Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ναι , πέρασε ένας χρόνος 27/10/06. αλλά μην ψαρώνεις , θα την βρούμε την άκρη.:wacko:
Καλα...
Πες μου (με Π.Μ.) ποσα ειναι να στα φερω την αλλη (βαρια την παράλλη) Πεμπτη! :smilea:
Μπαααααααα μη φοβάσαι δεν σε αφορά , έχω προσωπικά με τον κύριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
παιδια τωρα αρχιζετε κ τρομαζετε κι εμενα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω ηθελα απ' την Θεσαλλονικη να βαλω βενζινα (στον Σταυρό που δεν σου κανω), μαρτυρας μου η Druuna (που κατα διαβολικη συμπτωση συνταξιδευαμε)!![]()
Αλλα αφ' ενος δεν βρηκα ΟΥΤΕ 1 (ολογραφως ΕΝΑ) βενζιναδικο, αφ' εταιρου ΔΕΝ αναβε το (καμενο οπως αποδεικτηκε τελικα) λαμπακι κι υπολογιζα οτι εχω ακομα...![]()
Εμεινα ενα εβλεπα μπροστα μου την Βεροια... :wacko:
Εγω παρολο που δεν ειμαι μαρτυριαραεχω να πω πως περασαμε ωραιοτατα, εις την ωραιαν Εγνατιαν, χαζευοντας την Βεροια απο μακρια, με το αερακι να μας ανεμιζει ανεπαισθητως τα μαλλακια, καθως περιμεναμε τον Στεργιο τον λεβεντη να μας φερει βενζινη....Ο οποιος κατεφτασε ταχυτατα με μπετονι, το οποιο μου φανηκε ασηκωτο και ατελειωτο, καθως με χαριτωμενες κινησεις βοηθουσα τον Χρησταρα να γεμισει με αυτοσχεδιο χωνι απο ενα περιοδικο που ειχα μολις αγορασει...σνιφ(για το περιοδικο)...
Τεπα να μην πολυλογω εμενα με αρεσε(να το κοιταξω αυτο αραγε πριν γινει μη αναστρεψιμο
Παντως ειναι ωραιο να εχεις παντου φιλους σαν τον Στεργιο...
Στεργιο φιλακια πολλα.....
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
ειναι ωραιες εμπειριες αυτες.. αμα εχεις θετικη ενεργεια..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εγω παρολο που δεν ειμαι μαρτυριαραεχω να πω πως περασαμε ωραιοτατα, εις την ωραιαν Εγνατιαν, χαζευοντας την Βεροια απο μακρια, με το αερακι να μας ανεμιζει ανεπαισθητως τα μαλλακια, καθως περιμεναμε τον Στεργιο τον λεβεντη να μας φερει βενζινη....Ο οποιος κατεφτασε ταχυτατα με μπετονι, το οποιο μου φανηκε ασηκωτο και ατελειωτο, καθως με χαριτωμενες κινησεις βοηθουσα τον Χρησταρα να γεμισει με αυτοσχεδιο χωνι απο ενα περιοδικο που ειχα μολις αγορασει...σνιφ(για το περιοδικο)...
Τεπα να μην πολυλογω εμενα με αρεσε(να το κοιταξω αυτο αραγε πριν γινει μη αναστρεψιμο
Παντως ειναι ωραιο να εχεις παντου φιλους σαν τον Στεργιο...
Στεργιο φιλακια πολλα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Εγω εχω να πω πως περασαμε ωραιοτατα με τον Στεργιο τον λεβεντη ......
...Τεσπα να μην πολυλογω εμενα με αρεσε(να το κοιταξω αυτο αραγε πριν γινει μη αναστρεψιμο.....
....Στεργιο φιλακια πολλα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
απελευθερωμένα ζευγάρια
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ειναι ωραιες εμπειριες αυτες.. αμα εχεις θετικη ενεργεια..!![]()
![]()
θες να μπεις και εσυ στο κολπο εεε
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ουφ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μην δινεις σημασια... :wacko:
Ιστοριες μ' Αρκουδες (κι ασφαλιστες) ειναι...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
![]()
απελευθερωμένα ζευγάρια
θες να μπεις και εσυ στο κολπο εεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
![]()
απελευθερωμένα ζευγάρια
Αππαπα τετοια επιλεκτικη συρραφη φρασεων βρε Σωτηρη ουτε οι κιτρινες φυλλαδες δεν κανουν![]()
Τετοιο ταλεντο κριμα να το αφησεις ανεκμεταλευτο ε; :wacko:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Αππαπα τετοια επιλεκτικη συρραφη φρασεων βρε Σωτηρη ουτε οι κιτρινες φυλλαδες δεν κανουν![]()
Τετοιο ταλεντο κριμα να το αφησεις ανεκμεταλευτο ε; :wacko:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
εγω οτι διαβαζω λεω
και μην μου πεις πως προσθεσα ενα γραμμα
εκτος απο το "σ" στο "τεπα"
ειναι και το ποδι που δεν με περνουν για δουλεια στο "κους κους"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την υπογραφη σου μας δειχνεις εσυ..?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
την υπογραφη σου μας δειχνεις εσυ..?![]()
OXI!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Γελαω με το Χρηστο που κανει μλκιες και με το Σωτηρη που σκεφτεται οπως εγω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μηπως ησουνα και συ τελικα στη βαφτιση...?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
OXI!!!
Γελαω με το Χρηστο που κανει μλκιες και με το Σωτηρη που σκεφτεται οπως εγω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
-------------->??
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
OXI!!!
Γελαω με το Σωτηρη που σκεφτεται οπως εγω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο τωρα ειναι καλο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: