Καφετζής έγινε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
nai tha paei na ftiaksei fiteia
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καφετζής έγινε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
nai tha paei na ftiaksei fiteia
![]()
![]()
ego pali tha elega einai thema amerikanopoiisis....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ναι τιφο μου, αυτη ειναι μοτοσυκλετα.....μη κοιτας που τη μεγαλυτερη τελικη που εχει καταγραφει με MT-01 ειναι πανω στο φορτηγο που τη μετεφερε απο το εργοστασιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε σεις, τι ειναι αυτο που μας εχει πιασει ολους με τα κλασσικα τωρα τελευταια?
εχετε ανρωτηθει τι σημαινει?
σοβαρα τωρα, ολο γλυκοκοιταω κατι enfield, triumph, norton, ducati, moto guzzi.....
μηπως γερναω?
μηπως αρχιζω να καταλαβαινω ποσο ματαιο ειναι το κυνηγι των απολυτων επιδοσεων?
μηπως οι νεοι σχεδιαστες στερουνται εμπνευσης και δεν εχουν να προσφερουν κατι πραγματικα καινουργιο?
γιατι τελικα το παλιο ειναι και πιο ''φρεσκο''?
...και να πεις οτι τα μοντελα αυτα μου φερνουν νοσταλγια και αναμνησεις, στο μυαλο.....
ουτε που τα ηξερα ποτε, δεν εχω μεγαλωσει μαζι τους...
easy rider kai kala.
afou then mas afinoune na trexoume pame xalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na bgalei ta eksoda more...tora pou ta zoniana....:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καφετζής έγινε ;![]()
kala to parkinson den to glitoneisΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να βάλω κι άλλο ένα κρυφό ερωτάκι ;
έτσι μικρό μικρό να πέσει μαλακά η κεραμίδα..![]()
![]()
Το χοντραίνεις επικίνδυνα !Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οχι μωρε, δεν ηθελα να βαλω αυτη...![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον θα πρέπει να κινηθώ προς Αλτσχάϊμερ μεριάΑρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
kala to parkinson den to glitoneis
![]()
![]()
Είναι άραγε ορατή σε όλους αυτή η διαχρονικότητα που εκπέμπουν αυτές οι μοτοσυκλέτες σε αντίθεση με τις σημερινές που κάθε λίγο και λιγάκι τις αντικαθιστούν και τις κάνουν να δείχνουν μακρυνό παρελθόν ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και αυτο δεν με χαλαγε καθολου βεβαια...
Τούτες εδώ έχουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, έχουν μια γοητεία που κρατάει καιρό !
Άλλη μια που μου κάνει βαρβάτο κλικ..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι άραγε ορατή σε όλους αυτή η διαχρονικότητα που εκπέμπουν αυτές οι μοτοσυκλέτες σε αντίθεση με τις σημερινές που κάθε λίγο και λιγάκι τις αντικαθιστούν και τις κάνουν να δείχνουν μακρυνό παρελθόν ;
Τούτες εδώ έχουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, έχουν μια γοητεία που κρατάει καιρό !
Άλλη μια που μου κάνει βαρβάτο κλικ..![]()
![]()
Και αυτη γ@μ@τη ειναι!!
οπως επισης και αυτη την εδινε( η την δινει) η αντιπροσωπεια σε ξεφτιλα τιμη...τζαμπα το μηχανακι!!....αλλα...![]()
Kawasaki ε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...αλλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()