![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσεχε γιατι μπορει να ειναι τουρμπισιο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.fazerclub.gr
Γι'αυτό φυσούσε και ξεφυσούσε έξω απ'της Καίτης χτες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
![]()
![]()
![]()
![]()
ακριβως .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.fazerclub.gr
Φτου !Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
ακριβως .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ νόμιζα ότι ήθελε να μοιάσει του δικού μου![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μπας και επρεπε να παει στο TDM αυτο?![]()
Εχω δει και 240 με εξατμισεις και φιλτρο. Σπανιο φαινομενο αλλα γινεται, οπως και το 245. Θελει αρκετη υπομονη μεχρι να τα πιασει και μια ευθεια αρκετα μεγαλη αλλα γινεται..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsigris_12
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΑΜΑΤΟ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΒΑΡΑΕΙ
δεν χρειαζεται φιλαρακι,ουτε το μηχανακι να πηδας ουτε τον εαυτο σου.
και μενα εχει τελικη 387,192.και τι εγινε?
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsigris_12
ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ?ειπε οτι θα το εξατμισει...(νομιζω)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι θα σε κάνει ..???![]()
![]()
παντως, ενω πηγαινα εθνικη με 200-220 πρεπει ενα τετοιο να με προσπερασε με 80-100χλμ/ω +
αρα μαλλον η τελικη του πρεπει να ειναι καπου εκει..290 με 300 χλμ.
τωρα μπορει να κανω λαθος 8-10 χλμ αλλα καποιος πιο ειδικος ας με διορθωσει..
σωστος φιλε, αυτο να κανεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsigris_12
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΑΜΑΤΟ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΒΑΡΑΕΙ
και εγω εκει τα δοκιμαζω τα μηχανακια μου.
Καλα, ο τυπος εχει πιασει 240+ χλμ τελικη στο βιντεο με το ενα χερι να κραταει καμερα κινητου ορθιος σχεδον...
Ουτε με σφαιρες λεμε ρεεεεεε...
Παροτι εχω ακουσει οτι φτανει 240 τελικη και απο αλλους, να τα φτανει οπως τα φτανει στο βιντεο αποκλιεται..
Κοιτα τις πιθανες εξηγησεις γι'αυτο το φαινομενο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ειπε οτι θα το εξατμισει...(νομιζω)
παντως, ενω πηγαινα εθνικη με 200-220 πρεπει ενα τετοιο να με προσπερασε με 80-100χλμ/ω +
αρα μαλλον η τελικη του πρεπει να ειναι καπου εκει..290 με 300 χλμ.
τωρα μπορει να κανω λαθος 8-10 χλμ αλλα καποιος πιο ειδικος ας με διορθωσει..
1)Χρειαζεσαι νεο κοντερ
2)Πηγαινατε προς αντιθετη κατευθυνση ο καθενας
3)Το TDM ειχε μπει στις ραγες του Intercity και το σπρωχνε το τραινο
4)Το πιο πιθανο ειναι να κανεις λαθος 80-100 χλμ :rotflmao:
- Omnia mea mecum porto -
Ασε ρε πρωχτες καθως καναμε μια βολτα, ενα gsx-r 1000 k7, ενα r1 07, και ενα cbr 1100 xx,
μπενουμε σε μια στροφη με 290, και μας περναει απο εσωτερικη ενα tdm 900...
Βγενουμε απο τη στροφη, γκαζωνουμε να κανουμε σλιπ στριμ απο πισω του, αλλα δε γινοταν τιποτα, το γκαζι
που ειχε ηταν πολυ! Ξαφνικα φτανουμε στα φαναρια και μας ριχνει και 20 μετρα στα φρενα!
Περιτο να πω πως τα μηχανακια ειναι ολα στη χρυση αγγελια για ανταλλαγη με το εν λογω μαυρο σιφουνα..
εχω λιωσει.!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Ασε ρε πρωχτες καθως καναμε μια βολτα, ενα gsx-r 1000 k7, ενα r1 07, και ενα cbr 1100 xx,
Βγενουμε απο τη στροφη, γκαζωνουμε να κανουμε σλιπ στριμ απο πισω του, αλλα δε γινοταν τιποτα, το γκαζι
που ειχε ηταν πολυ! Ξαφνικα φτανουμε στα φαναρια και μας ριχνει και 20 μετρα στα φρενα!
Περιτο να πω πως τα μηχανακια ειναι ολα στη χρυση αγγελια για ανταλλαγη με το εν λογω μαυρο σιφουνα..:rotflmao:
εγω τωρα αυτα γιατι τα πιστευωΑρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Περιτο να πω πως τα μηχανακια ειναι ολα στη χρυση αγγελια για ανταλλαγη με το εν λογω μαυρο σιφουνα..
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ναι αλλά η θέση της μηχανής πάνω στην γη έχει σχέση και με έναν άλλον παράγοντα που δεν τον σκέφτηκες εκτός από το g.Έχει σχέση με την έλξη που ασκεί η σελήνη στην γη και στα αντικείμενα που κινούνται πάνω σε αυτήν.Άλλωστε είναι γνωστό το φαινόμενο της αύξησης της τελικής τις ώρες τις παλίρροιας![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι έτσι....η αβάσταχτη περιέργεια της τελικής....
Θα ήθελα πολύ να πετύχω εποχούμενα TDM με 240χ.α.ω. στο δρόμο.....για να βάλω και 6η από εκεί και μετά......![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.