Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ενας νεος σπαμερ γιεννιεται!
![]()
ΤΡΕΜΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ενας νεος σπαμερ γιεννιεται!
![]()
ΤΡΕΜΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μένα... αλλά.... δεν είναι δικό μου το μαγαζί....Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Τι λεεε ρε μαγκα σοβαρα...
ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΒΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ!
Δλδ... εδώ που τα λέμε.... κι εγώ περαστικός είμαι.... είδα φως και μπήκα...
Μου άρεσε το περιβάλλον αυτών που το έφτιαξαν και το λειτουργούσαν (το μαγαζί) και είπα να κάτσω για λίγο... και κάθομαι 5 χρόνια τωρα....
Δεν πάτε καλά... είναι σαν να μπείτε σε ένα μαγαζί που ρταγουδάει η Θώδη κι επειδή δεν γουστάρετε, τα κάνετε όλα πουτάνα για να μην τραγουδάει.... Ε μάλλον θα σας πάρουνε με φορείο από εκεί μέσα....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
H επιστήμη ουδέποτε ασχολήθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πλέον....![]()
...έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Κατρίτση ? ????
Ελενα εσύ είσαι?
που χάθηκες ρε παιδί μου κι έχει φάει τον κόσμο ο Χ"νικολάκης να σε βρει ?![]()
![]()
![]()
ισα ρε μορτη καραμπουζουκλη αραξε τα κυβικα σου σσσσσσσσσσσσσσσσττττττΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Τι λεεε ρε μαγκα σοβαρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν σου ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου δεν σημαίνει ότι δικαιωματικά βρίσκεσαι μέσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Εδώ είσαι λάθος sniper.
Ναι μέν αλλά:
Από την στιγμή που κατά την εγγραφή μας δεν μας ζητήθηκε να δώσουμε διαπιστευτήρια οικονομικοκοινονικοπολιτικομηχανοομοαδοιδεολογικών ...καιπαειλεγοντας φρονημάτων, είμαστε όλοι ευπρόδεκτοι εκ προοιμίου. Με λίγα λόγια είμαστε όλοι αθώοι μέχι αποδείξεως του αντιθέτου.
Και βέβαια έχουμε δικάιωμα να είμαστε εδώ από την στιγμή που για την εγγραφή μας απαιτούνται 2-3 πράγματα που τα πλήρούμε όλοι. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν 20000 μέλη, αλλά 50. Κάτι που δεν θα άρεσε στους ιδιοκτήτες του site στους οποίους τόσο συχνά αναφέρεσαι.
Δικαιώματα έχουμε σε ό,τι μας ανήκει. Έστω και εν μέρει!
Αν αύριο το πρωί ο Julius ξυπνήσει στραβά, κατεβάζει το site για πάντα!
Τι θα κάνεις, μήνυση; Για ποια δικαιώματα έλεγες;
Θάνος..
Δεν διαφωνώ με τα ban. To έχω πει άλλωστε . Άλλο σου λέω. Ότι η κατάσταση δεν έχει όπως την νομίζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι ξέχασα την κονόμα από τις συνδρομές.
Καθόλου λάθος δεν είμαι. Ρώτησε αν κάποιος μπορεί να διώξει κάποιον. Κι απαντήθηκε η ερώτηση.
Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Που δεν κάνω. Εξου και τα ΒΑΝ
Όταν φτίαχνεις ένα ελεύθερο site ενοείτεαι ότι όλοι έχουν το προνόμιο που τους δίνεις. Δηλαδή να γράφουν . Δεν είναι καμιά έξτρα παραχώρηση και είναι και ο λόγος ύπαρξης ένος τέτοιου site. Εγώ δεν μίλησα για περιπτώσεις παρεκτροπών. Αλλά αν δεν μας γουστάρει κάποιος δεν μπορούμε να του λέμε ότι σου κάνουμε χάρη που σε αφήνουμε να γράφεις εδώ. Χάρη σας κάνει αυτός έχει την δυνατότητα να γράψει σε εκατοντάδες φόρουμ αλλά επιλέγει αυτό.
Δεν το καταλαβαίνεις?
Προφανώς κάτι του αρέσει εδώ και μένει, μην τον πιάνεις από μούτρα όμως αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέει.
Τώρα για συνδρομές και τέτοια εγώ δεν έχω πει κάτι καλό θα είναι να τσεκάρεις σε ποιον απαντάς.
Να σου δώσω ενα παράδειγμα.
Κάνεις ένα open παρτυ γιατί το γουστάρεις. Ανοίγεις την πόρτα και λές περάστε κόσμε. Η επιτυχία του πάρτυ εγγυται στο να μαζευτεί κόσμος. Όχι κόσμος που συμφωνει με τις μουσική που θα παίξεις ή με τα ποτά που θα σερβίρεις. Απλά να μαζευτεί κόσμος.
Αν στην πορεία ενας δύο μεθύσουν και τα κάνουν πουτάνα έχεις κάθε δικαίωμα να τους πετάξεις έξω.
Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο με αυτούς που δεν γουστάρουν την μουσική που παίζεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
....
Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)
Δεν διαφωνώ καθόλου. Αν το κάνει δικαίωμά του . Όπως και το να κρατήσει το site σε μια μικρότερη κλίμακα χρηστών που θα συμφωνούν όλοι σε όλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αν σου ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου δεν σημαίνει ότι δικαιωματικά βρίσκεσαι μέσα...
Δικαιώματα έχουμε σε ό,τι μας ανήκει. Έστω και εν μέρει!
Αν αύριο το πρωί ο Julius ξυπνήσει στραβά, κατεβάζει το site για πάντα!
Τι θα κάνεις, μήνυση; Για ποια δικαιώματα έλεγες;
Ας το κάνει αν θέλει δεν θα τον κατηγορήσει κανείς.
Από την στιγμή που δεν το κάνει προφανώς θέλει την πολυφωνία, γιατί σε ένα τέτοιο forum σημασία δεν έχει τίποτε άλλο από το να είσαι μοτοσυκλετιστής . Και κόσμιος βέβαια.
Διώξιμο δεν έχω δει, αλλά ειρωνίες, μπινελίκια, σπάμ μέχρι θανάτου για να γαμήσουμε το thread κάποιου και ανέκτηκότητα στα παραπάνω έχω δέι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)
Κοίτα...και εγώ έχω σιχαθεί το ατελείωτο σπάμ και τον συνεχόμενο χαβαλέ...και προσπαθώ να γράφω αξιοπρεπώς και να κάνω πλάκα με μέτρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.
Το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι λάθος. ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.
Τζάμπα μάγκες όλοι!
Αλλά αυτά που έγραψες παραπάνω τα διαβάζω πολύ συχνά τώρα τελευταία και μου φαίνεται κάπως...
Εντάξει...το ξέρουμε ότι το φόρουμ ανήκει κάπου και είναι δωρεάν για τα μέλη... αλλά δεν είναι και κομψό να μας το κοπανάτε συνέχεια κατάμουτρα... Αν μη τι άλλο ακούγεται λίγο σαν απειλή και τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι λίγο αλλεργικός στις απειλές.... ούτε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι κάποιος μου κάνει μεγάλη χάρη επιτρέποντάς μου να γράφω εδώ ώστε να πρέπει να νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
..... γιατί σε ένα τέτοιο forum σημασία δεν έχει τίποτε άλλο από το να είσαι μοτοσυκλετιστής ....![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όσο οι mod είναι χρήστες, θα έχουν ελαττώματα και θα κάνουν και πολλά λάθη. Είναι αλήθεια ότι άμα σε έχω γνωρίσει και ξέρω τι άνθρωπος είσαι θα σε κρίνω συνολικά και όχι από ένα μόνο ποστ που φαινομενικά θα κοβότανε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή αυτά είναι ευνόητα, όσο και λάθος πιθανόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Διώξιμο δεν έχω δει, αλλά ειρωνίες, μπινελίκια, σπάμ μέχρι θανάτου για να γαμήσουμε το thread κάποιου και ανέκτηκότητα στα παραπάνω έχω δέι.
Το ίδιο κρίνεις μία συμπεριφορά σε έναν άγνωστο και το ίδιο στο φίλο σου; Άμα ξέρεις ότι κάποιος δεν τσαντίζεται εύκολα και τον δεις να βρίζει, θα προσπαθήσεις πρώτα να τον δικαιολογήσεις. Άμα είναι κανένα μαλάκας που όλη την ώρα τσακώνεται, θα τον κρίνεις και πιο αυστηρά απ'όσο πρέπει. Είναι δύσκολα νοήματα αυτά που έχει γίνει η "κλίκα" το σλόγκαν του moto;
Μακάρι να φτιάξουν bots να κάνουν moderation αυτόματα και να ξεμπερδεύουμε.
@THEOD: Ρε συ Θανάση... χρήστες είμαστε remember; κουβέντα κάνουμε ο καθένας από τη σκοπιά που το βλέπει. Απειλές που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δεν είναι απειλές.
Θάνος..
απο τη μια εισαι εσυ, που διαβαζοντας κειμενα "απειλες" αντιδρας, και ας μην κατευθυνονται προς τα σενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν μη τι άλλο ακούγεται λίγο σαν απειλή και τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι λίγο αλλεργικός στις απειλές.... ούτε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι κάποιος μου κάνει μεγάλη χάρη επιτρέποντάς μου να γράφω εδώ ώστε να πρέπει να νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη...
απο την αλλη, δεν αγγιζει ΚΑΝ τα ατομα που πηγαινουν οι αναφορες...![]()