ιδέας αυτής για τούς γονείς είχα ενδοιασμούς που δυστυχώς βγήκαν.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

αν εκπαιδευτουν σωστα

λες σαχλαμαρες.

εισαι αρνητικος.πραγμα που εμενα με αφηνει αδιαφορο

προδιαγραφεις το αποτελεσμα.Κι αυτο με αφηνει αδιαφορο

Η πραγματικοτητα που επικαλεισε με αφηνει αδιαφορο οσο πραγματικη κι αν ειναι

Οταν πας να κανεις ΚΑΤΙ .Το μονο που δε σε απασχολει ειναι η πραγματικοτητα

Γιατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αξιζει σ'αυτη την πουτανα τη ζωη ειναι εκτος πραγματικοτητας.

ξεκολα και μην σπερνεις αρνητισμο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω Σωτήρη.Τα παιδιά είναι ανοιχτά,εύπλαστα και έχουν τρομερή ικανότητα μάθησης,αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο.
    Από την αρχή τής ιδέας αυτής για τούς γονείς είχα ενδοιασμούς που δυστυχώς βγήκαν.
    το εχω ζησει

δεν το λεω ετσι...

οχι πως δεν θα γινει κατι

αλλα θελει δουλεια και οργανωση, με δυο λογια δεν κανεις κατι

σιγουρα κατι ειναι απο το τιποτα, και εγω μαζι σας ειμαι,

απο εκει και περα δεν ξερω το προγραμμα αλλα θα μπορουσε να γινει σε μια μερα

Παρασκευη δεν ηταν, 2-3 ωρες το πολυ οποτε μεχρι δυο το μεσημερι θα ειναι ελευθεροι

αυτη ειναι η γνωμη μου

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Φίλε ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι μηδενιστικό, και αν είναι αλήθεια εμείς θα έχουμε κάνει το σωστό, αν όμως έστω και ένα παιδί σκεφτεί λίγο και φορέσει κράνος ε τότε κάτι θα έχει γίνει.
    Να πω και κάτι που βλέπω και μου αρέσει. Το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει κάποια λεφτά παραπάνω για καλύτερο εξοπλισμό διαρκώς αυξάνεται. Δεν μιλώ για αυτούς που έχουν μια κάσκα για να μην τους γράψουν

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    λες σαχλαμαρες..... μην σπερνεις αρνητισμο.

μπορει να εχεις δικιο

αλλα μην μπερδευεις την πραγματικοτητα με τον "αρνητισμο"

εγω δεν ειπα να μην πανε αλλα σε ποιους πρεπει να μιλησουν πρωτα

ποιοι πρεπει να ξυπνησουν

τελος οταν γινετε μια ενημερωση με φυλαδια, βιντεο εξοπλισμο προστασιας κλπ

και οι καρεκλες γεμιζουν με δημαρχους και λοιπους.... (τα καναλια κανουν δουλεια)

και δεν πατα ενα παιδι τι σου λεει αυτο

αν λοιπον δεν μαθουν οι γονεις τα παιδια

αν εμεις δεν βαζουμε κρανος και ζωνη μην περιμενει να δει τα παιδια να το κανουν

πριν 5-6 μηνες σκοτωθηκε ενας 17χρονος στην Πατρα

οι φιλοι του πολλοι

εχουν γεμισει οι δρομοι σπρευ "Πιπι ζει" " αντιο φιλε " κλπ

δεν ηρθε ενας στην κηδεια με κρανος

Παίρνω το θάρρος να αντιγράψω ένα post τού Κώστα(el hymador)που μόλις διάβασα και μού άρεσε ιδιαίτερα,ειδικά προς το τέλος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημερα για επαγγελματικους λογους ημουνα στο Μοναχο. Δεν εκατσα στην πολη αλλα διενυσα 250 χλμ στην ευρυτερη περιοχη της Βαυαρικης επαρχιας...

Τι να πω ρε γαμοτο!!;

Οι ανθρωποι έχουν καταφερει με την συμπεριφορα τους μια ποιοτητα ζωης που εδω δεν προκειτε να βιωσουμε ποτε!!

Δρομοι; γυαλοχαρτο αλφαδιασμενο, σημανση που και τυφλος παει στον προορισμο του, συμπεριφορα οδηγων αψογη!

Κουκλιστικα χωρια - μακετες, πεντακαθαρα. Νομιζα οτι ημουν σε παραμυθι.

Ευγενικοι. Ειναι συνηθεια τους πλεον....οπως εμεις αραδιαζουμε Χριστοπαναγιες και καντιλια για ψιλου πηδημα, αυτοι μοιραζουν χαμογελα...

Επαθα πολιτισμικο σοκ μιλαμε.

Σκηνη πρωτη:

Στον ενα και μοναδικο δρομο που συναντησα και δεν υπηρχε λωριδα για ποδηλατες, ειχε σχηματιστει ουρα 20-25 αυτοκινητων που πηγαινα σημειωτον υπομονετικα πισω απο εναν ποδηλατη μεχρι που αυτος να ξαναμπει στον ποδηλατοδρομο...ουτε κορνες, ουτε μπινελικια...για κανα δυο χιλιομοετρα πηγαιναμε με 20χ.α.ω. πισω απο τον ποδηλατη

Μικρα παιδακια συνοδεια ενηλικων παντα, εκαναν και αυτα ποδηλατο φορωντας ολα ανεξαιρετως Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ !!! ναι...ολα ανεξαιρετως!!! πρεπει να ειδα εκατονταδες παιδακια με ποδηλατο, ουτε ενα ομως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο.

Σκηνη δευτερη:

Εργα στον δρομο στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας, προειδοπητικη σημανση -φυσικα- κανα χιλιομετρο πιο πριν.... πλησιαζω και βλεπω στον αδειο κατα τα αλλα δρομο, ενα αυτοκινητο να με περιμενει....περιμενε ο ανθρωποις να περασω ενω ειχε ολη την ευχαιρεια και το δικαιωμα να συνεχισει την πορεια του χωρις προβλημα ...

τι να πει κανεις; ολα ηταν αψογα σχεδιασμενα, τακτοποιημενα, προγραμματισμενα...

τρομερη εντπωση μου εκανε οτι παρ ολο που κινηθηκα ως επι το πλειστον σε επαρχιακους δρομους με καλλιεργειες δεξια - αριστερα, το χορταρι στην ακρη του δρομου ηταν αλφαδιασμενο λες και το ειχες κοψει με το κοπιδι!!...μιλαμε χιλιομετρα ολοκληρα και ουτε ενα κοτσανι φυτου δεν επμπαινε στον δρομο!!!! λεπτομερεια, αλλα κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα....

Δαση; ...δαση να δουν τα ματια σου! απαλαγμενα απο αυθαιρετες αγροικιες, σκουπιδια και ολες τις κλασσικες μαλακιες που συναντας εδω...

Ως ποτε θα επικαλουμαστε το κλιμα και το γονιδιο για τις καφριλες μας ρε γαμοτο;
    Αν αυτος ο λαος ειναι ''ξενερωτοι'' και ''ελα μωρε με τους μαλακες τωρα'' πολυ θα ηθελα να ειμαι μαλακας και ξενερωτος.

Σιγουρα απολλαμβανουν πολυ περισσοτερο την ζωη απο εμας...

α! και αρκτετες μοτοσικλετες, BMW οι περισσοτερες φυσικα..... για προστατευτικο εξοπλισμο και τετοια δεν το συζητω καθολου...το R1200SΤ κανει θραυση εκει πανω, πρεπει να ειδα πανω απο 15!
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Φίλε ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι μηδενιστικό, και αν είναι αλήθεια εμείς θα έχουμε κάνει το σωστό, αν όμως έστω και ένα παιδί σκεφτεί λίγο και φορέσει κράνος ε τότε κάτι θα έχει γίνει.
    Να πω και κάτι που βλέπω και μου αρέσει. Το ποσοστό των ανθρώπων που δίνει κάποια λεφτά παραπάνω για καλύτερο εξοπλισμό διαρκώς αυξάνεται. Δεν μιλώ για αυτούς που έχουν μια κάσκα για να μην τους γράψουν

κοιτα δεν διαφωνω με αυτα που λες ή λενε γενικος και που πανε να κανουν

απλα ειπα τι πιστευω

και τελος για να μην περεξηγηθω δεν θα πω κατι αλλο

γιατι η κουβεντα αυτη ειναι πολυ σοβαρη για να γινει απο εδω

το σιγουρο ειναι πως εχω βιωσει καποια πραγματα και μιλαω

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Παίρνω το θάρρος να αντιγράψω ένα post τού Κώστα(el hymador)που μόλις διάβασα και μού άρεσε ιδιαίτερα,ειδικά προς το τέλος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημερα για επαγγελματικους λογους ημουνα στο Μοναχο. Δεν εκατσα στην πολη αλλα διενυσα 250 χλμ στην ευρυτερη περιοχη της Βαυαρικης επαρχιας...

Τι να πω ρε γαμοτο!!;

Οι ανθρωποι έχουν καταφερει με την συμπεριφορα τους μια ποιοτητα ζωης που εδω δεν προκειτε να βιωσουμε ποτε!!

Δρομοι; γυαλοχαρτο αλφαδιασμενο, σημανση που και τυφλος παει στον προορισμο του, συμπεριφορα οδηγων αψογη!

Κουκλιστικα χωρια - μακετες, πεντακαθαρα. Νομιζα οτι ημουν σε παραμυθι.

Ευγενικοι. Ειναι συνηθεια τους πλεον....οπως εμεις αραδιαζουμε Χριστοπαναγιες και καντιλια για ψιλου πηδημα, αυτοι μοιραζουν χαμογελα...

Επαθα πολιτισμικο σοκ μιλαμε.

Σκηνη πρωτη:

Στον ενα και μοναδικο δρομο που συναντησα και δεν υπηρχε λωριδα για ποδηλατες, ειχε σχηματιστει ουρα 20-25 αυτοκινητων που πηγαινα σημειωτον υπομονετικα πισω απο εναν ποδηλατη μεχρι που αυτος να ξαναμπει στον ποδηλατοδρομο...ουτε κορνες, ουτε μπινελικια...για κανα δυο χιλιομοετρα πηγαιναμε με 20χ.α.ω. πισω απο τον ποδηλατη

Μικρα παιδακια συνοδεια ενηλικων παντα, εκαναν και αυτα ποδηλατο φορωντας ολα ανεξαιρετως Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ !!! ναι...ολα ανεξαιρετως!!! πρεπει να ειδα εκατονταδες παιδακια με ποδηλατο, ουτε ενα ομως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο.

Σκηνη δευτερη:

Εργα στον δρομο στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας, προειδοπητικη σημανση -φυσικα- κανα χιλιομετρο πιο πριν.... πλησιαζω και βλεπω στον αδειο κατα τα αλλα δρομο, ενα αυτοκινητο να με περιμενει....περιμενε ο ανθρωποις να περασω ενω ειχε ολη την ευχαιρεια και το δικαιωμα να συνεχισει την πορεια του χωρις προβλημα ...

τι να πει κανεις; ολα ηταν αψογα σχεδιασμενα, τακτοποιημενα, προγραμματισμενα...

τρομερη εντπωση μου εκανε οτι παρ ολο που κινηθηκα ως επι το πλειστον σε επαρχιακους δρομους με καλλιεργειες δεξια - αριστερα, το χορταρι στην ακρη του δρομου ηταν αλφαδιασμενο λες και το ειχες κοψει με το κοπιδι!!...μιλαμε χιλιομετρα ολοκληρα και ουτε ενα κοτσανι φυτου δεν επμπαινε στον δρομο!!!! λεπτομερεια, αλλα κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα....

Δαση; ...δαση να δουν τα ματια σου! απαλαγμενα απο αυθαιρετες αγροικιες, σκουπιδια και ολες τις κλασσικες μαλακιες που συναντας εδω...

Ως ποτε θα επικαλουμαστε το κλιμα και το γονιδιο για τις καφριλες μας ρε γαμοτο;
    Αν αυτος ο λαος ειναι ''ξενερωτοι'' και ''ελα μωρε με τους μαλακες τωρα'' πολυ θα ηθελα να ειμαι μαλακας και ξενερωτος.

Σιγουρα απολλαμβανουν πολυ περισσοτερο την ζωη απο εμας...

α! και αρκτετες μοτοσικλετες, BMW οι περισσοτερες φυσικα..... για προστατευτικο εξοπλισμο και τετοια δεν το συζητω καθολου...το R1200SΤ κανει θραυση εκει πανω, πρεπει να ειδα πανω απο 15!
    κι ομως φιλε μου οπως εγραψες παραπανω αν οχι ολοι οι ελληνες, τοτε σιγουρα το 90% ολα τα παραπανω τα θεωρει φλωρια και μαλακιες...

καθως επισης αυτους που μοιραζουν τα χαμογελα κι οχι τα γαμοσταυριδια ρομαντικους και αδερφες...:a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    .... τοτε σιγουρα το 90% ....

και φυσικα εμεις ειμαστε το 10%

τελικα θα μου πει καποιος

ποιοι ειναι αυτοι που που κανουν τις παραβασεις ;;;

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Βαγγέλη πραγματικά αν καταφέρει τελικά να γίνει η συνάντηση θα είναι καλό! Παρόλη την ξεροκεφαλιά τους και την λύπηση για τα λεφτουδάκια τους κατά κάποιο τρόπο το θεωρώ υποχρέωσή μας, αφού μπορούμε, να δώσουμε σε 5-10 ανθρώπους να δουν λίγο παραπέρα!!!

Ακόμα και ένας να σωθεί αξίζει!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Retired Rider Το avatar του/της 675
    και φυσικα εμεις ειμαστε το 10%

τελικα θα μου πει καποιος

ποιοι ειναι αυτοι που που κανουν τις παραβασεις ;;;
    δε ξερω να σου απαντησω πραγματικα...
    αν ηξερα θα λυνοταν και το προβλημα..

ενα θα σου πω ομως που το θυμαμαι πολυ καλα!
    την πρωτη μου μερα στο δρομο με το παπι στο δρομο ενιωθα λες και ημουν μεσα στη ζουγκλα..

και παντα αναρωτιομουν γιατι τοσος εκνευρισμος και τοση βιασυνη απο ολους!!
    κατα τη γνωμη μου οι ριζες ολων αυτων των προβληματων ειναι αλλου κ ουδεμια σχεση με την οδηγηση εχουν

το προβλημα πρεπει να αναζητηθει στο λογο που ωθει τον καθενα να οδηγησει παρανομα ή και επιθετικα...ετσι πιστευω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    δε ξερω να σου απαντησω πραγματικα...
    αν ηξερα θα λυνοταν και το προβλημα..

ενα θα σου πω ομως που το θυμαμαι πολυ καλα!
    την πρωτη μου μερα στο δρομο με το παπι στο δρομο ενιωθα λες και ημουν μεσα στη ζουγκλα..

και παντα αναρωτιομουν γιατι τοσος εκνευρισμος και τοση βιασυνη απο ολους!!
    κατα τη γνωμη μου οι ριζες ολων αυτων των προβληματων ειναι αλλου κ ουδεμια σχεση με την οδηγηση εχουν

το προβλημα πρεπει να αναζητηθει στο λογο που ωθει τον καθενα να οδηγησει παρανομα ή και επιθετικα...ετσι πιστευω...

καπως ετσι ειναι τα πραγματα

και μετα λεμε

τι μου εκανε αυτο και τον πο$^%η κλπ

και τα ιδια ο αλλος για εμας

και ολοι εχουμε δικιο

και ολοι εχουμε αδικο

και δεν λεω ολα καλα στο Μοναχο

ΑΛΛΑ εχουν δρομου εχουν χωρους σταθμευσης εχουν συγκοινωνια γενικα εχουν

οποτε γιατι τα παραπονα

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα