Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

το ότι ειναι delivery τι πάει να πει? ότι δεν πρέπει να τον σέβεσαι σαν άνθρωπο?

εγώ σέβομαι πιο πολύ αυτόν που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην οικογενειά του από τον άλλο τον μπάτσο που τα παίρνει και που πουλάει προστασία ή που πουλάει ναρκωτικά!!!!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    του δείχνω υπηρεσιακή ταυτότητα "Ελληνική Δημοκρατία Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς", τα δικά σου του λέω εγώ.
    Του έφυγαν τα κακάκια.
    Στο σκηνικό αυτό το περιπολικό αμέτοχο.Χωρίζει εμάς βάζει τον μαυρούκο στο jeep & φεύγουν.
    Εν τω μεταξύ τα αυτοκίνητα να συνεχίζουν να μπαίνουν παράνομα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

καλα εκανες και καλα τα λες

το θεμα ειναι πως το παλικαρι το μαζεψαν χωρις αιτια ή ειχε κανει κατι;;;
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Συμφωνω με τα λεγομενα σου.Συνηθως ειναι συγκροτημενα και με αποψη.

Ομως η γενικοτητα που ειπες παραπανω μ αφηνει τουλαχιστον παραξενεμενο.
    Μαλλον την αρχουσα ταξη την βολευει ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους αστυνομια...

ΕΓΩ ως πολιτης ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ η κατασταση της Ε.Α.????!!!?????

Το να εχω υποτακτικους των 1000Ε (πολλα τους ειναι)

θα με βολευε στην περιπτωση που...

-ΑΝ ... Ειχα θωρακισμενη Μerceda, και χρειαζομουν 1 ασφαλιτικο αυτοκιν. να με
    πηγαινει καθε μερα ειτε στο Υπουργειο μου,ειτε στο εργοστασιο μου.
    γιατι απ εξω θα με περιμενε καθε μερα ενας ΟΧΛΟΣ εργαζομενων να με λιντζαρει
    (η γιατι οχι και απολυμενων)

-ΑΝ...επρεπε να περασω κανα νομοσχεδιο κατα της Παιδειας και εβαζα ασφαλητες
    μεσα σε πανεπιστημια ωστε να ρουφιανευουν τις κινησεις των φοιτητων.

-ΑΝ...ηταν να προστατεψω απο διαδηλωτες κανα καζινο που επεκτεινεται μεσα σε κανα δρυμο
    :a015: :a017: :a015: :a017:

Μαγκες παρτε το χαμπαρι...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    (Ισως το οικονομικο λομπυ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

Μην ξεγελατε τον εαυτο σας οτι φταιει η 'ρημαδα η κοινωνια'
    και "οχου τα παιδια δεν εχουνε παιδεια"

Οσοι αποφασιασαν να κανουν αυτο το επαγγελμα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ...

ΟΧΙ φίλε μου. Κάνεις λάθος! Μπερδεύεις το μίζερο "η ρημάδα η κοινωνία" με αυτό που λέω.
    Να πω λοιπόν.
    Σαφώς και συμφέρει όλους μας ΑΥΤΗ η ΕΛΑΣ γιατί:

- Μας καταλαβαίνουν όταν κλαιγόμαστε για τις καθημερινές μαλακοπαραβάσεις μας.
    - Όταν δούμε πως δεν μας παίρνει η κλαούρα το γυρνάμε στον τσαμπουκά και στο... "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" οι άνθρωποι συνήθως μαζεύονται. Επειδή στο Ελλαδιστάν οι διακριτοί ρόλοι είναι κάτι όπως... η Δικαιοσύνη στο άμπου ντάμπι ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κάνουμε τους καμπόσους να πετυχαίνουμε και αυτόπου θέλουμε.
    - Στα πολύ δύσκολα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε κάποιον διοικητή κάποιον "μπατσούλη" που θα μας... βοηθήσει να προσπεράσουμε έναν δύσκολο νομικό σκόπελο. Στο χωριό ο ντόπιος αστυνομικάκος θα κάνει τα στραβά μάτια στην καταπάτηση του κτήματος του διπλανού ο οποίος ας πούμε έχει πεθάνει και τα εγγόνια του ζουν στην Αυστραλία. Στην πόλη δεν θα πει τίποτα επειδή είναι γνωστός μας για την παράνομη αποθηκούλα καιπάει λέγοντας.
    - Περισσότερο από όλα... συμφέρει φίλε μου να ΜΗΝ έχει παιδεία γιατί απλούστατα είμαστε ως λαός διχασμένοι απένατι της. Τη θέλουμε αλλά όχι και πολύ. Τη ζητάμε αλλά ε μέχρι ένα όριο. Παραφροσύνη το λέω εγώ αυτό! Και σε συζητήσεις ακούς κιόλας "μπάτσος θα πας να γίνεις"; Είναι και υποτιμητικό.
    Γενικά είναι μία πάρα πολύ σκληρή δουλειά που... κανείς δεν θέλει να κάνει αλλά... πρέπει!

Αυτά δεν ε΄χουν σχέση με την μίζερη ρημάδα κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.
    Η κάθε κοινωνία φίλε είναι ο καθρέφτης μας. Εμείς τη φτιάχνουμε εμείς λειτουργούμε σε αυτήν. Και αναλόγως αυτήν την παιδία έχουμε αυτήν την αστυνομία αυτούς τους πολιτικούς κλπ κλπ.
    ΚΑι μην είσαι τόσο απόλυτος πως ΟΛΟΙ τους διάλεξαν αυτό το επάγγελμα. Άλλοι άλλα περίμεναν άλλα ήθελαν και... αλλιώς τα βρήκαν.
    Όταν σε πηδάει ο από πάνω όταν σε πηδάει ο βλάχος με τα φράγκα και σου λέει "θα σε στείλω στον Έβρο" όταν σε πηδάει ο δήμαρχο ςο νομάρχης και όταν οι πολιτικοί παίζουν τα δικά τους παιχνίδια κι αναλόγως "χορεύει" η αστυνομία και βλέπεις πως ο λαός ΔΕΝ σε συμπαθεί πραγματικά, ε πίστεψε με μαζεύονται τόσα πολλά μέσα σου που κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ φταίμε γι αυτό γιατί αυτό θέλουμε. Πάπαλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Τα ίδια και τα ίδια έχουμε γίνει εδώ μέσα. Οι κακοί μπάτσοι και εμείς οι άλλοι.

Και αφού επαναλαμβάνεστε εσείς θα το κάνω και εγώ.

Την επόμενη φορά που θα είστε να ανάσκελα στην άσφαλτο και θα τρέχουν τα αίματα, μην αφήσετε τον "κωλομπασκίνα" να σας βοηθήσει ή να σας πει καμιά κουβέντα για να ξεχαστήτε, γιατί κατα βάθος είναι πολύ κακός άνθρωπος.

Αν ζούσατε στην πολιτισμένη Βόρεια Ευρώπη η Αμερική (εκεί που σχεδιάζουν να σηκώσουν τοίχο με το Μεξικό) δεν θα βλέπατε το παραπάνω σκηνικό, για τον απλούστατο λόγο του ότι ο μαύρος δεν θα βρισκόταν στην χώρα. Θα είχε απελαθεί κατα πάσα πιθανότητα με κίνδυνο για την ζωή του, στην χώρα από την οποία ήρθε. Μήπως το προτιμάτε? (Να θυμίσω και μερικές χώρες και τους πρόσφατους νόμους τους για την μετανάστευση? Αγγλία-Γαλλία-Αυστρία-Δανία-ΟΛΛΑΝΔΙΑ - το τελευταίο με κεφαλαία γιατί κατά την γνώμη μου έχει ιδιαίτερη σημασία)

PS Δεν παίζουν προσλήψεις με μέσο πιά.
    PS2 Ποιός μισεί ποιόν, και ποιός προάγει την συμπεριφορά τους φαίνετε πεντακάθαρα για άλλη μια φορά σε αυτό το post.
    PS3 Εμείς είμαστε οι τέλοιοι εκπρόσωποι του ελληνικού ιδεόδους και η καθεμερινή συμπεριφορά μας μόνο θετική κρίνετε για τον τόπο και τον σεβασμό του συνανθρώπου. (και οι ακράπες δεν κάνουν παραπάνω θόρυβο από τις μαμήσιες-και όλοι κινούμαστε ΠΑΝΤΑ μέσα στα νόμιμα όρια ταχύτητας κλπ κλπ κλπ)
    PS4 Και τεσπά για το μπουμπούκι που απαλοτρίωνε τράπεζες πολύ πιθανά εκμεταλευόμενο τις παροχές του κράτους στον ριζοσπάστη μπαμπά δεν είναι να γίνεται και κανένα θέμα εδώ μέσα. Να στηρίζουμε όμως και να γιγαντώνουμε το καπιταλιστικό σύστημα αγοράζοντας κίτρινα μηχανάκια κάθε που αλλάζει μοντέλο ξέρουμε.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Την επόμενη φορά που θα είστε να ανάσκελα στην άσφαλτο και θα τρέχουν τα αίματα, μην αφήσετε τον "κωλομπασκίνα" να σας βοηθήσει ή να σας πει καμιά κουβέντα για να ξεχαστήτε, γιατί κατα βάθος είναι πολύ κακός άνθρωπος.
    Θα ηταν πολυ ενδιαφερων να μαθω την αποψη σου
    για πολλες αλλες πλευρες τις Ε.Α. ...απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι θα τις ξερεις...

Παραπανω ανεφερες ενα πραγμα που αν μη τι αλλο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!(για ανθρωπο παντα)

To αν παιζουν προσληψεις με μεσον στην αστυνομια θα μου επιτρεψεις να το ξερω απο πρωτο χερι...δεν ειναι γαλαζια μονο στην στολη... ...πλεον...

Το μπουμπουκι που ξηλωνε τραπεζες δεν εχει κανενα ελαφρυντικο...
    Και ανελαβε την ευθυνη νομιζω...

αντιθετα τα "μπουμπουκια" που τα στριμωξαν μεταξυ δακρυγονων,κροτου-λαμψης
    στο Συνταγμα επειδη διαδηλωναν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ (Ειδες η μοιρα τι παιχνιδια παιζει εεε?)

αυριο θα λενε στο παιδι τους "Διαβαζε,να μην γινεις σαν και μενα..."

Τελος παντων...ο καθενας κανει τις επιλογες του

ps. Να πατε να ρωτησετε καποιον καθηγητη "Βελτσο" για το ποιοι κατεβαιναν απο τις κλουβες των ΜΑΤ και τι φοραγαν...

ps2 Εχει δει ποτε κανεις αστυνομικους να καταγγελουν τους ανωτερους τους???
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Παραπανω ανεφερες ενα πραγμα που αν μη τι αλλο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!(για ανθρωπο παντα)

To αν παιζουν προσληψεις με μεσον στην αστυνομια θα μου επιτρεψεις να το ξερω απο πρωτο χερι...δεν ειναι γαλαζια μονο στην στολη... ...πλεον...

Το μπουμπουκι που ξηλωνε τραπεζες δεν εχει κανενα ελαφρυντικο...
    Και ανελαβε την ευθυνη νομιζω...

αντιθετα τα "μπουμπουκια" που τα στριμωξαν μεταξυ δακρυγονων,κροτου-λαμψης
    στο Συνταγμα επειδη διαδηλωναν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ (Ειδες η μοιρα τι παιχνιδια παιζει εεε?)

αυριο θα λενε στο παιδι τους "Διαβαζε,να μην γινεις σαν και μενα..."

Τελος παντων...ο καθενας κανει τις επιλογες του

ps. Να πατε να ρωτησετε καποιον καθηγητη "Βελτσο" για το ποιοι κατεβαιναν απο τις κλουβες των ΜΑΤ και τι φοραγαν...

ps2 Εχει δει ποτε κανεις αστυνομικους να καταγγελουν τους ανωτερους τους???
    Πόσοι από τους γράφοντες στο συγκεκριμένο post θεωρούν τους μπάτσους ανθρώπους?

Για τις προσλήψεις μπορεί να κάνω λάθος.

Το ποιός ανέλαβε ευθύνες και κάτω από ποιά πίεση το είδαμε στα κανάλια πολύ πρίν την "απολογία" του "επαναστάτη" "Το κόμμα δεν φέρει ευθύνη για τις πράξεις μελών οικογένιας των στελεχών του" Το είπε ο ίδιος που πρότεινε στο πιτσιρίκι να αφήνει τους συμαθητές του να αντιγράφουν, αν σε βοηθάω.

Αυτοί που διαδήλωναν τι ακριβώς ψήφισαν?

Και ποιός έλληνας θέλει το παιδί του να γίνει σαν τον ίδιο, τον αδικημένο από την κοινωνία, τον θεό, την φύση και όλες τις υπόλοιπες ρυθμιστικές οντότητες του σύμπαντος?

Τις επιλογές μας τις κάνουμε σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι φανταζόμαστε μόνοι μας. (εκτος αν ζεις στην Χριστιανία, αλλά και εκεί από ότι ακούω δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα τώρα τελευταία)

Τον Βέλτσο δεν τον καταλαβαίνει, και δεν θέλει να τον καταλάβει, ούτε ο Βέλτσος, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και όσο για την καταγγελία ανωτέρων κάνε ένα search ΕΔΩ ΜΕΣΑ να δεις πόσοι συμφορουμίτες μας φοβούνται να πάνε στην επιθεώρηση εργασίας για το καθημερινό μαμήση που τρώνε που στην τελική σιγά μην ψάξει ο επόμενος εργοδότης σου τι έκανες πριν (με εξαίρεση κάποιους κύκλους επαγγελμάτων) και μετά έλα να συζητήσουμε τι θα πάθει ο νέοπας που θα καταγγείλει τον ανώτερο.

Αυτή την αστυνομία έχουμε γιατί αυτή μας βολεύει ΟΛΟΥΣ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε οχι.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατί οι αστυνομικοί να διαφέρουν στη συμπεριφορά απο την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία;

Κομματι της ειναι κι αυτοί...

+ 1
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αυτή την αστυνομία έχουμε γιατί αυτή μας βολεύει ΟΛΟΥΣ, είτε αρέσει σε κάποιους είτε οχι.

Βολευει τους 300 και την "αυλη τους"...Aυτους και μονο...

Αν μου ελεγες οτι αηδιασα με την κατασταση που βλεπω στην Ε.Α. θα σε παραδεχομουν.

Δεν το ειδα πουθενα γραμμενο,ειδα μονο κατι αραδες για καποιους ληστες...

ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ...
    δεν ψαχνει δικαιολογειες...

δουλειες,ανεργιες και ΤΟΥΦΕΣ!!!(Δες το διπλανο post)

και μην αλλαζεις τα γραφομενα μου.

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Δεν νομίζω ότι άλλαξα κάτι (έστω εσκεμμένα)

Καλό ΣΚ

Απ' όσο έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο thread οι περισσότεροι θα έχετε χαρεί που ένας μπάτσος χαροπαλευει από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή με αλβανούς κακοποιούς.Με ευχαρίστηση θα κατουρούσατε πάνω στο πτώμα του.Και προφανώς @LsKostas για να ξέρεις από πρώτο χέρι όπως λες στην Αστυνομία και στις προσλήψεις της πρέπει να σε είχαν κόψει στις εξετάσεις για να έχεις τόσο μένος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ ρε φίλε στην Εισαγγελία του Πειραιά που είσαι τι παίζεται με τον Καλούση (ήθελε και δίμετρες τρομάρα του το βόδι) και τα άλλα μπουμπούκια εκεί κατω...ακόμα αποφάσεις κατα παραγγελία του Γιοσάκη βγάζετε ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο άλλος ο εισαγγελέας που τα είχε με το τραβέλι τη Χειλουδάκη στον Πειραιά ήταν ή στην Αθήνα...Σιγά ρε φίλε θα αγιάσεις λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι αστυνομικοί το μόνο που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι ένα ρητό από την ταινία Spiderman

"With great power comes great responsibility..."
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
    Απ' όσο έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο thread οι περισσότεροι θα έχετε χαρεί που ένας μπάτσος χαροπαλευει από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη μετά από συμπλοκή με αλβανούς κακοποιούς.Με ευχαρίστηση θα κατουρούσατε πάνω στο πτώμα του.Και προφανώς @LsKostas για να ξέρεις από πρώτο χέρι όπως λες στην Αστυνομία και στις προσλήψεις της πρέπει να σε είχαν κόψει στις εξετάσεις για να έχεις τόσο μένος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ ρε φίλε στην Εισαγγελία του Πειραιά που είσαι τι παίζεται με τον Καλούση (ήθελε και δίμετρες τρομάρα του το βόδι) και τα άλλα μπουμπούκια εκεί κατω...ακόμα αποφάσεις κατα παραγγελία του Γιοσάκη βγάζετε ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο άλλος ο εισαγγελέας που τα είχε με το τραβέλι τη Χειλουδάκη στον Πειραιά ήταν ή στην Αθήνα...Σιγά ρε φίλε θα αγιάσεις λέμε.

τι σχεση έχει το παιδί με όλα αυτα και του τα καταλογίζεις?

Μπορεί και να μην έχει απλά ρωτάω...Γενικά μιλησα.:a24: :a24:

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Πόσοι από τους γράφοντες στο συγκεκριμένο post θεωρούν τους μπάτσους ανθρώπους?
    ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Υπάρχει καποιος νομικός να μας διαφωτίσει...

επιτρέπεται η φωτογραφία ή βιντεοσκόπηση σε δημόσιους χώρους?

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ελληνικη αστυνομια κλεμενο μηχανακι....αλλο ενα ρεκορ!!!!!
    από zoropatra στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 13:59
  2. Ελληνική κόλαση!
    από matmat στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 15:45
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2005, 18:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων