Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: 'Ξυρισμα' rebuild AX-1??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    β)Ο oldman o stefanos kai o dirtbird ειπαν κατι για το ποιος το εσβησε?Βεβαια μπορει να ειπαν αλλα εγω να μην το καταλαβα αφου μαλλον χρησιμοποιουν τεχνικους ορους και αφου δεν εχω ιδεα απο μηχανακια.....

Εγώ είπα την γνώμη μου που δεν έχει να κάνει με τις θέσεις των mods και του admin, και οποσδήποτε δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απο εσένα για την τύχη του post.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ είπα την γνώμη μου που δεν έχει να κάνει με τις θέσεις των mods και του admin, και οποσδήποτε δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απο εσένα για την τύχη του post.
    Αυτο ακριβως προσπαθω να πω και εγω.
    Εκτος βεβαια και για το οτι εγινε ειχε ενημερωθει ο δημιουργος του θεματος οποτε και ολη η κουβεντα ειναι ακυρη.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    συγνωμη .. αλλα ακομη με αυτο ασχολουμαστε

εχουμε ποιο σοβαρα θεματα ...

βολτες

δελεαρ

προβληματισμους

μπυρες

ποτε θα παρω μηχανη

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Επισης Να καταλαβετε κατι.
    Και αναφερομαι σε πολλους σουπερ μηχανοβιους και μαστοραδες του φορουμ.

Οταν ατομα σαν και εμενα,ασχετα με το τι ειναι στροφαλος και τι μπιελα,οπου τις περισσοτερες φορες αν κανουν μια ερωτηση μηχανολογικης φυσεως θα λαβουν την ειρωνια και την κορο'ι'δια των σχετικων ως απαντηση,τοτε ενα θεμα σαν του κυριακου ειναι μια χαρα χρησιμο.
    Δεν υπερασπιζομαι αυτη τη στιγμη τον κυριακο.Ουτε αυτον ξερω ουτε κανεναν αλλο.Υποστηριζω ενα θεμα που κακος σβηστηκε.

Συγνώμη κιόλας για το θάρρος που παίρνω και απαντάω αλλά μήπως τότε, αφού δεν ξέρεις πέντε πράγματα για μηχανικά, ήταν καλό που σβήστικε? Γιατί πραγματικά υπήρχαν επικίνδυνα λάθη σε ότι αφορά την ασφάλεια του επιβάτη/οδηγού και της μοτοσικλέτας στο rebuild του Κυριάκου! Άρα λοιπόν μπορεί αυτό το τυχαίο τελικά γεγονος να έσωσε κάποιους μη γνώστες τεχνικών πραγμάτων από το να κάνουν πέντε πράγματα και να βρεθούν τ'ανάσκελα!!!!!

Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να υπερσπιστώ κάποιον!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

εγώ πάντως ακομα απάντηση απο 'υπεύθυνο' δεν πήρα στην αρχική ερώτηση..

Ρε παιδες εχετε παρει χαμπαρι για τι τσακωνεστε?
    Το που θα παει ο καθενας ειναι δικαιωμα του

Δικαιωμα τους κιολας να συζητανε και να θαβουνε το μερος που ηταν πριν
    Το ιδιο πραγμα κανουμε και ολοι με πρωην γκομενες και δουλειες

Απο εκει και περα, αυτος που συνεχιζει να ασχολειται με αυτους ειναι ο κομπλεξικος και οχι αυτοι
    Εκεινος, εφυγε, γραφτηκε σε αλλο φορουμ, τελος

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή όποιος φεύγει παίρνει και την προίκα του μαζί

Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα έπρεπε να ειπωθεί πιο επίσημα για την εξαφάνιση.

Δεν είναι και ότι καλύτερο να εξαφανίζονται κάποια θέματα χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση.

Νομίζω ότι τέτοιες εξαφανίσεις προσβάλουν όχι μόνο τον δημιουργό του θέματος αλλά και τους αναγνώστες.

Συμφωνώ βέβαια ότι οι υπεύθυνοι έχουν το δικαίωμα να σβήσουν κάποιο θέμα αν αυτό δεν συμφωνεί με την ιδεολογία του φόρουμ.

Όταν όμως κάποιο θέμα έχει παραμείνει για τόσες μέρες και έχει διαβασθεί από κάποιους δεν νομίζω ότι η εξαφάνιση του περνάει απαρατήρητη , ιδικά όταν αυτός που το ανέβασε έχει εκφράσει παράπονα για τον τρόπο που λειτουργούν οι υπεύθυνοι του φόρουμ.

Ρε παλλικαρια τι καθεστε και ασχολειστε ακομα δηλαδη????το rebuild με καποιο τροπο χαθηκε,σβηστηκε,εξαφανιστικε.....αυτο ειναι το γεγονος....στην αρχη νομιζα οτι εγινε επιτηδες και το θεωρησα λαθος και ψιλομαλακια.....ο oldman απο οτι ειπε δεν το πειραξε,oπως και κανενας admin....αρα οποιος θελει να το παρακολουθησει και να δει μια ωραια περιληψη* μπορει να μπει στο αλλο motosite.....και ζησαν αυτοι καλα και εμεις (σιγουρα) πολυ καλυτερα....

*λεω ωραια περιληψη για οποιον δεν ξερει,γιατι εκτος οτι οι φωτογραφιες,αρα και οι σελιδες,μειωθηκαν στο 1/10......και γιατι καποιες υπερβολες (λογος για κραξιμο απο πολλους εδω μεσα) δεν ποσταριστηκαν καθολου.....

Υ.Γ. βεβαια κατα την γνωμη μου,το εγκληματικο και επικινδυνο τριβιο στις δισκοπλακες,μπηκε κανονικα....

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συγνώμη κιόλας για το θάρρος που παίρνω και απαντάω αλλά μήπως τότε, αφού δεν ξέρεις πέντε πράγματα για μηχανικά, ήταν καλό που σβήστικε? Γιατί πραγματικά υπήρχαν επικίνδυνα λάθη σε ότι αφορά την ασφάλεια του επιβάτη/οδηγού και της μοτοσικλέτας στο rebuild του Κυριάκου! Άρα λοιπόν μπορεί αυτό το τυχαίο τελικά γεγονος να έσωσε κάποιους μη γνώστες τεχνικών πραγμάτων από το να κάνουν πέντε πράγματα και να βρεθούν τ'ανάσκελα!!!!!

Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να υπερσπιστώ κάποιον!!!

Προσωπικα δεν υπερασπιζομαι κανεναν.Θεωρουσα κατι χρησιμο.
    Αυτο.Και δεν θα ξανα αναφερθω στο θεμα...
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Astrea ή AX-1 ???
    από DrLo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 01:54
  2. Honda AX-1
    από downhill στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 12:24
  3. Το Καθημερινό Ξύρισμα
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ