Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Το πρώτο μου μηχανάκι!

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Πάντως αν σαρέσει κάποιο παπί στα 50 κυβικά μην το πολυσκέφτεσαι για το μέγεθος!
    Εγώ είμαι 1.93 και 88 κιλά και με ένα 100άρι παπί ήμουν μια χαρά! Και διπλός την πάλευε η
    πάπια! Ασε που σε αντίθεση με τα περισσότερα σκούτερ λόγω των μεγάλων σε ακτίνα τροχων
    έχεις και καλύτερο κράτημα!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Τι προτείνεις εσύ να πάρω?

Μανιβελάτο μέλος
    κοίτα παπί θα ήταν μία καλή ιδέα αλλά δυστηχώς κανένας γιαπωνέζος δεν βγάζει πια στα 50 κ.εκ..(πάνε τα glx ) η μόνη ανθρωπινή εταιρία που βγάζει είναι η kymco και είναι το καινούριο το nexxon στα 1395 έουρος που είναι μία καλή λύση επειδή είναι τετράχρονο και είναι παπί οπότε το κόστος συντήρησης είναι πολύ χαμηλό, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το service αν ξέρεις 5 πράγματα..όντως 2300 είναι πολλά απλά επειδή είπες 2100 λέω ας το ρίξω και βλέπουμε..από που είσαι?μεταχειρησμένο σε ενδιαφέρει?υπήρχε μία καλή αγγελία για ένα derbi super motard στα 1600 ευρώ με πάρα πολλά εξτρα και ελάχιστα χλμ οπότε μπορείς να ελπίζεις ότι δεν πρόλαβε να το λιώσει το μηχανάκι..αν θυμάμαι καλά φυλασόμενο σε garage και δεκτός κάθε έλεγχος, λύσιμο, έλεγχος κυλινδροπίστονων κτλπ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    κοίτα παπί θα ήταν μία καλή ιδέα αλλά δυστηχώς κανένας γιαπωνέζος δεν βγάζει πια στα 50 κ.εκ..(πάνε τα glx ) η μόνη ανθρωπινή εταιρία που βγάζει είναι η kymco και είναι το καινούριο το nexxon στα 1395 έουρος που είναι μία καλή λύση επειδή είναι τετράχρονο και είναι παπί οπότε το κόστος συντήρησης είναι πολύ χαμηλό, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το service αν ξέρεις 5 πράγματα..όντως 2300 είναι πολλά απλά επειδή είπες 2100 λέω ας το ρίξω και βλέπουμε..από που είσαι?μεταχειρησμένο σε ενδιαφέρει?υπήρχε μία καλή αγγελία για ένα derbi super motard στα 1600 ευρώ με πάρα πολλά εξτρα και ελάχιστα χλμ οπότε μπορείς να ελπίζεις ότι δεν πρόλαβε να το λιώσει το μηχανάκι..αν θυμάμαι καλά φυλασόμενο σε garage και δεκτός κάθε έλεγχος, λύσιμο, έλεγχος κυλινδροπίστονων κτλπ..
    Αυτές τις ορολογίες τύπου "κυλινδροπιστόνια", "λύσιμο" κλπ, τις λες τζάμπα γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι
    Κοίταξα το nexxon, φαίνεται πολύ ωραίο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Aφου οπως ο ιδιος λες εισαι ασχετος τοτε παρε καινουργιο μηχανακι και μονο.Διοτι αν παρεις μεταχειρισμενο τοτε θα σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Μανιβελάτο μέλος
    μην ανησυχείς, και εγώ τώρα τα μαθαίνω :smilea: όντως αν είσαι εντελώς άσχετος καλύτερα πάρε καινούριο που θα έχεις και την εγγύηση και δεν θα ψάχνεσαι τι έχει κάθε φορά. Άσε που από το ελάχιστο διάστημα που έχω και εγώ μηχανή, ένα έχω να πω για τα συνεργεία..όπου σε πιάσουν.. εμένα είχε καεί μια ασφάλεια που κάνει μισό ευρώ και αυτός είχε αρχίσει να μου λέει για ηλεκτρολογικά και ότι άστο εδώ 2-3 μέρες να δούμε τι έχει και τέτοια..τελικά την άλλαξα μόνος μου χωρίς να πληρώσω καν την ασφάλεια.. αν θες βοήθεια και από κοντά στην επιλογή σου και μένεις ηράκλειο δεν έχω πρόβλημα να σε βοηθήσω ή να ρίξω μια ματιά σε κανένα μεταχειρισμένο..αυτά..ότι και να διαλέξεις καλά χιλιόμετρα και τα μάτια σου 104.. οδηγάω χρόνια αυτοκίνητο, αλλά την πρώτη φορά που οδήγησα μηχανή ένιωσα πραγματικά εκτεθιμένος..

Τι λέτε για το SYM Jet Sport X-SR;

Μανιβελάτο μέλος
    Κοίτα καλό σκουτεράκι μου μοιάζει αλλά δεν είναι σίγουρα yamaha..θα πρέπει να είσαι σίγουρος για δίκτυο service κτλπ..λίγο βαρύ μου φαίνεται..100 κιλά ζυγίζει..μετά αν είναι να δώσεις 1900 ευρώπουλα δεν βάζεις άλλα 200 να πάρεις μηχανή?2120 κάνει το rieju που σου είπα

http://www.moto85.com/fichiers/Image.../1248778_1.jpg

τα φέρνει η kymco στην ελλάδα και είναι ισπανικά..είναι ίδιο με τα derbi gilera κτλπ..

φοράει και αυτό το μοτεράκι από μιναρέλι και βγάζει 8,5 ίππους

Ρίξε μια ματιά και στο benelli pepe 50..μοιάζει με το liberty, σαν εταιρία γνωστή είναι αλλά απο αξιοπιστία δεν ξέρω.. 1395 έουρος και αυτό..

Αρκετά μεγάλο μου φαίνεται αυτό...

Μανιβελάτο μέλος
    Φαίνεται αλλά εγώ που έχω ένα παρόμοιο παλιό και είναι το πρώτο μου μηχανάκι, αν και 1.76 το έχω για πλάκα..πως σου φάνηκε? αν θες σου δίνω το δικό μου βόλτα για να δεις αν ξέρεις..

H γνωμη μου-για να ξαναμπω στην συζητηση-ειναι οτι αφου εισαι πρωταρης στα μηχανακια ειναι να παρεις κατι 1)ελαφρυ 2)αυτοματο 3)διχρονο (για να μην εχει συντηρηση) 4)Γιαπωνεζικο
    (για να μην χαλαει) και 5) ΥΑΜΑΗΑ (γιατι εχει την καλυτερη αντιπροσωπεια και το μεγαλυτερο δικτυο στην Ελλαδα και ειδικα στην Κρητη που μενεις.)
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Στην κρητη δε, που το κυκλοφορουσα το καλοκαιρι πηγαινα ρεθυμνο-χανια καθημερινα κοντραροντας στα ισια το λεωφορειο του ΚΤΕΛ στις κατηφορες και κανοντας ρουφηγμα κολλητα απο πισω στις ανηφορες.Ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπες την αντιδραση του οδηγου οταν με εβλεπε να μπαινω στα χανια πρωτος.Συνεχια τερμα γκαζι το κακομοιρο νταλα καλοκαιρι στον καυσωνα και δεν εβγαλε κιχ.YAMAHA βλεπεις.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aπλα κορυφαιος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aπλα κορυφαιος...
    Αυτο το λεω ΝΙΚΟ για ολα τα μικρα γιαπωνεζικα μηχανακια και οχι μονο κατ αναγκη για τα YAMAHA.Aπλως θελω με τον τροπο μου να αποτρεψω τον νεο και απειρο φιλο μας να κανει μια κακη και προβληματικη αγορα (κινεζικα και ευρωπαικα σκουτερ)Οσο για την μοτοσυκλεττα μου την μεγαλη αυτη ειναι SUZUKI (σαν την δικια σου συμφωνα με το προφιλ σου.) :smilea:

Σήμερα ένας φίλος μου με άφησε να οδηγήσω ένα Crypton R 125.
    Παιδιά μιλάμε για απίστευτα πράγματα...Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε 50αρι?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το πρώτο μου μηχανάκι.
    από Titak0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2007, 21:05
  2. Το πρώτο μου κράνος!
    από carjunkie στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 22:28
  3. Το νέο μου μηχανάκι....
    από THEOD στο forum Off topic