Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 142

Θέμα: Harry Potter and the gay Archmage

Για να μην λέμε όλοι μαλακίες θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος/κάποια συμφορουμίτης/συμφορουμίτησα ψυχολόγος να μας διαφωτίσει.Επειδή έχω κάνει παρόμοια συζήτηση με ψυχολόγο και θα μένατε έκπληκτοι με το τί προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει σε ένα παιδάκι 5 ετών η ταύτιση με λάθος πρότυπα ανθρώπων και τί σύγχυση στην σεξουαλικότητά του
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Για να μην λέμε όλοι μαλακίες θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος/κάποια συμφορουμίτης/συμφορουμίτησα ψυχολόγος να μας διαφωτίσει.Επειδή έχω κάνει παρόμοια συζήτηση με ψυχολόγο και θα μένατε έκπληκτοι με το τί προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει σε ένα παιδάκι 5 ετών η ταύτιση με λάθος πρότυπα ανθρώπων και τί σύγχυση στην σεξουαλικότητά του
    και ποια ειναι η ΣΩΣΤΗ σεξουαλικοτητα ενος ανθρωπου???

ποιος την οριζει???

ο/η ψυχολογος ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και ποια ειναι η ΣΩΣΤΗ σεξουαλικοτητα ενος ανθρωπου???

ποιος την οριζει???

ο/η ψυχολογος ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά τώρα,από αυτό που έγραψα αυτό κατάλαβες;
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σοβαρά τώρα,από αυτό που έγραψα αυτό κατάλαβες;
    ΝΑΙ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εγώ απλά εννοούσα πως εμείς δεν έχουμε την εμπειρία και την γνώση για να ερμηνεύσουμε το πως μπορεί ο βομβαρδισμός με κάποια συγκεκριμένα πρότυπα να επηρεάσει την ταυτότητα ενός παιδιού.Ένας ψυχολόγος μπορεί,αυτή είναι η δουλειά του
    Fortis Fortuna Adiuvat

o kathe gonios tha eprepe gia arxi na thelei na einai o idios protypo gia to paidi tou...alla mallon epeidi pera apo oles tis anasfaleies pou exoume san anthrwpoi niwthoume anasfaleis kai sa goneis ...ftanoume sto simeio na krinoume kai na katakrinoume figoures pou ISWS na apotelesoune protypa gia ta paidia mas ...an ena paidi to exeis megalwsei swsta (symfwna me tis aksies tou o kathenas...de krinw tis aksies kanenos) de nomizw oti exeis fobo mipws to epireasi enas geros ,gay , magos...
    PROzacRIDER

Το .Αφού λοιπόν οι gay είναι πλέον παντού στην καθημερινότητα μας ας αφήσουμε τα παιδιά των 5 ετών να διαλέξουν μόνα τους την σεξουαλική τους ταυτότητα βασισμένα σε λάθος πρότυπα.Όπως και να το κάνουμε το να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας ομοφυλόφιλος δεν είναι φυσιολογικό,είναι πάθηση κατ' εμέ κατά τον ίδιο τρόπο που και η χρήση ναρκωτικών από περιέργεια γίνεται πάθηση.Αν είναι έτσι ας αφήσουμε τα 5χρονα να βλέπουνε το Requiem For A Dream...Δεν συμφωνώ με την λογική σου,τα παιδιά πρέπει να τα προστατεύσουμε μέχρι να φτάσουν σε σημείο να συγκροτήσουν δικό τους χαρακτήρα και ύστερα να κάνουν τις επιλογές τους.Πρέπει ένα παιδί ΑΝ θέλει να αναπτύξει ομοφυλοφυλικές σχέσεις να το κάνει επειδή το αισθάνεται και όχι από μιμητισμό.Αυτό πρέπει να καταλάβεις...
    Διαφωνώ αρκετά....
    Εάν το να είσαι gay είναι πάθηση, τότε βρες μου ένα ιατρικό τεστ που να γίνεται διάγνωση.
    Το Ρεκβιέμ για ένα όνειρο τι σχέση έχει με το Harry Potter ?
    Ξέρεις πολλούς gay που γίνανε από μιμιτισμό?

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    o kathe gonios tha eprepe gia arxi na thelei na einai o idios protypo gia to paidi tou...alla mallon epeidi pera apo oles tis anasfaleies pou exoume san anthrwpoi niwthoume anasfaleis kai sa goneis ...ftanoume sto simeio na krinoume kai na katakrinoume figoures pou ISWS na apotelesoune protypa gia ta paidia mas ...an ena paidi to exeis megalwsei swsta (symfwna me tis aksies tou o kathenas...de krinw tis aksies kanenos) de nomizw oti exeis fobo mipws to epireasi enas geros ,gay , magos...
    Νίκο, μου επιτρέπεις μία ερώτηση?

Αν ναι, είσαι γονιός, φίλε μου?
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

kai telos ( epeidi telika mallon mas exei piasei mia mania me tis thewries synomosias kai gyrw mas blepoume mono ypoxthonious skopous) prepei na ksereis oti i logokrisia einai ena eidos emmesis protropis... gia ayto megalwste enan anthrwpo swsta kai afiste ton na krinei monos tou...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Νίκο, μου επιτρέπεις μία ερώτηση?

Αν ναι, είσαι γονιός, φίλε μου?
    nope...
    PROzacRIDER

Φίλε Νίκο το θέμα μας δεν είναι ο gay μάγος.Ο ηθοποιός αυτός ουδέποτε προκάλεσε στην ταινία και γι'αυτό ούτε κι εγώ είχα καταλάβει ότι είναι gay παρόλο που έχω δει όλα τα Harry Potter.Απλά έχει ανοίξει μία γενική συζήτηση.Θα σου θέσω ένα ερώτημα.Θυμάσαι εσύ πριν 5 χρόνια να άνοιγες την τηλεόραση και σε κάθε κανάλι,σε κάθε εκπομπή να υπάρχει ένας gay που να το δείχνει όσο περισσότερο γίνεται;Εγώ βλέπω κάθε μέρα στην τηλεόραση στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανά κουτσομπολάδικα να υπάρχει τουλάχιστον ένας gay που μάλιστα εκφράζει την διαφορετικότητά του με προκλητικό τις περισσότερες φορές τρόπο.Έχω γνωρίσει ανθρώπους που είναι gay και σε πληροφορώ πως όταν ένας gay θέλει να παραμείνει αξιοπρεπής μπορεί να το καταφέρει άνετα.Δεν θεωρώ σωστούς αυτούς που προκαλούν και είτε με την κίνησή τους είτε με την ομιλία τους μπορεί να αποτελέσουν πρότυπα για μίμηση από τα μικρά παιδιά που φυσικά δεν μπορούν να καταλάβουν τί σημαίνει ομοφυλόφιλος.Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν όταν έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά και δεν κάνει κατάχρηση της ελευθερίας του
    Fortis Fortuna Adiuvat

kai telos ( epeidi telika mallon mas exei piasei mia mania me tis thewries synomosias kai gyrw mas blepoume mono ypoxthonious skopous) prepei na ksereis oti i logokrisia einai ena eidos emmesis protropis... gia ayto megalwste enan anthrwpo swsta kai afiste ton na krinei monos tou...

Το θέμα είναι να μεγαλώσει σωστά και όχι βλέποντας τον Κωστέτσο στην τηλεόραση να κλαίγεται σαν να είναι η τελευταία γυναικούλα για το σκυλάκι του.Επίσης πρέπει το παιδί να μπορεί να κάνει τον διαχωρισμό ανάμεσα σε π@@στη και gay,έχει διαφορά:rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Διαφωνώ αρκετά....
    Εάν το να είσαι gay είναι πάθηση, τότε βρες μου ένα ιατρικό τεστ που να γίνεται διάγνωση.
    egw kserw...alla kserw kai pollous pou arxisane tis bizites giati eidan se mia tainia oti einai wraio na ta trws apo mia gria...kai pollous pou katapinane to ena koumpi meta to allo epeidi eidan mia tainia me digweed kai eidan oti einai kai GAMW sta parti na trws koumpia...genika de krinw an ekane swsta i kyria kai ebgale to mago omofylofilo...apla lew oti gyrw mas yparxoun ena swro simadia synithws axima...to pio swsto einai na mathoume sta paidia mas na ta krinoune swsta...kai oxi na ta apomononoume apo ayta H na ta prokatabaloume...

kai na ferw ena extreme paradeigma()extreme men alithino de) ti einai pio swsto ...na exeis ena paidi pou ISWS megalwsei na ginei gay H na exeis ena paidi ISWS otan megalwsei na pigainei sto zappeio kai na pianei tous gay kai na tous skotwnei sto ksylo?????
    PROzacRIDER

kai na ferw ena extreme paradeigma()extreme men alithino de) ti einai pio swsto ...na exeis ena paidi pou ISWS megalwsei na ginei gay H na exeis ena paidi ISWS otan megalwsei na pigainei sto zappeio kai na pianei tous gay kai na tous skotwnei sto ksylo?????

Εδώ έχεις δίκιο,πρέπει ο γονιός να δημιουργήσει ισοροπίες,να μάθει στο παιδί να σέβεται την διαφορετικότητα του αλλουνού αλλά αυτό θα το κάνει όταν φτάσει σε ηλικία που να μπορεί να κρίνει μόνο του.Όσο για τον μιμητισμό όλοι θα έχετε ακούσει παιδιά που προσπαθούν να μιμηθούν ήρωες ταινιών,δεν είναι σημερινό φαινόμενο
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Διαφωνώ αρκετά....

Κανείς δεν γίνεται gay από μιμητισμό αλλά όταν ένα παιδί είναι σε τρυφερή ηλικία είναι σφουγγάρι,ότι βλέπει το υιοθετεί άκριτα.Αυτό εξηγώ τόση ώρα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Iggy Pop and the Stooges...χτες
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 15:55
  2. and the winner issssssss (again....)
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 15:42
  3. And the Oscar goes to….
    από bugsbunny στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 19:37
  4. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04
  5. MotoGP Oλλανδιας - ΑSSEN - and the winner is....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF